Η κοροϊδία είναι κοροϊδία ανεξαρτήτου περιόδου και η τιμολογιακή πολιτική των στούντιο είναι υποτιμητική για τον πελάτη με το να του πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσχετα αν αγοράζει ή όχι, η αισχροκέρδεια είναι γεγονός.
Η αναφορά μου στην κρίση ήταν για να συμπεράνω πως εφόσον τώρα ισχύει αυτό το χάλι, φαντάσου που μπορεί να φτάσει αν δεν διανύαμε δύσκολη περίοδο.
Τα μπουρδέλα κοστίζουν 10,15 και 20 ευρώ. Κανείς δεν μίλησε για τέτοιες τιμές σε στούντιο, αλλά όπως δεν χρειάζεται να είμαστε του βάθους ας μην είμαστε ούτε του ύψους.
Κατ' αρχήν υπάρχουν όλες κι όλες τέσσερις υπηρεσίες. Απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Όχι! Το ισπανικό δεν είναι υπηρεσία.
Όχι! Το 69, το 76 και το 94 δεν αποτελούν υπηρεσίες. Ούτε το 394...
Όχι! Το μασάζ είναι μια μαλακία και μισή γιατί όλοι ξέρουμε ότι το τρίψιμο δύο λεπτών στην πλάτη δεν είναι μασάζ.
Όλα τα παραπάνω, εφόσον δεν είναι υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνονται στο απλό πρόγραμμα.
Κι ερχόμαστε τώρα στο να το τιμολογήσουμε.
Στο
Μεταξουργείο, το απλό πρόγραμμα κοστίζει 10 ευρώ, στα κάπως καλύτερα μαγαζιά 15 ενώ στη Φυλής που είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες, κοστίζει 20.
Και πάμε στο στούντιο που μου το κοστολογούν 50! Ορίστε; 150% πάνω από το πιο ακριβό μπουρδέλο; Γιατί; Επειδή έχουν καλά δωμάτια και καθαρίστριες κλπ κλπ θα μου πεις. Μα τότε κοστολογούν αυτές τις ανέσεις 30 ευρώ! Σκέψου, περισσότερα και από την υπηρεσία καθεαυτή!
Αυτό είναι αισχροκέρδεια.
Το απλό πρόγραμμα πρέπει να κοστίζει όσο το ακριβό μπουρδέλο συν ένα ποσό που δικαιολογεί τις ανέσεις. Ε 50% παραπάνω στο εικοσάευρο είναι υπεραρκετό για να τα δικαιολογήσει. Εδώ το πεντάστερο ξενοδοχείο από το τετράστερο δεν κοστίζει 50% παραπάνω, ενώ σε ένα γαμιστροξενοδοχείο να πας για τρεις ώρες και όχι για 10 λεπτά, 20 ευρώ δίνεις και ξοδεύεις νερό, ρεύμα, κωλόχαρτο, πετσέτες, σεντόνια κλπ κλπ.
Άρα μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε το απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μερικά στούντιο το 'χουν εφαρμόσει παρεμπιπτόντως.
Και όπως κοστίζουν 10 ευρώ επιπλέον η καθαριότητα και οι πετσέτες, έτσι κοστολογούνται και τα επιπλέον προγράμματα. 10 ευρώ το καθένα.
Άρα αν θες φουλ πρόγραμμα πληρώνεις 60 ευρώ και είσαι κύριος, το οποίο αντιστοιχεί σε 300% της τιμής του μπουρδέλου. Ε μην μου πείτε ότι είναι λίγα. Οτιδήποτε πάνω απ' αυτά είναι σιχαμερή αισχροκέρδεια και αηδιαστική κοροϊδία!
Τώρα για βιτσιόζικα γούστα κλπ κλπ, δεν ξέρω τι καλά, καλά εμπεριέχουνε και δεν τα βρίσκουμε στα μπουρδέλα, οπότε γι' αυτά ας εκφέρει άποψη κάποιος γνώστης του αντικειμένου.
Ρεζουμέ λοιπόν.
α) Απλό πρόγραμμα 30 ευρώ. Εμπεριέχονται, ισπανικό, 69 και όλες, όλες, μα όλες οι στάσεις (αν κουράζεσαι κυρία μου να ανεβαίνεις από πάνω, πήγαινε καλύτερα στο Φωκαίας 19 να κάνεις παρέα στη Ρωξάννα που είναι ευαισθητούλα).
β) Ελεύθερο στοματικό +10, άρα 40 ευρώ.
γ) Τελειωτικό 50 ευρώ επειδή προϋποθέτει το ελεύθερο στοματικό αναγκαστικά.
δ) Πρωκτικό +10 επιπλέον του απλού, άρα 40 ευρώ για όποιαν κάνει φυσικά.
ε) Πλήρες πρόγραμμα 60 ευρώ που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω.
Από 'κει και πέρα, γλωσσόφιλα, γλειφοκωλάδες, ποδολαγνείες κλπ, ας κανονίζονται σε κάθε περίπτωση με τις κοπέλες που τα παρέχουν.