sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
το πληρωσαν ομως
Αυτα παθαινουν οι παλιοχαρακτηρες.Ένας είναι υπεύθυνος για την φυγή του
Εμεις ομως πως θα την βγαλουμε τωρα;
το πληρωσαν ομως
Αυτα παθαινουν οι παλιοχαρακτηρες.Ένας είναι υπεύθυνος για την φυγή του
τυπε ο μειλ τσουλι πως σου φαινεται?αν και νομιζω οτι και αυτον τον ζαχαρωνει ο λαγουδακηςΑυτα παθαινουν οι παλιοχαρακτηρες.
Εμεις ομως πως θα την βγαλουμε τωρα;
Δυνατος ο μειλ τσουλι, αλλα απαξ και χωθηκε ο λαγουδακης... θα μας τον γαμησει κι αυτον.τυπε ο μειλ τσουλι πως σου φαινεται?αν και νομιζω οτι και αυτον τον ζαχαρωνει ο λαγουδακης
ο νανσυς τυπε?Δυνατος ο μειλ τσουλι, αλλα απαξ και χωθηκε ο λαγουδακης... θα μας τον γαμησει κι αυτον.
Εγω αυτο θελω να ξεδιπλωσει το ταλεντο του στο site:
Κοιτα φωτογραφιες στο προφιλ του και θα καταλαβεις για τι ταλεντο μιλαμε...ο νανσυς τυπε?
δικε μου μετα τον λιλα γουσταρεις αυτον?
επεσες επιπεδο
Δουλεμένη τη βλέπω τύπε από πίσωΚοιτα φωτογραφιες στο προφιλ του και θα καταλαβεις για τι ταλεντο μιλαμε...
Το βαζεις σανιδιΔουλεμένη τη βλέπω τύπε από πίσω
Η παρατεταμένη πρωκτολογία με οδήγησε να ιδρύσω κάτι που έλειπε, ένα πεδίο αφιερωμένο στον Ηλία Πετρόπουλο.
Υπήρχε.
Από την PoutsArt Productions
Ο trikardos εμπλούτισε το θρεντ με μια συνέντευξη του Πετρόπουλου.
ημ/μηνια επισκεψης 21-11-2025
πολυ μακρια πηγες φιλε, εδω ειναι ζητημα αν σε δυο τρια χρονια θα μπορουμε να πηγαινουμε και μεταξι
μπορει να την εγραψες στην νωντοcia και επειδη τα μηχανηματα ειναι τεχνολογιας απο το μελλον ,γιαυτο
Μλκ δεν υπαρχω σε ολες τις κριτικες μου το ιδιο γινεται,εβαλα ημερομηνια επισκεψης 25-11-11
και μου βγαινει αυτο
Η περιπετεια του 10ευρου συνεχιζεταιμπορει να την εγραψες στην νωντοcia και επειδη τα μηχανηματα ειναι τεχνολογιας απο το μελλον ,γιαυτο
*P *P *P *P *PΡε συ,με κανει αυτη η κοπελα=τυχερος εισαι πας βολτουλα τωρα,εγω θα δουλευω μεχρι τις 7 το πρωι :S
Φαντασου απο τις 5 ή 6 το απογευμα ποσες ψωλες θα φαει*P *P *P *P *P
ρε μαλακα πιαζει κανα πιπινι εκει?Η περιπετεια του 10ευρου συνεχιζεται
Ρε συ,με κανει αυτη η κοπελα=τυχερος εισαι πας βολτουλα τωρα,εγω θα δουλευω μεχρι τις 7 το πρωι :S
και υπάρχουν κάποιοι-ες που λένε ότι οι πουτάνες βγάζουν εύκολα χρήματαΦαντασου απο τις 5 ή 6 το απογευμα ποσες ψωλες θα φαει
Σου λεω αυτο ηταν μια χαρα πιπινι,πολυ καλο κορμακιρε μαλακα πιαζει κανα πιπινι εκει?
τουλαχιστον να βαλουμε στα εισαγωγικα την λεξη αγαμια ρε πουστη μου
καλα...Σου λεω αυτο ηταν μια χαρα πιπινι,πολυ καλο κορμακι
Για τα χοντρα καλα ειναι