Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι πολύ καλό,από τα καλύτερα.Ασύγκριτο,too much όμως.
Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Τα ίδια σκατά είναι όλα. Πλασματική κλίμακα προγραμμάτων για να σου ρουφούν τα λεφτά με κοροϊδευτικό τρόπο.
Γνώμη μου φυσικά.

Επισκέπτης
Αυτό κι αν είναι κοροϊδία. Πίπα με καπότα και γαμήσι άνευ κώλου για 10 λεπτά με 50 ευρώ; :think:
Ε δεν είναι και ο ορισμός του VFM...
Επιλογές ψηλέ.Δε θέλουμε όλοι τα ίδια όταν πάμε σε τάνες.
Το 10 λεπτο εξαρτάται από τις αντοχές σου κυρίως.Δε μου'χει τύχει πολλές φορές,δε θυμάμαι παρά μία.
Δεν έχω πάντως και καμιά καραμπινάτη αποτυχία να σου πω,από συμπεριφορά τουλάχιστον κι έχω πάει μερικές δεκάδες φορές.
Δεν ξέρω αν είναι vfm το στούντιο, αλλά το δέλο είναι σπάνια και μόνο για καμιά πίπα, option για μένα προς το παρών
Παλιοκωλάκια :2funny:

Επισκέπτης
Σε αυτούς τους τομείς εννοεί ότι το 104 είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα.
Μα ρε τύπε, υποτίθεται ότι γενικά τα στούντιο προσφέρουν καθαριότητα, ανέσεις και συμπεριφορά έναντι των μπουρδέλων.
Αν όλα υπολείπονται πλην του 104, τότε ας τα κλείσουνε τα ρημάδια κι ας τα κάνουνε 20 ευρώ φουλ πρόγραμμα όπως στην Αλκιβιάδου :think:

Επισκέπτης
Μα ρε τύπε, υποτίθεται ότι γενικά τα στούντιο προσφέρουν καθαριότητα, ανέσεις και συμπεριφορά έναντι των μπουρδέλων.
Αν όλα υπολείπονται πλην του 104, τότε ας τα κλείσουνε τα ρημάδια κι ας τα κάνουνε 20 ευρώ φουλ πρόγραμμα όπως στην Αλκιβιάδου :think:
Λογική η απορία σου αισθησιακέ τύπε. :)

Επισκέπτης
Τα υπόλοιπα στούντιο δεν έχουν επαγγελματία καθαρίστρια σε κάθε βάρδια, να μπαίνει και να καθαρίζει τα δωμάτια προτού μπει ο επόμενος πελάτης.
Ούτε μπαρ όπου μπορεί να πιει κάποιος το ποτό του περιμένοντας να δει τις κοπέλες ή να αδειάσει δωμάτιο.
Άρα κακώς έχουνε την ίδια τιμή λοιπόν. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τη μειώσουν.
Πάντως, τίποτε απ' αυτά δεν αναιρεί αυτό που ανέφερα παραπάνω περί της κοροϊδίας της πλασματικής κλίμακας προγραμμάτων που ισχύει ανεξαρτήτου στούντιο.

Λογική η απορία σου αισθησιακέ τύπε. :)
Εμείς οι κωλάκηδες είμαστε πρακτικοί άνθρωποι :tooth:

Επισκέπτης
AMAN ΠΙΑ ME TO 104 ....
(Προσωπικά δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται. Μιλάω «απέξω» και γι' αυτο χωρίς εμπάθεια)
Πολλοί κατηγορούν στουντιο, μπουρδέλα, πουτάνες. Κάποιοι με ειλικρίνεια, άλλοι ίσως όχι.
Αλλά, αν κανείς πει κάτι κακό για το 104, ξεσηκώνει θύελα αντιδράσεων.
Πιθανόν αυτοί που το υμνούν να έχουν -από τη σκοπιά τους- δίκιο.
Το πολύ λιβάνισμα όμως, ακόμα και αν είναι αληθινό, μάλλον αντίθετες εντυπώσεις αφήνει.

Συνημμένα

• f104.jpg
    f104.jpg
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
Κάθε αντίδραση σταματάει όμως όταν φτάνουμε στο οικονομικό του θέματος.
Το 'χετε παρατηρήσει κύριε jopino; ;)

Επισκέπτης
Bεβαίως.

Τα ίδια σκατά είναι όλα. Πλασματική κλίμακα προγραμμάτων για να σου ρουφούν τα λεφτά με κοροϊδευτικό τρόπο.
Μεγάλη ατάκα.

Παλιά έδινες 10.000 για μία και 15.000 για ντουετάκι. Και ο κώλος δεν ήταν έξτρα. Ή έκανε ή δεν έκανε η κοπέλα.
Τώρα για να κάνεις, για παράδειγμα, ισπανικό ή κάτι άλλο ανεβαίνουν τα δεκάρικα.

Αγορά είναι, διαφήμιση κάνουν... Αν θέλεις ψωνίζεις. Αλλά λαγούς με πετραχείλια ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ!
Με εξαίρεση τα μαζοχιστικά βίτσια, που δεν τα βρίσκεις σε μπουρδέλο.

Επισκέπτης
Παλιά έδινες 10.000 για μία και 15.000 για ντουετάκι. Και ο κώλος δεν ήταν έξτρα. Ή έκανε ή δεν έκανε η κοπέλα.
Τώρα για να κάνεις, για παράδειγμα, ισπανικό ή κάτι άλλο ανεβαίνουν τα δεκάρικα.
Πες ο κώλος να είναι εξτρά, σιχαίνομαι τον εαυτό μου που το λέω αλλά πες ότι επειδή είναι το δυσκολότερο πρόγραμμα για μια κοπέλα να πρέπει να πληρωθεί παραπάνω. Αλλά να μου θεωρούν εξτρά το ισπανικό; Το 69; Το και καλά μασάζ; Ε ας ζητήσουν λεφτά και για το ιεραποστολικό τότε.
Και σε κάποια στούντιο αν κοστίζει φερ' ειπείν 50 ευρώ το απλό, 60 το ισπανικό και 70 το 69, αν πάρεις το ακριβότερο πρόγραμμα δεν προϋποθέτει ότι ισχύουν και τα φθηνότερα. Μετά πάμε σε φουλ πρόγραμμα που είναι άλλη ταρίφα, αλλά που δεν εμπεριέχει απαραίτητα κώλο και κολοκύθια τούμπανα. Και τολμούν να μου λένε για υπηρεσίες; ΚΟΡΟΪΔΙΑ είναι αυτό το πράγμα. Να πληρώνω δεκάευρα για στάσεις ουσιαστικά.

Αγορά είναι, διαφήμιση κάνουν... Αν θέλεις ψωνίζεις. Αλλά λαγούς με πετραχείλια ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ!
Με εξαίρεση τα μαζοχιστικά βίτσια, που δεν τα βρίσκεις σε μπουρδέλο.
Μα σε κάτι τέτοια στηρίζονται και χρυσώνουν το χάπι. Γιατί σου λέει ό άλλος, που θα βρω BDSM; Αναγκαστικά σε στούντιο. Και βγαίνει και καλά ότι τα στούντιο προσφέρουν παραπάνω υπηρεσίες. Σκατά στα μούτρα τους προσφέρουν. Και να πεις τουλάχιστον ότι έχεις χρόνο; Αρχίδια μάντολες! Ή τελειώνεις στο τέταρτο (δεκάλεπτο αν έχει κόσμο) ή τον πούλο, λες και έδωσες 10 ευρά... Η απόλυτη εκμετάλλευση του πελάτη.
Και όλα αυτά σε περίοδο κρίσης! Που να μην είχαμε και κρίση δηλαδή!
Άντε γιατί με συγχύσατε ξημερωματιάτικα κύριε jopino! :sunglasses:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πες ο κώλος να είναι εξτρά, σιχαίνομαι τον εαυτό μου που το λέω αλλά πες ότι επειδή είναι το δυσκολότερο πρόγραμμα για μια κοπέλα να πρέπει να πληρωθεί παραπάνω. Αλλά να μου θεωρούν εξτρά το ισπανικό; Το 69; Το και καλά μασάζ; Ε ας ζητήσουν λεφτά και για το ιεραποστολικό τότε.
Και σε κάποια στούντιο αν κοστίζει φερ' ειπείν 50 ευρώ το απλό, 60 το ισπανικό και 70 το 69, αν πάρεις το ακριβότερο πρόγραμμα δεν προϋποθέτει ότι ισχύουν και τα φθηνότερα. Μετά πάμε σε φουλ πρόγραμμα που είναι άλλη ταρίφα, αλλά που δεν εμπεριέχει απαραίτητα κώλο και κολοκύθια τούμπανα. Και τολμούν να μου λένε για υπηρεσίες; ΚΟΡΟΪΔΙΑ είναι αυτό το πράγμα. Να πληρώνω δεκάευρα για στάσεις ουσιαστικά.
Μα σε κάτι τέτοια στηρίζονται και χρυσώνουν το χάπι. Γιατί σου λέει ό άλλος, που θα βρω BDSM; Αναγκαστικά σε στούντιο. Και βγαίνει και καλά ότι τα στούντιο προσφέρουν παραπάνω υπηρεσίες. Σκατά στα μούτρα τους προσφέρουν. Και να πεις τουλάχιστον ότι έχεις χρόνο; Αρχίδια μάντολες! Ή τελειώνεις στο τέταρτο (δεκάλεπτο αν έχει κόσμο) ή τον πούλο, λες και έδωσες 10 ευρά... Η απόλυτη εκμετάλλευση του πελάτη.
Και όλα αυτά σε περίοδο κρίσης! Που να μην είχαμε και κρίση δηλαδή!
Άντε γιατί με συγχύσατε ξημερωματιάτικα κύριε jopino! :sunglasses:

Δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτά που γράφεις... (απλά σε βρίσκω πάλι απόλυτο)
Θυμαμαι όταν είχα πάει με την Μαντόνα (στο βουνο), μιλάμε πάνω στο σεξ (είχα αρχίσει να την πασπατεύω) μου ζητούσε 10 ευρώ επιπλέον για 69 (ενώ είχα ήδη το 80ευρω πρόγραμμα). Ξενερωμα φοβερό και τρομερό (ευτυχως δε προδόθηκα απο την επαρκή αιματωση του μορίου μου)...

Πρόσφατα όμως (σε αντιδιαστολή) θυμάμαι το ψυχρό βλέμμα της Αλιόνας που απλά έφτυσε στο νιπτήρα (το πυρ το εξώτερον) και με ένα "γεια σου μωρό μου" βγήκε έξω..αφηνονταςμε στην σκοροφαγωμένη κάμαρα..να τον πλένω στο νιπτήρα..

Παρολα αυτα πάλι συμφωνω εν μέρει σε αυτα που λες.. Μάλλον όλα είναι θέμα διάθεσης και φυσικά τύχης..
Τι να πω?

Επισκέπτης
Δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτά που γράφεις... (απλά σε βρίσκω πάλι απόλυτο)
Θυμαμαι όταν είχα πάει με την Μαντόνα (στο βουνο), μιλάμε πάνω στο σεξ (είχα αρχίσει να την πασπατεύω) μου ζητούσε 10 ευρώ επιπλέον για 69 (ενώ είχα ήδη το 80ευρω πρόγραμμα). Ξενερωμα φοβερό και τρομερό (ευτυχως δε προδόθηκα απο την επαρκή αιματωση του μορίου μου)...

Πρόσφατα όμως (σε αντιδιαστολή) θυμάμαι το ψυχρό βλέμμα της Αλιόνας που απλά έφτυσε στο νιπτήρα (το πυρ το εξώτερον) και με ένα "γεια σου μωρό μου" βγήκε έξω..αφηνονταςμε στην σκοροφαγωμένη κάμαρα..να τον πλένω στο νιπτήρα..

Παρολα αυτα πάλι συμφωνω εν μέρει σε αυτα που λες.. Μάλλον όλα είναι θέμα διάθεσης και φυσικά τύχης..
Τι να πω?
Οι περιπτώσεις που λες έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα της κάθε κοπέλας. Όπως διαμάντια μπορείς να βρεις στα στούντιο και πραγματικά πουτάνες στα μπουρδέλα, έτσι και τούμπαλιν. Άπειρες περιπτώσεις θυμάμαι να κάθονται οι κοπέλες 20-25 λεπτά στο δωμάτιο με 20 ευρώ και αρκετές είναι πάλι εκείνες που πιάσαμε την κουβέντα πριν το σεξ ή ακόμα και μετά χωρίς ο χρόνος να κυλήσει εις βάρος μου. Μέχρι και περίπτωση να μου λέει η κοπελιά "αν δεν χύσεις δεν φεύγεις από 'δω" και να μου τραβά πιπομαλακία πολύ μετά τον νόμιμο χρόνο. Φυσικά πολλές είναι και οι μαλακισμένες που με ξεπετάξανε για να προλάβουν να πάρουν 5 πελάτες παραπάνω ή επειδή απλά δεν με συμπαθήσανε.
Συμβαίνουν όλα αυτά. Με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε.
Αλλά εγώ μιλάω για τα συμφωνημένα πράματα, για τα ντόμπρα που κανονίζεις με την τσατσά/υπηρεσία/κοπέλα πριν μπεις στο δωμάτιο τα οποία έχουν φτάσει να ξεχωρίζουν τα μπουρδέλα από τα στούντιο ενώ στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με μπουρδέλα των 20 και μπουρδέλα των 50+.
Συμφωνείς εν μέρει λες και με θεωρείς απόλυτο. Δεν αιτιολογείς όμως :)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Συμφωνείς εν μέρει λες και με θεωρείς απόλυτο. Δεν αιτιολογείς όμως :)

Κοιτα σε βρίσκω απόλυτο όταν λες πως σε περίοδο κρίσης πρέπει να μειωθούν οι τιμές στα στουντιο. Ωραίο και ιδανικό αυτό (ολοι το θέλουμε). Δηλαδή που να φτάσουν? Να εξισωθούν με τα μπουρδέλα? Τότα θα γίνουν μπουρδέλα. Ποιος ο λόγος να πληρώνουν καθαρίστριες, να συντηρούν μπάνια, να έχει ς ζεστο μερο, πετσέτες κλπ κλπ , πιο περιποιημένες γκόμενες κλπ.
Συμφωνω πως πρέπει να γίνει ολική τιμολογιακή αναθεώρηση σε όλο το χώρο τουα αγοραίου έρωτα. Ειδικα αυτά τα αυξανόμενα 10 ρικα με τις κατάναλογία υπηρεσίες...είναι προκλητικά. Αλλά είναι ανεφάρμοστο άντε ρίξτε τις τιμές απλά στα στουντιο...

Επισκέπτης
Κοιτα σε βρίσκω απόλυτο όταν λες πως σε περίοδο κρίσης πρέπει να μειωθούν οι τιμές στα στουντιο.
Η κοροϊδία είναι κοροϊδία ανεξαρτήτου περιόδου και η τιμολογιακή πολιτική των στούντιο είναι υποτιμητική για τον πελάτη με το να του πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσχετα αν αγοράζει ή όχι, η αισχροκέρδεια είναι γεγονός.
Η αναφορά μου στην κρίση ήταν για να συμπεράνω πως εφόσον τώρα ισχύει αυτό το χάλι, φαντάσου που μπορεί να φτάσει αν δεν διανύαμε δύσκολη περίοδο.

Ωραίο και ιδανικό αυτό (ολοι το θέλουμε). Δηλαδή που να φτάσουν? Να εξισωθούν με τα μπουρδέλα? Τότα θα γίνουν μπουρδέλα. Ποιος ο λόγος να πληρώνουν καθαρίστριες, να συντηρούν μπάνια, να έχει ς ζεστο μερο, πετσέτες κλπ κλπ , πιο περιποιημένες γκόμενες κλπ.
Συμφωνω πως πρέπει να γίνει ολική τιμολογιακή αναθεώρηση σε όλο το χώρο τουα αγοραίου έρωτα. Ειδικα αυτά τα αυξανόμενα 10 ρικα με τις κατάναλογία υπηρεσίες...είναι προκλητικά. Αλλά είναι ανεφάρμοστο άντε ρίξτε τις τιμές απλά στα στουντιο...
Τα μπουρδέλα κοστίζουν 10,15 και 20 ευρώ. Κανείς δεν μίλησε για τέτοιες τιμές σε στούντιο, αλλά όπως δεν χρειάζεται να είμαστε του βάθους ας μην είμαστε ούτε του ύψους.
Κατ' αρχήν υπάρχουν όλες κι όλες τέσσερις υπηρεσίες. Απλό πρόγραμμα, ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό.
Όχι! Το ισπανικό δεν είναι υπηρεσία.
Όχι! Το 69, το 76 και το 94 δεν αποτελούν υπηρεσίες. Ούτε το 394...
Όχι! Το μασάζ είναι μια μαλακία και μισή γιατί όλοι ξέρουμε ότι το τρίψιμο δύο λεπτών στην πλάτη δεν είναι μασάζ.
Όλα τα παραπάνω, εφόσον δεν είναι υπηρεσίες, συμπεριλαμβάνονται στο απλό πρόγραμμα.
Κι ερχόμαστε τώρα στο να το τιμολογήσουμε.
Στο Μεταξουργείο, το απλό πρόγραμμα κοστίζει 10 ευρώ, στα κάπως καλύτερα μαγαζιά 15 ενώ στη Φυλής που είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες, κοστίζει 20.
Και πάμε στο στούντιο που μου το κοστολογούν 50! Ορίστε; 150% πάνω από το πιο ακριβό μπουρδέλο; Γιατί; Επειδή έχουν καλά δωμάτια και καθαρίστριες κλπ κλπ θα μου πεις. Μα τότε κοστολογούν αυτές τις ανέσεις 30 ευρώ! Σκέψου, περισσότερα και από την υπηρεσία καθεαυτή!
Αυτό είναι αισχροκέρδεια.
Το απλό πρόγραμμα πρέπει να κοστίζει όσο το ακριβό μπουρδέλο συν ένα ποσό που δικαιολογεί τις ανέσεις. Ε 50% παραπάνω στο εικοσάευρο είναι υπεραρκετό για να τα δικαιολογήσει. Εδώ το πεντάστερο ξενοδοχείο από το τετράστερο δεν κοστίζει 50% παραπάνω, ενώ σε ένα γαμιστροξενοδοχείο να πας για τρεις ώρες και όχι για 10 λεπτά, 20 ευρώ δίνεις και ξοδεύεις νερό, ρεύμα, κωλόχαρτο, πετσέτες, σεντόνια κλπ κλπ.
Άρα μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε το απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ. Μερικά στούντιο το 'χουν εφαρμόσει παρεμπιπτόντως.
Και όπως κοστίζουν 10 ευρώ επιπλέον η καθαριότητα και οι πετσέτες, έτσι κοστολογούνται και τα επιπλέον προγράμματα. 10 ευρώ το καθένα.
Άρα αν θες φουλ πρόγραμμα πληρώνεις 60 ευρώ και είσαι κύριος, το οποίο αντιστοιχεί σε 300% της τιμής του μπουρδέλου. Ε μην μου πείτε ότι είναι λίγα. Οτιδήποτε πάνω απ' αυτά είναι σιχαμερή αισχροκέρδεια και αηδιαστική κοροϊδία!
Τώρα για βιτσιόζικα γούστα κλπ κλπ, δεν ξέρω τι καλά, καλά εμπεριέχουνε και δεν τα βρίσκουμε στα μπουρδέλα, οπότε γι' αυτά ας εκφέρει άποψη κάποιος γνώστης του αντικειμένου.
Ρεζουμέ λοιπόν.
α) Απλό πρόγραμμα 30 ευρώ. Εμπεριέχονται, ισπανικό, 69 και όλες, όλες, μα όλες οι στάσεις (αν κουράζεσαι κυρία μου να ανεβαίνεις από πάνω, πήγαινε καλύτερα στο Φωκαίας 19 να κάνεις παρέα στη Ρωξάννα που είναι ευαισθητούλα).
β) Ελεύθερο στοματικό +10, άρα 40 ευρώ.
γ) Τελειωτικό 50 ευρώ επειδή προϋποθέτει το ελεύθερο στοματικό αναγκαστικά.
δ) Πρωκτικό +10 επιπλέον του απλού, άρα 40 ευρώ για όποιαν κάνει φυσικά.
ε) Πλήρες πρόγραμμα 60 ευρώ που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω.
Από 'κει και πέρα, γλωσσόφιλα, γλειφοκωλάδες, ποδολαγνείες κλπ, ας κανονίζονται σε κάθε περίπτωση με τις κοπέλες που τα παρέχουν.
Επίσης, εννοείται ότι το στούντιο πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο κοπέλες σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παρτούζα, όπου η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.
Αυτά για την ώρα...
Σου φαίνονται τραγικά φίλε saruman; :)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ειλικρινά απίστευτο άρθρο..Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε...

cockneys

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ Η ΝΑΤΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΘΗΣΕΩΣ40 ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ειλικρινά απίστευτο άρθρο..Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε...

το θέμα είναι όλοι να το καταλάβουμε. μποϋκοτάρουμε τις μαλακισμένες στα ρδέλα-στούντιο, απαιτούμε χρήματα πίσω, κράζουμε άγρια
και φυσικά ενισχύουμε τις καλές κοπέλες (πχ Λίντα) :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom