Επισκέπτης
Τα ίδια σκατά είναι όλα. Πλασματική κλίμακα προγραμμάτων για να σου ρουφούν τα λεφτά με κοροϊδευτικό τρόπο.Είναι πολύ καλό,από τα καλύτερα.Ασύγκριτο,too much όμως.
Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Γνώμη μου φυσικά.
Τα ίδια σκατά είναι όλα. Πλασματική κλίμακα προγραμμάτων για να σου ρουφούν τα λεφτά με κοροϊδευτικό τρόπο.Είναι πολύ καλό,από τα καλύτερα.Ασύγκριτο,too much όμως.
Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Εκτός κι αν παίρνεις μόνο το απλό πάντα ;)Τα ίδια σκατά είναι όλα. Πλασματική κλίμακα προγραμμάτων για να σου ρουφούν τα λεφτά με κοροϊδευτικό τρόπο.
Γνώμη μου φυσικά.
Αυτό κι αν είναι κοροϊδία. Πίπα με καπότα και γαμήσι άνευ κώλου για 10 λεπτά με 50 ευρώ;Εκτός κι αν παίρνεις μόνο το απλό πάντα ;)
Επιλογές ψηλέ.Δε θέλουμε όλοι τα ίδια όταν πάμε σε τάνες.Αυτό κι αν είναι κοροϊδία. Πίπα με καπότα και γαμήσι άνευ κώλου για 10 λεπτά με 50 ευρώ;
Ε δεν είναι και ο ορισμός του VFM...
Φίλε είναι όμορφο πράμα ο αισθησιακός έρωταςΠαλιοκωλάκια
Γενικά στα στούντιο εννοείς ή στο 104 συγκεκριμένα;Δεν εννοεί τον τιμοκατάλογο. Τις ανέσεις, την καθαριότητα και την συμπεριφορά κοριτσιών και υπηρεσίας εννοεί.
Μα ρε τύπε, υποτίθεται ότι γενικά τα στούντιο προσφέρουν καθαριότητα, ανέσεις και συμπεριφορά έναντι των μπουρδέλων.Σε αυτούς τους τομείς εννοεί ότι το 104 είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα.
Λογική η απορία σου αισθησιακέ τύπε.Μα ρε τύπε, υποτίθεται ότι γενικά τα στούντιο προσφέρουν καθαριότητα, ανέσεις και συμπεριφορά έναντι των μπουρδέλων.
Αν όλα υπολείπονται πλην του 104, τότε ας τα κλείσουνε τα ρημάδια κι ας τα κάνουνε 20 ευρώ φουλ πρόγραμμα όπως στην Αλκιβιάδου
Άρα κακώς έχουνε την ίδια τιμή λοιπόν. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τη μειώσουν.Τα υπόλοιπα στούντιο δεν έχουν επαγγελματία καθαρίστρια σε κάθε βάρδια, να μπαίνει και να καθαρίζει τα δωμάτια προτού μπει ο επόμενος πελάτης.
Ούτε μπαρ όπου μπορεί να πιει κάποιος το ποτό του περιμένοντας να δει τις κοπέλες ή να αδειάσει δωμάτιο.
Εμείς οι κωλάκηδες είμαστε πρακτικοί άνθρωποιΛογική η απορία σου αισθησιακέ τύπε.
Μεγάλη ατάκα.Τα ίδια σκατά είναι όλα. Πλασματική κλίμακα προγραμμάτων για να σου ρουφούν τα λεφτά με κοροϊδευτικό τρόπο.
Πες ο κώλος να είναι εξτρά, σιχαίνομαι τον εαυτό μου που το λέω αλλά πες ότι επειδή είναι το δυσκολότερο πρόγραμμα για μια κοπέλα να πρέπει να πληρωθεί παραπάνω. Αλλά να μου θεωρούν εξτρά το ισπανικό; Το 69; Το και καλά μασάζ; Ε ας ζητήσουν λεφτά και για το ιεραποστολικό τότε.Παλιά έδινες 10.000 για μία και 15.000 για ντουετάκι. Και ο κώλος δεν ήταν έξτρα. Ή έκανε ή δεν έκανε η κοπέλα.
Τώρα για να κάνεις, για παράδειγμα, ισπανικό ή κάτι άλλο ανεβαίνουν τα δεκάρικα.
Μα σε κάτι τέτοια στηρίζονται και χρυσώνουν το χάπι. Γιατί σου λέει ό άλλος, που θα βρω BDSM; Αναγκαστικά σε στούντιο. Και βγαίνει και καλά ότι τα στούντιο προσφέρουν παραπάνω υπηρεσίες. Σκατά στα μούτρα τους προσφέρουν. Και να πεις τουλάχιστον ότι έχεις χρόνο; Αρχίδια μάντολες! Ή τελειώνεις στο τέταρτο (δεκάλεπτο αν έχει κόσμο) ή τον πούλο, λες και έδωσες 10 ευρά... Η απόλυτη εκμετάλλευση του πελάτη.Αγορά είναι, διαφήμιση κάνουν... Αν θέλεις ψωνίζεις. Αλλά λαγούς με πετραχείλια ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ!
Με εξαίρεση τα μαζοχιστικά βίτσια, που δεν τα βρίσκεις σε μπουρδέλο.
Πες ο κώλος να είναι εξτρά, σιχαίνομαι τον εαυτό μου που το λέω αλλά πες ότι επειδή είναι το δυσκολότερο πρόγραμμα για μια κοπέλα να πρέπει να πληρωθεί παραπάνω. Αλλά να μου θεωρούν εξτρά το ισπανικό; Το 69; Το και καλά μασάζ; Ε ας ζητήσουν λεφτά και για το ιεραποστολικό τότε.
Και σε κάποια στούντιο αν κοστίζει φερ' ειπείν 50 ευρώ το απλό, 60 το ισπανικό και 70 το 69, αν πάρεις το ακριβότερο πρόγραμμα δεν προϋποθέτει ότι ισχύουν και τα φθηνότερα. Μετά πάμε σε φουλ πρόγραμμα που είναι άλλη ταρίφα, αλλά που δεν εμπεριέχει απαραίτητα κώλο και κολοκύθια τούμπανα. Και τολμούν να μου λένε για υπηρεσίες; ΚΟΡΟΪΔΙΑ είναι αυτό το πράγμα. Να πληρώνω δεκάευρα για στάσεις ουσιαστικά.
Μα σε κάτι τέτοια στηρίζονται και χρυσώνουν το χάπι. Γιατί σου λέει ό άλλος, που θα βρω BDSM; Αναγκαστικά σε στούντιο. Και βγαίνει και καλά ότι τα στούντιο προσφέρουν παραπάνω υπηρεσίες. Σκατά στα μούτρα τους προσφέρουν. Και να πεις τουλάχιστον ότι έχεις χρόνο; Αρχίδια μάντολες! Ή τελειώνεις στο τέταρτο (δεκάλεπτο αν έχει κόσμο) ή τον πούλο, λες και έδωσες 10 ευρά... Η απόλυτη εκμετάλλευση του πελάτη.
Και όλα αυτά σε περίοδο κρίσης! Που να μην είχαμε και κρίση δηλαδή!
Άντε γιατί με συγχύσατε ξημερωματιάτικα κύριε jopino!
Οι περιπτώσεις που λες έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα της κάθε κοπέλας. Όπως διαμάντια μπορείς να βρεις στα στούντιο και πραγματικά πουτάνες στα μπουρδέλα, έτσι και τούμπαλιν. Άπειρες περιπτώσεις θυμάμαι να κάθονται οι κοπέλες 20-25 λεπτά στο δωμάτιο με 20 ευρώ και αρκετές είναι πάλι εκείνες που πιάσαμε την κουβέντα πριν το σεξ ή ακόμα και μετά χωρίς ο χρόνος να κυλήσει εις βάρος μου. Μέχρι και περίπτωση να μου λέει η κοπελιά "αν δεν χύσεις δεν φεύγεις από 'δω" και να μου τραβά πιπομαλακία πολύ μετά τον νόμιμο χρόνο. Φυσικά πολλές είναι και οι μαλακισμένες που με ξεπετάξανε για να προλάβουν να πάρουν 5 πελάτες παραπάνω ή επειδή απλά δεν με συμπαθήσανε.Δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτά που γράφεις... (απλά σε βρίσκω πάλι απόλυτο)
Θυμαμαι όταν είχα πάει με την Μαντόνα (στο βουνο), μιλάμε πάνω στο σεξ (είχα αρχίσει να την πασπατεύω) μου ζητούσε 10 ευρώ επιπλέον για 69 (ενώ είχα ήδη το 80ευρω πρόγραμμα). Ξενερωμα φοβερό και τρομερό (ευτυχως δε προδόθηκα απο την επαρκή αιματωση του μορίου μου)...
Πρόσφατα όμως (σε αντιδιαστολή) θυμάμαι το ψυχρό βλέμμα της Αλιόνας που απλά έφτυσε στο νιπτήρα (το πυρ το εξώτερον) και με ένα "γεια σου μωρό μου" βγήκε έξω..αφηνονταςμε στην σκοροφαγωμένη κάμαρα..να τον πλένω στο νιπτήρα..
Παρολα αυτα πάλι συμφωνω εν μέρει σε αυτα που λες.. Μάλλον όλα είναι θέμα διάθεσης και φυσικά τύχης..
Τι να πω?
Συμφωνείς εν μέρει λες και με θεωρείς απόλυτο. Δεν αιτιολογείς όμως
Η κοροϊδία είναι κοροϊδία ανεξαρτήτου περιόδου και η τιμολογιακή πολιτική των στούντιο είναι υποτιμητική για τον πελάτη με το να του πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άσχετα αν αγοράζει ή όχι, η αισχροκέρδεια είναι γεγονός.Κοιτα σε βρίσκω απόλυτο όταν λες πως σε περίοδο κρίσης πρέπει να μειωθούν οι τιμές στα στουντιο.
Τα μπουρδέλα κοστίζουν 10,15 και 20 ευρώ. Κανείς δεν μίλησε για τέτοιες τιμές σε στούντιο, αλλά όπως δεν χρειάζεται να είμαστε του βάθους ας μην είμαστε ούτε του ύψους.Ωραίο και ιδανικό αυτό (ολοι το θέλουμε). Δηλαδή που να φτάσουν? Να εξισωθούν με τα μπουρδέλα? Τότα θα γίνουν μπουρδέλα. Ποιος ο λόγος να πληρώνουν καθαρίστριες, να συντηρούν μπάνια, να έχει ς ζεστο μερο, πετσέτες κλπ κλπ , πιο περιποιημένες γκόμενες κλπ.
Συμφωνω πως πρέπει να γίνει ολική τιμολογιακή αναθεώρηση σε όλο το χώρο τουα αγοραίου έρωτα. Ειδικα αυτά τα αυξανόμενα 10 ρικα με τις κατάναλογία υπηρεσίες...είναι προκλητικά. Αλλά είναι ανεφάρμοστο άντε ρίξτε τις τιμές απλά στα στουντιο...
Ειλικρινά απίστευτο άρθρο..Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε...