apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε τυπε στο μυριζε?
Και στον προηγούμενο το μύριζε.
Και στον προηγούμενο το μύριζε.
αν δεν ειναι ο ιδιος και τις 3 φορες και ειναι διαφορετικα ατομα μιλαμε οτι η πουτανα ειναι μορφη δικε μουΣε αυτόν πάλι το κοίταζε με αηδία.
αν δεν ειναι ο ιδιος και τις 3 φορες και ειναι διαφορετικα ατομα μιλαμε οτι η πουτανα ειναι μορφη δικε μου
αφου στον μυρισει πριν τυπεΜορφή απ΄ τις λίγες, την φαντάζεσαι να πάει να σου πάρει τσιμπούκι και να αηδιάζει ???
www.bourdela.com/stountio/athina/vrilhssou-42-studio-star/#jr_review_26710]Αυτό[/url] αποτελεί κριτική τώρα;
Ρωτάω εσάς γιατί εγώ μπορεί να είμαι γεροπαράξενος....
Παραβαινει τους κανονες που διεπουν τις κριτικες (αν το παμε με το γραμμα του νομου), διοτι ουτε περιγραφη της κοπελλας κανει ουτε καμμια λεπτομερεια απο την συναντηση λεει. Περιγραφη του χωρου ουτε για δειγμα αλλα ουτε και προγραμμα που πηρε ωστε να δικαιολογει το 40λεπτο. Παντως με σταση 69 και ελευθερο στοματικο αμφιβαλλω αν πηρε το απλο.www.bourdela.com/stountio/athina/vrilhssou-42-studio-star/#jr_review_26710]Αυτό[/url] αποτελεί κριτική τώρα;
www.bourdela.com/stountio/athina/vrilhssou-42-studio-star/#jr_review_26710]Αυτό[/url] αποτελεί κριτική τώρα;
καλο.....θα γραφω και γω στα ρουμανικα τους τιτλους.....για να με διαβαζουν κι οι πουτανες.....μην σου πω ολη την κριτικη καλυτερα......
παντως ο αντισθενης πρπεει να προσλαβει μεταφραστες να μεταφραζουν τις κριτκες και σε αλλες γλωσσες
Ρουμανικα - Ρωσσικα - Αγλλικα σιγουρα ..
Επειδή το έχεις γράψει τόσες πολλές φορές,αλλά δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα κ την έπαθα κ εγώ,πλέον ούτε απ'έξω δεν περνάω...στην κυριολεξία...από το απέναντι πεζοδρόμιο περνάω..
Μελετάτε τας γραφάς, κύριοι!!!
[size=14pt]Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά: ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:[/size]
[size=14pt]ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - ΣΕΛΕΝΑ[/size]
Πρόσφατα η Ρουμανοπιπίνα Λάουρα-Φώκαιας 25ισόγειο ήταν πρωϊνή βάρδια στο Φυλής 86άνω.
Διαβάζω παντελώς διαφορετικές κριτικές για τη Τζούλια. Από χάλια ως κορυφαίες. Προσωπικά ξέρω ότι στο 84Β εκδίδεται η γνωστή καυλόφατσα από το Διδύμου 16Β με το σκουλαρίκι στο μουνί και η οποία στο κρεβάτι, στο πάτωμα ή στον τοίχο είναι μπόμπα.
Μελετάτε τας γραφάς, κύριοι!!!
[size=14pt]Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά: ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:[/size]
[size=14pt]ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - ΣΕΛΕΝΑ[/size]
Πρόσφατα η Ρουμανοπιπίνα Λάουρα-Φώκαιας 25ισόγειο ήταν πρωϊνή βάρδια στο Φυλής 86άνω.
Λοιπόν, κύριοι, θα ήθελα πολύ να διαβάσω κριτικές από πουτάνες για πελάτες.