Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Λίγα data:

kamatero3
Ημερομηνία εγγραφής: 02/05/11, 00:12
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 22:05
Κριτικές: 3 (εγκωμιαστικές)

Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 3 ώρες και 36 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 0 μηνύματα
Σύνολο θεμάτων: 0 θέματα
Σύνολο δημιουργημένων ψηφοφοριών: 0 ψηφοφορίες
Σύνολο ψήφων σε ψηφοφορίες: 1 ψήφοι

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
οτι πεις ρε φιλαρακι.....δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου........αλλα λεγοντας μου αυτα φασκεις κ αντιφασκεις....μονο σου το λες : Ο καθενας εδω μεσα λεει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του εμπειρια......γκομενα σου ειναι κ την υπερασπιζεσαι.... ;)

Ουτε εμενα ειναι προθεση μου να αντιπαρατεθω μαζι σου.Αλλα παλι εντελως ακυρα δημιουργεις εντυπωσεις.Την μια "αλλα τοσο αδικο να εχουμε ολοι εμεις....." και τωρα "γκομενα σου ειναι κ την υπερασπιζεσαι...."

Δηλαδη για να εχουμε και καλο ρωτημα ποιοι ειστε "ολοι εσεις που δεν εχετε αδικο"? Εγω για αυτο σου εκανα μια ερωτηση αν για μια γκομενα υπαρχουν 250 γνωμες, αλλα μαλλον δεν ...πιανεις και πουλια στον αερα.

Επειτα το οτι υπερασπιζομαι την 'τανα ΜΟΝΟ εσυ πρεπει να το συμπερανες.Να μη στο χαλασω λοιπον. :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Ουτε εμενα ειναι προθεση μου να αντιπαρατεθω μαζι σου.Αλλα παλι εντελως ακυρα δημιουργεις εντυπωσεις.Την μια "αλλα τοσο αδικο να εχουμε ολοι εμεις....." και τωρα "γκομενα σου ειναι κ την υπερασπιζεσαι...."

Δηλαδη για να εχουμε και καλο ρωτημα ποιοι ειστε "ολοι εσεις που δεν εχετε αδικο"? Εγω για αυτο σου εκανα μια ερωτηση αν για μια γκομενα υπαρχουν 250 γνωμες, αλλα μαλλον δεν ...πιανεις και πουλια στον αερα.

Επειτα το οτι υπερασπιζομαι την 'τανα ΜΟΝΟ εσυ πρεπει να το συμπερανες.Να μη στο χαλασω λοιπον. :sunglasses:
το ποιος πιανει πουλια στον αερα φαινεται απο τα γραφομενα σου.....στο ολοι εμεις εχουμε αδικο να στο εξηγησω γιατι μονο με αναλυση τα πιανεις οι 99/100 που γραφουν γι αυτην λενε οτι ειναι ξεπετα......φυσικα βρε εξυπνε για μια κοπελα υπαρχουν οχι μονο 250 γνωμες αλλα εγω θα σου πω 114332 γνωμες οσα ειναι κ τα μελη αυτη την στιγμη......αλλα οταν ολοι γραφου οτι εινα ξεπετα λες ολοι να γραφουν ψεματα....εισαι ποιο παλιος απο μενα στο σαιτ αλλα καλο θα ειναι να διαβαζεις τι γραφινται στα θεματα κ μετα να κανεις επιθεσεις περι εξυπναδας.......μετα για την υπερασπηση της καρλας...φαινεται οση εξυπναδα εχεις τοσο λιγο θυμικο διθετεις κ θα σε παραπεμψω να ξαναδιαβασεις τι μονος σου εχεις γραψει κ να μου πεις αν το εγραφα εγω το ιδιο συμπερασμα δεν θα εβγαζες....αλλα ξεχασα ειμαι λιγο αργος εγω δεν τα πιανω....καλο βραδυ παλιε με τα 30 μηνυματα θα τα ξαναπουμε σε κανα 3μηνο που θα ξαναγραψεις για κατι.....εκτος απο την απαντηση που θα σπευσεις αμεσως να μου δωσεις αφου πιανεσαι απο τα παντα...να σαι κ να περνας καλα....

• Like
Αντιδράσεις: viator

Επισκέπτης
Διδύμου 16 - Σόνια = Εύα από Αλκιβιάδους 16Γ:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.Αλκιβιάδου 16Γ-Έυα,πρωί.Επί λέξει η Έυα μου είχε πει στον γνωστό νευρωτικό τόνο φωνής:"Σε μπουρδέλο βρίσκεσαι,μόνο 5 λεπτά είναι".Στο δωμάτιο μέσα, ήθελε να φύγει στα 6 λεπτά.

Από την ημ.ενημέρωση για μπουρδέλα πριν από λίγο καιρό:
Διδύμου 16-Σόνια=Εύα η Λιθουανή.Μαζί της η νευρωτική (κατόπιν πράξης αν αργήσεις πέραν των 9-10 λεπτών)  ρωσοειδής γραία από Αλκιβιάδους 16Γ παλαιά.Εκεί δούλευε με την Λιθουανή Εύα-Φ92 και στην συνέχεια πάλι με την Εύα στο Κων/λεως 94. Παριστάνει την ευγενική.ΒΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΩ.
Έτσι έκανε στο Αλκιβιάδους 16Γ.

Επισκέπτης

Μπράβο Jo!
Θετικά συμβάντα εν μέσω κρίσης. :rockon:
Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα πούλαγα το σύνθετο (εκτός βιβλίων) να πάω και εγώ :2funny:
Ωραίο και το σκιτσάκι σου στο λινκ. :rockon:

Υ.Γ. Η «Κοροβάγκου» έχει καμιά σχέση με τον γνωστό Καραβάγκο της ταινίας ή το φελέκι του;

Συνημμένα

• tower-with-waves.jpg
    tower-with-waves.jpg
    119,3 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
Φώκαιας 25 κάτω-Μόνικα:

Πήρες το μάθημά σου.20 ευρώ δίνουμε ΠΑΝΤΑ.Η σωστή κοπέλα θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει στα 20 ευρώ.
Ήταν προδιαγεγραμμένο το χρονικό της πράξης.Η τσατσά να φωνάξει για να καταλάβεις οτι πρέπει να δώσεις αυτά που έδινες  πάντα.Άλλα 20 ευρώ.Και η Μονίκα να σε αγχώνει και να σε ξενερώνει για να τα δώσεις.Την είχες κακομάθει...Ότι έσπειρες, θέρισες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Επισκέπτης
[size=16pt]"Αηδιασα με τις ξεπετες τους πια!!!"[/size]

[size=14pt]Αδήριτη πραγματικότητα:[/size]
[size=14pt]Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά: ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
[/size]
[size=14pt]ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - ΣΕΛΕΝΑ[/size]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Μπράβο Jo!
Θετικά συμβάντα εν μέσω κρίσης. :rockon:
Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα πούλαγα το σύνθετο (εκτός βιβλίων) να πάω και εγώ :2funny:
Ωραίο και το σκιτσάκι σου στο λινκ. :rockon:

Υ.Γ. Η «Κοροβάγκου» έχει καμιά σχέση με τον γνωστό Καραβάγκο της ταινίας ή το φελέκι του;

Ευχαριστω  :cheesy:

Ναι καλο παιδακι η Καντυ πουλα και τα βιβλια μαζι και ελα να φατε μπουγατσα

Υγ
Δε ξερω με τι εχει σχεση παντως προχθες που πηρα σε αλλο μαγαζι της αλυσιδας και ρωτησα μου λεει η τσατσα
η καντυ δεν ειναι εδω , ειναι στο Κοκορινγγου  :2funny:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
[size=16pt]"Αηδιασα με τις ξεπετες τους πια!!!"[/size]

[size=14pt]Αδήριτη πραγματικότητα:[/size]
[size=14pt]Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά: ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
[/size]
[size=14pt]ΣΟΦΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ - ΣΕΛΕΝΑ[/size]
ρε παιδιά, απλά τα πράγματα κράζουμε την κοπέλα μέσα στο δωμάτιο σκληρά, στο σαλόνι σε όλον τον
κόσμο και φυσικά και στην τσα2 αλλά και στο site. Επίσης κάτι που μου την βαράει τελευταία. Βλέπω την Ρουσλάνα από
Σπύρου Πάτση 40-50 και Πειραιώς να κάνει κάθε μέρα σχεδόν διπλοβάρδιες :idiot: έπιπλο του κερατά και τελευταία
ξεπέτα, άρα τι συμβαίνει??

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Αηδιασα με τις ξεπετες τους πια!!!                       

ρε δεν πατε καλα μου θελετε και παρτουζες στα μπουρδελα :jerking: :jerking: να πω σε κανενα ξενοδοχειο με κανενα κωλ γκερλ η καμια σιτιτουριστρια να πω οκ αλλα σε μπουρδελα ρε πουστη μου? :think: :think: πατε και βγαζετε τα ματια σας μονοι σας :headbang: :headbang:καλα γαμησια :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ευχαριστω  :cheesy:

Ναι καλο παιδακι η Καντυ πουλα και τα βιβλια μαζι και ελα να φατε μπουγατσα

Υγ
Δε ξερω με τι εχει σχεση παντως προχθες που πηρα σε αλλο μαγαζι της αλυσιδας και ρωτησα μου λεει η τσατσα
η καντυ δεν ειναι εδω , ειναι στο Κοκορινγγου  :2funny:
Η Κάντυ είναι πολύ σεβάσμια, είναι κιουρία και εγώ θα πουλήσω μια ασπρόμαυρη τηλεόραση που αγόρασε ο παππούς μου τη δεκαετία του 70 και θα πλάσω μαζί της κουλουράκια.

Και βέβαια έχει σχέση (ω άσχετοι) με τον Καραβάγκο και το φελέκι του, πρώτα ξαδέρφια ήταν. Βέβαια τώρα έχει την επιχείρηση ο εγγονός του Καραβάγκου. Όσο για την Κοκορίγγου είναι αυτή που άνοιξε απάναντι από τον Καραβάγκο για να του τη σπάσει.  :grin:

Επισκέπτης
Ψιξ φαν, μάλλον πρέπει να αλλάξεις χάπια. Δε σε πιάνουν αυτά. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(αστειεύομαι)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Stories