Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Εγραψες και παλι foot employer...
Δεν το σκεφτηκα. Προφητικο και το ονομα (προφιλ) και οι μυθοι του. :grin:

Φιλε μου, εγω πιστευω οτι για να εχεις αποψη για μια κοπελλα πρεπει να εχεις περασει στο δωματιο μαζι της.
Δεν αρκει δηλαδη απλως να την εχεις δει σε τσαρκα η στις φωτο. Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι η Βαρβαρα ειναι δυναμιτης στο κρεββατι και με το υψος που εχει δεν μπορει να χαρακτηριστει υπερβαρη η θεοχοντρη εκτος κι αν εχεις μινιον στανταρ οποτε παω πασο. Μια δοκιμη θα σε πεισει... :pipa1:
οχι δεν εχω μινιον στανταρ....μου αρεσουν ολες οι ωραιες γυναικες , την βαρβαρα την εχω δει απο κοντα 3 φορες μαλιστα την τελευταια φορα ο πουστης τσατσος του μαγαζιου με παρακαλουσε να περασω λεγοντας μου οτι ειναι σουπερ μεσα....δεν εχω λογο να το αμφισβητω αυτο....αλλα πως να το κανουμε η κοπελα ειναι υπερβαρη....κ δεν εχω προβλημα με τα ματια μου για να μην βλεπω καλα....

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Αν η καθε κοπελα παει με 250 διαφορετικους αντρες (αρα και γνωμες) τον μηνα, ποιο οριο κριτικων θα μπορουσε να θεωρηθει στατιστικα αποδεκτο, για να διαμορφωσουμε αωστη αποψη? Ο καθενας εδω μεσα λεει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του εμπειρια και επειδη οι περισσοτεροι που παρακολουθουν τις κριτικες ειναι "χρονια στο κουρμπετι", εχουν γνωση και κρινουν.Οι κριτικες δεν αποτελουν το ΑΠΟΛΥΤΟ κριτηριο επιλογης απλα υπαρχουν για να τις συμβουλευομαστε - προσωπικα συχνα πυκνα τις αγνοω.

Θεωρω επισης ακυρο οτι καποια κοπελα δουλευει Μεταξι αρα και θεωρειται "κατωτερης ποιοτητας"?.Στο δικο μου "βιβλιο" δεν υπαρχουν διακρισεις στις περιοχες προκειμενου να πετυχω το επιθυμητο αποτελεσμα.
οτι πεις ρε φιλαρακι.....δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου........αλλα λεγοντας μου αυτα φασκεις κ αντιφασκεις....μονο σου το λες : Ο καθενας εδω μεσα λεει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του εμπειρια......γκομενα σου ειναι κ την υπερασπιζεσαι.... ;)

• Like

Επισκέπτης
οχι δεν εχω μινιον στανταρ....μου αρεσουν ολες οι ωραιες γυναικες , την βαρβαρα την εχω δει απο κοντα 3 φορες μαλιστα την τελευταια φορα ο πουστης τσατσος του μαγαζιου με παρακαλουσε να περασω λεγοντας μου οτι ειναι σουπερ μεσα....δεν εχω λογο να το αμφισβητω αυτο....αλλα πως να το κανουμε η κοπελα ειναι υπερβαρη....κ δεν εχω προβλημα με τα ματια μου για να μην βλεπω καλα....
Ψηλέ πόσα κιλά την έκοψες πάνω κάτω;Κατηγορία Βαλεντίνας ας πούμε;Την είχα στα υπόψιν μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ψηλέ πόσα κιλά την έκοψες πάνω κάτω;Κατηγορία Βαλεντίνας ας πούμε;Την είχα στα υπόψιν μου.
κοιτα αν λαβω υποψιν μου οτι ειναι λιγο ποιο κοντη απο μενα(1.86)με τα τακουνια εχει σιγουρα ποιο μεγαλο κωλο κ μπουτια απο τα δικα μου(κ δεν ειμαι κανενας τσιλιβιθρας)πρεπει να ειναι κοντα στα 80κιλα +

• Like

Επισκέπτης
κοιτα αν λαβω υποψιν μου οτι ειναι λιγο ποιο κοντη απο μενα(1.86)με τα τακουνια εχει σιγουρα ποιο μεγαλο κωλο κ μπουτια απο τα δικα μου(κ δεν ειμαι κανενας τσιλιβιθρας)πρεπει να ειναι κοντα στα 80κιλα +
Ψηλέ παλαιστής δηλαδή;Γαμημένο photoshop τι κάνεις;Κι είχα φτάσει μια φορά απ'έξω στο Ηλία Ηλιού αλλά δεν κατέβηκα γιατί έχει πολύ κόσμο γύρω γύρω.Αμ δε.Ευχαριστώ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ψηλέ παλαιστής δηλαδή;Γαμημένο photoshop τι κάνεις;Κι είχα φτάσει μια φορά απ'έξω στο Ηλία Ηλιού αλλά δεν κατέβηκα γιατί έχει πολύ κόσμο γύρω γύρω.Αμ δε.Ευχαριστώ.
κοιτα η αληθεια ειναι οτι τα κιλα της εινα καλα κατανεμειμενα στο σωμα της.....αλλα μην μας λεει ο φιλος μας παραπανω αλλα απο αυτα που βλεπουμε......

• Like

Επισκέπτης
κοιτα η αληθεια ειναι οτι τα κιλα της εινα καλα κατανεμειμενα στο σωμα της.....αλλα μην μας λεει ο φιλος μας παραπανω αλλα απο αυτα που βλεπουμε......
80 κιλά είναι πολλά ρε ψηλέ.Δεν αμφιβάλλω ότι το γαμήσι κι οι υπηρεσίες μετράνε πολύ,αλλά μετράει κι η εμφάνιση,πως να γίνει τώρα.Και το άσπρο μαύρο δε γίνεται.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
80 κιλά είναι πολλά ρε ψηλέ.Δεν αμφιβάλλω ότι το γαμήσι κι οι υπηρεσίες μετράνε πολύ,αλλά μετράει κι η εμφάνιση,πως να γίνει τώρα.Και το άσπρο μαύρο δε γίνεται.
παντος αφου εφτασες απεξω επρεπε να μπεις....να εχεις αποψη....καμια 40ρια σκαλια θα ανεβαινες....

• Like

Επισκέπτης
παντος αφου εφτασες απεξω επρεπε να μπεις....να εχεις αποψη....καμια 40ρια σκαλια θα ανεβαινες....
Και θα κατέβαινα αμέσως :).Άσε κι όταν ήμουν πιο ψαράς έχω φάει κάτι φόλες με χοντρές...Έχω πάει με τη Στεφανία ψηλέ.Μιλάμε για τραγωδία :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Και θα κατέβαινα αμέσως :).Άσε κι όταν ήμουν πιο ψαράς έχω φάει κάτι φόλες με χοντρές...Έχω πάει με τη Στεφανία ψηλέ.Μιλάμε για τραγωδία :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι εχουμε φαει φολες,αν δεν παθεις δεν θα μαθεις.....ασε που το ωραιο ειναι να δοκιμαζεις....

• Like

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΖΥΓΑΡΙΑ

Οταν αδυνατίσει η Βαρβάρα
και αποκτήσει σωματάρα
θα ήθελα να μου το πείτε
όσοι μαζί της θα βρεθείτε !

Γιατί έχει στυλ και επιδόσεις
απ ότι λεν οι διαδόσεις
αλλά δεν έχω ως τώρα δοκιμάσει
δεν με εμπνέει η όλη φάση !

Την άλλη όμως τη φορά
θα πάω με τη ζυγαριά.
Ανέβα πάνω να μετρήσω
να δω μήπως και σε γαμήσω !

Μέχρι εξήντα την πηδάω
πάνω απο εβδομήντα της ξηγάω :

Σε κανά μήνα θα περάσω
το πενηντάρι να κεράσω,
αλλά θα έχεις γίνει μούνα
και όχι στο σακί γουρούνα !

:grin:

Κάτι μ΄ αρέσει και κάτι με χαλάει ταυτόχρονα με τη πάρτυ της ,... ! Τι να φταίει ; Θα το βρώ (κάποτε) !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ΖΥΓΑΡΙΑ

Οταν αδυνατήσει η Βαρβάρα
και αποκτήσει σωματάρα
θα ήθελα να μου το πείτε

απ ότι λεν οι διαδόσεις

Την άλλη όμως τη φορά
θα πάω με τη ζυγαριά.
Ανέβα πάνω να μετρήσω

Μέχρι εξήντα την πηδάω

Σε κανά μήνα θα περάσω
το πενηντάρι να κεράσω,

Κάτι μ΄ αρέσει και κάτι με χαλάει ταυτόχρονα με τη πάρτυ της ,... ! Τι να φταίει ; Θα το βρώ (κάποτε) !
τα σεβη μου κ ποιητα μας του σαιτ....δεν κανεις διακρισεις μασαζ μπουρδελα στουντιο κλπ
μας φτιαχνεις παντα την διαθεση....ελα πες την αληθεια ο καρβελας εισαι αλλα δεν θες να μαθευτει.... :2funny: :2funny:

• Like

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
τα σεβη μου κ ποιητα μας του σαιτ....δεν κανεις διακρισεις μασαζ μπουρδελα στουντιο κλπ
μας φτιαχνεις παντα την διαθεση....ελα πες την αληθεια ο καρβελας εισαι αλλα δεν θες να μαθευτει.... :2funny: :2funny:

Ο Καβλέλας ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαι γριά ρε ! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΖΥΓΑΡΙΑ

Οταν αδυνατίσει η Βαρβάρα
και αποκτήσει σωματάρα
θα ήθελα να μου το πείτε

απ ότι λεν οι διαδόσεις

Την άλλη όμως τη φορά
θα πάω με τη ζυγαριά.
Ανέβα πάνω να μετρήσω

Μέχρι εξήντα την πηδάω

Σε κανά μήνα θα περάσω
το πενηντάρι να κεράσω,

Ατάκα κι επιτόπου ψηλέ τα βγάζεις τα τετράστιχα.
Ο Καρβέλας είναι για να σου ξύνει τα...μολύβια :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φεύγω ρε παίδες !