Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ασχολίαστος ο τύπος, απλός ηθελε να γραψει κάτι.

Πάντος η ηθοποιός Κατερινα Σπάθη έχει γραψει ιστορία
Ετερον, εκάτερον και συμφωνω απολυτα.

Ισα ισα που "κριτικες' τετοιοιυ ειδους μονο καλο δεν κανουν.

Επισκέπτης
Ασχολίαστος ο τύπος, απλός ηθελε να γραψει κάτι.

Πάντος η ηθοποιός Κατερινα Σπάθη έχει γραψει ιστορία

H γνωστή Σπάθη, λεγόταν Τίνα.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια γιατί υπήρχε και fake (ή συνονόματη) Σπάθη...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
  • Like
Αντιδράσεις: viator

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Ο bakalhs στο Μεταξουργείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας είχαν ετοιμάσει υποδοχή ή το ξέχασαν τα ρεμάλια;

"...πιεστικῶν γυναικείων παρακινήσεων πρὸς ὑμέναιον..."

Συνταρακτική αποκάλυψις!
Ο κ. bakalhs δέχθηκε πρόταση υμεναίου από θήλυ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Με την περαίωση της πράξης απήλθε βιαστικά, αποφεύγοντας να με αντικρύσει.

Απόρρησα με τη στάση της, καθότι δεν είμαι ούτε δύσμορφος, ούτε φτωχός, ούτε γέρος, ούτε πούστης, ούτε κουμμουνιστής, ούτε βρωμιάρης, ούτε μπεκρής.

τι εγραψε το ατομο..... :2funny: :2funny: 

Επισκέπτης

Mετά την κριτική του ΠΥΡΑΥΛΟΥ (από το πυρ+αυλος ή "αυλό", ξέρετε εσείς) νέα κριτική για την ίδια κοπέλα με εγλωμιαστικά σχόλια από νεοεγγραφέν μέλος.
Ούτε η πρώτη, ούτε και (υποθέτω) ούτε η τελευταία περίπτωση τέτοιων κριτικών.

Ελπίζω η απεχθής τάξη των νταβάδων να μην πλακώνουν στο ξύλο τις κοπέλες με αρνητικές κριτικές.

Kαλό σαββατοκύριακο! :)

Επισκέπτης

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
www.bourdela.com/stountio/athina/hlia-hliou-82/#jr_review_26426]http://www.bourdela.com/stountio/athina/hlia-hliou-82/#jr_review_26426[/url]

Καλα! Τοσο μαπα το καρπουζι? Ασε μας ρε φιλε με τις fake κριτικες.
Χθες γραφτηκες και εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα.
Η Βαρβαρα χαλια στοματικο? Και δεν εγλυψε μπαλλες?
Αμα σου επεσε με τετοια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ τοτε τι να πω...
Και μονο που την βλεπεις γυμνη τρελαινεσαι.
Εγω λεω οτι η κριτικη ειναι τουλαχιστον ελλιπης για να μην την χαρακτηρισω αλλιως, αφου ουτε περιγραφη της εμφανισης της εκανες ουτε ειπες καμμια λεπτομερεια.
Μηδεν παθος... Αν ειναι δυνατον.

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=112707]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=112707[/url]

Τυπικο προφιλ ξεπετας κριτικης.
Εγω εβγαλα τα συμπερασματα μου.
Βγαλτε και εσεις τα δικα σας.
Υ.Γ 18/9 η Βαρβαρα δουλευε νυχτα στο Βουρβαχη.
Θελετε και αλλες αποδειξεις?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
το διαβασαμε κ αυτο η καρλα η καυλα η ξεπετα εγγυηση στο δωματιο...........
γι αυτο δουλευει τωρα στο μεταξι....... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Αν και καθυστερημενα και χωρις καμμια διαθεση να υπερασπιστω την κοπελα ή την κριτικη μου.Ξεχνας κατι βασικο, οτι με καποιες ο καθε ενας απο εμας βγαζει μια συγκεκριμενη χημεια, ειτε καλη ειτε κακη.Την Καρλα την εχω παρει 4 φορες και τις 4 το ευχαριστηθηκα και ηταν πανω κατω οπως το περιγραφω.Αντιστοιχα διαβασα την κριτικη του bakalhs και φαινεται οτι δεν βγηκε του φιλου το γουστο - τι να κανουμε αλλωστε τα ρδελα δεν ειναι 100% επιτυχια.

Και αυτα στα γραφει καποιος που εχει το θαρρος να βαζει και "ασφαιρες εμπειριες" διοτι και αυτες συμβαινουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
www.bourdela.com/stountio/athina/hlia-hliou-82/#jr_review_26426]http://www.bourdela.com/stountio/athina/hlia-hliou-82/#jr_review_26426[/url]

Καλα! Τοσο μαπα το καρπουζι? Ασε μας ρε φιλε με τις fake κριτικες.
Χθες γραφτηκες και εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα.
Η Βαρβαρα χαλια στοματικο? Και δεν εγλυψε μπαλλες?
Αμα σου επεσε με τετοια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ τοτε τι να πω...
Και μονο που την βλεπεις γυμνη τρελαινεσαι.
Εγω λεω οτι η κριτικη ειναι τουλαχιστον ελλιπης για να μην την χαρακτηρισω αλλιως, αφου ουτε περιγραφη της εμφανισης της εκανες ουτε ειπες καμμια λεπτομερεια.
Μηδεν παθος... Αν ειναι δυνατον.

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=112707]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=112707[/url]

Τυπικο προφιλ ξεπετας κριτικης.
Εγω εβγαλα τα συμπερασματα μου.
Βγαλτε και εσεις τα δικα σας.
Υ.Γ 18/9 η Βαρβαρα δουλευε νυχτα στο Βουρβαχη.
Θελετε και αλλες αποδειξεις?
φιλε θα πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε με την βαρβαρα αν κ εχω διαβασει πολλες εγγομιαστηκες κριτικες για αυτην , κ ενας ειναι ο λογος η κοπελς(λεμε τωρα)ειναι θεοχοντη αντε για να ειμαι ποιο αντικειμενικος ειναι υπερβαρη....

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Αν και καθυστερημενα και χωρις καμμια διαθεση να υπερασπιστω την κοπελα ή την κριτικη μου.Ξεχνας κατι βασικο, οτι με καποιες ο καθε ενας απο εμας βγαζει μια συγκεκριμενη χημεια, ειτε καλη ειτε κακη.Την Καρλα την εχω παρει 4 φορες και τις 4 το ευχαριστηθηκα και ηταν πανω κατω οπως το περιγραφω.Αντιστοιχα διαβασα την κριτικη του bakalhs και φαινεται οτι δεν βγηκε του φιλου το γουστο - τι να κανουμε αλλωστε τα ρδελα δεν ειναι 100% επιτυχια.

Και αυτα στα γραφει καποιος που εχει το θαρρος να βαζει και "ασφαιρες εμπειριες" διοτι και αυτες συμβαινουν.
και εγω ειμαι απο αυτους που γραφω κ τα καλα κ τα κακα....με την καρλα εχω παει 4 φορες κ καθε φορα ηταν κ χειροτερα...σιγουρα παιζει  η χημεια που λες....αλλα τοσο αδικο να εχουμε ολοι εμεις.....

• Like

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Γιατί χαλιέστε, αγαπητέ; Ο χρήστης έχει καί το όνομα καί τη χάρη :2funny: :2funny: :2funny:
Εγραψες και παλι foot employer...
Δεν το σκεφτηκα. Προφητικο και το ονομα (προφιλ) και οι μυθοι του. :grin:

φιλε θα πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε με την βαρβαρα αν κ εχω διαβασει πολλες εγγομιαστηκες κριτικες για αυτην , κ ενας ειναι ο λογος η κοπελς(λεμε τωρα)ειναι θεοχοντη αντε για να ειμαι ποιο αντικειμενικος ειναι υπερβαρη....
Φιλε μου, εγω πιστευω οτι για να εχεις αποψη για μια κοπελλα πρεπει να εχεις περασει στο δωματιο μαζι της.
Δεν αρκει δηλαδη απλως να την εχεις δει σε τσαρκα η στις φωτο. Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι η Βαρβαρα ειναι δυναμιτης στο κρεββατι και με το υψος που εχει δεν μπορει να χαρακτηριστει υπερβαρη η θεοχοντρη εκτος κι αν εχεις μινιον στανταρ οποτε παω πασο. Μια δοκιμη θα σε πεισει... :pipa1:

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
και εγω ειμαι απο αυτους που γραφω κ τα καλα κ τα κακα....με την καρλα εχω παει 4 φορες κ καθε φορα ηταν κ χειροτερα...σιγουρα παιζει  η χημεια που λες....αλλα τοσο αδικο να εχουμε ολοι εμεις.....
Αν η καθε κοπελα παει με 250 διαφορετικους αντρες (αρα και γνωμες) τον μηνα, ποιο οριο κριτικων θα μπορουσε να θεωρηθει στατιστικα αποδεκτο, για να διαμορφωσουμε αωστη αποψη? Ο καθενας εδω μεσα λεει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του εμπειρια και επειδη οι περισσοτεροι που παρακολουθουν τις κριτικες ειναι "χρονια στο κουρμπετι", εχουν γνωση και κρινουν.Οι κριτικες δεν αποτελουν το ΑΠΟΛΥΤΟ κριτηριο επιλογης απλα υπαρχουν για να τις συμβουλευομαστε - προσωπικα συχνα πυκνα τις αγνοω.

Θεωρω επισης ακυρο οτι καποια κοπελα δουλευει Μεταξι αρα και θεωρειται "κατωτερης ποιοτητας"?.Στο δικο μου "βιβλιο" δεν υπαρχουν διακρισεις στις περιοχες προκειμενου να πετυχω το επιθυμητο αποτελεσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom