CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ετερον, εκάτερον και συμφωνω απολυτα.Ασχολίαστος ο τύπος, απλός ηθελε να γραψει κάτι.
Πάντος η ηθοποιός Κατερινα Σπάθη έχει γραψει ιστορία
Ασχολίαστος ο τύπος, απλός ηθελε να γραψει κάτι.
Πάντος η ηθοποιός Κατερινα Σπάθη έχει γραψει ιστορία
την κυριακη το πρωι εγω την πετυχα φ80 ειναι το γνωστο μαρακι εκ αλβανιας που δουλευε ποιο παλια φωκαιας κ εχει βαλει πια σιλικονιτσα.......
Μόνο βράδυ παίζει αυτή ή κάνει και απογευματινά;
την κυριακη το πρωι εγω την πετυχα φ80 ειναι το γνωστο μαρακι εκ αλβανιας που δουλευε ποιο παλια φωκαιας κ εχει βαλει πια σιλικονιτσα.......
Ο bakalhs στο Μεταξουργείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας είχαν ετοιμάσει υποδοχή ή το ξέχασαν τα ρεμάλια;
Ο bakalhs στο Μεταξουργείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας είχαν ετοιμάσει υποδοχή ή το ξέχασαν τα ρεμάλια;
το διαβασαμε κ αυτο η καρλα η καυλα η ξεπετα εγγυηση στο δωματιο...........
γι αυτο δουλευει τωρα στο μεταξι.......
φιλε θα πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε με την βαρβαρα αν κ εχω διαβασει πολλες εγγομιαστηκες κριτικες για αυτην , κ ενας ειναι ο λογος η κοπελς(λεμε τωρα)ειναι θεοχοντη αντε για να ειμαι ποιο αντικειμενικος ειναι υπερβαρη....www.bourdela.com/stountio/athina/hlia-hliou-82/#jr_review_26426]http://www.bourdela.com/stountio/athina/hlia-hliou-82/#jr_review_26426[/url]
Καλα! Τοσο μαπα το καρπουζι? Ασε μας ρε φιλε με τις fake κριτικες.
Χθες γραφτηκες και εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα.
Η Βαρβαρα χαλια στοματικο? Και δεν εγλυψε μπαλλες?
Αμα σου επεσε με τετοια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ τοτε τι να πω...
Και μονο που την βλεπεις γυμνη τρελαινεσαι.
Εγω λεω οτι η κριτικη ειναι τουλαχιστον ελλιπης για να μην την χαρακτηρισω αλλιως, αφου ουτε περιγραφη της εμφανισης της εκανες ουτε ειπες καμμια λεπτομερεια.
Μηδεν παθος... Αν ειναι δυνατον.
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=112707]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=112707[/url]
Τυπικο προφιλ ξεπετας κριτικης.
Εγω εβγαλα τα συμπερασματα μου.
Βγαλτε και εσεις τα δικα σας.
Υ.Γ 18/9 η Βαρβαρα δουλευε νυχτα στο Βουρβαχη.
Θελετε και αλλες αποδειξεις?
και εγω ειμαι απο αυτους που γραφω κ τα καλα κ τα κακα....με την καρλα εχω παει 4 φορες κ καθε φορα ηταν κ χειροτερα...σιγουρα παιζει η χημεια που λες....αλλα τοσο αδικο να εχουμε ολοι εμεις.....Αν και καθυστερημενα και χωρις καμμια διαθεση να υπερασπιστω την κοπελα ή την κριτικη μου.Ξεχνας κατι βασικο, οτι με καποιες ο καθε ενας απο εμας βγαζει μια συγκεκριμενη χημεια, ειτε καλη ειτε κακη.Την Καρλα την εχω παρει 4 φορες και τις 4 το ευχαριστηθηκα και ηταν πανω κατω οπως το περιγραφω.Αντιστοιχα διαβασα την κριτικη του bakalhs και φαινεται οτι δεν βγηκε του φιλου το γουστο - τι να κανουμε αλλωστε τα ρδελα δεν ειναι 100% επιτυχια.
Και αυτα στα γραφει καποιος που εχει το θαρρος να βαζει και "ασφαιρες εμπειριες" διοτι και αυτες συμβαινουν.
Εγραψες και παλι foot employer...Γιατί χαλιέστε, αγαπητέ; Ο χρήστης έχει καί το όνομα καί τη χάρη
Φιλε μου, εγω πιστευω οτι για να εχεις αποψη για μια κοπελλα πρεπει να εχεις περασει στο δωματιο μαζι της.φιλε θα πω την αληθεια δεν εχω παει ποτε με την βαρβαρα αν κ εχω διαβασει πολλες εγγομιαστηκες κριτικες για αυτην , κ ενας ειναι ο λογος η κοπελς(λεμε τωρα)ειναι θεοχοντη αντε για να ειμαι ποιο αντικειμενικος ειναι υπερβαρη....
Αν η καθε κοπελα παει με 250 διαφορετικους αντρες (αρα και γνωμες) τον μηνα, ποιο οριο κριτικων θα μπορουσε να θεωρηθει στατιστικα αποδεκτο, για να διαμορφωσουμε αωστη αποψη? Ο καθενας εδω μεσα λεει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του εμπειρια και επειδη οι περισσοτεροι που παρακολουθουν τις κριτικες ειναι "χρονια στο κουρμπετι", εχουν γνωση και κρινουν.Οι κριτικες δεν αποτελουν το ΑΠΟΛΥΤΟ κριτηριο επιλογης απλα υπαρχουν για να τις συμβουλευομαστε - προσωπικα συχνα πυκνα τις αγνοω.και εγω ειμαι απο αυτους που γραφω κ τα καλα κ τα κακα....με την καρλα εχω παει 4 φορες κ καθε φορα ηταν κ χειροτερα...σιγουρα παιζει η χημεια που λες....αλλα τοσο αδικο να εχουμε ολοι εμεις.....