Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εκτιμώ ότι ο Δημητράκης ο ΤΑΚΜΑΝ προβάλλει με τον τρόπο του την αντίθεση αλλά συνάμα και τη συνάφεια μεταξύ Αγάπης και Λαγνείας.

Η σεξουαλική πράξη με όρους Αγάπης είναι μέσον, ενώ με όρους Λαγνείας είναι αυτοσκοπός.

Ταλαντευόμεθα μεταξύ των δυο...

Εγώ άλλη ταλάντωση βλέπω!  :jerking:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
καλιτερα με 30ρες  και πιπινια παρα με πεθαμενες ανα χαθιτε απο εδω νεκροφιλοι
Ας πάνε στα νεκροταφεία να βρουν γυναίκα και τσάμπα μάλιστα.
Ελεος με το κάθε  :uglystupid:. και  :jerking:

Επισκέπτης
Χαλαρώστε παίδες.
Σας ζήτησε κανείς να τον ακολουθήσετε;

@ΤΑΚΜΑΝ
Κι εγώ στους υποστηρικτές σου είμαι.
Ανοικτή πόρτα πλούσιου κήπου είσαι.

Επισκέπτης
Εγώ άλλη ταλάντωση βλέπω!  :jerking:
:2funny:

Παρόλα αυτά, μπορεί ο τύπος να 'ναι ανωμαλάρα του κερατά και καραπυροβολημένος, αλλά μόνο και μόνο για το ότι γράφει τις περιπέτειές του και κατ' αυτόν τον τρόπο, του βγάζω το καπέλο :thumbsup:

Επισκέπτης
[size=15pt]Έλεος με τα political correct...[/size] :headbang: :headbang:
O TAKMAN ούτε σχολίασε αρνητικά κανέναν, ούτε έκανε κάτι που να βλάπτει τους άλλους (είτε στο σάιτ είτε στα πρόσωπα των περιγραφών του).
Για τον κτυπάτε για τα γούστα του;
Μακάρι να είχαν όλοι την ευθύτητα του (όπως και του Σάρουμαν).

Επισκέπτης
O TAKMAN ούτε σχολίασε αρνητικά κανέναν, ούτε έκανε κάτι που να βλάπτει τους άλλους (είτε στο σάιτ είτε στα πρόσωπα των περιγραφών του).
Πέστα ρε μεγάλε.Αποκλείετε αυτό το τυπάκι να πείραζε άλλωστε ποτέ κανέναν.Βγάζει τα γούστα του,πίσω από την ανωνυμία που κρύβει ένα blog,όπως όλοι μας εδώ μέσα,απλά το κάνει μ'έναν πολύ ιδιαίτερα ξεχωριστό,μοναδικό τρόπο.Εγώ δηλώνω θαυμαστής του και απολαμβάνω κάθε κριτική του.Σεβασμός στη διαφορετικότητα ρε!Απλά είναι τα πράγματα στη ζωή."...Ο κόσμος είναι εύκολος,ένας απλός παλμός".
Το τελευταίο είναι για σας κύριε Jopino,καθότι παρατήρησα ότι σας αρέσει ο Σεφέρης,γι αυτό κι εγώ όσο μπορώ σας "διαδίδω" :) .

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Πέστα ρε μεγάλε.Αποκλείετε αυτό το τυπάκι να πείραζε άλλωστε ποτέ κανέναν.Βγάζει τα γούστα του,πίσω από την ανωνυμία που κρύβει ένα blog,όπως όλοι μας εδώ μέσα,απλά το κάνει μ'έναν πολύ ιδιαίτερα ξεχωριστό,μοναδικό τρόπο.Εγώ δηλώνω θαυμαστής του και απολαμβάνω κάθε κριτική του.Σεβασμός στη διαφορετικότητα ρε!Απλά είναι τα πράγματα στη ζωή."...Ο κόσμος είναι εύκολος,ένας απλός παλμός".
Το τελευταίο είναι για σας κύριε Jopino,καθότι παρατήρησα ότι σας αρέσει ο Σεφέρης,γι αυτό κι εγώ όσο μπορώ σας "διαδίδω" :) .

Καθεστε και απαντατε στους νεους;
Εσεις στο στρατο θα πρεπει να εισασταν οι αγαπημενοι των νεων :2funny:.

Πρεπει να εχεις διαβασει αρκετα για να καταλαβεις το πνευμα καποιων ανθρωπων εδω μεσα.
Να μη βγαζετε γρηγορα συμπερασματα, και το σημαντικοτερο να μην κατακρινετε τα γουστα (εως ενα μετρο) του αλλου.
Χαλαρωστε και απολαυστε τον μαγικο κοσμο των μπουρδελων.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Καθεστε και απαντατε στους νεους;
Εσεις στο στρατο θα πρεπει να εισασταν οι αγαπημενοι των νεων :2funny:.

Πρεπει να εχεις διαβασει αρκετα για να καταλαβεις το πνευμα καποιων ανθρωπων εδω μεσα.
Να μη βγαζετε γρηγορα συμπερασματα, και το σημαντικοτερο να μην κατακρινετε τα γουστα (εως ενα μετρο) του αλλου.
Χαλαρωστε και απολαυστε τον μαγικο κοσμο των μπουρδελων.
Όπα ρε πάλιουρα... Εμ βέβαια, αν κάθεσε όλη μέρα εδώ και μας γράφεις για ζητιάνες και πεθαμένες, λογικό είναι να είσαι από τους παλιούς.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Δηλαδή, συγνώμη κιολας, σε τσοντοσινεμα πας με την κοπέλα σου... πες μου οτι πηγατε να δείτε την ταινία...και "θα πηδηχτώ από το παράθυρο"!!!

Εκεί πας για να κάνεις παιχνίδι...και εφόσον πήγες με την κοπέλα σου..να προσφέρεις θέαμα! Σε τσοντοσινεμά πήγες!

Τι περίμενες? Να κάθονται όλοι στις θέσεις τους αδιάφοροι και να βλέπουν την τσόντα σχολιάζοντας ευπρεπώς? Τσόντα βλέπουν! Οχι Παζολίνι!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Δηλαδή, συγνώμη κιολας, σε τσοντοσινεμα πας με την κοπέλα σου... πες μου οτι πηγατε να δείτε την ταινία...και "θα πηδηχτώ από το παράθυρο"!!!

Εκεί πας για να κάνεις παιχνίδι...και εφόσον πήγες με την κοπέλα σου..να προσφέρεις θέαμα! Σε τσοντοσινεμά πήγες!

Τι περίμενες? Να κάθονται όλοι στις θέσεις τους αδιάφοροι και να βλέπουν την τσόντα σχολιάζοντας ευπρεπώς? Τσόντα βλέπουν! Οχι Παζολίνι!

Πεσ'τα ρε Silva. Εχει γεμισει ο κοσμος χαζοβιοληδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom