[size=18pt]Βριλησσού 60-Μαντόνα:[/size]
{Είπαμε ισπανικό, όχι να αγοράσουμε την ισπανία.
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:5.0
από Poetjokey 19-12-2010
...Πάντως, μου έφερε μια πετσέτα που φαινόταν ελαφρώς χρησιμοποιημένη.Εκτός αυτού, αφού μου είπε τα προγράμματα και πιο συγκεκριμένα το ισπανικό πως έχει 60, την ρωτάω "αν θέλω να χύσω στα βυζιά κιόλας;" και μου απαντάει αυτό πάει λίγο παραπάνω κι εγώ την ξαναρωτάω "πόσο παραπάνω δηλαδή;" κι αυτή αποκρίνεται "10 ευρώ".
Αφού με ρώτησε το όνομά μου και την πιπίλισα λίγο τις ρώγες με ρώτησε ακριβώς τι θέλω και της είπα να μου κάνει στοματικό κι έπειτα να βγάλω το προφυλακτικό και κάνοντας ισπανικό να αδειάσω το φορτίο μου. Μου απάντησε πως την επόμενη φορά η τιμή θα είναι 80 και πως μπερδεύτηκε η κυρία στην υπηρεσία. Ασχολίαστο έμεινε αυτό εκ μέρους μου εκείνη την στιγμή. Η αλήθεια είναι πως αν μου έλεγε να της δώσω άλλα 10, θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω.
..Το θέμα είναι ότι άρχισε να μου λέει-"Χύσε στις βυζάρες μου" και μπορεί να το έλεγε για να με καυλώσει, αλλά εγώ το πήρα ότι βιαζότανε και υπήρχε μια πτώση του "Λοχαγού" μου, οπότε της ζήτησα να μου την παίξει έτσι όπως ήμασταν. Το έκανε για λίγο, αλλά κουράστηκε και μου λέει-"Δεν το κάνεις μόνος σου;" .Ήμουνα πολύ καυλωμένος και το΄εκανα και τελείωσα έτσι, αλλά σχεδόν δεν το κατάλαβα ότι έχυσα.Μου φάνηκε, με το συμπάθειο, σαν να κατούρησα. Αν είναι να το κάνω μόνος μου, γιατί να δίνω 70 ευρώ και να κάνω κιόλας ολόκληρο ταξίδι για να πάω εκεί πάνω;Δεν την παίζω καλύτερα μόνος σπίτι μου;}
[Μαντόνα : ό,τι πάρεις 10ευρώωωωωωωωω!
από sarouman
October 13, 2010
Στους top 100 Αξιολογητές
..Θα γράψω και τα θετικά και τα αρνητικά. Η υπηρεσία με έβαλε στο δωμάτιο και της είπα να μου πει τα προγράμματα. Μου είπε 50απλό, 60 στάση 69, 70 sex show, 80 ακάποτο στοματικό κλπ. Το τελευταίο δεν το γράφει στο site. Tης λέω θα πάρω το ακάποτο, αλλά αν δώσω 80ευρώ προϋποθέτει πως κάνει και στάση 69+sex show? Μου λέει όχι, ότι επιπλέον το πληρώνεις 10ευρώ.. Καλά λέω ας πάρω το ακάποτο με 80 (αυτή ήθελε να πάρω το 120 που τα έχει όλα αλλά σιγά μην της δώσω και κανα ομόλογο δημοσίου..)
...Ήθελα σαν τρελός να τη γλείψω και της το είπα…
Μου απαντάει : «Δεν έχεις πληρώσει για αυτό!» Εκεί μένω λίγο άναυδος..
Μου λέει πάλι «Δε σου είπε η υπηρεσία το πρόγραμμα?»
Λέω «ναι, αλλά γι’αυτό νόμιζα πως είναι μέσα στην τιμή..»
«Όχι, μου λέει για να με γλείψεις και εσύ είναι 10ευρώ επιπλέον» (!!!!!)
Εκεί παιδιά ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΣΟΚ και ξενέρωσα τελείως. Αλλά το κατάπια και δεν είπα τίποτα γιατί θα ξεκαύλωνα μετά και θα πήγαινε όλο χαμένο.
...Πάντως ξενέρωσα πολύ με τα λεφτά και το επιπλέον 10αρικο το έδωσα φεύγοντας. Η όλη φάση μου θύμισε ψιλικατσίδικο, ή γιουσουρουμ. Καλή, μουνάρα, άγια.. ΑΛΛΑ…. Ψιλικατζίδικο.
Α! Στο 10λεπτο ενώ την έγλειφα χτύπησε η τσατσα την πόρτα!!! Το πιστεύετε? Με 80ευρώ στο 10λεπτό χτυπάει την πόρτα. Και φεύγοντας είδα μόνο ένα συναγωνιστή στο σαλόνι!
Εγώ πάντως δεν ξαναπατώ στο εν λόγω ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ. Οι υπόλοιποι αγαπούληδες ας πάνε.
..Και μετά πήγα στην Αντριάννα στη Διδύμου και έχυσα κεραυνούς με ένα 20ρικο. Αυτή είναι γυναικάρα! Και άνθρωπος!}
[size=18pt] ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ[/size]
Προσοχή στις κριτικές παπαγαλακίων.