amadeus ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι θεωρείς περίεργο στο να αλλάξεις τρύπα κατά την συνουσία.Εγώ κράτησα την ίδια καπότα μεν αλλά και ήμουν και προστατευμένος δε.Δεν είμαι ο πρώτος ουτε ο τελευταίος που σε έναν οίκο ανοχής αν η κοπέλα πονέσει στο πρωκτικό,και πάνω στον οίστρο της στιγμής αλλάξει τρύπα.Μην μου πεις εσύ αν έκανες πρωκτικό και σε διέκοπτε η κοπέλα γιατί πονούσε οτι θα έλεγες:Aς φορέσω μια άλλη καπότα γιατί η κοπέλα είναι επιρρεπής σε βακτηριακές μολύνσεις αν την πάρω απο τον κόλπο και είναι επίσης κρίμα και οι συναγωνιστές μου;;;
To πιο φυσιολογικό λοιπόν που θα έκανες είναι να συνέχιζες απο τον κόλπο με την ίδια καπότα.Να μου την πείς οτι της τον έδωσα ακάποτο τσιμπούκι ίσως μπορώ να το καταλάβω αν και εκεί και πάλι δεν σου πέφτει λόγος.Κανείς μας δεν είναι τέλειος!Άλλοι καταστρέφονται απο το ποτό,άλλοι απο τον τζόγο,άλλοι απο τα ναρκωτικά και άλλοι απο το sex!
Άλλοι αδειάζουν επίτηδες τις καπότες πάνω στο κρεββάτι,άλλοι φτύνουν,άλλοι πάνε άπλυτοι και λερώνουν τα σεντόνια με σκατά και άλλοι συνουσιάζονται με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη καν!!
Εσένα σε πείραξε οτι απο πρωκτικό το γύρισα σε κολπικό με καπότα;;;;;
Πέρα απο τις επικρίσεις συναγωνιστές να γράφετε και καμία ενημέρωση.Ακόμα και να πήγατε σε 3 μπουρδέλα παίζει καθοριστικό ρόλο και βοηθάει τους άλλους συναγωνιστές στο να βρουν αυτό που ψάχνουν.30 συναγωνιστές να γράφουν απο 3 μπουρδέλα και να περιγράφουν την κοπέλα επιτυγχάνεται μια καλή γεωγραφική κάλυψη και βοηθούνται όλοι μας!!!