Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 687K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητοί Διαχειριστές,

Μήπως βάλατε το χεράκι σας σε κάτι συνομιλίες που είχαμε εδώ ???? :think:

 

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Μηνύματα
383
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Μπορείς να γίνεις αναλυτικότερος; Γιατί για να είμαι ειλικρινής προσωπικά τη σχέση μεταξύ τους δεν τη βρίσκω πουθενά :think: Ίσως βέβαια να ψάχνω και σε λάθος σημεία
Λυπαμαι... δεν εκανα λεπτομερη αναλυση απλα μου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση. Αν μπορω να θυμηθω ειναι παρομοιο το υφος αλλα και η αναφορα στο ξενοδοχειο....
Αλλωστε εγραψα οτι μπορει να ειμαι απλα καχυποπτος....
 

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Μηνύματα
2.033
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Λυπαμαι... δεν εκανα λεπτομερη αναλυση απλα μου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση. Αν μπορω να θυμηθω ειναι παρομοιο το υφος αλλα και η αναφορα στο ξενοδοχειο....
Αλλωστε εγραψα οτι μπορει να ειμαι απλα καχυποπτος....

Για το ξενοδοχείο δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος καχυποψίας. Δε γνωρίζω τον χώρο των cg αλλά γενικά νομίζω ότι είναι κοινός τόπος συνάντησης για τους πελάτες. Δεν είναι κακό πάντως που το ανέφερες, το ίδιο και ο alex71 που απάντησε :) Το θέμα είναι να γίνεται διάλογος και να βγαίνει και κάτι από αυτό ;)

Καποια στιγμη θα αντιληφθω, ελπιζω, ποιο ειναι το προβλημα σου μαζι μου.

Να βρεις κι άλλους 3-4 να το λύσετε παρέα! Ομαδική δουλειά :grin:
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Επειδή η κριτική του συναδέλφου, μου θύμισε τη δική μου εμπειρία με την Μαντόνα... να κάνω μια μικρή παρατήρηση.
Καλή η Μαντόνα, θεά η Μαντόνα, ελληνίδα η Μαντόνα και μπράβο της ειλικρινά!
Ομως βγάζει έναν ψυχρό επαγγελματισμό που, ως ένα βαθμό δικαιολογείται, αλλά δεν ταιριάζει και με τη φύση του επαγγέλματος, όπου υπάρχει ή έστω υποβόσκει και το ερωτικό στοιχείο.
Τώρα να κάθεσαι να παζαρεύεις με τον πελάτη την ώρα της καύλας του για τα λεφτά...όσο λάθος και να έχει ο πελάτης , όσο και αν δεν κατάλαβε καλά αυτά που του είπε η υπηρεσία, όσο δίκιο και αν έχει η κοπέλα.... ε ΔΕΝ είναι όμορφο, καθόλου.
Χαλάει όλη την τέλεια εικόνα της... (προσωπική μου άποψη, και συγνώμη από τους θαυμαστές της...)
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.322
Κριτικές
1
Like
32.271
Πόντοι
8.006

Δηλαδη αν καταλαβα καλα, ο φιλος τελειωσε τρεις φορες σε μια ωρα και δεκα λεπτα, και επειδη δεν τον αφησε η κοπελα να την παρει και τεταρτη φορα το υπολοιπο εικοσαλεπτο, παραπονιεται?
Αχχχχ γερασαμε....
 

Επισκέπτης
[size=18pt]Βριλησσού 60-Μαντόνα:[/size]
{Είπαμε ισπανικό, όχι να αγοράσουμε την ισπανία.
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:5.0
από Poetjokey  19-12-2010
...Πάντως, μου έφερε μια πετσέτα που φαινόταν ελαφρώς χρησιμοποιημένη.Εκτός αυτού, αφού μου είπε τα προγράμματα και πιο συγκεκριμένα το ισπανικό πως έχει 60, την ρωτάω "αν θέλω να χύσω στα βυζιά κιόλας;" και μου απαντάει αυτό πάει λίγο παραπάνω κι εγώ την ξαναρωτάω "πόσο παραπάνω δηλαδή;" κι αυτή αποκρίνεται "10 ευρώ".
Αφού με ρώτησε το όνομά μου και την πιπίλισα λίγο τις ρώγες με ρώτησε ακριβώς τι θέλω και της είπα να μου κάνει στοματικό κι έπειτα να βγάλω το προφυλακτικό και κάνοντας ισπανικό να αδειάσω το φορτίο μου. Μου απάντησε πως την επόμενη φορά η τιμή θα είναι 80 και πως μπερδεύτηκε η κυρία στην υπηρεσία. Ασχολίαστο έμεινε αυτό εκ μέρους μου εκείνη την στιγμή. Η αλήθεια είναι πως αν μου έλεγε να της δώσω άλλα 10, θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω.
..Το θέμα είναι ότι άρχισε να μου λέει-"Χύσε στις βυζάρες μου" και μπορεί να το έλεγε για να με καυλώσει, αλλά εγώ το πήρα ότι βιαζότανε και υπήρχε μια πτώση του "Λοχαγού" μου, οπότε της ζήτησα να μου την παίξει έτσι όπως ήμασταν. Το έκανε για λίγο, αλλά κουράστηκε και μου λέει-"Δεν το κάνεις μόνος σου;" .Ήμουνα πολύ καυλωμένος και το΄εκανα και τελείωσα έτσι, αλλά σχεδόν δεν το κατάλαβα ότι έχυσα.Μου φάνηκε, με το συμπάθειο, σαν να κατούρησα. Αν είναι να το κάνω μόνος μου, γιατί να δίνω 70 ευρώ και να κάνω κιόλας ολόκληρο ταξίδι για να πάω εκεί πάνω;Δεν την παίζω καλύτερα μόνος σπίτι μου;
}


[Μαντόνα : ό,τι πάρεις 10ευρώωωωωωωωω!
από sarouman
October 13, 2010
Στους top 100 Αξιολογητές
..Θα γράψω και τα θετικά και τα αρνητικά. Η υπηρεσία με έβαλε στο δωμάτιο και της είπα να μου πει τα προγράμματα. Μου είπε 50απλό, 60 στάση 69, 70 sex show, 80 ακάποτο στοματικό κλπ. Το τελευταίο δεν το γράφει στο site. Tης λέω θα πάρω το ακάποτο, αλλά αν δώσω 80ευρώ προϋποθέτει πως κάνει και στάση 69+sex show? Μου λέει όχι, ότι επιπλέον το πληρώνεις 10ευρώ.. Καλά λέω ας πάρω το ακάποτο με 80 (αυτή ήθελε να πάρω το 120 που τα έχει όλα αλλά σιγά μην της δώσω και κανα ομόλογο δημοσίου..)
...Ήθελα σαν τρελός να τη γλείψω και της το είπα…
Μου απαντάει : «Δεν έχεις πληρώσει για αυτό!» Εκεί μένω λίγο άναυδος..
Μου λέει πάλι «Δε σου είπε η υπηρεσία το πρόγραμμα?»
Λέω «ναι, αλλά γι’αυτό νόμιζα πως είναι μέσα στην τιμή..»
«Όχι, μου λέει για να με γλείψεις και εσύ είναι 10ευρώ επιπλέον» (!!!!!)
Εκεί παιδιά ΕΠΑΘΑ ΤΟ ΣΟΚ και ξενέρωσα τελείως. Αλλά το κατάπια και δεν είπα τίποτα γιατί θα ξεκαύλωνα μετά και θα πήγαινε όλο χαμένο.
...Πάντως ξενέρωσα πολύ με τα λεφτά και το επιπλέον 10αρικο το έδωσα φεύγοντας. Η όλη φάση μου θύμισε ψιλικατσίδικο, ή γιουσουρουμ. Καλή, μουνάρα, άγια.. ΑΛΛΑ…. Ψιλικατζίδικο.
Α! Στο 10λεπτο ενώ την έγλειφα χτύπησε η τσατσα την πόρτα!!! Το πιστεύετε? Με 80ευρώ στο 10λεπτό χτυπάει την πόρτα. Και φεύγοντας είδα μόνο ένα συναγωνιστή στο σαλόνι!
Εγώ πάντως δεν ξαναπατώ στο εν λόγω ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ. Οι υπόλοιποι αγαπούληδες ας πάνε.
..Και μετά πήγα στην Αντριάννα στη Διδύμου και έχυσα κεραυνούς με ένα 20ρικο. Αυτή είναι γυναικάρα! Και άνθρωπος!
}

                                                      [size=18pt] ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ[/size]
Προσοχή στις κριτικές παπαγαλακίων.
 

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Μηνύματα
506
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
γιατι κανετε τωρα οτι δε τα πιστεβετε αφτα που γινονται ρε παιδια? ποσο καιρο τα λεω εγω και μου τη πεφτουνε ? καθιστε να σας ζητανε 10 ευρω και για καθε αναπνοη ναπουμε και νατους λετε και μπραβο και απο πανω γιατι αφτο θελετε μου φαινετε για να καταλαβετε. και μου αρεσει που κανει και παραπονα ο αλλος που κανει τα αυταρχικα και του παιρνουνε 150 ευρω  και τους λεει και μπραβο αλλα τοσο μυαλο εχετε και ετσι σας εχουνε κανει να πιστεβετε οτι ο αερας πρεπει να κανει πιο ακριβα και σεις λετε και μοραβο και απο πανω ναπουμε. εγω το ειπα παλι οτι τα στουντιο εχουνε γινει σα ταβερνες που βγαζουνε καταλογο με αλλη τιμη καθε πραγμα και αφτα ειναι βλακηες το γαμισι ενα πραγμα ειναι δεν ειναι 10 να κανει καθε τι παραπανω.  και βλεπω που ζβηνουνε και μηνηματα απο παιδια που δε τα λενε οπως θελουνε και μου θημιζη αφτο τοτε με τη ρωσιδα και δε μου αρεσει αφτο σας το λεω εγω.
 

Επισκέπτης
Εγώ τα έγραφα πριν από σένα.Ποια μηνύματα σβήστηκαν;
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
...Πάντως ξενέρωσα πολύ με τα λεφτά και το επιπλέον 10αρικο το έδωσα φεύγοντας. Η όλη φάση μου θύμισε ψιλικατσίδικο, ή γιουσουρουμ.
πανε οι παλιες καλες εποχες που υπηρχε αγορανομια....να θεσπιστει αναρτηση αναλυτικου τιμοκαταλογου στο σαλονι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το κάθε studio και η κάθε κοπέλα μπορεί να ζητάει όσο θέλει, για ότι θέλει... εγώ δεν παραπονιέμαι για αυτό. Αλλο θέμα οι τιμές στα στούντιο.
Παρατηρώ πως είναι άκοσμο να διαπραγματεύεσαι τη τιμή όταν βρίσκεσαι με πελάτη μέσα στο δωμάτιο, δεν είπα πως δεν είναι αναγκαίο.
Δεν αμφισβήτησα τις υοηρεσίες και την ομορφιά της κοπέλας, που την κατέταξα στις top.

1ον : δεν κατάλαβα το χαρακτηρισμό "παπαγαλάκι" ?
2ον : γιατί ενοχλείστε τόσο που δίνω 120ε και μου αρέσει το αυταρχικό?
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Αν δεν σου αρεσει φυγε !
Μέσος όρος:  

6.6
Εμφάνιση κοπέλας:

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

6.0


από dourosladers
15-12-2010
Στους top 10 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Αλίνα


3 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Την βλεπω την εχω ξαναπαρει δουλευε φιλης παλαιοτερα ισως ακομα και τωρα μελαχρινη πολυ καλο στηθος φοβερες ρογες για γλυψιμο κορμι πορα πολυ καλο  , στασεις που καναμε κανονικο και απο πισω φυσικα δεν τελειοσα αφου το επαιζε μιξοπαρθενα και δεν με αφινε να σπροξω καλα ολο σιγα σιγα και με ξενερωσε πληρως τις λεω αφου δεν μπορεις μεγαλες πουτσες λαθος δουλεια διαλεξες παρε μου τσιμπουκι τωρα και πεξτον να τελειονουμε οπως και ελειξε η φαση αν την δειτε ειναι ωραιο μουνι ειναι 3η φορα που την παιρνω αλα 2 στις 3 ηταν φολα οντως εχει στενο μουνι ωρα επισκεψης 15.00 και 20 ευρω το ποσο δεν ξαναπαω .Angry
Π
[size=12pt]Noμιζω οτι θα πρεπει να βαλεις εναν ακομη σε αυτους που τους βοηθησε αυτη η κριτικη καθως την κοπελα την ειχα δει αρκετες φορες και ηθελα να μπω καθως ειναι πολυ καλο κορμι αλλα κατι στο υφος της και τη φατσα της με πειραζε [/size]
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.782
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Α. Το κάθε studio και η κάθε κοπέλα μπορεί να ζητάει όσο θέλει, για ότι θέλει... εγώ δεν παραπονιέμαι για αυτό. Αλλο θέμα οι τιμές στα στούντιο.
Β. Παρατηρώ πως είναι άκοσμο να διαπραγματεύεσαι τη τιμή όταν βρίσκεσαι με πελάτη μέσα στο δωμάτιο, δεν είπα πως δεν είναι αναγκαίο.
Δεν αμφισβήτησα τις υοηρεσίες και την ομορφιά της κοπέλας, που την κατέταξα στις top.

1ον : δεν κατάλαβα το χαρακτηρισμό "παπαγαλάκι" ?
2ον : γιατί ενοχλείστε τόσο που δίνω 120ε και μου αρέσει το αυταρχικό?
Α. θα συμφωνησω 100% με την αποψη σου. Οντως εχουν δικαίωμα να ζητανε οσο θελουν για τις υπηρεσίες του.
Αλλα αλλο τοσο ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας να μην τις πάιρνουμε. Δεν μας υποχρεωνει κανεις.
Η επισκεψη στο studio (εστω και εαν σε καποια στιγμη μπορει να επισελθουν συναισθηματα, μιας και δεν παυει να ειναι η επαφη δυο ανθρωπων) ειναι εμπορικη δοσοληψια.
οπως στο μαναβικο. Ο ενας κοστολογει π.χ. 3 ευρω το κιλο τα μηλα, ο αλλος 4.
παμε και ψωνιζουμε απ΄οπου μας συμφαιρει. Η οπου η ποιοτητα ειναι καλυτερη και ειμαστε διατεθημενοι να δωσουμε το κατι παραπανω.

Β. Οντως ειναι ξενερωτικο, η διαπραγματευση τιμης μεσα στο δωμάτιο, την ωρα της φασης. Ομως δεν εχουμε και εμεις μεριδιο ευθηνης, οταν απο πριν πχ. μας λενε το 69 εχει 70 ευρω, δεν το πληρωνουμε  και στο δωματιο το ζηταμε ?
Λογικο δεν ειναι απο πλευρας της η κοπελα να μην το δεχτει, ή να ζητησει το αναλογο αντιτιμο ?
Ας ελθουμε στην θεση της κατα καποιο τροπο.
Στην δουλεια μας κανουμε μια συμφωνια για μια τιμη για καποια συγκεκριμενη υπηρεσια, και στην μεση της δουλειάς ο πελατης μας ζηταει το κατι παραπανω, που δεν ειχε απο πριν συμφωνηθει.
Πως θα αντιδρασουμε ?
Η δεν θα το κανουμε, ή θα ζητησουμε το επιπλεον αντιτιμο.

Ετσι τουλαχισον νομιζω εγω........
 

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
113
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Τελικα παντα αξιζει μια δευτερη ευκαιρια...
Μέσος όρος:    7.4
Εμφάνιση κοπέλας:   8.0  
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:   7.0  
Χώρος/καθαριότητα χώρου:   7.0  
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:   7.0  
Πρόσβαση/Parking:   10.0  
Σχέση απόδοσης/τιμής:   7.0  

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

  από
20-12-2010


Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Έλενα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Για 6η φορα στην χωματιανου 4 φορες στο πανω και 2 στο κατω.Πετυχα οπως και το περιμενα αλλωστε την Ελενα.Η κοπελα ειναι 20 χρονων απο Ρωσσια ψιλη,ωραιο σωμα και προσωπο γενικως κουκλιτσα.Δεν δουλευει πολυ καιρο τουλαχιστον στο συγκεκριμενο ρδελο και την ειχα ξαναπαρει οταν ειχε πρωτοξεκινησει στο εν λογο μαγαζι με τις εντυπωσεις μου να μην ειναι και οι καλυτερες τοτε(ηταν γενικα απομακρη με ενα βλεμμα στο πουθενα και φαινοταν οτι ηταν νεα στο επαγγελμα και δε γουσταρε).
Επειδη ομως ειμαι λατρεις του ανατολικου μπλοκ ειπα να την δοκιμασω παλι...και δεν εχασα.Ηξερα απ την αρχη οτι δεν θα εχει προκαταρτικα κλπ αλλα δεν με ενοιαζε ιδιαιτερα οποτε ξεκινησε με μια καλη πιπα σχετικα και οταν τελειωσε ξεκινησαμε τη μαχη.Επειδη ομως πρωτου ερθω στην Ελενα ειχα παει πριν κανα μισαωρο σε καποιο αλλο ιδρυμα και ειχαν φυγει τα χοντρα το αποτελεσμα ηταν να μην τελειωνω με τιποτα.Καναμε πολλες στασεις πανω,κατω,πισω,πλαγια κλπ εις διπλουν αλλα το αποτελεσμα δεν ερχοταν σε αντιθεση με την κουραση που τα ειχαμε φτυσει και οι δυο(μιλαμε για πολυ υδρωτα).Παρολα αυτα η κοπελα δεν τα παρατησε(αν και ειχαν περασει κοντα 15λεπτα) αν και το περιμενα αλλα αντιθετως μου ειπε να συνεχισουμε ομως επειδη δεν την παλευα αλλο της ειπα τερμα και την αποχαιρετησα χωρις να τελειωσω....Ετσι υστερα απο αυτο αναθεωρησα τις εντυπωσεις τις πρωτης επισκεψης μου στην εν λογο κοπελα και μαλλον θα την ξανατιμησω
Προτεινετε σε οσους γουσταρουν ομορφα και μικρα πιπινακια...

Πληροφορίες ΕπίσκεψηςΗμερ/νια επίσκεψης 20-12-2010  
Όνομα κοπέλας Έλενα  
Προκαταρκτικά Όχι  
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)  
Αυτή  δεν  είναι  η  Έλενα  στη  οποία  έχω  πάει  και  έχω  γράψει  και  κριτική  και πέρασα και  εγώ  το  ίδιο  απόγευμα  κατά  τις 10. Δεν  μου  έρχεται  το  όνομα της είναι  γνωστή  έχω  πάει  μαζί της  δυο  φορές  στο  200 και  έχει  δουλέψει  και  στο  71  κάτω .
Κάποιος  πάει  να μας  δουλέψει  η  κάποια … 
Το  όνομα της  είναι  Ναταλι  η  γνωστή  που  δαγκώνει το  βρήκα  στο Φυλής  200.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom