Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeloteip

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και παλι απο τον αβράμη σας.Χαιρετω ολους τους απανταχου σουβλακοφιλους πουτανιαρηδες του φορουμ.Μετα λοιπον την παρθενικη μου επισκεψη σε γαμω-οικο της Θεσσαλονικης με την αρωγη του gl,περιμενα πως και πως την 2η εμπειρια μου.Το Σαββατο στις 7/11 ειχα ''φτιαχτει'' αφανταστα στο τσατ με την ερι και αλλες εκφυλες χυστριες που καβλαντιζα. Ξαφνου χτυπαει το τηλεφωνο και με προσκαλεσαν σε τσαρκα ο Ακόρεστος και ο Βυζολάγνος...αυτη ηταν η ευκαιρια μου!Αφου λοιπον με πηραν με το τυπαμαξο του Βυζολαγνου φτασαμε στην Αχαρνων. Ο Βύζος μου προτεινε να γαμησω Ζανα,το καλυτερο τρομπονι όπως μου ειπε,αλλά δεν μου αρεσε γιατι δεν μου ειπε την ηλικια της(50-60 την κανω)οταν ρωτησα στο σαλονι και επισης δεν με εφτιαχνε το στυλ του περουκινι της.Αφου λοιπον ειχα απογοητευθει και σκεφτομουν πότε θα παμε για σουβλακοπιτες,ήρθε και η προταση του Ακόρεστου, ο οποίος τελικα ηταν πολυ πιο καλογουστος.Κατηφορισαμε προς την διδυμου με την κουρσαρα του βυζο και καταληξαμε εδω.Ειδα τη Ναταλι η Οποία ειναι πολυ ομορφη Ρωσσιδα και μου θυμησε μια γειτονισσα 40αρα ζουμερη,για την οποια εχω κανει πολλα εργοχειρα.Μπαινω στο δωματιο και ερχεται μετα απο λιγο και αυτη.Δεν μου ειπε την ηλικια της κι αυτη,αλλα τι να κανουμε...Στο σεξ τι να λεμε?Ωραια γυναικα με μεγαλες βυζαρες τις οποιες εγλειφα διαρκως,ενω παραλληλα την χεριαζα μπρος και πισω.Ωραια πιπα και σεξ σε ολες τις στασεις απο τον κωλο, γλωσσοφιλα και στο πισωκολλητο με παροτρυνε να τις σκαμπιλιζω τα κωλομαγουλα!Αφου λοιπον εφτασα στο αμην μου εβγαλε την καποτα και τα πηρε στο στομα. Μου ειπε οτι ειχαν πολυ ωραια γευση τα υγρα μου και με ρωτησε τί τρωω!Καταληξαμε λοιπον ότι οφειλεται στο τζατζικι που βαζω στα σουβλακια.
Στην σχεση αποδοσης τιμης θα εβαζα 10,αφου με κερασαν οι συναδελφοι οπως μου ειχαν ταξει!Αφου λοιπον την αποχαιρετισα,εκανα σαν αγριμι για μια νοστιμη σουβλακοπιτα και αμεσως πηγαμε στην περγαμου στο ''τορινο'',όπου χλαπακιασα 3 με διπλό τζατζίκι ;) .Εγγυηση το μαγαζι αν και με πηγε νουτέλα μετα,συστηνεται για δυσκοιλιους.αυτα...

Ειμαι ο Αβραμης σας και μόλις τελειωσα!!  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αβράμη αγόρι μου σου εύχομαι και σ ανώτερα !
Οπως 3-3 πας τις σουβλακοπίτες, έτσι και τις γκόμενες !
Αντε γειά μας και με μπόλικο τζατζίκι !  :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
ειμαι ο αβραμης σας....και πηρα το θαρρος μετα απο καιρο και αφου τα χαλασα με την μπαιτ και αποφασισα να την πεφτω σε γυναικες αλλων νικ ,να σας κανω και μια αποκαλυψη...την παρθενια μου την εχασα προ καιρου με την αγαπημενη μου ειρηνουλα στην σαλονικη....παροτι ειμαι αθηναιος επειδη ειμαι και αναρχικος ειχα ανεβει την εικοστηογδοη οκτωβριου στην πολη σας για μα πεταξω ντοματες και αλλα κηπευτικα στα τιμημενα ελληνικα στρατα που θα παρελαζαν οποτε και παρεα με τον γλου πηγα μπουρδελοτσαρκα στην περιοχη της βιλκας και περιξ...κατεληξα στην ειρηνουλα που ειναι μια ξανθια μαγκιορα που θα σας ξετρελανει αν την δοκιμασετε.αφου κερνουσε ο γλου που ειναι πλουσιος  σαν σαρανταρης μπαρμπας που ειναι(ας γραφει οτι ειναι 32...)πηρα καλο προγραμμα....τι γλειφομουνια,τι γλειψιμο στα αρχιδια ,τι που μου κανε ακαποτη πιπα και ισπανικη...τα παντα ολα...τελικα την γαμησα στα τεσσερα και εχυσα στο στομα της και τα καταπιε ολα....μπραβο της .....συντομα θα την ξαναεπισκεφτω....αααααα.....ξεχασα να πω οτι εφαγα και σουβλακια στο σουβλατζιδικο του γλου στην ανδρεου γεωργιου με μπολικη σως ενω στην βολτα μας συναντησαμε και αλλα μελη οπως την ερι που ψωνιζε στο σιτι γκειτ,TON ALOXA με το μηχανακι του που εφερνε τις παραγγελιες στο μπουρδελο επι της κεφαλληνιας και τον ντουρασελ που πουλουσε τσιγαρα στο περιπτερο του μυλου....yeahhhhhhhhhhhhhhhh

Yeahhhhhhhhhhhhh  avramis !!

Καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα στον στιβο της ηδονης  :tooth: :tooth:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σας και παλι απο τον αβράμη σας.Χαιρετω ολους τους απανταχου σουβλακοφιλους πουτανιαρηδες του φορουμ.Μετα λοιπον την παρθενικη μου επισκεψη σε γαμω-οικο της Θεσσαλονικης με την αρωγη του gl,περιμενα πως και πως την 2η εμπειρια μου.Το Σαββατο στις 7/11 ειχα ''φτιαχτει'' αφανταστα στο τσατ με την ερι και αλλες εκφυλες χυστριες που καβλαντιζα. Ξαφνου χτυπαει το τηλεφωνο και με προσκαλεσαν σε τσαρκα ο Ακόρεστος και ο Βυζολάγνος...αυτη ηταν η ευκαιρια μου!Αφου λοιπον με πηραν με το τυπαμαξο του Βυζολαγνου φτασαμε στην Αχαρνων. Ο Βύζος μου προτεινε να γαμησω Ζανα,το καλυτερο τρομπονι όπως μου ειπε,αλλά δεν μου αρεσε γιατι δεν μου ειπε την ηλικια της(50-60 την κανω)οταν ρωτησα στο σαλονι και επισης δεν με εφτιαχνε το στυλ του περουκινι της.Αφου λοιπον ειχα απογοητευθει και σκεφτομουν πότε θα παμε για σουβλακοπιτες,ήρθε και η προταση του Ακόρεστου, ο οποίος τελικα ηταν πολυ πιο καλογουστος.Κατηφορισαμε προς την διδυμου με την κουρσαρα του βυζο και καταληξαμε εδω.Ειδα τη Ναταλι η Οποία ειναι πολυ ομορφη Ρωσσιδα και μου θυμησε μια γειτονισσα 40αρα ζουμερη,για την οποια εχω κανει πολλα εργοχειρα.Μπαινω στο δωματιο και ερχεται μετα απο λιγο και αυτη.Δεν μου ειπε την ηλικια της κι αυτη,αλλα τι να κανουμε...Στο σεξ τι να λεμε?Ωραια γυναικα με μεγαλες βυζαρες τις οποιες εγλειφα διαρκως,ενω παραλληλα την χεριαζα μπρος και πισω.Ωραια πιπα και σεξ σε ολες τις στασεις απο τον κωλο, γλωσσοφιλα και στο πισωκολλητο με παροτρυνε να τις σκαμπιλιζω τα κωλομαγουλα!Αφου λοιπον εφτασα στο αμην μου εβγαλε την καποτα και τα πηρε στο στομα. Μου ειπε οτι ειχαν πολυ ωραια γευση τα υγρα μου και με ρωτησε τί τρωω!Καταληξαμε λοιπον ότι οφειλεται στο τζατζικι που βαζω στα σουβλακια.
Στην σχεση αποδοσης τιμης θα εβαζα 10,αφου με κερασαν οι συναδελφοι οπως μου ειχαν ταξει!Αφου λοιπον την αποχαιρετισα,εκανα σαν αγριμι για μια νοστιμη σουβλακοπιτα και αμεσως πηγαμε στην περγαμου στο ''τορινο'',όπου χλαπακιασα 3 με διπλό τζατζίκι ;) .Εγγυηση το μαγαζι αν και με πηγε νουτέλα μετα,συστηνεται για δυσκοιλιους.αυτα...

Ειμαι ο Αβραμης σας και μόλις τελειωσα!!  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Διδύμου 8α:
{Ἕλενα: Ἐγκλήματα κατὰ συρροὴν, Σάββατο 19 Δεκ 2009, στις 01:46
Γράφτηκε από τον bakalhs   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Σχέση απόδοσης/τιμής  2.0
.....
Διὰ τὰ ἀνωτέρω ἐσφυροκοπήθη ἀγρίως πρὸς παραδειγματισμὸν καὶ σκεπτόμεθα τὸ ἐνδεχόμενον νομικῶν ἐνεργειῶν πρὸς ἀφαίρεσιν ὁλων τῶν μέχρι τοῦδε προσόδων της βάσει τῶν διατάξεων περὶ άδικαιολογήτου πλουτισμοῦ καὶ διάθεσιν αύτῶν εἰς φιλανθρωπικοὺς σκοπούς.}

Πρώτα απ'όλα είσαι αξιέπαινος που σε αυτήν την ηλικία συνεχίζεις τους πειραματισμούς.
Είναι ζήτημα ψυχικής διάθεσης βέβαια και απόλαυσης της ηδονής που προσφέρει η αναζήτηση-κατάκτηση της "αγνώστου γυνής".Αν όμως όλα πάνε καλά και αποδειχθεί οτι αξίζει.
Επήλθε ολοκλήρωση της πράξης με αυτήν;

Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ένα οργανωμένο σχέδιο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής που εν πρώτοις φαίνεται δικαιότερο και  ειλικρινές αφού αγγίζει μεγαλοεισοδηματίες και εταιρίες,εγχώριες και εξωχώριες (offshore).
Για την φορολόγηση όμως των τεραστίων προσόδων από την πορνεία, καμμία νύξη, τίποτα!!!
Εισοδήματα που διαρρέουν στο εξωτερικό αφού οι κάτοχοί τους αφαιρέσουν τα προς το ζειν.
Δυστυχώς ο νόμος περί αδικαιολόγητου πλουτισμού δεν αφορά το εν λόγω εμπορικό κύκλωμα.
Εξαγγέλθηκε η κατάργηση του τεκμαρτού προσδιορισμού του εισοδήματος(πολύ μικρά ψεύτικα εισοδήματα) για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες (δικηγόρους,γιατρούς,και λοιπούς).
Τον ιδιοκτήτη οίκου ανοχής πως θα τον φορολογεί;.Βάσει ποιων αποδείξεων;
Ρητορικό το ερώτημα...όσο και ουσιώδες. 

Επισκέπτης
Διδύμου 8α:
{Ἕλενα: Ἐγκλήματα κατὰ συρροὴν, Σάββατο 19 Δεκ 2009, στις 01:46
Γράφτηκε από τον bakalhs   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Σχέση απόδοσης/τιμής  2.0
.....
Διὰ τὰ ἀνωτέρω ἐσφυροκοπήθη ἀγρίως πρὸς παραδειγματισμὸν καὶ σκεπτόμεθα τὸ ἐνδεχόμενον νομικῶν ἐνεργειῶν πρὸς ἀφαίρεσιν ὁλων τῶν μέχρι τοῦδε προσόδων της βάσει τῶν διατάξεων περὶ άδικαιολογήτου πλουτισμοῦ καὶ διάθεσιν αύτῶν εἰς φιλανθρωπικοὺς σκοπούς.}

Πρώτα απ'όλα είσαι αξιέπαινος που σε αυτήν την ηλικία συνεχίζεις τους πειραματισμούς.
Είναι ζήτημα ψυχικής διάθεσης βέβαια και απόλαυσης της ηδονής που προσφέρει η αναζήτηση-κατάκτηση της "αγνώστου γυνής".Αν όμως όλα πάνε καλά και αποδειχθεί οτι αξίζει.
Επήλθε ολοκλήρωση της πράξης με αυτήν;

Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ένα οργανωμένο σχέδιο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής που εν πρώτοις φαίνεται δικαιότερο και  ειλικρινές αφού αγγίζει μεγαλοεισοδηματίες και εταιρίες,εγχώριες και εξωχώριες (offshore).
Για την φορολόγηση όμως των τεραστίων προσόδων από την πορνεία, καμμία νύξη, τίποτα!!!
Εισοδήματα που διαρρέουν στο εξωτερικό αφού οι κάτοχοί τους αφαιρέσουν τα προς το ζειν.
Δυστυχώς ο νόμος περί αδικαιολόγητου πλουτισμού δεν αφορά το εν λόγω εμπορικό κύκλωμα.
Εξαγγέλθηκε η κατάργηση του τεκμαρτού προσδιορισμού του εισοδήματος(πολύ μικρά ψεύτικα εισοδήματα) για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες (δικηγόρους,γιατρούς,και λοιπούς).
Τον ιδιοκτήτη οίκου ανοχής πως θα τον φορολογεί;.Βάσει ποιων αποδείξεων;
Ρητορικό το ερώτημα...όσο και ουσιώδες. 

Μὲ τὴν Ἕλεναν ἐπῆλθε ὁλοκλήρωσις κατόπιν αὐτοσυγκεντρώσεως

Τὸ θὲμα τῆς φορολογίας τῶν ἐκ πορνείας εἰσοδημάτων ἅπτεται τοῦ μεγάλου θέματος τῆς φύσεως τῆς πορνείας. Λίαν συνοπτικῶς, ἡ κρατούσα νομικὴ ἀντίληψις ἐν Ἑλλᾶδι ἀντιγράφει τὴν παλαιὰν θέσιν τοῦ γαλλικοῦ δικαίου συμφώνως πρὸς τὴν ὁποίαν ἡ πορνεία δὲν εἶναι ἐπάγγελμα ἀλλὰ δραστηριότης γενομένη μετὰ δυσκολίας ἀνεκτὴ ὑπὸ τὴς κοινωνίας (ἐξ οὗ καὶ ἡ ὀνομασία «οἶκος ἀνοχῆς» ἐκ τοῦ γαλλικοῦ maison de passè). Κατὰ συνέπειαν δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ περιβληθῇ τοὺς τύπους τοῦ ἐπαγγέλματος ὡς φορολογικοὶ κανόνες, σωματειακὴ ὀργάνωσις, ἀσφαλιστικὰ ταμεῖα κ.τ.τ. Ὑπουργεύωντος Ἀλογοσκούφη ἔγινε χλιαρὰ προσπάθεια φορολογήσεως. Ἐξ ὅσων γνωρίζω αἱ δημόσιαι οἰκονομικαὶ ὑπηρεσίαι σήμερον δὲν ἀσχολοῦνται.

Ἐπαναλαμβάνω ὅτι τὸ θέμα τῆς πορνείας ἐκ νομικῆς ἀπόψεως εἶναι μέγα καὶ ἡ συζήτησις ἐνδεχομένως νὰ καταλάβῃ ἰδιαίτερον πολυσέλιδον νῆμα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αποδείξεις από οίκους ανοχής και στόθντιο. Πολύ μεγάλο το θέμα αυτό. Πόσο μάλλον όταν οι αποδείξεις που θα προσκομίζεις θα καθορίζουν και το αφορολόγητο που θα έχεις. Κάτι πρέπει να γίνει.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άννα η Σέρβα, μουνάρα αλλά λίγο κονσέρβα, Σάββατο 19 Δεκ 2009, στις 15:29
Γράφτηκε από τον since1991 
Στα προγράμματα πράγματι υπάρχει σχετική ασάφεια καθώς έδωσα 100 για πρωκτικό το οποίο όμως δεν περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό (έπρεπε να δώσω άλλα 100 μου είπε η Άννα στο δωμάτιο, κάτι το οποίο θεώρησα κουφό και φυσικά δεν τα έδωσα). Στο σεξ και αφού συνηθίσεις το ευχάριστο σοκ της μουνάρας που ο θεός στη δάνεισε να την έχεις για 10 λεπτα

Άλλα 100 για ελεύθερο ?  :new_shocked: :new_shocked:
Τί μας λες Αννούλα μου ? Και για 10 λεπτά ????? (jockerx σχολίασε...)

Επισκέπτης
Στα προγράμματα πράγματι υπάρχει σχετική ασάφεια καθώς έδωσα 100 για πρωκτικό το οποίο όμως δεν περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό (έπρεπε να δώσω άλλα 100 μου είπε η Άννα στο δωμάτιο, κάτι το οποίο θεώρησα κουφό και φυσικά δεν τα έδωσα). Στο σεξ και αφού συνηθίσεις το ευχάριστο σοκ της μουνάρας που ο θεός στη δάνεισε να την έχεις για 10 λεπτα

Τί μας λες Αννούλα μου ? Και για 10 λεπτά ????? (jockerx σχολίασε...)

Δέκα λεπτά τρόπος του λέγειν αδερφέ, η κοπελλα δεν μου δημιουργησε βιασύνη και σίγουρα έκατσε παραπάνω!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
100 το 10λεπτο και φιλτραρισμενο !!!! >:(
VFM η Αννουλα !!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Βούρβαχη 19:
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Το λουλούδι των Ουραλίων, Κυριακή 20 Δεκ 2009, στις 00:17
Γράφτηκε από τον netprowler   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
Ιρα όχι Ηρα. Ιρα χαιδευτικό του Ιρίνα συναγωνιστές
Και τα "μογγόλικα" χαρακτηριστικά προέρχονται απο το ότι είανι μισή Μπασκίρια και όχιτ Τατάρα.

Η πραγματική συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας αξίζουν 10.
Η υπηρρεσία και η καθαριότητα αξίζουν πιό πολύ απ όσο επιτρέπει το σύστημα.

Συνίσταται για του συναγωνιστές που τους αρεσουν οι"γεροδεμένες" γκόμενες.
Η κοπέλα είναι άξια τεχνικός σςματικής ευχαρίστησης.
Τιμά τα λεφτά της.

Οι συναγωνιστές που θα φερθούν σαν κύριοι θα απολαύσουν πολλή οικιότητα απο την Ιρα

"Ιρα όχι Ηρα. Ιρα χαιδευτικό του Ιρίνα συναγωνιστές
Και τα "μογγόλικα" χαρακτηριστικά προέρχονται απο το ότι είανι μισή Μπασκίρια και όχιτ Τατάρα."

Πολλές λεπτομέρειες ξέρετε για την Ίρα κ.netprowler...
Δεν μας λέτε και τις άκρως ενδιαφέρουσες και χρηστικότατες λεπτομέρειες σεξουαλικής πράξης;
Η "κριτική" σας είναι παράθεση διαφημιστικού βιογραφικού και ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Και πως θα μπορούσε άλλωστε...αφού είναι κοινότυπο δείγμα ψεύτικης "κριτικής". 

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Τί μας λες Αννούλα μου ? Και για 10 λεπτά ????? [size=20pt](jockerx σχολίασε...) [/size]
Ακόμα δεν το είδε ?  :think: :cheesy:

Επισκέπτης
Aγαθουπόλεως 54 (LCD TV):
{Extensions!!!!, Κυριακή 20 Δεκ 2009, στις 15:23
Γράφτηκε από τον machinehead 7 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αλέξια) 

....Τωρα στην πραξη! Ξεχασα να πω οτι εσκασε μυτη με 1 μεγαλοοοο σωληναριο κρεμας! Η κοπελιτσα ξεκιναει χωρις βιασυνες αλλα μονο αυτο! Καθεται διπλα σου και απλα σε χαιδευει! Και συνεχιζει να σε χαιδευει μεχρι να σε παρει ο υπνος εεεε συγνωμη ηθελα να πω μεχρι να σου σηκωθει! Καποτιδιο και τρομπονι! Μετριο προς το καλο και χωρις βιασυνη! Μπαλες δεν ακουμπαει για οποιον ενδιαφερεται! τρομπονι τελος και βουρ στην κρεμα! Πιεζει το σωληναριο βγαινει 1 διολου ευκαταφρονητη ποσοτητα η οποια κατανεμεται η μιση στο γατακι της και η αλλη μιση στη τσουνα! Οποτε καταλαβατε!   Αερας!!   Δεν θελω να περιγραψω αλλο! Το τελος δεν ηρθε ποτε! Το 7 στη συμμετοχη ειναι γιατι δεν δειχνει κανενα ιχνος βιασυνης και δεν δυσανασχετει στις αλλαγες στασεων! Και γενικως ειναι πολυ ευγενικη! Να πω οτι τα ελληνικα της ειναι ελαχιστα εως μηδαμινα οποτε συννενοηση εις την αγγλικη! Αξιζει 1 δοκιμη σε οσους αρεσουν τα μικρα μωρακια! Μπορει και να περασετε καλα!}

Μια τρύπα στον αέρα!!! ΜΑΚΡΥΑ!!!
Κρίμα γιατί είναι μουνάρα!!!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Aγαθουπόλεως 54 (LCD TV):
{Extensions!!!!, Κυριακή 20 Δεκ 2009, στις 15:23
Γράφτηκε από τον machinehead 7   
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αλέξια) 

....Τωρα στην πραξη! Ξεχασα να πω οτι εσκασε μυτη με 1 μεγαλοοοο σωληναριο κρεμας! Η κοπελιτσα ξεκιναει χωρις βιασυνες αλλα μονο αυτο! Καθεται διπλα σου και απλα σε χαιδευει! Και συνεχιζει να σε χαιδευει μεχρι να σε παρει ο υπνος εεεε συγνωμη ηθελα να πω μεχρι να σου σηκωθει! Καποτιδιο και τρομπονι! Μετριο προς το καλο και χωρις βιασυνη! Μπαλες δεν ακουμπαει για οποιον ενδιαφερεται! τρομπονι τελος και βουρ στην κρεμα! Πιεζει το σωληναριο βγαινει 1 διολου ευκαταφρονητη ποσοτητα η οποια κατανεμεται η μιση στο γατακι της και η αλλη μιση στη τσουνα! Οποτε καταλαβατε!    Αερας!!   Δεν θελω να περιγραψω αλλο! Το τελος δεν ηρθε ποτε! Το 7 στη συμμετοχη ειναι γιατι δεν δειχνει κανενα ιχνος βιασυνης και δεν δυσανασχετει στις αλλαγες στασεων! Και γενικως ειναι πολυ ευγενικη! Να πω οτι τα ελληνικα της ειναι ελαχιστα εως μηδαμινα οποτε συννενοηση εις την αγγλικη! Αξιζει 1 δοκιμη σε οσους αρεσουν τα μικρα μωρακια! Μπορει και να περασετε καλα!}

Μια τρύπα στον αέρα!!! ΜΑΚΡΥΑ!!!
Κρίμα γιατί είναι μουνάρα!!!
Ακριβως αυτο φιλτατε! Ειναι οντως καλο μουνακι! Θα μπορουσε πολυ καλυτερα!

Επισκέπτης
Φυλής 80:
{Άννα, μιλάμε για ΤΟ SEX !!!, Κυριακή 20 Δεκ 2009, στις 13:18
Γράφτηκε από τον gamikoulien
Εμφανισιακα ειναι pre-milf ξανθια αδυνατη ρωσιδα γυρω στο 1.73 με καλο σφιχτο κορμι μικρο στηθος και αδιαφορη φατσα. Μπαινει μεσα και ξεκιναει να χωρευει επανω μου σα να ειχα παρει prive σε κωλομπαρο για αρκετη ωρα και με εναλλαγες θεσεων. Με εγλυφε απο το λαιμο μεχρι κατω και τις μπαλες. Συνεχισαμε με εναλλαγες στασεων που ηταν πολυ προθημη και συμμετοχικη. Σε καποια φαση την τον ξαναδινω στο στομα και της λεω θελω να τελειωσω ετσι και μου λεει οχι ελα να κανουμε αλλη μια στατη, εμεινα μαλακας, ειναι απλα η θεα του σεξ, το καλυτερο γαμησι της 10ετιας. Με τελειωσε με τρελη λυσασμενη πιπα χωρις χερια ενω σπαρταραγα απο τη καβλα. Τετοιο service δεν μου εχουνε κανει ουτε ct των 250ευρω, καλα για τα πεταμενα 50ευρα στα studio δε το συζηταμε. Θα φυγει σε λιγες για γιορτες, τρεχτε να προλαβετε!}

Σου έγλειψε τ'αρχίδια;
Επειδή ξέρω οτι δεν έγλειφε αρχίδια.Την είχα πηδήξει κι εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom