Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Που να δεις και τον άλλον που είχε χέσει μέσα στη μαξιλαροθήκη...αααχαχαχαχαχαχαχαχ...
Το κατούρημα εμείς το βρίσκουμε πολύ λάιτ...χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

Ώπα..
Τώρα χρυσή μου μας υποτιμάς..
Τι υπαινίσσεσαι ότι εμείς του Μεταξουργείου είμαστε κατώτερες?
Ή νομίζεις ότι τ'αρχίδια που βάζεις ανάμεσα στο μουνί σου επειδή δουλεύεις σε στούντιο
είναι πολυτελείας?
Κάνε μου μια χάρη..
Θύμισέ μου όταν θα έχεις την επέτειο της σημαντικής αυτής ημέρας που έγινες "πουτάνα",να σου κάνω
δώρο έναν "καθρέφτη"..

Φιλική συμβουλή: Χαλάρωσε με τα παιδιά εδώ...δεν είναι όλοι 20άευρα..!!!

και θες και κουβέντα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απο οτι βλεπω δεν διαβασες ολα τα οτι εχω γραψει.
Ειπα οτι δεν ειμαι κοπελα φυλης η μεταξουργειου που δεχονται απο ολες τις φυλες.
Εχεις δικιο πλλες το κανουν αλλα εγω μιλησα για την δικια μου εμπειρεια με ελληνες και σε στουντιο που ερχονται βρωμικοι. Απλα παρατηρηση εκανα.
Οσο για τις περισσοτερες κοπελες που εγω γνωριζω ειναι πιο προσεκτηκες και πλενομαστε οπως πρεπει.
Απλα υπαρχουν οι καλες και κακες επαγγελματιες οπως και στο δικο σου επαγγελμα.
Με εκτιμηση οπως παντα

...απλά, πολύ απλά

γράφεις πολύ περισσότερα απο αυτά που θέλεις να ..."σκέφτεσαι"  :grin: :grin: :grin:

Για το Μεταξουργείο και τα στούντιος...

γράφεις την αλήθεια που πλησιάζει το ψέμα!!!

το ερώτημα είναι :

"Γιατί το κάνεις ??? "  :grin: :grin: :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πρόσθετα ...

Μην έχεις ..."εκ προοιμίου" αρνητική εικόνα για το Μεταξουργείο

φιλικά και μόνο φιλικά  ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και αρκεί να γίνεται καλή δουλειά  ;)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εχω να σχολιάσω το εξης:
Κατερινάκι σε "ξερω" πολυ καιρό στην εικονικότητα και οχι real.Τα λες τσουβαλάτα και παντα είσαι εντός θέματος,υπερβάλοντας σπάνια και μετρημένα.Συχνά τα γραφόμενα σου εχουν μια γλυκόπικρη σκληρότητα και είναι πασπαλισμένα με χιούμορ.Σου εφιστω παντως την προσοχη στο ότι είσαι συνεχως στην πρίζα,κουβεντα δεν αφήνεις να πέσει κατω και η κριτική σου χαρακτηρίζεται απο στοιχεία εμπειρίας και σχεδον παντα συνοδευεται απο εναν αέρα "εδρας",λες και διδάσκεις στο Πουτανιστήμιο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ώπα..
Τώρα χρυσή μου μας υποτιμάς..
Τι υπαινίσσεσαι ότι εμείς του Μεταξουργείου είμαστε κατώτερες?
Ή νομίζεις ότι τ'αρχίδια που βάζεις ανάμεσα στο μουνί σου επειδή δουλεύεις σε στούντιο
είναι πολυτελείας?
Κάνε μου μια χάρη..
Θύμισέ μου όταν θα έχεις την επέτειο της σημαντικής αυτής ημέρας που έγινες "πουτάνα",να σου κάνω
δώρο έναν "καθρέφτη"..

Φιλική συμβουλή: Χαλάρωσε με τα παιδιά εδώ...δεν είναι όλοι 20άευρα..!!!

Υ.Σ. Και να σου πω κάτι αν δεν το έχεις καταλάβει..
    Πάρε στο χέρι σου μια χούφτα χαρτονομίσματα..και μύρισέ τα...
    Αν καταλάβεις ποιό απ'όλα σου το έδωσε ο "βρωμιάρης"..εγώ να κάτσω να γαμηθώ τσάμπα..
    Κατάλαβες καλή μου??????

Κατερίνα, χωρίς να θέλω να θίξω εσένα ή άλλη κοπέλα, θα σου θυμήσω οτι το επίπεδο τόσο των σπιτιών όσο και των πελατών στο Μεταξουργείο είναι πολύ χαμηλότερο απο όσους πάνε στη Φυλής και φυσικά σε στούντιο. Δεν ξέρω ποιό είναι το δικό σου "σπίτι" και σαφώς και υπάρχουν πολύ καλά και περιποιημένα σπίτια στο Μεταξουργείο (αρκετά επι της Κολωνού) αλλα η πλειοψηφία των μπουρδέλων εκεί αποτελείται απο βρωμικά μέρη που συνήθως για πελάτες έχουν τουν μετανάστες που δεν γίνονται δεκτοί σε αλλα σπίτια. Για να μήν αναφέρουμε και τις κοπέλες που σχεδόν όλες είναι χωρίς χαρτιά.  :(

Τώρα, αν τα αρχίδια είναι πολυτελείας, υποθέτω εξαρτάται απο τον πελάτη. Αν εσύ επιλέγεις την πελατεία σου και διώχνεις μεθυσμένους, βρωμιάρηδες και Πακιστανο/μάυρους τότε πιθανών τα αρχίδια που μπαίνουν στο μουνί σου να είναι πολυτελείας. Και καταλαβαίνεις οτι στο στούντιο αυξάνεται η πιθανότητα αυτή... :rolleyes:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατερίνα, χωρίς να θέλω να θίξω εσένα ή άλλη κοπέλα, θα σου θυμήσω οτι το επίπεδο τόσο των σπιτιών όσο και των πελατών στο Μεταξουργείο είναι πολύ χαμηλότερο απο όσους πάνε στη Φυλής και φυσικά σε στούντιο. Δεν ξέρω ποιό είναι το δικό σου "σπίτι" και σαφώς και υπάρχουν πολύ καλά και περιποιημένα σπίτια στο Μεταξουργείο (αρκετά επι της Κολωνού) αλλα η πλειοψηφία των μπουρδέλων εκεί αποτελείται απο βρωμικά μέρη που συνήθως για πελάτες έχουν τουν μετανάστες που δεν γίνονται δεκτοί σε αλλα σπίτια. Για να μήν αναφέρουμε και τις κοπέλες που σχεδόν όλες είναι χωρίς χαρτιά.  :(

Τώρα, αν τα αρχίδια είναι πολυτελείας, υποθέτω εξαρτάται απο τον πελάτη. Αν εσύ επιλέγεις την πελατεία σου και διώχνεις μεθυσμένους, βρωμιάρηδες και Πακιστανο/μάυρους τότε πιθανών τα αρχίδια που μπαίνουν στο μουνί σου να είναι πολυτελείας. Και καταλαβαίνεις οτι στο στούντιο αυξάνεται η πιθανότητα αυτή... :rolleyes:

Εντελως πληροφοριακα και με πολλη καλη διαθεση, ενηερωνω οτι το μαγαζι της Κατερινας ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που υπαρχει στο Μεταξουργειο (ειναι οντως στην οδο Κολωνου) και πολυ ανωτερο απο ορισμενα αλλα της οδου Φυλης.

Πραγματικα αδικειται απο την περιοχη που βρισκεται και κατ΄επεκταση συμφωνω μαζι σου, οτι ορισμενα σπιτια στο Μεταξι ειναι ΑΘΛΙΑ.....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εντελως πληροφοριακα και με πολλη καλη διαθεση, ενηερωνω οτι το μαγαζι της Κατερινας ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που υπαρχει στο Μεταξουργειο (ειναι οντως στην οδο Κολωνου) και πολυ ανωτερο απο ορισμενα αλλα της οδου Φυλης.

Πραγματικα αδικειται απο την περιοχη που βρισκεται και κατ΄επεκταση συμφωνω μαζι σου, οτι ορισμενα σπιτια στο Μεταξι ειναι ΑΘΛΙΑ.....

θα συμφωνήσω με τον φίλο Σεγιέν....  ;) ;)

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Εγω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.

Μηπως το λιγο παραοανω ειναι υπερβολικο και να πονεσε?

Με δεδομένο ότι δεν είμαι βυζολάτρης και ποτέ δεν γαμάω πιωμένος, μπορώ να πω ότι είμαι σχεδόν πάντα διακριτικός. Για αυτό και ανέφερα την Αλίνα ως συγκριτική παράθεση (όταν ήταν στο έρως η Ντάρια).

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
www.bourdela.tv/content/view/2044/225/#jreview_11758]http://www.bourdela.tv/content/view/2044/225/#jreview_11758[/url]
Αν και λιγο καθυστερημενα θα θελα να κανω 1 σχολιασμο! Φιλε banoutso η κριτικη σου με μπερδεψε! Η Εμμανουελα που πηγα 3 φορες ειναι γεματουλα αλλα 45 δεν ειναι με τιποτα! Εγω την κανω max 30! Ξανθια μαλλια εχει σωστα ειπες! Μηπως λες για αλλη? Επισης σε μενα ειπε οτι ειναι απο Σερβια αν θυμαμαι καλα! Εγω την εχω βρει απογευμα 5 με 12 οπως ειπε!
Φίλε machinehead7, μετά το χθεσινό προσωπικό μήνυμα που σου έστειλα (και ελπίζω να το έλαβες), ήθελα να διευκρινήσω τα περί Εμμανουέλλας (Βέργας 6α). Επισκέφτηκα, χθες 14/12 και ώρα 18:30, το συγκεκριμένο σπίτι και η κοπέλα της απογευματινής βάρδιας ονομάζεται και αυτή Εμμανουέλλα. Εσύ, προφανώς, αναφέρεσαι σε αυτήν της απογευματινής βάρδιας, η οποία είναι πιο καλοβαλμένη, πιο μικρή και, εμφανισιακά πάντα, υστερεί μόνο στο στήθος. Στη Λιοσίων, πάντως, χθες, η καλύτερη επένδυση κατά τη γνώμη μου, ήταν, μακράν της δεύτερης, η Μόνικα από Αδάνων 2. Εντός ολίγου, θα γράψω και την κριτική μου.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εχω να σχολιάσω το εξης:
Κατερινάκι σε "ξερω" πολυ καιρό στην εικονικότητα και οχι real.Τα λες τσουβαλάτα και παντα είσαι εντός θέματος,υπερβάλοντας σπάνια και μετρημένα.Συχνά τα γραφόμενα σου εχουν μια γλυκόπικρη σκληρότητα και είναι πασπαλισμένα με χιούμορ.Σου εφιστω παντως την προσοχη στο ότι είσαι συνεχως στην πρίζα,κουβεντα δεν αφήνεις να πέσει κατω και η κριτική σου χαρακτηρίζεται απο στοιχεία εμπειρίας και σχεδον παντα συνοδευεται απο εναν αέρα "εδρας",λες και διδάσκεις στο Πουτανιστήμιο.
Έτσι είμαι εγώ αγάπη μου γλυκειά..ντόμπρα και σταράτη..
Είναι η "πολιτική"μου αυτή που με προστατεύει από τις κακοτοπιές..
Μ'αρέσει να λέω αλήθειες,όσο κι αν αυτές πονάνε..
Να λέω τα σύκα-σύκα,και τη σκάφη-σκάφη..
Δεν είμαι τέλεια,όπως κανείς από μας άλλωστε δεν είναι..
Μπορεί να έγινα στη ζωή μου ότι έγινα..αλλά αυτό που δεν θα μπορούσα ποτέ
να γίνω στη ζωή μου είναι να είμαι "δήθεν"..
Δεν ντρέπομαι που είμαι γυναίκα και φοράω παντελόνια..
Τα τιμάω κι εγώ όπως θα έκανε ένας άντρας..
Και σ'όποιον αρέσω..
Με νοιάζει ν'αρέσω στους λίγους όμως..κι αφήνω τους πολλούς να με θεωρούν "συσκευή"..
No problem..H Ζωή..συνεχίζεται..!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν θα σχολιασω την κριτικη του συναγωνιστη "Παιχτουρα" για την Ευα.

Παιρνω απλα "πασα" για να πω οτι πως εγω τουλαχιστον ποτε δεν αναφερω στις κοπελες οτι ειμαι μελος του site και ποσο μαλλον οτι γραφω κριτικες.

Πολλες κοπελες με ξερουν με το μικρο μου ονομα αλλα ελαχιστες με το nickname μου και αυτες επειδη εχω παει μαζι τους αρκετες φορες.(Μιλαμε για 3-4 κοπελες που το ξερουν)

Ο λογος που δεν "αποκαλυπτομαι" δεν ειναι οτι ντρεπομαι ή οτιδηποτε αλλο, αλλα για θελω να εχω τις πραγμετικες υπηρεσιες που προσφαιρουν και να εχω αντικεμενικη γνωμη για την κοπελα.

Για να μην παρεξηγηθω δεν κατακρινω ή κατηγορω κανενα μελος που επιθυμει να δηλωνει την "ταυτοτητα του" στις κοπελες.

Ειναι απλα θεμα φιλοσοφιας.

Επισκέπτης
Φώκαιας 25Α
{Ωραία αλλά χάλια σέρβις, Τρίτη 15 Δεκ 2009, στις 01:27
Γράφτηκε από τον pacwman
Έλενα 
Συνολική βαθμολογία  6.8
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0
14/12 πρωινες ωρες γνωρισα την Ελενα γυρω στο 170 ομορφηο προσωπακι με ωραια ματια και καλο κορμι. Ομορφα βυζακια σε σωστο μεγεθος. Στο δωματιο μετα απο ψιλοχαδακια σε σταση πηγαινω μακριαααααα κανει να βαλει την καποτα οπως οπως με το εργαλειο σε φαση ξυπναω. Μετα απο μισο λεπτο ισως και λιγοτερο χαζοπιπα... ρωταει γιατι δεν σηκωνεται...?? Γιατι λεω?? Μηπως γιατι περιμενει να ασχοληθεις μαζι του ??!!! Μαλλον καταλαβε γιατι προσπαθησε καπως περισσοτερο. Στηθηκε μετα στα 4 να τελειωνουμε να ξεμπερδευουμε. Ρε ουτε για φιλανθρωπια δεν της ξαναδινω το 20ρικακι . Σιγουρα θα βρεθει καλυτερη να περασω την ωρα μου.}

Προφανώς είναι μία καστανόξανθη "από την Ουκρανία" που κάνει καλό "σαλόνι".Χουφτώματα του οργάνου και κωλοτριψίματα.Έχει δουλέψει και Φυλής 84 πάνω

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν θα σχολιασω την κριτικη του συναγωνιστη "Παιχτουρα" για την Ευα.

Παιρνω απλα "πασα" για να πω οτι πως εγω τουλαχιστον ποτε δεν αναφερω στις κοπελες οτι ειμαι μελος του site και ποσο μαλλον οτι γραφω κριτικες.

Πολλες κοπελες με ξερουν με το μικρο μου ονομα αλλα ελαχιστες με το nickname μου και αυτες επειδη εχω παει μαζι τους αρκετες φορες.(Μιλαμε για 3-4 κοπελες που το ξερουν)

Ο λογος που δεν "αποκαλυπτομαι" δεν ειναι οτι ντρεπομαι ή οτιδηποτε αλλο, αλλα για θελω να εχω τις πραγμετικες υπηρεσιες που προσφαιρουν και να εχω αντικεμενικη γνωμη για την κοπελα.

Για να μην παρεξηγηθω δεν κατακρινω ή κατηγορω κανενα μελος που επιθυμει να δηλωνει την "ταυτοτητα του" στις κοπελες.

Ειναι απλα θεμα φιλοσοφιας.
                    Συμφωνω.Δεν το κανω συνηθως,ουτε απολογουμαι τωρα, ηθελα να διπιστωσω αν γνωριζε την υπαρξη του site.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σεβαστε συναγωνιστη ''CHEYENNE''.Συμφωνα με τα γραφομενα σου,που διαβασα σε δευτερο τονο,προσεχτικα, διαπιστωσα οτι και εσυ εχεις παρουσιασει, σε 3-4 κοπελες το δικο σου nickname και το αιτιολογησες λογω οτι εχεις παει πολλες φορες.ΣΕΒΑΣΤΟ.Δεν καταλαβα ομως το αντικειμενικο σκοπο του σχολιου σου ως προς αυτο που εγραψα στην κριτικη μου.Εχουμε κανενα μυστικο εδω μεσα και δεν το γνωριζω???? Μημπως οι περισσοτερες εργαζομενες δεν γνωριζουν την υπαρξη του site????????Φιλικα ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κριτικη δεν ξαναγραφω.Πεντε εχω γραψει, ολες και ολες, για τρεις διαφορετικες κοπελες και αμεσως ειδα οτι σχολιαζομαι και δεν το γουσταρω.Σε τελικη αναλυση δεν ειναι λαθος, οι πεντε κριτικες ως προς την ποιοτητα των υπηρεσιων και την περιγραφη.Λυπαμαι αλλα δεν θα ξαναγραψω,θα αφησω εσας τους υπολοιπους που τα γραφετε καλυτερα.Προς ολους το μηνυμα και οσοι ειναι εξυπνοι ας το πιασουν.Τις πεντε κριτικες, τις εγραψα για να περασω την ωρα μου. Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom