Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η ατάκα αγαπητέ φίλε είναι ο ίδιος ο τίτλος της κριτικής. << 50 ευρώ = 5 λεπτά >>.
Επιχειρηματικές νοοτροπίες βλέπεις...
Είχες πάει με Βαλεντίνα και σου είχε πει "50 ευρώ = 5 λεπτά".....
Δεν έγραψες την ατάκα μετά τα   :   στο τέλος της κριτικής σου και μπερδεύτηκε ο κόσμος.
Αν στο είπε αυτό η Βαλεντίνα γεννάται θέμα.Έπρεπε να το αναδείξεις ξεχωριστά γράφοντας κριτική χωρίς περιστροφές και μπερδέματα.

Το ίδιο είχα ακούσει να λέει η περιβόητη Λάουρα στου Δροσοπούλου 95:"Είναι μόνο για 5-7 λεπτά"

ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει ποια ειπε την ατακα.

Εχω παει και με την Βαλεντινα και με την Λαουρα και μπορω να πω με σιγουρια οτι και οι δυο κοπελες τιμησαν στο επακρον τα χρηματα που πηραν και δεν ειχαν καμια απολυτως δοση βιαδυνης.

Επισκέπτης
Με την Λάουρα έχω πάει και εγώ.Πράγματι ήταν καλή χωρίς ενδείξεις βιασύνης.Με τα σπαστικά της βέβαια περί υγιεινής και καθαριότητας (να μην πιάνεις την καπότα εσύ) παρόλο που είχα απολυμανθεί με οινόπνευμα αλλά αυτό δεν πείραζει.

Την δεύτερη φορά, μόλις άκουσα "5-7 λεπτά", ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
Φίλε jockerx,
το είχα γράψει στην κριτική,ωστόσο επειδή προφανώς η φράση βρισκόταν εντός εισαγωγικών κόπηκε από το site.Αγνοούσα το γεγονός οτι οι φράσεις εντός εισαγωγικών διαγράφονται.Προσωπικά δεν πιστεύω πως γεννάται ζήτημα διότι είναι δικαίωμα του κάθε επαγγελματία να κοστολογεί το χρόνο του όπως επιθυμεί.Το απροκάλυπτο της δήλωσης πως τα 50 ευρώ ισοδυναμούν με 5 λεπτά είναι το ενοχλητικό.

Φίλε cheyenne,
το πιστεύω απολύτως άυτό που λες,οτι προσωπικά δηλαδή δεν εισέπραξες αίσθηση βιασύνης,διότι καταθέτεις τη δική σου εμπειρία η οποία είναι πλήρως σεβαστή.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φίλε jockerx,
το είχα γράψει στην κριτική,ωστόσο επειδή προφανώς η φράση βρισκόταν εντός εισαγωγικών κόπηκε από το site.Αγνοούσα το γεγονός οτι οι φράσεις εντός εισαγωγικών διαγράφονται.Προσωπικά δεν πιστεύω πως γεννάται ζήτημα διότι είναι δικαίωμα του κάθε επαγγελματία να κοστολογεί το χρόνο του όπως επιθυμεί.Το απροκάλυπτο της δήλωσης πως τα 50 ευρώ ισοδυναμούν με 5 λεπτά είναι το ενοχλητικό.

Φίλε cheyenne,
το πιστεύω απολύτως άυτό που λες,οτι προσωπικά δηλαδή δεν εισέπραξες αίσθηση βιασύνης,διότι καταθέτεις τη δική σου εμπειρία η οποία είναι πλήρως σεβαστή.
Ομοιως σεβομαι και εγω την εμπειρια σου, την οποια σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω.

Απλα μου εκανε εντυπωση το σχολιο της Βαλεντιας, επειδη 3 φορες εχουμε βρεθει και τις 3 φορες ηταν αψογη.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
Σε ευχαριστώ πολύ cheyenne.
Ειλικρινά δε θα ήθελα σε καμία των περιπτώσεων να θίξω την οποιαδήποτε εργαζόμενη κοπέλα και να προξενήσω την οιαδήποτε τρόπον τινα δυσφήμηση.Πολλές κοπέλες είναι εκείνες οι οποίες πιστεύουν πως το απλό πρόγραμμα αντιστοιχεί σε πεντάλεπτη διάρκεια παραμονής εντός του δωματίου,και είναι ίσως πεποίθησή τους.Απλά η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν που μου το ''υπενθύμισε'' πλέον προσφάτως.
Ας τ'αφήσουμε όμως τα λιγότερο ευχάριστα...
Θα μπορούσες να μου κάνεις κάποιες προτάσεις για επισκέψεις vfm?
Αν ασφαλώς έχεις χρόνο και διάθεση
Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Φίλε jockerx,
Ο κάθε επαγγελματίας του χώρου λαμβάνει τα δικαιώματα από εμάς.Από την προσφορά πελατείας.
Είναι δικαίωμά του να κοστολογεί 50 ευρώ τα 5 λεπτά της ώρας ΑΛΛΑ και υποχρέωσή του να στο πει πριν μπεις στο δωμάτιο.Για να έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τι θα κάνεις:
Θα τον επιλέξεις για την δουλειά που θες να σου κάνει η θα τον απορρίψεις.

Βλέπεις αυτός ο "επαγγελματίας" είναι ο μοναδικός παροχέας υπηρεσιών που πληρώνεται ΠΡΙΝ από την παροχή της υπηρεσίας του.
Οποιοσδήποτε άλλος ελεύθερος επαγγελματίας  πληρώνεται ΜΕΤΑ την παροχή της υπηρεσίας και αφού πρώτα εσύ ως λήπτης της υπηρεσίας  ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΩΣΤΑ.

Το απροκάλυπτο της δήλωσης πως τα 50 ευρώ ισοδυναμούν με 5 λεπτά δεν είναι απλά ενοχλητικό.Είναι ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ και ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ.Και ήταν ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ και ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ πριν εισέλθουμε σ'αυτήν την οικονομική κρίση.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ!!!

Και αφού δεν το λένε αυτές από πριν, έχουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους συναγωνιστές αναδεικνύοντας το θέμα.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ε όχι ρε παιδιά κατούρημα έξω! Δεν είναι σωστό πως να το κάνουμε!

Για να μην γαμήσουμε το thread αν θέλετε συνεχίζουμε αλλού για τους ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κατουράμε έξω!
πλακα ηταν φιλε,μη το παιρνεις σοβαρα :)

50 ευρω = 5 λεπτα!!! αλλη μια εκπληξη! ρε μηπως τους χρωσταμε κιολας και δε το ξεραμε?

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο κάθε επαγγελματίας του χώρου λαμβάνει τα δικαιώματα από εμάς.Από την προσφορά πελατείας.
Είναι δικαίωμά του να κοστολογεί 50 ευρώ τα 5 λεπτά της ώρας ΑΛΛΑ και υποχρέωσή του να στο πει πριν μπεις στο δωμάτιο.Για να έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τι θα κάνεις:
Θα τον επιλέξεις για την δουλειά που θες να σου κάνει η θα τον απορρίψεις.

Βλέπεις αυτός ο "επαγγελματίας" είναι ο μοναδικός παροχέας υπηρεσιών που πληρώνεται ΠΡΙΝ από την παροχή της υπηρεσίας του.
Οποιοσδήποτε άλλος ελεύθερος επαγγελματίας  πληρώνεται ΜΕΤΑ την παροχή της υπηρεσίας και αφού πρώτα εσύ ως λήπτης της υπηρεσίας  ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΩΣΤΑ.

Το απροκάλυπτο της δήλωσης πως τα 50 ευρώ ισοδυναμούν με 5 λεπτά δεν είναι απλά ενοχλητικό.Είναι ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ και ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ.Και ήταν ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ και ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ πριν εισέλθουμε σ'αυτήν την οικονομική κρίση.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ!!!

Και αφού δεν το λένε αυτές από πριν, έχουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους συναγωνιστές αναδεικνύοντας το θέμα.
Πες τα χρυσοστομε.Αλλα εμεις φταιμε που τα δεχομαστε και κανουμε τις παπιες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

σ αυτο το θεμα εισαι λαθος...θεωρητικα μιλωντας βεβαια πολλοι επαγγελματιες αμοιβονται απο πριν και με αμφιβολα αποτελεσματα εργου και αποδοσης πχ δικηγοροι,γιατροι κλπ και η αμοιβη δεν συναρταται απο την εκβαση της δουλειας τους αλλα απο το αν ασχοληθηκαν σωστα και υπευθυνα με την εργασια τους....η φιλοτιμια δε και ο επαγγελματισμος απλα οικοδομουν το κυρος,την καλη φημη και εν τελει την πελατεια....τα ιδια περιπου ισχυουν και με τα κοριτσια...την τανα θα την πληρωσω και οταν μπορει να ειμαι πχ μεθυσμενος και δεν μπορεσω να αποδωσω απο δικη μου υπαιτιοτητα.ο χρονος της ειναι χρημα....αλλα οχι και 50 ευρω να τιμαται το πενταλεπτο ....  :headbang: :priest:

Επισκέπτης
γιατροι κλπ και η αμοιβη δεν συναρταται απο την εκβαση της δουλειας τους αλλα απο το αν ασχοληθηκαν σωστα και υπευθυνα με την εργασια τους
Είναι αυτό που λένε "η εγχείριση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε" :2funny:

Ξέρεις οτι το φακελάκι δίνεται συνήθως μετά την εγχείριση και ενώ έχεις (οι οικείοι του ασθενούς) συνεκτιμήσει το ενδιαφέρον του και την απόδοσή του.Δίνεται και πριν, ανάλογα με την περίπτωση όταν τα αποτελέσματα είναι προδιαγεγραμμένα.
Επίσης οι δικηγόροι μπορεί να ξεκαθαρίζουν από την αρχή οτι θέλουν "τόσα" για αρχή και αν το αποτέλεσμα είναι θετικό και άλλα "τόσα".Αρκετοί πληρώνονται μόνο σε ποσοστά επί του επιδικασμένου οικονομικού οφέλους που κερδίζει ο πελάτης στο τέλος.
Σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζουν τα πράγματα από την αρχή.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
Φίλε jockerx,
τοποθετείς το θέμα σε μια ειλικρινέστατη βάση και το πνεύμα των γραφομένων σου
με  βρίσκει σύμφωνο.Άλλωστε ,κατά την κοινή ρήση, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απλά καλή, Κυριακή 13 Δεκ 2009, στις 12:07

Γράφτηκε από τον fabien_66  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νικόλ)
Συνολική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Πήγα μετά τα μεσάνυχτα της 3/12 αφού με φιλαράκια είχαμε φάει όμορφα και πιει καλό κρασάκι. Άδειο το μαγαζί, άμεσα εμφανίστηκε η Νικόλ που βγάζει κι ένα πρόστυχο υφάκι, πήρα το απλό πρόγραμμα των 40ε και προχώρησα στα ενδότερα. Το σωματάκι καλό, μιρκό βυζάκι, στενό μουνάκι, αλλά ύφος λαικής γκόμενας που λίγο με ξενέρωσε. Κάτι η κούραση, κάτι οι σηκωμάρες, μετά την καλή και βαθιά πίπα και το από πάνω, δεν άντεξα πολυ και τα άφησα στο ιεραποστολικό. Σήκωνε τις ποδάρες της ψηλά, γρατζουνούσε και τα μπαλάκια, έ, κατέθεσα χυμό στα γρήγορα: Παίδες, μόνο παρατήρηση που δεν μου έκανε!! Και "τι'ναι αυτά" και "δεν κρατήθηκες" και άλλα τέτοια... Κοίτα κούκλα, στο Στούντιο πάμε νε ξελαμπικάρουμε, όχι να δεχόμαστε κριτικές με υφάκι. Κατά τα λοιπά, απλά καλή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Νικόλ
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.12.2009

τα συγχαρητήρια μου στον φίλο που ενοχλήθηκε απο την κοπέλα που του είπε σχεδόν χύμα πως δεν βιάζεται και ότι έχει αρκετό χρόνο στο δωμάτιο για περισσότερο παιχνίδι.  :rockon: :rockon: :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εγω ειχα κατουρησει και στο καλαθι με τις καποτες και τα κωλοχαρτα τυπε :2funny:
Που να δεις και τον άλλον που είχε χέσει μέσα στη μαξιλαροθήκη...αααχαχαχαχαχαχαχαχ...
Το κατούρημα εμείς το βρίσκουμε πολύ λάιτ...χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Απο οτι βλεπω δεν διαβασες ολα τα οτι εχω γραψει.
Ειπα οτι δεν ειμαι κοπελα φυλης η μεταξουργειου που δεχονται απο ολες τις φυλες.
Εχεις δικιο πλλες το κανουν αλλα εγω μιλησα για την δικια μου εμπειρεια με ελληνες και σε στουντιο που ερχονται βρωμικοι. Απλα παρατηρηση εκανα.
Οσο για τις περισσοτερες κοπελες που εγω γνωριζω ειναι πιο προσεκτηκες και πλενομαστε οπως πρεπει.
Απλα υπαρχουν οι καλες και κακες επαγγελματιες οπως και στο δικο σου επαγγελμα.
Με εκτιμηση οπως παντα
Ώπα..
Τώρα χρυσή μου μας υποτιμάς..
Τι υπαινίσσεσαι ότι εμείς του Μεταξουργείου είμαστε κατώτερες?
Ή νομίζεις ότι τ'αρχίδια που βάζεις ανάμεσα στο μουνί σου επειδή δουλεύεις σε στούντιο
είναι πολυτελείας?
Κάνε μου μια χάρη..
Θύμισέ μου όταν θα έχεις την επέτειο της σημαντικής αυτής ημέρας που έγινες "πουτάνα",να σου κάνω
δώρο έναν "καθρέφτη"..

Φιλική συμβουλή: Χαλάρωσε με τα παιδιά εδώ...δεν είναι όλοι 20άευρα..!!!

Υ.Σ. Και να σου πω κάτι αν δεν το έχεις καταλάβει..
    Πάρε στο χέρι σου μια χούφτα χαρτονομίσματα..και μύρισέ τα...
    Αν καταλάβεις ποιό απ'όλα σου το έδωσε ο "βρωμιάρης"..εγώ να κάτσω να γαμηθώ τσάμπα..
    Κατάλαβες καλή μου??????

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Που να δεις και τον άλλον που είχε χέσει μέσα στη μαξιλαροθήκη...αααχαχαχαχαχαχαχαχ...
Το κατούρημα εμείς το βρίσκουμε πολύ λάιτ...χαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

Ήντα λες ωρέ κοπελιά;;;;;;  :o :o :o

:uglystupid: :uglystupid:

Τόσο βρωμίλος;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom