Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 700K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

omorfos7

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Έχω ανάβαση μια κρητική Α. Μελετίου 37 και δεν έχει δημοσιευτεί.

Είμαι καινούριος μέλος και μήπως έκανα λάθος;   

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Έχω ανάβαση μια κρητική Α. Μελετίου 37 και δεν έχει δημοσιευτεί.

Είμαι καινούριος μέλος και μήπως έκανα λάθος;   
έτσι ωραία διατυπωμένη είναι κι η κριτική σου? :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

omorfos7

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μήπως βρε CHEYENNE  τα παιδιά πάνω στο φαγοπότι, είχαν φάει μπόλικο τζατζίκι η τίποτε παστουρμά και η τσατσούλα δεν το άντεχε η καϋμένη?
Αν είναι έτσι δώστε μωρέ άφεση αμαρτιών! :tooth:
Ισα ισα που επι τουτπυ δεν φαγαμε τζατζικι, και μασησαμε και τσιχλες για να εχουμες δροσερη αναπνοη.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Παρακαλώ τους admins να σβήσουν την κριτική του "tannoth" για το Studio Paradise γιατί είναι από τις μεγαλύτερες μούφα κριτικές ever....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ εισαι το φονικο οπλο νο2 ρε τυπε :2funny:
καλα ρε ξεπεταξες και την αντριαννα και την ναταλι καπακι?!!!
σε θαυμαζω δικε μου! :rockon:
η αντριαννα ειναι διχρονικη αξια
ειναι σαν το τζακ ντανιελς
οσο ωριμαζει γινεται καλυτερη :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ανίτα μούναρος, Τετάρτη 09 Δεκ 2009, στις 14:55

Γράφτηκε από τον Davidoff69  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ανίτα)
Συνολική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Πρόσβαση/Parking
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Π0λυ ωραιος χωρος
η Ανιτα μουναρος.
μου τακανε ολα
Εδωσα 150 ευρουδακια και μουκανε ενα σοου γαμησετα.σουπερ πρωκτος και ατελειωτες ποδαρες που ειμαι και λατρης!
προτεινω ανεπιφυλακτα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Sex show • Ποδολαγνεία
Όνομα κοπέλας: Ανίτα
Ημερ/νια επίσκεψης: 08.12.2009

δεν ξέρω με τι κριτίριο μπαίνουν κάποιες κριτικές. Δεν έχω κανένα σκοπό να αμφισβιτήσω τον φίλο, αλλα θα ήθελα να είχε γράψει κάτι παραπάνω. Τι έκανε δηλαδή στο δωμάτιο και άξιζε τα 150€;;;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν ξέρω με τι κριτίριο μπαίνουν κάποιες κριτικές. Δεν έχω κανένα σκοπό να αμφισβιτήσω τον φίλο, αλλα θα ήθελα να είχε γράψει κάτι παραπάνω. Τι έκανε δηλαδή στο δωμάτιο και άξιζε τα 150€;;;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σωστα.
Εγω στις κριτικες μου ισως να ειμαι υπερβολικος με τοσα πολλα που συνηθως γραφω, αλλα 5 λογια για την ολη εικονα της συνευρεσης δεν ειναι κακο να γραφονται.
Πως αλλοιως θα βοηθηθουμε ειτε θετικα , ειτε αρνητικα?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Σωστότατος!!! :thumbsup:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σωστα.
Εγω στις κριτικες μου ισως να ειμαι υπερβολικος με τοσα πολλα που συνηθως γραφω, αλλα 5 λογια για την ολη εικονα της συνευρεσης δεν ειναι κακο να γραφονται.
Πως αλλοιως θα βοηθηθουμε ειτε θετικα , ειτε αρνητικα?
Και πολύ καλά κάνεις. Ενημερώνεις αντικειμενικά και πολύ διαφωτιστικά. :thumbsup:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395

Απόσπασμα από την κριτική του συνοδοιπόρου Cheyenne για το "ίδρυμα" Αντιοχείας 64

"...Φεύγοντας η υπηρεσία με πολύ ενδιαφέρον με ρώτησε πως πέρασα, ενώ δυο άλλοι συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι χωρίς τους φίλους μου να με περιμένουν.
Τώρα θα εξηγήσω τον λόγω που εγραψα την προηγουμένη φράση:
Βγαίνοντας έξω είδα τους φίλους ου να περιμένουν στο αυτοκίνητο.
Πάνω στην κουβέντα μου είπαν ΠΩΣ Η ΤΣΑΤΣΑ τους έβγαλε από το studio, ενώ μόνο εγώ είχα περάσει και ότι δεν μπορούν να με περιμένουν στο σαλόνι.
Στην επισήμανση ότι έξω βρέχει, η τσατσα αδιαφόρησε και επέμεινε να βγουν. Πάλι καλά που ήταν και το αυτοκίνητο και δεν έγιναν μούσκεμα.
Δεν ξέρω εάν είναι απόφαση της τσατσας η πολιτική της ιδιοκτησίας του studio, πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Το 5 στη βαθμολογία της υπηρεσίας θα ήταν πολύ χαμηλότερα, επειδή σαν πελάτης δεν έχω παράπονο, όμως η συμπεριφορά της απέναντι στην παρέα μου ήταν άθλια..."

...................................................................................................

Έστω και καθυστερημένα να σχολιάσω πως η τσατσά, γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση περί τσατσάς πρόκειται και όχι για υπηρεσία, ήταν γλυκιά και ευγενική μέχρι να μας "ψήσει" (ούτε τα προγράμματα δεν ήξερε καλά καλά  :uglystupid: ). Αφού μέχρι και νερό και καραμέλες ήθελε να μας προσφέρει. Μόλις ο συναγωνιστής εισήλθε στο δωμάτιο όλα άλλαξαν  >:( ! Μας ρώτησε αν θα περάσουμε και είπαμε θα περιμένουμε τον φίλο μας.Και λέει με έναν πρωτοφανή και αγενή τρόπο να βγούμε έξω γιατί απλά δεν μπορούμε να κάτσουμε μέσα. Όταν δε, της είπα ότι βρέχει πολύ έξω και θα γίνουμε μούσκεμα, με έγραψε κανονικά και είπε απλά δεν πειράζει "δεν βρέχει και τόσο πολύ"  :headbang: :headbang: :headbang: !!! Αν δεν είχαμε αυτοκίνητο θα σου έλεγα αν πειράζει ή όχι να βρέχεσαι και να κρυώνεις όσο είσαι στα ζεστά τσατσά της πλάκας.
Αλλά δεν πειράζει. Εμείς βάλαμε το αυτοκίνητο εκεί μπροστά και περιμέναμε... παρακολουθούσαμε ποιος μπαίνει και βγαίνει και κοιτούσαν σαν να είμασταν στρουμφάκια...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, να σε διώχνει έτσι από το studio η τσατσά. Ακόμα και στο Βριλησσού 36 δεν συμπεριφέρονται έτσι!

Υ.Γ.1. Για μένα είναι κρίμα να δουλεύουν κορίτσια άξια όπως η Σαμπρίνα με τέτοιες υπηρεσίες...!

Υ.Γ.2. Τουαλέτα βάλανε για τους πελάτες ή κατουράμε ακόμα στους νιπτήρες και στις ντουσιέρες?  :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
καλά τέτοιες συμπεριφορές είναι τελείως ξεφτύλα. Δεν μπορεί να τους κόψει οτι εσείς μπορει να μήν έχετε λευτά, ή να είστε πεντρεμένοι ή απλά να μήν θέλετε να περάσετε; Ημαρτόν, έτσι θα κερδίσουν πελάτες;

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
καλά τέτοιες συμπεριφορές είναι τελείως ξεφτύλα. Δεν μπορεί να τους κόψει οτι εσείς μπορει να μήν έχετε λευτά, ή να είστε πεντρεμένοι ή απλά να μήν θέλετε να περάσετε; Ημαρτόν, έτσι θα κερδίσουν πελάτες;
Απλά δεν πετάς έξω με τον τρόπο που έκανε η συγκεκριμένη υποψήφιους πελάτες...

Επισκέπτης
Απλά δεν πετάς έξω με τον τρόπο που έκανε η συγκεκριμένη υποψήφιους πελάτες...
Αμέσως την ίδια στιγμή βγάζεις το κινητό σου να πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου που μόλις μπήκε στο δωμάτιο για να βγει έξω, να πάρει τα λεφτά και να φύγετε.
Αυτός που μπήκε στο δωμάτιο δεν είχε προλάβει να κάνει τίποτα ακόμα με την κοπέλα.

Και μόνο στην κίνηση να βγάλεις το κινητό σου και στο άκουσμα οτι τηλεφωνείς στον φίλο σου, η τσατσά θα μεταμορφωνόταν πάλι σε γλυκανάλατη και ψευτοευγενική:
"Καθείστε παιδιά,αλλοίμονο, δεν εννοούσα αυτό"

Αν παρόλα αυτά τηρούσε την ίδια στάση,συννενοείσαι με το κινητό η βάζεις φωνή για να βγει έξω ο φίλος σου.
Και αν σου φώναζε η τσατσά:"Δεν μπορείς να φωνάζεις εδώ μέσα,στο σπίτι σου να φωνάζεις",
της απαντούσες:"Ούτε εσύ μπορείς να μου απαγορεύσεις να περιμένω τον φίλο μου.Σε κανένα στούντιο δεν φέρονται έτσι, γιατί εδώ είναι στούντιο και όχι το σπίτι σου κυρία μου!."
Παίρνεις τον φίλο σου και φεύγεις.

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Αμέσως την ίδια στιγμή βγάζεις το κινητό σου να πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου που μόλις μπήκε στο δωμάτιο για να βγει έξω, να πάρει τα λεφτά και να φύγετε.
Αυτός που μπήκε στο δωμάτιο δεν είχε προλάβει να κάνει τίποτα ακόμα με την κοπέλα.

Και μόνο στην κίνηση να βγάλεις το κινητό σου και στο άκουσμα οτι τηλεφωνείς στον φίλο σου, η τσατσά θα μεταμορφωνόταν πάλι σε γλυκανάλατη και ψευτοευγενική:
"Καθείστε παιδιά,αλλοίμονο, δεν εννοούσα αυτό"

Αν παρόλα αυτά τηρούσε την ίδια στάση,συννενοείσαι με το κινητό η βάζεις φωνή για να βγει έξω ο φίλος σου.
Και αν σου φώναζε η τσατσά:"Δεν μπορείς να φωνάζεις εδώ μέσα,στο σπίτι σου να φωνάζεις",
της απαντούσες:"Ούτε εσύ μπορείς να μου απαγορεύσεις να περιμένω τον φίλο μου.Σε κανένα στούντιο δεν φέρονται έτσι, γιατί εδώ είναι στούντιο και όχι το σπίτι σου κυρία μου!."
Παίρνεις τον φίλο σου και φεύγεις.
Τα κινητά μπαίνουν στο αθόρυβο όταν μπαίνουμε στον ιερό χώρο των "ιδρυμάτων"!  :2funny:

Το θέμα είναι να μην φτάνουμε σε τέτοια σημεία...!  ;)  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Tά ίδια δέν γίνανε και στή Στουρνάρη 29 με τόν τσεγέν.
Τουλαχιστον εκει ηταν μασατζιδικο.

Μου ζητησαν να βγω και να περιμενω εξω, επειδη υποτιθεται στα μασατζιδικα ειναι πιο διακριτικο περιβαλον, και οντως ειχε ελθει αρκετος κοσμος και δεν υπηρχε χωρος στο σαλονι.

Στο εν λογω studio οταν μπηκα στο δωματιο, στο σαλονι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ, οταν ζητησαν απο τους φιλους μου να βγουν εξω.
Ασχετα εαν στην πορεια ηλθε κοσμος και ενω τα παιδια ηταν ΗΔΗ εξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom