Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ερωτηση που πας κα δεινεις 50 ευρω για δεκα λεπτα???

Αυτο δεν το εχω ξανα ακουση.

Πες σε ολους για να ξερουν να μην πηγαινουν!
Με εκτιμηση οπως παντα!

για κάτσε λίγο γιατι εδώ θα τα χαλάσουμε. Υπάρχουν πολλά στούντιο που η ώρα παραμονής είναι δέκα λεπτά και ίσως λιγότερο. Αμα διαβάσεις τις κριτικές θα βρείς ακρετά...

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Εχω δουλεψει σε στουντιο και μαγαζια για 5 χρονια σε μαγαζι ναι 10 λεπτα ειναι νορμαλ αλλα στουντιο 10 λεπτα τοτε γιατι δουλευει ακομα????????

για κάτσε λίγο γιατι εδώ θα τα χαλάσουμε. Υπάρχουν πολλά στούντιο που η ώρα παραμονής είναι δέκα λεπτά και ίσως λιγότερο. Αμα διαβάσεις τις κριτικές θα βρείς ακρετά...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εχω δουλεψει σε στουντιο και μαγαζια για 5 χρονια σε μαγαζι ναι 10 λεπτα ειναι νορμαλ αλλα στουντιο 10 λεπτα τοτε γιατι δουλευει ακομα????????
Αν επιτρεπεται σε ποια μαγαζια και στουντιο εχεις δουλεψει!!!

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Αμα ελεγα τοτε .... οπως εχω πει δεν ειμαι εδω για διαφημιση σας ευχαριστω παντως και συγνωμη αλλα δεν λεω ακομα

Αν επιτρεπεται σε ποια μαγαζια και στουντιο εχεις δουλεψει!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αμα ελεγα τοτε .... οπως εχω πει δεν ειμαι εδω για διαφημιση σας ευχαριστω παντως και συγνωμη αλλα δεν λεω ακομα
Μα δεν σε ρωτησα που δουλευεις τωρα!!! :think:
Τελοσπαντον αμα ειναι ετσι καλα κανεις και μπραβω σου!!!Αμα οντως δεν εισαι εδω για διαφημηση τοτε μην πεις ποτε ποια εισαι!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Μια μικρη απορια :
Αν ο πελατης τελειωσει γρηγορα, γιατι απορουμε οτι εκατσε μεσα 10 λεπτα ?

Εγω οσες φορες εχω παει σε studio (και δεν ειναι και λιγες) ΠΟΤΕ δεν με εχουν πιεσει σε θεμα χρονου.

Επισκέπτης
{Καλή εμπειρία, Πέμπτη 03 Δεκ 2009, στις 14:14
Γράφτηκε από τον anestis  
Βραδυνη επισκεψη στην πολυδιαφημηζομενη Σονια, μου παρουσιασε η ιδια τα προγραμματα της και μπηκα στο δωματιο! Επειτα απο 10 λεπτα ερχεται ορεξατη,μου αρπαξε τον "μητσο" και πηγε να τον βαλει στο στομα της,της ειπα να μου βαλει καποτα,το εκανε κατευθειαν λεγοντας ομως οτι ειναι υγιης! Καλη πιπα με αρκετη ενταση,εκει τελειωσα κιολας!Στο τελος με ρωτησε πως εμαθα για εκεινη και της ειπα απο site! Μια ακομη καλη εμπειρια..
Όνομα κοπέλας: Σόνια}

Ανέστη...άντε και καλό Πάσχα :headbang: :headbang: :headbang: Χριστός Ανέστη!

Δεν τα λέμε αυτά αγόρι μου...καβαλάνε το καλάμι, την ψωνίζουν και σε ξεπετάνε.
Και ειδικά δεν τα λέμε στην  :2funny:"πολυδιαφημιζόμενη Σόνια" :2funny: που φημίζεται για την ξεπέτα πενταλέπτου:
"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ"---Τάδε έφη Σόνια (Γκαλίνα) ;)

Αφού διάβασες και στις κριτικές οτι μία είναι έτσι και μία γιουβέτσι...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Επειδη σε πολλες κριτκες μου αναφερω την "σταση του λωτου" και επειδη ενδεχομενως να μην καταλαβαινουν τι εννοω, μιας και την βρηκα σε ενα πολυ χρησιμο βιβλιο σας την παραθετω...

Παρεπιμπτόντως φίλε CHEYENNE έβαλες και ωραία γκόμενα!!!
Εγώ και "στη στάση του τρόλεϋ" θα  την έπαιρνα την εικονιζόμενη!!! :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

άμα έχεις τέτοια άποψη τότε αυτό είναι υπέρ σου  :rockon: αλλα να ξέρεις υπάρχουν και τέτοια. Διάβασε τις κριτικές και θα βρείς πολλά.

Επισκέπτης
Kαρέα 30:
{Στιγμές τρόμου!, Σάββατο 05 Δεκ 2009, στις 02:36
Γράφτηκε από τον antisthenis
(Τζίνα) 
Συνέχεια απ' την προηγούμενη... Τελειώνει το session με τη Σάρα κι έρχεται μετά από κανά δεκάλεπτο η Τζίνα.....
Και να έληγε έτσι καλά θα ήταν. Εκεί που έφευγε η Τζίνα και άρχισα να ντύνομαι κλπ. εμφανίστηκε να κόβει απειλητικές βόλτες στο δωμάτιο μια μεγάλη μαύρη κατσαρίδα. Πάγωσα. Η νεαρή πόρνη τρομοκρατήθηκε κι αυτή: άρχισε να ουρλιάζει και να προσπαθεί να την πατήσει με τις πορνοτακουνάρες της. Η κατσαρίδα με έναν σατανικό ελιγμό κρύφτηκε κάτω απ' το κρεβάτι και ξέφυγε. Δεν την έβλεπα πια. Και μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Ντύθηκα όσο πιο βιαστικά γινόταν και την έκανα. Φυσικά και δεν θα ξαναπατήσω εκεί. }

ΜΑΥΡΟ!!!
Βασίζονται στις σταθερές αξίες που δουλεύουν εκεί και παραμελούν όλα τ'άλλα:καθαριότητα, τηλεφωνική ενημέρωση.

Επισκέπτης
Ιππώνακτος 14:
{Γράφτηκε από τον asasa528   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top Βαρεθηκα τη στουντιοτσαρκα και ειπα να δοκιμασω τη μιλφΚορινα, αν και δε μου γεμισε το ματι η εμφανιση της. Η τσατσα ευγενεστατη καολοσωρισε και μια ''ομαδα μπασκετ''.
Εχει προστυχη φατσα και κατι με κρατησε στην αρχικη μου κινηση να φυγω.
Στο δωματιο δειχνει περισσοτερο τα χρονακια της που ειναι 40+. Τατοο και χαλαρωση παιζουν.Ετριψε τα σιλικονατα, ομορφα παρα ταυτα βυζια της και με προετρεψε να τα τιμησω, λεγοντας δικα σου. Τριψιμο και λοιπα με αυτα οπως αναφεραν και προηγουμενοι συναθλητες.
Με αυτα και πρεπει να καβλωσετε, δεν παιζει τιποτε αλλο. Οταν μου πηρε τον πουτσο στο στομα νομισα οτι θα τον εξαφανισει, γιατι ρουφαγε ομορφα, μα προς μεγαλη μου εκπληξη μετα απο 1 λεπτο πιπα (βαριά) ανεβηκε απο πανω μου...Οπα ρε συ, πως την εχεις δει ??? Και καλα γυναικαρα και ειμαστε ετοιμοι να χυσουμε με τη μια ? Στο γαμησι παιρνει κατι εκφρασεις και καλα επισης ''τωρα γαμιεμαι'' , οι οποιες δεν ειναι προσποιητες κραυγες, αλλα ειναι επισης προσποιητα αισθησιακο-εγκεφαλικο γαμησι. Στησιματα πολυ καλα και στο ιεραπλκο και στι πισκλτο αλλα εμενα η ολη φαση με χαλασε( σε συνδυασμο με την ψιλομπηχλα στο ντογκι ).
Φευγοντας η ευγενεστατη τσατσα με ρωτησε, ολα καλα πωε περασες?
Τι να της πεις τωρα...Ολα καλα απαντησα αντι μία και πολύ της ήτανε !
}

Γιατί είπες ψέματα στην τσατσά οτι πέρασες καλά; Για να μην την στενοχωρέσεις;
Να μην φανείς κακός; Και να συνεχίζει να πιστεύει οτι είναι καλή η Κορίνα...αφού οι περισσότεροι βγάζουν τον σκασμό και λένε τα ίδια.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
  Συνολική βαθμολογία 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Πρόσβαση/Parking
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Βροχερή μέρα σήμερα και είπα να αλλάξω τσάρκα λόγο οτι είμαι φαν της φυλής ,είπα σήμερα να αλλάξω για μια φορά !! Κλασικά μόλης μπαίνεις σε αφτα τα σπιτάκια του μεταξουργείου νιοώθεις μια μπόχα...πολυ βρομιά ρε παιδί μου!! Ύστερα απο μια βόλτα κατέληξα εδό ,είδα την κοπέλα και μάρεσε μελαμσό δέρμα καστανομελαχρινή με ωραία πιασηματάκια,μπηκα διότη ολές η άλλες είταν σαβούρες!!Τέσπα δείνω τα 15 εύρο μπαίνω στο δωματιο έκλεισα πόρτα,,,τη έκλεισα!! Σπασμένο πόμολο είχε!! Μόλης μπήκα στο δωμάτιο μια βρόμααα απαπα!! Έλεος!! Έρχεται μετα απο λίγο καίνουρια η κοπέλα,,γεία κλπ στην αρχή,,και την είδα να έχει την κρέμα στο χέρι..κακο σημάδι...και όντος...Η πίππα της αρκετά καλή εκει με εφτιαξε λίγο,,,σηκώθηκε ο μίτσος το πολυ 1 λεπτό της λέω ανέβα πάνο όχι μου λέει...κααααλα@@!! Πάμε για ιεραποστολικο,,,! Πρώτη φορά στην ζωι μου γαμούσα αέρα μιλάμε πολυ μα πολύ κρέμα..ελεος κοίτουσα σύνεχεια μήπως είχε βγεί εξω διότη δεν ένιωθα τπτ....ύστερα άρχησε να μου την πέζει με τα βίας τελείωσα πολυ λίγο!! Έφυγε με τα μούτρα κάτο...τι να πείς με το ζόρι μίλαγε...ανύπομονουσα να βγω έξω να πάρω καθαρό αέρα...προσοχη μάγκες....!! Συμπέρασμα!! Ποτέ ξανά μεταξουργείο!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Αλεξάνδρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 05.12.2009

με το συμπάθειο ρε φίλε αλλα...τα ήθελε ο κώλος σου... :uglystupid:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
admin την πατησες φιλε. τι σκηνικο και αυτο βρε αδερφακι μου...
αλλα το σκηνικο με τις πορνοτακουναρες να κυνηγουν την κατσαριδα ειναι ολα τα λεφτα :2funny:
sorry που θα το πω γιατι καταλαβα οτι φρικαρες (και με το δικιο σου) αλλα γελασα πολυ με τις ατακες αυτες!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Πορνο-Τακουνο-περιπέτεια στου Καρέα
Πρωταγωνιστούν :

Τζίνα
Αντισθένης
Τερέζα (Guest Star)

Μάγκες προσέχτε μη βρέι κανένας τη Τερέζα μέσα στο βρακί του καθώς θα φεύγει,....! :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Διήμερο ηδονής, Σάββατο 05 Δεκ 2009, στις 22:43

Γράφτηκε από τον tannoth   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νατάσσα)
Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Διήμερο ηδονής
χθες (4/12) το μεσημέρι επισκεύθηκα το ίδρυμα ηδονής στην Αγ. Μελετίου 37. Πάρκαρα εύκολα στο πάρκινγκ που υπάρχει ακρβώς δίπλα και ανέβηκα στον πρώτο όροφο του νεοκλασσικού. Η κυρία της υπηρεσίας που με υποδέχθηκε ήταν πολύ ευγενική και με ένα χαγελο στα χείλη μου πρόσφερε ένα αναψυκτικό όση ώρα περίμενα στο σαλόνι. Σε λίγο εμφανίστηκε η κοπέλα. Μια μελαχρινή κούκλα με απίστευτη θηλυκότητα τέλειες καμπύλες πανέμορφο πρόσωπ Η ΜΑΤΑΣΑ. Πέρασα στο δωμάτιο και παρότι η επίσκεψη ήταν στα 40 € με χαρά έδωσα 100 για να παρατείνω το χρόνο παραμνής. Η γυναίκα είναι απίστευτη σε αυτό που προσφέρει.Επιδερμίδα βελούδο. Καμιά πλαστική επέμβαση επάνω της και με σήμα μια πεταλούδα τατουάζ στην αρχή της μέσης της σαν σήμα κατατεθέν με έκανε να νιώσω ότι είχα στην αγκαλιά μου την ερωμένη μου και σε καμιά περίπτωση μια πεταλούδα του αγοραίου έρωτα. Οι στάσεις που δοκιμάσαμε ήταν απερίγραπτες. Ήταν πολύ καθαρή και πολύ θερμή. Έφτασα σε υψηλά επίπεδα ηδονής και στο τέλος η επίσκεψη έκλεισε με ένα ποτήρι σαμπάνιας που ήπιαμε μαζί στο κρεβάτι. Εκεί η Νατάσα μου είπε ότι όλες οι κοπέλες που δουλεύουν στον εν λόγω οικο είναι πολύ καλές και επειδή μου αρέσουν οι επισκέψεις σε αυτά τα σπίτια και λογω ηλικίας έχω πολλές ορμές επισκεύτηκα και σήμερα (5/12/09) το πρωί το εν θέματι ίδρυμα όπου συνάντησα μια άλλη ιέρεια του έρωτα την Κατερίνα. Εάν η Νατάσα είναι η θεά Αφροδίτη η Κατερίνα είναι η θεά Αρτεμις. Πανέμορφη και αυτή με ιδιαίτερες τεχνικές και κόλπα με τρέλανε στην κυριολεξία ειδικά όταν με άφησε να δοκιμάσω και την άλλη τρυπούλα της. Απίστευτη εμπειρία. Ήταν ένα καυτό διήμερο σκέτη ηδονή. Τώρα φεύγω για ένα ταξίδι δέκα ημερών αλλά όταν επιστρέψω το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να επισκευτώ τον οίκο στην Αγίου Μελετίου 37!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Νατάσσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 04.12.2009

Λιγο μπερδεμενη η κριτικη του συναγωνιστη.

Αναφερει πρωκτικο sex στις υπηρεσιες της Νατασας.Αυτο ΔΕΝ "παιζει"

Την συγκεκριμνη υπηρεσια την προσφερει η Κατερινα. Στο κειμενο δεν αναφερεται ομως κατι.
Ουσιαστικα, απ΄οτι καταλαβαινω, προκειται για διπλη κριτικη (Νατασσα-Κατερινα) που ομως χωρις τον καταλληλο διαχωρισμο, σε καποιον που δεν γνωριζει μπορει να προκληθουν λανθασμενες εντυπωσεις.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Διήμερο ηδονής, Σάββατο 05 Δεκ 2009, στις 22:43

Γράφτηκε από τον tannoth  ........................................................
................Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Νατάσσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 04.12.2009

Λιγο μπερδεμενη η κριτικη του συναγωνιστη.

Αναφερει πρωκτικο sex στις υπηρεσιες της Νατασας.Αυτο ΔΕΝ "παιζει"

Την συγκεκριμνη υπηρεσια την προσφερει η Κατερινα. Στο κειμενο δεν αναφερεται ομως κατι.
Ουσιαστικα, απ΄οτι καταλαβαινω, προκειται για διπλη κριτικη (Νατασσα-Κατερινα) που ομως χωρις τον καταλληλο διαχωρισμο, σε καποιον που δεν γνωριζει μπορει να προκληθουν λανθασμενες εντυπωσεις.

Εκτός και άν είναι άκρως θεωρητική η επίσκεψη και η κριτική στο εν λόγω και στις εν λόγω!!! ;)  :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

Φεύγοντας η υπηρεσία με πολύ ενδιαφέρον με ρώτησε πως πέρασα, ενώ δυο άλλοι συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι χωρίς τους φίλους μου να με περιμένουν.
Τώρα θα εξηγήσω τον λόγω που εγραψα την προηγουμένη φράση:
Βγαίνοντας έξω είδα τους φίλους ου να περιμένουν στο αυτοκίνητο.
Πάνω στην κουβέντα μου είπαν ΠΩΣ Η ΤΣΑΤΣΑ τους έβγαλε από το studio, ενώ μόνο εγώ είχα περάσει και ότι δεν μπορούν να με περιμένουν στο σαλόνι.
Στην επισήμανση ότι έξω βρέχει, η τσατσα αδιαφόρησε και επέμεινε να βγουν. Πάλι καλά που ήταν και το αυτοκίνητο και δεν έγιναν μούσκεμα.

Δεν ξέρω εάν είναι απόφαση της τσατσας η πολιτική της ιδιοκτησίας του studio, πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Το 5 στη βαθμολογία της υπηρεσίας θα ήταν πολύ χαμηλότερα, επειδή σαν πελάτης δεν έχω παράπονο, όμως η συμπεριφορά της απέναντι στην παρέα μου ήταν άθλια.

τι να υποθεσουμε εδω τωρα? :sunglasses:

λογω της βροχης τους αναγκασε να βγουν εξω για να μαζεψουν σαλιγκαρια?

μετα θελουν και σεβασμο ορισμενα ιδρυματα... :headbang:

ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατι τετοιο!αν δεν ηταν ο che θα φαινοταν σαν ψεμα.

χαρα στο κουραγιο και την ανοχη που δειξατε παιχτες ;)

Επισκέπτης

Φεύγοντας η υπηρεσία με πολύ ενδιαφέρον με ρώτησε πως πέρασα, ενώ δυο άλλοι συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι χωρίς τους φίλους μου να με περιμένουν.
Τώρα θα εξηγήσω τον λόγω που εγραψα την προηγουμένη φράση:
Βγαίνοντας έξω είδα τους φίλους ου να περιμένουν στο αυτοκίνητο.
Πάνω στην κουβέντα μου είπαν ΠΩΣ Η ΤΣΑΤΣΑ τους έβγαλε από το studio, ενώ μόνο εγώ είχα περάσει και ότι δεν μπορούν να με περιμένουν στο σαλόνι.
Στην επισήμανση ότι έξω βρέχει, η τσατσα αδιαφόρησε και επέμεινε να βγουν. Πάλι καλά που ήταν και το αυτοκίνητο και δεν έγιναν μούσκεμα.

Δεν ξέρω εάν είναι απόφαση της τσατσας η πολιτική της ιδιοκτησίας του studio, πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Το 5 στη βαθμολογία της υπηρεσίας θα ήταν πολύ χαμηλότερα, επειδή σαν πελάτης δεν έχω παράπονο, όμως η συμπεριφορά της απέναντι στην παρέα μου ήταν άθλια.

τι να υποθεσουμε εδω τωρα? :sunglasses:

λογω της βροχης τους αναγκασε να βγουν εξω για να μαζεψουν σαλιγκαρια?

μετα θελουν και σεβασμο ορισμενα ιδρυματα... :headbang:

ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατι τετοιο!αν δεν ηταν ο che θα φαινοταν σαν ψεμα.

χαρα στο κουραγιο και την ανοχη που δειξατε παιχτες ;)

Μέγας εἶσαι Κύριε!

Τὶ ἄλλον θὰ ἀκούσωμεν!

Τελικῶς ἐν Ἑλλᾶδι οἱ περισσότεροι ἄνδρες εἴμεθα Ἅγιοι!

Εἰς οἰανδήποτε ἑτέραν χώραν τὸ μορμολύκειον θὰ εἶχε καταλήξῃ εἰς τὸ πλησιέστερον νοσοκομεῖον – καὶ ἀς ἤρχοντο οἱ κ.κ. φύλακες πρὸς ἀρωγήν.

Καὶ εἰς ἀνώτερα!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μήπως βρε CHEYENNE  τα παιδιά πάνω στο φαγοπότι, είχαν φάει μπόλικο τζατζίκι η τίποτε παστουρμά και η τσατσούλα δεν το άντεχε η καϋμένη?
Αν είναι έτσι δώστε μωρέ άφεση αμαρτιών! :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom