Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 700K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Δίκιο έχει ο pitsirikos1!!!  :headbang: :headbang:
Παρακαλώ οι admins να σβήσουν τις παρακάτω απίστευτες μούφες κριτικές του κυρίου "FACKMAN" (οι οποίες αφορούν όλες την Νατάσσα....)

"Η πεταλούδα... που τρελαίνει" (studio paradise)
"Μια ευχάριστη έκπληξη" (studio 55)
"Χρηματιστήριο η Νατάσα" (studio paradise)
"28η Οκτωβρίου...ΝΑΙ σε όλα !!!" (studio paradise)

Δεν νομίζω ότι εισακούσθηκαν οι παρατηρήσεις σου... η κριτική του FACKMAN υπάρχει ακόμα...  ;)

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Παρακαλώ οι admins να σβήσουν τις παρακάτω απίστευτες μούφες κριτικές του κυρίου "FACKMAN" (οι οποίες αφορούν όλες την Νατάσσα....)

:thumbsup:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Ειδικα η κριτικη "28η Οκτωβρίου...ΝΑΙ σε όλα !!!" ειναι απιστευτη.

Δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ετσι δεν "βοηθας" την κοπελα ή το μαγαζι, αλλα πιο πολυ κακο κανεις....

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

Απόσπασμα από την κριτική του συνοδοιπόρου Cheyenne για το "ίδρυμα" Αντιοχείας 64

Υ.Γ.2. Τουαλέτα βάλανε για τους πελάτες ή κατουράμε ακόμα στους νιπτήρες και στις ντουσιέρες?  :think:
για ξεχνα τους νιπτηρες που μου καλομαθες πλιζ :grin: κατουρημα εξω ειπαμε :tits2: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και αμα σε πιασει το .....χοντρο σου ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Τα κινητά μπαίνουν στο αθόρυβο όταν μπαίνουμε στον ιερό χώρο των "ιδρυμάτων"!  :2funny:

Το θέμα είναι να μην φτάνουμε σε τέτοια σημεία...!  ;)  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

τα κινητά πάντα μέσα. Για μένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να κανει τον κόπο να ξαναπεράσει κάποια μέρα και να το πεί στην κοπέλα. Δηλαδή να της πεί οτι πέρασε καλά, αλλα λόγω αυτού του γεγονότος δεν θα ξανάρθει. Εκτός και αν η κοπέλα μπαίνει εδώ οπότε μπορεί να τα δεί η ίδια... :(

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

.Μέχρι εκεί όμως.Διαδικαστικότατα-άψυχα και βιαστικότατα πράγματα εκ μέρους της κοπέλας,μου έφεραν στο μυαλό [glow=red,2,300]την ατάκα της Βαλεντίνας δυό μέρες πρίν: >[/glow]

Ευχαριστώ κυρίες μου,σας σέβομαι απολύτως αλλά δυστυχώς δε θα πάρω γιατί υπάρχουν και κύριοι σαν εμάς που γα..@#$%^@ όλη μέρα στη δουλειά για να πάρουν αυτά τα 50 Ευρώ.

η ατάκα της βαλεντίνας ποια ήταν?η υπογραμμισμένη?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
5 λεπτά = 50 ευρώ, Σάββατο 12 Δεκ 2009, στις 01:12

Γράφτηκε από τον DRMG  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μίλα)
Συνολική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Σήμερα,αποφάσισα να επισκεφθώ τον συγκεκριμένο χώρο περίπου κατά τις 9:30.
Η ευγενέστατη κυρία Βέρα με καλησπέρησε και κάθισα.Ενημερώθηκα οτι εργαζόταν η Μίλα,την οποία αγνοούσα έως σήμερα.Παρουσιάστηκε μία Ρωσίδα κατά δήλωση ξανθιά με σπαστά μαλλιά κοπέλα,35-38 Μαϊων.Εξαιτίας της κατά κύριο λόγο θετικής μέχρι σήμερα εμπειρίας μου στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και στα υπόλοιπα της αλυσίδας,θεώρησα φυσιολογικό να συνάψω ακόμα ένα και πέρασα καταβάλλοντας 50 ευρώ ή για όποιον εξακολουθεί και έχει μνήμη 17.000 δραχμές.Ήρθε στο δωμάτιο με θετική διάθεση και ξεκίνησε με ομολογουμένως θετικότατους οιωνούς,οι οποίοι προδιάθεταν για απόλαυση και απόσβεση.Μέχρι εκεί όμως.Διαδικαστικότατα-άψυχα και βιαστικότατα πράγματα εκ μέρους της κοπέλας,μου έφεραν στο μυαλό την ατάκα της Βαλεντίνας δυό μέρες πρίν: >

Ευχαριστώ κυρίες μου,σας σέβομαι απολύτως αλλά δυστυχώς δε θα πάρω γιατί υπάρχουν και κύριοι σαν εμάς που γα..@#$%^@ όλη μέρα στη δουλειά για να πάρουν αυτά τα 50 Ευρώ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μίλα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.12.2009

επίσης όλη η κριτική είναι κάπως περίεργη. Το έχουμε ξαναπει, για την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου, ας είμαστε λίγο πιο αναλυτικοί, τουλάχιστον σε κοπέλες για τις οποίες δεν έχουν γραφτεί κριτικές ακόμα. Αμα κάποια έχει δύο-τρείς κριτικές οκ δεν υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα αλλα όταν κάποια άλλη είναι τελείως αγνωστη το να λέμε "δεν ήταν καλή στο δωμάτιο" ή "ήρθε και τα'δα όλα!!" δεν βοηθάει κανένα. :think:

Η κοπέλα είπες οτι ήταν άψυχη και βιαστική. Μπορείς να το προσδιορίσεις αυτό;
Ξεκίνησε με προκαταρκτηκά;  :huh:
Η πίπα ήταν καλή;  :huh:
Είχε προβλημα στην εναλλαγή στάσεων; :huh:
Ηταν ευγενική; :huh:
Συμμετήχε στο μαμίσι; :huh:
Γκρίνιαξε γιατι ήθελε να τελείωσεις;;; :huh:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.543
Πόντοι
17.085

Μόνο η πρώτη που έγραψε έμεινε. Οι άλλες σβήστηκαν.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.324
Πόντοι
3.195
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.
Έχετε κατ'αρχάς δίκιο για την ατάκα.Κόπηκε διότι ήταν εντός εισαγωγικών.Για την ιστορία η ατάκα ήταν ο ίδιος ο τίτλος της κριτικής.

Αγαπητέ φίλε dawn,
έχεις δίκιο για την έλλειψη λεπτομερειών,αλλά ειλικρινά σου λέω πως δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για να αναφερθούν.Η κατάσταση ήταν..................

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αγαπητέ φίλε dawn,
έχεις δίκιο για την έλλειψη λεπτομερειών,αλλά ειλικρινά σου λέω πως δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για να αναφερθούν.Η κατάσταση ήταν..................

καλά δεν υπάρχουν λεπτομέριες; Ξεκινάς και λές οτι ήρθε με όλες τις καλές προθέσεις αλλα το πράγμα στράβωσε; Αυτά που σε ρώτησα δεν μπορείς να τα σχολιάσεις;  :huh:

Ας είναι αμα δεν θέλεις, δεν πειράζει. αλλωστε ο καθένας είναι έχει την δική του άποψη περι κριτικής ενός μπορντέλου.  :grin:

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.324
Πόντοι
3.195
Έχεις απόλυτο δίκιο σου ξαναλέω,ωστόσο οι λεπτομέρειες ήταν φρικιαστικές γι'αυτό και καλύτερα να μην αναφέρονται.
Χωρίς είμαι δογματικός,λεπτομέρειες όπως οτι η εκάστοτε κοπέλα δεν εφαρμόζει στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής με αποτέλεσμα απαράδεκτες μυρωδιές -πιστεύω να καταλαβαίνεις τί ακριβώς υπαινίσσομαι αγαπητέ-, ή οτι εξ αιτίας της υπέρμετρης χρήσης λιπαντικής ουσίας, ο κόλπος έχει χάσει πλήρως την αίσθηση ελαστικότητας, με αποτέλεσμα να συνουσιάζεται ο πελάτης με ρυζόγαλο της μεβγάλ, έχω τη γνώμη πως καλύτερα να μην γράφονται.
Έχει ίσως να κάνει και με την ηλικία.Δεν μπορώ να γνωρίζω την αίσθηση vfm που ενδεχομένως θα μπορούσε να αποκομίσει ένα νέο παιδί, εμείς όμως που δε είμαστε πλέον νεανίες,περισσότερο χρειαζόμαστε την ψευδαίσθηση αν θέλεις οτι υπάρχει μία αμοιβαία προσπάθεια από την εκάστοτε κοπέλα για να περάσουμε καλά σ'αυτή τη διαδικάσία-παρένθεση από την καθημερινότητα.

Τέλος πάντων πάμε γι'άλλα..  ;) σωστά?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
υποθέτω πως ναι! Καλή τύχη στην επόμενη φορά!!

Επισκέπτης
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.
Έχετε κατ'αρχάς δίκιο για την ατάκα.Κόπηκε διότι ήταν εντός εισαγωγικών.Για την ιστορία η ατάκα ήταν ο ίδιος ο τίτλος της κριτικής.
Διασαφήνισε αυτό με την ατάκα της Βαλεντίνας.Όπως το γράφεις φαίνεται οτι το είπε η Βαλεντίνα.Ποιος είπε τι...

Οι λεπτομέρειες είναι χρήσιμες και να τις γράφεις.

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.324
Πόντοι
3.195
Η ατάκα αγαπητέ φίλε είναι ο ίδιος ο τίτλος της κριτικής. << 50 ευρώ = 5 λεπτά >>.
Επιχειρηματικές νοοτροπίες βλέπεις...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
για ξεχνα τους νιπτηρες που μου καλομαθες πλιζ :grin: κατουρημα εξω ειπαμε :tits2: :2funny:
Ε όχι ρε παιδιά κατούρημα έξω! Δεν είναι σωστό πως να το κάνουμε!

Για να μην γαμήσουμε το thread αν θέλετε συνεχίζουμε αλλού για τους ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κατουράμε έξω!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
www.bourdela.tv/content/view/2044/225/#jreview_11758]http://www.bourdela.tv/content/view/2044/225/#jreview_11758[/url]
Αν και λιγο καθυστερημενα θα θελα να κανω 1 σχολιασμο! Φιλε banoutso η κριτικη σου με μπερδεψε! Η Εμμανουελα που πηγα 3 φορες ειναι γεματουλα αλλα 45 δεν ειναι με τιποτα! Εγω την κανω max 30! Ξανθια μαλλια εχει σωστα ειπες! Μηπως λες για αλλη? Επισης σε μενα ειπε οτι ειναι απο Σερβια αν θυμαμαι καλα! Εγω την εχω βρει απογευμα 5 με 12 οπως ειπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom