CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τα κινητά μπαίνουν στο αθόρυβο όταν μπαίνουμε στον ιερό χώρο των "ιδρυμάτων"!
Το θέμα είναι να μην φτάνουμε σε τέτοια σημεία...! ;)![]()
![]()
![]()
ΓΕΓΟΝΟΣ...
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![]()
![]()
Δεν νομίζω ότι εισακούσθηκαν οι παρατηρήσεις σου... η κριτική του FACKMAN υπάρχει ακόμα... ;)
Δίκιο έχει ο pitsirikos1!!!![]()
Παρακαλώ οι admins να σβήσουν τις παρακάτω απίστευτες μούφες κριτικές του κυρίου "FACKMAN" (οι οποίες αφορούν όλες την Νατάσσα....)
"Η πεταλούδα... που τρελαίνει" (studio paradise)
"Μια ευχάριστη έκπληξη" (studio 55)
"Χρηματιστήριο η Νατάσα" (studio paradise)
"28η Οκτωβρίου...ΝΑΙ σε όλα !!!" (studio paradise)
Ειδικα η κριτικη "28η Οκτωβρίου...ΝΑΙ σε όλα !!!" ειναι απιστευτη.Δίκιο έχει ο pitsirikos1!!!![]()
Παρακαλώ οι admins να σβήσουν τις παρακάτω απίστευτες μούφες κριτικές του κυρίου "FACKMAN" (οι οποίες αφορούν όλες την Νατάσσα....)
για ξεχνα τους νιπτηρες που μου καλομαθες πλιζ
Απόσπασμα από την κριτική του συνοδοιπόρου Cheyenne για το "ίδρυμα" Αντιοχείας 64
Υ.Γ.2. Τουαλέτα βάλανε για τους πελάτες ή κατουράμε ακόμα στους νιπτήρες και στις ντουσιέρες?![]()
Άσε κι έχω βρει μια καλή γωνίτσα που δεν σε παίρνει μάτι η κάμερα...για ξεχνα τους νιπτηρες που μου καλομαθες πλιζκατουρημα εξω ειπαμε
![]()
![]()
![]()
![]()
5 λεπτά = 50 ευρώ, Σάββατο 12 Δεκ 2009, στις 01:12
Γράφτηκε από τον DRMG - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μίλα)
Συνολική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Σήμερα,αποφάσισα να επισκεφθώ τον συγκεκριμένο χώρο περίπου κατά τις 9:30.
Η ευγενέστατη κυρία Βέρα με καλησπέρησε και κάθισα.Ενημερώθηκα οτι εργαζόταν η Μίλα,την οποία αγνοούσα έως σήμερα.Παρουσιάστηκε μία Ρωσίδα κατά δήλωση ξανθιά με σπαστά μαλλιά κοπέλα,35-38 Μαϊων.Εξαιτίας της κατά κύριο λόγο θετικής μέχρι σήμερα εμπειρίας μου στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και στα υπόλοιπα της αλυσίδας,θεώρησα φυσιολογικό να συνάψω ακόμα ένα και πέρασα καταβάλλοντας 50 ευρώ ή για όποιον εξακολουθεί και έχει μνήμη 17.000 δραχμές.Ήρθε στο δωμάτιο με θετική διάθεση και ξεκίνησε με ομολογουμένως θετικότατους οιωνούς,οι οποίοι προδιάθεταν για απόλαυση και απόσβεση.Μέχρι εκεί όμως.Διαδικαστικότατα-άψυχα και βιαστικότατα πράγματα εκ μέρους της κοπέλας,μου έφεραν στο μυαλό την ατάκα της Βαλεντίνας δυό μέρες πρίν: >
Ευχαριστώ κυρίες μου,σας σέβομαι απολύτως αλλά δυστυχώς δε θα πάρω γιατί υπάρχουν και κύριοι σαν εμάς που γα..@#$%^@ όλη μέρα στη δουλειά για να πάρουν αυτά τα 50 Ευρώ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μίλα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.12.2009
Μόνο η πρώτη που έγραψε έμεινε. Οι άλλες σβήστηκαν.Δίκιο έχει ο pitsirikos1!!!![]()
Αγαπητέ φίλε dawn,
έχεις δίκιο για την έλλειψη λεπτομερειών,αλλά ειλικρινά σου λέω πως δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για να αναφερθούν.Η κατάσταση ήταν..................
Διασαφήνισε αυτό με την ατάκα της Βαλεντίνας.Όπως το γράφεις φαίνεται οτι το είπε η Βαλεντίνα.Ποιος είπε τι...Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.
Έχετε κατ'αρχάς δίκιο για την ατάκα.Κόπηκε διότι ήταν εντός εισαγωγικών.Για την ιστορία η ατάκα ήταν ο ίδιος ο τίτλος της κριτικής.
Ε όχι ρε παιδιά κατούρημα έξω! Δεν είναι σωστό πως να το κάνουμε!για ξεχνα τους νιπτηρες που μου καλομαθες πλιζκατουρημα εξω ειπαμε
![]()
![]()