Ιάσωνος 1A:
{Φιλότιμη προσπάθεια, Πέμπτη 19 Νοε 2009, στις 14:42
Γράφτηκε από τον Portgas_D_Ace
Έπειτα από βόλτα στα σπιτάκια του μεταξουργείου επισκέφθηκα το εν λόγω οίκημα το οποίο μου είχε κάνει εντύπωση από τις φωτογραφίες που είχα δει εδώ.
Μπήκα την ώρα μάλλον που έκλειναν διότι η τσα2 μου είπε ότι η κοπέλα ντύνεται αλλά αν θέλω να περάσω. Η κοπέλα ήταν μετρίου αναστήματος, μελαχροινή με αξιόλογο σώμα (σχετικά αδύνατη ίσως την χαρακτήριζαν κάποιοι). Με 15€ προσέφερε τα γνωστά συν 69 και ελεύθερο στοματικό. Μου φάνηκε πολύ καλή η "προσφορά" και έτσι πλήρωσα το αντίτοιμο και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καθαρό, ευρύχωρο και άνετο, κάτι που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα για την περιοχή.
Έπειτα από λίγο ήρθε η κοπέλα (η οποία σημειωτέον δεν καταλάβαινε γρι ελληνικά), ξεκίνησε ένα αξιοπρεπές τσιμπούκι (με προφυλακτικό όπως της ζήτησα) το οποίο στη συνέχεια γυρίσαμε σε 69. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και πολύ πρόθυμη.
Μετά απ'αυτό τη γύρισα στα 4 όπου διαπίστωσα (αφού πήγαινα να μπω και πονούσα) ότι μου είχε βάλει με τέτοιο τρόπο το προφυλακτικό ώστε δεν είχε καθόλου περιθώριο μπροστά ενώ είχε μείνει αέρας μέσα. Επειτα από κάποιες μικρο-διορθώσεις από μέρους μου (προσπάθησα να το φτιάξω όσο ήταν δυνατόν) την πήρα τελικά στα 4 όπου η κοπέλα συμμετείχε με αληθοφανείς κραυγούλες. Αφού ακολούθησε σφυροκόπημα, κατέθεσα και όταν πήγα να βγάλω το προφυλακτικό, αυτό έσπασε (ευτυχώς που δεν έσπασε νωρίτερα).
Εν τέλει αν εξαιρέσω το συμβάν με το προφυλακτικό, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από χαμηλή τιμή. Από 'δω και στο εξής θα έχω το συγκεκριμένο σπιτάκι στα υπ'όψη μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.11.2009}
Δεν θα σας μάθουμε εμείς την δουλειά σας ξύπνιες!!!
Σπαστικιές ψωροεγωίστριες που όταν κάποιος σας λέει το αυτονόητο, του πρήζετε τ'αρχίδια!!!:
"Ξέεερω,εσύ θα μου πείς,τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω"
"Δεν δέχομαι υποδείξεις στην δουλειά μου,κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά,δεν θα μου πεις εσύ πως να βάζω την καπότα,δεν δέχομαι έλεγχο..."
"ΞΕΕΕΡΩ ΕΓΩ, ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΕ 150 ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!"
Και αυτές οι πολυπείρες πάντα βάζουν λανθασμένα την καπότα με αέρα στην μύτη.
Και από πάνω σου λένε:"Είδες; δεν μπήκε αέρας στην μύτη!"
Portgas_D_Ace, οι διορθώσεις που έκανες "μπαλώσανε" λίαν προσωρινώς το πρόβλημα.Τέντωσες την καπότα μπροστά για να φτιάξεις περιθώριο.Έδωσες μία "κακήν κακώς" λύση μόνο για τις πρώτες παλινδρομήσεις μέσα στο μουνί.
Ο αέρας στην μύτη ξεχωρίζει την καπότα από τον πούτσο και έτσι το μπροστινό κομμάτι της καπότας κινείται σταδιακά (λόγω των συνεχών παλινδρομήσεων) προς τα πίσω, δηλαδή προς τον κορμό του πέους.Έτσι το λιγοστό κομμάτι καπότας που μένει μπροστά, καταπιέζει το πουτσοκέφαλο, το συρρικνώνει, πονάς και δεν ευχαριστιέσαι.Και ο χρόνος τρέχει...ξύπνιες που τα ξέρετε όλα και δεν δέχεσθε υποδείξεις...γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Και οι πιθανότητες να σπάσει η καπότα πολλές.Ο δεύτερος λοιπόν λόγος που οι πουτάνες κάνουν το γνωστό κόλπο "κόντρα λεκάνη" είναι για να ακινητοποιούν τον πούτσο μέσα στο μουνί,να μοιωθούν οι παλινδρομήσεις και ο κίνδυνος να σπάσει η καπότα.
Την στιγμή που μια ελεγμένη καπότα δεν σπάει (κατά κανόνα) αν μπει σωστά.