Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το χα πει εγω να ανοιξουμε αλλο θρεντ απο την πρωτη σου τοποθετηση...τα θεματα που θετεις μπορει να γεμισουν 200 σελιδες...ειναι ανεξαντλητα....περι πουτανιας,πορνειας,επαγγελματισμου και επαγγελματος  κλπ ο λογος...
ας κανουν ενα αλλο θρεντ οι μοντς με αναφορα γενικα στο επαγγελμα της ιεροδουλης,τα συν και πλην και γραψε εκει....

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Ειχες δικιο δεν πιστευα τοσα πολλα να γραφτουν!!!

το χα πει εγω να ανοιξουμε αλλο θρεντ απο την πρωτη σου τοποθετηση...τα θεματα που θετεις μπορει να γεμισουν 200 σελιδες...ειναι ανεξαντλητα....περι πουτανιας,πορνειας,επαγγελματισμου και επαγγελματος  κλπ ο λογος...
ας κανουν ενα αλλο θρεντ οι μοντς με αναφορα γενικα στο επαγγελμα της ιεροδουλης,τα συν και πλην και γραψε εκει....

Επισκέπτης
Ιάσωνος 1A:
{Φιλότιμη προσπάθεια, Πέμπτη 19 Νοε 2009, στις 14:42
Γράφτηκε από τον Portgas_D_Ace  
Έπειτα από βόλτα στα σπιτάκια του μεταξουργείου επισκέφθηκα το εν λόγω οίκημα το οποίο μου είχε κάνει εντύπωση από τις φωτογραφίες που είχα δει εδώ.
Μπήκα την ώρα μάλλον που έκλειναν διότι η τσα2 μου είπε ότι η κοπέλα ντύνεται αλλά αν θέλω να περάσω. Η κοπέλα ήταν μετρίου αναστήματος, μελαχροινή με αξιόλογο σώμα (σχετικά αδύνατη ίσως την χαρακτήριζαν κάποιοι). Με 15€ προσέφερε τα γνωστά συν 69 και ελεύθερο στοματικό. Μου φάνηκε πολύ καλή η "προσφορά" και έτσι πλήρωσα το αντίτοιμο και μπήκα στο δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καθαρό, ευρύχωρο και άνετο, κάτι που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα για την περιοχή.
Έπειτα από λίγο ήρθε η κοπέλα (η οποία σημειωτέον δεν καταλάβαινε γρι ελληνικά), ξεκίνησε ένα αξιοπρεπές τσιμπούκι (με προφυλακτικό όπως της ζήτησα) το οποίο στη συνέχεια γυρίσαμε σε 69. Να σημειώσω ότι η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και πολύ πρόθυμη.

Μετά απ'αυτό τη γύρισα στα 4 όπου διαπίστωσα (αφού πήγαινα να μπω και πονούσα) ότι μου είχε βάλει με τέτοιο τρόπο το προφυλακτικό ώστε δεν είχε καθόλου περιθώριο μπροστά ενώ είχε μείνει αέρας μέσα. Επειτα από κάποιες μικρο-διορθώσεις από μέρους μου (προσπάθησα να το φτιάξω όσο ήταν δυνατόν) την πήρα τελικά στα 4 όπου η κοπέλα συμμετείχε με αληθοφανείς κραυγούλες. Αφού ακολούθησε σφυροκόπημα, κατέθεσα και όταν πήγα να βγάλω το προφυλακτικό, αυτό έσπασε (ευτυχώς που δεν έσπασε νωρίτερα).

Εν τέλει αν εξαιρέσω το συμβάν με το προφυλακτικό, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία η οποία συνοδεύτηκε από χαμηλή τιμή. Από 'δω και στο εξής θα έχω το συγκεκριμένο σπιτάκι στα υπ'όψη μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.11.2009}

Δεν θα σας μάθουμε εμείς την δουλειά σας ξύπνιες!!!
Σπαστικιές ψωροεγωίστριες που όταν κάποιος σας λέει το αυτονόητο, του πρήζετε τ'αρχίδια!!!:
"Ξέεερω,εσύ θα μου πείς,τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω"
"Δεν δέχομαι υποδείξεις στην δουλειά μου,κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά,δεν θα μου πεις εσύ πως να βάζω την καπότα,δεν δέχομαι έλεγχο..."
"ΞΕΕΕΡΩ ΕΓΩ, ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΕ 150 ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!"
Και αυτές οι πολυπείρες πάντα  βάζουν λανθασμένα την καπότα με αέρα στην μύτη.
Και από πάνω σου λένε:"Είδες; δεν μπήκε αέρας στην μύτη!" :headbang: :headbang: :headbang:

Portgas_D_Ace, οι διορθώσεις που έκανες "μπαλώσανε" λίαν προσωρινώς το πρόβλημα.Τέντωσες την καπότα μπροστά για να φτιάξεις περιθώριο.Έδωσες μία "κακήν κακώς" λύση μόνο για τις πρώτες παλινδρομήσεις μέσα στο μουνί.
Ο αέρας στην μύτη ξεχωρίζει την καπότα από τον πούτσο και έτσι το μπροστινό κομμάτι της καπότας κινείται σταδιακά (λόγω των συνεχών παλινδρομήσεων) προς τα πίσω, δηλαδή προς τον κορμό του πέους.Έτσι το λιγοστό κομμάτι καπότας που μένει μπροστά, καταπιέζει το πουτσοκέφαλο, το συρρικνώνει, πονάς και δεν ευχαριστιέσαι.Και ο χρόνος τρέχει...ξύπνιες που τα ξέρετε όλα και δεν δέχεσθε υποδείξεις...γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Και οι πιθανότητες να σπάσει η καπότα πολλές.Ο δεύτερος λοιπόν λόγος που οι πουτάνες κάνουν το γνωστό κόλπο "κόντρα λεκάνη" είναι για να ακινητοποιούν τον πούτσο μέσα στο μουνί,να μοιωθούν οι παλινδρομήσεις και ο κίνδυνος να σπάσει η καπότα.

Την στιγμή που μια ελεγμένη καπότα δεν σπάει (κατά κανόνα) αν μπει σωστά.

Επισκέπτης
Αλκιβιάδου 16Γ:
{Σόνια την χαλάσαμε, Σάββατο 28 Νοε 2009, στις 04:54
Γράφτηκε από τον LEON79   
Συνολική βαθμολογία  5.2
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0
Επισκεψη κατα τις 8 το βραδακι, πολυ κινηση, ισως για αυτο τετοια αλλαγη συμπεριφορας
Την ειχα συναντησει δυο φορες πριν και ηταν σουπερ, αλλα σημερα ..
πολυ βιαστικη, πιπα αεροπιπα μονο το κεφαλι επαιρνε στο στομα, ολο χερι
της το εβγαζα το ξαναβαζε. Στο λεπτο κυριολεκτικα μου λεει εδω ειναι ρδελο, δεν
εχεις πολυ χρονο.
Σταματαει τη πιπα και παει να βαλλει καποτα, ασε της λεω αφου
ειναι μελατος, συνεχισε ετσι, συνεχισε και τελειωσα στην αεροπιπα
Αν δεν την ηξερα δεν θα ξαναπηγαινα, αλλα θα της δωσω αλη μια ευκαιρια.
Πιστευω να μην την χαλασαν οι καλες κριτικες
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.11.2009}

Έτσι ήταν πάντα, απ΄όταν δούλευε σε στούντιο.Στην αρχή καλή για να σε κάνει πελάτη και μετά όπως βρει λουφάρει.
Για το σάϊτ ενημερώνεται από τότε που ήταν σε στούντιο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Να δωσω συγχαρητηρια σον jocker που τουλαχιστονασχολειται με την πραγματικη ουσια του thread

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ προβλέπω να μαζεύονται οι τάνες και να κάνουν θρεντ με κριτικές στους θαμώνες των ρδέλων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωρέ που πάμε; που πάμε;
:2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εγώ προβλέπω να μαζεύονται οι τάνες και να κάνουν θρεντ με κριτικές στους θαμώνες των ρδέλων
ωρέ που πάμε; που πάμε;
:2funny: :2funny:
Πλακα πλακα μου το ειχε πει μια κοπελα πως θα μου γραψει κριτικη.....
Ευτυχως δεν το εκανε......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

Έφυγα γεμάτος Αγάπη, Σάββατο 28 Νοε 2009, στις 17:05

Γράφτηκε από τον hardWired_  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία 7.2
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Πρωινή επίσκεψη, η τσατσά έπαιζε (ή τσακώνονταν;) με τη γάτα της. Μου ζήτησε να περιμένω λίγο και έπειτα εμφανίστηκε η Αγάπη για την οποία είχα έρθει ειδικά. Μπορεί εμφανισιακά να είναι κάπως παραπάνω παχουλούλα αλλά ξερει να δίνεται (όχι σαν κάτι στριφνές κοκκαλιάρες) και το κυριότερο ξέρει να εγείρει το πάθος.

Πολύ καλή περιποίηση με τα (υπέρ)πλούσια βυζιά της και τη γλώσσα και ομιλητικότατη σε όλη τη διάρκεια. Δέχεται επίσης αντίστοιχη περιποίηση και δείχνει να το απολαμβάνει. Με τα λογάκια που ψιθυρίζει συνέχεια, κατάφερνει να με κάνει να τελειώνω με πάθος και να βγαίνω εκτός ελέγχου, ακόμη και όταν δεν τα δίνει όλα (όπως όταν πρωτοσυναντηθήκαμε). Αντέχει το σφυροκόπημα, τα σφιχτά αγκαλιάσματα και τα φιλιά (τα αποζητά κιόλας).

Σήμερα, τελειώνοντας, γαντζώθηκα πάνω της. "χτυπάει καρδούλα σου" μου λέει και με αγκάλιασε για ώρα πάνω στο στήθος της παρόλο που είχα χύσει. Γι' αυτό γράφω ότι έφυγα με Αγάπη.

ΥΓ. Το δωμάτιο είχε το νιπτήρα σε ξεχωριστό χώρο, καλυμένο με κουρτίνα, ώστε να υπάρχει κάποια στοιχειώδης ιδιωτικότητα. Καλό.

αχου το μωρέ :smitten: :smitten: :smitten:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πιστεύω να μην ειρωνέυεσαι....
δε σου χει τύχει να στο πει κοπέλα αυτό??

όταν βέβαια έχει κάποια οικειότητα μαζί της ;)

Επισκέπτης
Τουλάχιστον ἐμἀθαμεν κᾶτι διὰ τὸν ...νιπτήραν  :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Πιστεύω να μην ειρωνέυεσαι....
δε σου χει τύχει να στο πει κοπέλα αυτό??

όταν βέβαια έχει κάποια οικειότητα μαζί της ;)
εμενα μου λένε ότι χτυπάει η δικη τους η καρδούλα  :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Μια ευχάριστη έκπληξη, Σάββατο 28 Νοε 2009, στις 22:27
Γράφτηκε από τον FACKMAN   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νατάσσα) 
Συνολική βαθμολογία  7.2
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα το πρωι. Με καλή διάθεση και πολύ όρεξη πέρασα το κατώφλι του στούντιο. Ωραίος χώρος και άψογη φιλοξενία. Η έκπληξη μου ήρθε όταν διαπίστωσα ότι εκεί ήταν η Νατασσα. Ξάπλωσα μαζί στο κρεββάτι...και αφέθηκα στα μαγικά της χάδια. Πάθος, αίσθηση, κορμί.... τα πάντα. Ερωτας χωρίς όρια...Δεν μπορώ να ξεχάσω το λίκνισμα της και το μαγικό της δέρμα....Κα..νεις μόνο που σε αγγίζει.. Περιτό να σας αναφέρω ότι .. δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρεθώ μαζί της. Νατάσσα είσαι φοβερή. Κάθε φόρα και πιό τέλεια.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Νατάσσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.11.2009

Ἱδοῦ ἡ δύναμις τοῦ ἔρωτος. Μία λεπτομερὴς περιγραφὴ ὑπὸ τοιαύτας συνθήκας θὰ ἦτο ἄτοπος!

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

[...]

Ἱδοῦ ἡ δύναμις τοῦ ἔρωτος. Μία λεπτομερὴς περιγραφὴ ὑπὸ τοιαύτας συνθήκας θὰ ἦτο ἄτοπος!
:smitten: :smitten: :smitten:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολύ ερωτας λέμε!κι η άλλη παραπονιέται για σκληρή αντιμετώπιση :2funny: :2funny: :2funny:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
o αβανταδόρος
του αβανταδόρου
τον αβανταδόρο
αβανταδόρε

έλεος πια για μια εκπτωσουλα, κατι τις, δεκάευρο το περισσότερο ,να ξεφτιλίζεσαι στους ομοίους σου με τετοιες απίστευτες παπαρολογίες

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
o αβανταδόρος
του αβανταδόρου
τον αβανταδόρο
αβανταδόρε

έλεος πια για μια εκπτωσουλα, κατι τις, δεκάευρο το περισσότερο ,να ξεφτιλίζεσαι στους ομοίους σου με τετοιες απίστευτες παπαρολογίες
τι λες ρε?

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι εχετε δικιο και εμεις διαλεγουμε αυτην την δουλεια λογο οικονομικων.
Πολλες παιρνουν και παραπανω απο αυτα που αναφερετε αλλα πειτε μου μπορειτε να γλυφετε οποιος κα να ερθει? Βρωμιαρης ειναι (ποσες φορες εχετεμπει σε δωματιο που ακομα μυριζει η ιδρωτηλα του προηγουμενου?) εχει τοσες τριχες στον πουτσο οπου δεν βλεπεις πια την πουτσα η σε σκαμπιλονει η σφυροκοπαει η σε φτυνει η βριζει ανελεητα και πολλα αλλα που εσεις δεν ξερετε  αρα ισως και κανει το επαγγελμα μας λιγοτερο γοητευτικο απο την εικονα που μας δεινετε!!!

Για το θέμα της καθαριότητας των πελατών έχεις δίκιο αλλάπόσες κοπέλες περνάνε τακτικά από το ντους στου "μαγαζιού" μεταξύ των πελατών;Γιατί θα πρέπει να πηγαίνω στις 09:00 πρωινή για να βρω-ελπίζω-την κοπέλα καθαρή ή στις 17:00 για τον ίδιο λόγο;Προτιμάτε να ανάβετε τσιγάρο παρά να πάτε να πλυθείτε...Επίσης,τα δωμάτια των περισσοτέρων μπουρδέλων έχουν τα μαύρα τους τα χάλια.Ούτε εξαερισμό ούτε τίποτα.Αφού τα παράθυρα είναι κλειστά όλη την ημέρα,πώς να έχεις καθαρό περιβάλλον;Ύστερα είναι το θέμα με τους αλλοδαπούς.Αφού θέλετε τον Πακιστανό και τον Κούρδο στο μπουρδέλο να σας αφήνει το μεροκάματό του,και ως γνωστόν αυτοί είναι τσακωμένοι με το σαπούνι,τι διαμαρτύρεστε;Θα μου πεις ότι τους δέχεστε διότι αλλιώς θα είχατε 10-15 πελάτες την ημέρα με Έλληνες.Λογικό είναι να έχετε τόσους.Οι περισσότεροι Έλληνες προτιμούν να πληρώσουν ακριβά για να πάνε σε στούντιο που δύσκολα πάνε οι ξένοι λόγω κόστους,ή να πάρουν βίζιτα για τον ίδιο λόγο,παρά να πάνε να ξαπλώσουν σε ένα κρεβάτι που πριν λίγο είχε ξαπλώσει ο επισκέπτης από το Ισλαμαμπάντ ή από το Ντιγιαρμπακίρ.Μου έτυχε το καλοκαίρι σε μπουρδέλο στη Φυλής,να μου αρέσει η κοπέλα να μην έχει δωμάτιο να μπω και να περιμένω.Ξαφνικά βγαίνει από το δωμάτιο ένας Πακιστανός με την παραδοσιακή του στολή,τις σαγιονάρες και τα πόδια καταμαυρα όχι από το χρώμα του δέρματος αλλά από τη βρώμα...Μαζί με εμένα έφυγαν και 5 άλλα άτομα που δεν είχαν δει την κοπέλα...Πήρα πίσω τα λεφτά μου και εξαφανιζόλ.Τα θέλει ο κώλος σας κοπελιά.Παλιά,δεν έμπαινε ξένος "only greek" έλεγαν οι τσατσάδες.Ακάποτα κλπ ήταν άγνωστη λέξη.Και δουλειά είχατε.Ο λόγος;Ο κόσμος απολάμβανε καλύτερες υπηρεσίες.Τόσο από τις κοπέλες όσο και από τα "μαγαζιά".Και ας ήταν παλιά όλα τα μαγαζιά σας.Εδώ μπαίνεις στο "69" και βρωμάει.Και είναι 3-4 ετών κτήριο,κι έχει εξαερισμό...Χώρια η συμπεριφορά των κοριτσιών...Πετάξτε αυτό το γαμημένο το ρολόι,δε θα διαμαρτυρηθεί ο άλλος δίπλα,και αυτός δε θέλει να κάτσει μόνο 5 λεπτά με το άγχος μην περάσει το χρόνο.

Επισκέπτης
Studio 55 (Βριλησσού 55)
Μια ευχάριστη έκπληξη, Σάββατο 28 Νοε 2009, στις 22:27
Γράφτηκε από τον FACKMAN 
Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα το πρωι. Με καλή διάθεση και πολύ όρεξη πέρασα το κατώφλι του στούντιο. Ωραίος χώρος και άψογη φιλοξενία. Η έκπληξη μου ήρθε όταν διαπίστωσα ότι εκεί ήταν η Νατασσα. Ξάπλωσα μαζί στο κρεββάτι...και αφέθηκα στα μαγικά της χάδια. Πάθος, αίσθηση, κορμί.... τα πάντα. Ερωτας χωρίς όρια...Δεν μπορώ να ξεχάσω το λίκνισμα της και το μαγικό της δέρμα....Κα..νεις μόνο που σε αγγίζει.. Περιτό να σας αναφέρω ότι .. δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρεθώ μαζί της. Νατάσσα είσαι φοβερή. Κάθε φόρα και πιό τέλεια.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Νατάσσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.11.2009

Το γαρ "πολύ" του έρωτος γεννά παραφροσύνη!
Το λεν οι ξένοι μουσικοί,το λέει ο Πουτσίνι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom