Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κριτικη δεν ξαναγραφω.Πεντε εχω γραψει, ολες και ολες, για τρεις διαφορετικες κοπελες και αμεσως ειδα οτι σχολιαζομαι και δεν το γουσταρω.Σε τελικη αναλυση δεν ειναι λαθος, οι πεντε κριτικες ως προς την ποιοτητα των υπηρεσιων και την περιγραφη.Λυπαμαι αλλα δεν θα ξαναγραψω,θα αφησω εσας τους υπολοιπους που τα γραφετε καλυτερα.Προς ολους το μηνυμα και οσοι ειναι εξυπνοι ας το πιασουν.Τις πεντε κριτικες, τις εγραψα για να περασω την ωρα μου. Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

καλα το λεγα εγω οτι εισαι κολλημενος
περαστικα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κριτικη δεν ξαναγραφω.Εξι, εχω γραψει, ολες και ολες, για 4 διαφορετικες κοπελες και αμεσως ειδα οτι σχολιαζομαι και δεν το γουσταρω.Σε τελικη αναλυση δεν ειναι λαθος, οι πεντε κριτικες ως προς την ποιοτητα των υπηρεσιων και την περιγραφη.Λυπαμαι αλλα δεν θα ξαναγραψω,θα αφησω εσας τους υπολοιπους που τα γραφετε καλυτερα.Προς ολους το μηνυμα και οσοι ειναι εξυπνοι ας το πιασουν.Τις πεντε κριτικες, τις εγραψα για να περασω την ωρα μου. Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
       Για να ειμαι απολυτα αντικειμενικος,μπηκα στο κοπο και τις μετρησα και κανω την διορθωση με πορτοκαλι χρωμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κριτικη δεν ξαναγραφω.Πεντε εχω γραψει, ολες και ολες, για τρεις διαφορετικες κοπελες και αμεσως ειδα οτι σχολιαζομαι και δεν το γουσταρω.Σε τελικη αναλυση δεν ειναι λαθος, οι πεντε κριτικες ως προς την ποιοτητα των υπηρεσιων και την περιγραφη.Λυπαμαι αλλα δεν θα ξαναγραψω,θα αφησω εσας τους υπολοιπους που τα γραφετε καλυτερα.Προς ολους το μηνυμα και οσοι ειναι εξυπνοι ας το πιασουν.Τις πεντε κριτικες, τις εγραψα για να περασω την ωρα μου. Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
σιγα μην δεν ξαναγραψεις...παιχτουρα σε θελουμε τιμημενο.... :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
μετα τιμης ο gl....

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Καλημέρα γράφετε ότι νομίζετε και αφήστε του κομπλεξικούς στην μιζέρια τους.... :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σας ευχαριστω,θα συνεχισω να γραφω,ηταν δικο μου βιαστικο λαθος,μη καταλαβαινοντας οτι σε μεγαλη ομαδα ανθρωπων ειναι φυσικο να υπαρχουν διαφορες γνωμεις-αποψεις.Συντομα θα διαβασετε καινουργια κριτικη μου, απο την περιπλανωμενη ερωτικη ζωη μου.Φιλικα ο παιχτουρας. :) :)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Σας ευχαριστω,θα συνεχισω να γραφω,ηταν δικο μου βιαστικο λαθος,μη καταλαβαινοντας οτι σε μεγαλη ομαδα ανθρωπων ειναι φυσικο να υπαρχουν διαφορες γνωμεις-αποψεις.Συντομα θα διαβασετε καινουργια κριτικη μου, απο την περιπλανωμενη ερωτικη ζωη μου.Φιλικα ο παιχτουρας. :) :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σεβαστε συναγωνιστη ''CHEYENNE''.Συμφωνα με τα γραφομενα σου,που διαβασα σε δευτερο τονο,προσεχτικα, διαπιστωσα οτι και εσυ εχεις παρουσιασει, σε 3-4 κοπελες το δικο σου nickname και το αιτιολογησες λογω οτι εχεις παει πολλες φορες.ΣΕΒΑΣΤΟ.Δεν καταλαβα ομως το αντικειμενικο σκοπο του σχολιου σου ως προς αυτο που εγραψα στην κριτικη μου.Εχουμε κανενα μυστικο εδω μεσα και δεν το γνωριζω???? Μημπως οι περισσοτερες εργαζομενες δεν γνωριζουν την υπαρξη του site????????Φιλικα ο Παιχτουρας.

Το σχολιο μου ξεκινησε με την εξης φραση :

Δεν θα σχολιασω την κριτικη του συναγωνιστη "Παιχτουρα" για την Ευα.

Απλα πηρα την κριτικη σου σαν σημειο αναφορας για να καταθεσω την αποψη ποιούς  λογους θεωρω (σωστα ή λαθος) και δεν αναφερω το nickname μου στις κοπελες.
Απο τις 3-4 που το ξερουν με τις 2 δεν εχω πελατειακη σχεση πλεον και με τις αλλες πολυ αραια.

Σαφως και οι περισσότερες κοπελες γνωριζουν το site και ειμαι "σημαιοφορος" στην φραση σου οτι δεν πρεπει να υπαρχουν μυστικα.

θα κλεισω οπως εκλεισα το προηγουμενο post μου.

Για να μην παρεξηγηθω δεν κατακρινω ή κατηγορω κανενα μελος που επιθυμει να δηλωνει την "ταυτοτητα του" στις κοπελες.

Ειναι απλα θεμα φιλοσοφιας.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δηλαδή θα παίξει κριτική με κοπέλα εκτός χώρου;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έλα μωρε, μια πλάκα κάναμε! Μήν το παίρνεις άσχημα!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αλεξία, Πέμπτη 17 Δεκ 2009, στις 16:29
Γράφτηκε από τον LION7  
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  9.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Κυριακή απόγευμα, επίσκεψη στην Αλεξία, καλούλα παρουσία στο σαλόνι λόγω σώματος κυρίως κι ωραίου βλέματος, στήθος δυάρι φυσικό, κώλος ωραίος δυνατός, γενικά μπαμπάτσικο μωρό.
Ώσπου ήρθε η ώρα που άνοιξε το στόμα της και διέκρινα τον ισθμό της Κορίνθου σε μικρογραφία...εμφανές διάστημα μεταξύ των μπροστινών δοντιών(3 space στο πληκτρολόγιο για να φανταστείτε την απόσταση)
Τέσπα, προχωράμε λέω αρκεί να μη γίνει το πουλί μου σαν τουλούμπα στην πίπα.
Στα του κρεβατιού καλή στα "προκαταρτικά", πίπα καλή αρκετής ώρας, άνευ γλυψίματος μπαλών.
Στάσεις πάνω κάτω, γενικά δε δυσανασχετούσε αλλά στο τέλος είχε ένα κόλλημα με το ρολόι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Αλεξία
Ημερ/νια επίσκεψης: 13.12.2009
.....................................................................................

Μεγάλε Λέοντα με έριξες απ τη καρέκλα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ώσπου ήρθε η ώρα που άνοιξε το στόμα της και διέκρινα τον ισθμό της Κορίνθου σε μικρογραφία...εμφανές διάστημα μεταξύ των μπροστινών δοντιών(3 space στο πληκτρολόγιο για να φανταστείτε την απόσταση)

Ι...Ι τέτοιο διάστημα μιλάμε έτσι; ρε φίλε της λείπει δοντάκι! :idiot:

Επισκέπτης
Ελ.Βενιζέλου 40-Καλλιθέα:

{Χάλια μαύρα η Αννούλα, Τετάρτη 16 Δεκ 2009, στις 14:02
Γράφτηκε από τον fournaris21
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα Σέρβα) 
Συνολική βαθμολογία  4.2
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  3.0
Πρόσβαση/Parking  4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0
Επισκεψη για πρωτη φορα στην Αννα την ημερα του αγωνα του Ολυμπιακου. Εχοντας ακουσει τοσα πολλα πηγα με μεγαλες προσδοκιες. Εμφανιση γνωστη σε ολους, μεγαλο σιλικονατο στηθος, φορουσε ενα δικτυωτο κορμακι. Ο χωρος καθαρος περιποιημενος. Η τσατσα απαραδεκτη, αφου πρωτα ειπα μια τιμη για το προγραμμα με 69 που διαφημιζεται στο σαιτ για 60 ευρω ζητησε 80, οποτε λεω θα παρω απλο. Μετα ερχεται και μου λεει δεχεται με 70...ασυνεπεια που με εκνευρισε. Ερχεται το μωρο που κρυωνε μια και το κλιματιστικο δε δουλευε...Απο την αρχη φανηκε πολυ βαριεστημενη...η βαρδια της τελειωνε στις 2 και δεν περνουσε ο χρονος με τιποτα ειπε...Με ρωταει πως θελω να στηθει χωρις διαθεση να παρει καμια πρωτοβουλια τελικα ξαπλωσε πλαγια πολυ αβολα για 69..πιπα καλη αλλα βιαστικη, ενω στο γλυψιμο καμια αντιδραση...στη συνεχεια στηνεται για ιεραποστολικο, αλλα και παλι βαριοταν σχεδον παγωμενη...της ζητησα να γυρισει στα 4 κι εκει καπως καλυτερα με εμφανως ψευτικα επιφωνηματα...μ αυτα και μ αυτα τελιωσα...Συμπερασμα, υπερτιμημενη και πολυ αμφιβαλλω αν θα την ξαναεβλεπα...δεν εχει καμια φρεσκαδα και προσπαθει να σε ξεπεταξει...συναγωνιστες μακρια...
Όνομα κοπέλας: Άννα Σέρβα}

fournaris21, έφαγε πολλά καρβέλια η Αννούλα και χάλασε... :tired:

zeloteip

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι ο αβραμης σας....και πηρα το θαρρος μετα απο καιρο και αφου τα χαλασα με την μπαιτ και αποφασισα να την πεφτω σε γυναικες αλλων νικ ,να σας κανω και μια αποκαλυψη...την παρθενια μου την εχασα προ καιρου με την αγαπημενη μου ειρηνουλα στην σαλονικη....παροτι ειμαι αθηναιος επειδη ειμαι και αναρχικος ειχα ανεβει την εικοστηογδοη οκτωβριου στην πολη σας για μα πεταξω ντοματες και αλλα κηπευτικα στα τιμημενα ελληνικα στρατα που θα παρελαζαν οποτε και παρεα με τον γλου πηγα μπουρδελοτσαρκα στην περιοχη της βιλκας και περιξ...κατεληξα στην ειρηνουλα που ειναι μια ξανθια μαγκιορα που θα σας ξετρελανει αν την δοκιμασετε.αφου κερνουσε ο γλου που ειναι πλουσιος  σαν σαρανταρης μπαρμπας που ειναι(ας γραφει οτι ειναι 32...)πηρα καλο προγραμμα....τι γλειφομουνια,τι γλειψιμο στα αρχιδια ,τι που μου κανε ακαποτη πιπα και ισπανικη...τα παντα ολα...τελικα την γαμησα στα τεσσερα και εχυσα στο στομα της και τα καταπιε ολα....μπραβο της .....συντομα θα την ξαναεπισκεφτω....αααααα.....ξεχασα να πω οτι εφαγα και σουβλακια στο σουβλατζιδικο του γλου στην ανδρεου γεωργιου με μπολικη σως ενω στην βολτα μας συναντησαμε και αλλα μελη οπως την ερι που ψωνιζε στο σιτι γκειτ,TON ALOXA με το μηχανακι του που εφερνε τις παραγγελιες στο μπουρδελο επι της κεφαλληνιας και τον ντουρασελ που πουλουσε τσιγαρα στο περιπτερο του μυλου....yeahhhhhhhhhhhhhhhh

zeloteip

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επειδη δεν ξερω αν θα δημοσιευτει την γραφω και εδω.... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειμαι ο αβραμης σας....και πηρα το θαρρος μετα απο καιρο και αφου τα χαλασα με την μπαιτ και αποφασισα να την πεφτω σε γυναικες αλλων νικ ,να σας κανω και μια αποκαλυψη...την παρθενια μου την εχασα προ καιρου με την αγαπημενη μου ειρηνουλα στην σαλονικη....παροτι ειμαι αθηναιος επειδη ειμαι και αναρχικος ειχα ανεβει την εικοστηογδοη οκτωβριου στην πολη σας για μα πεταξω ντοματες και αλλα κηπευτικα στα τιμημενα ελληνικα στρατα που θα παρελαζαν οποτε και παρεα με τον γλου πηγα μπουρδελοτσαρκα στην περιοχη της βιλκας και περιξ...κατεληξα στην ειρηνουλα που ειναι μια ξανθια μαγκιορα που θα σας ξετρελανει αν την δοκιμασετε.αφου κερνουσε ο γλου που ειναι πλουσιος  σαν σαρανταρης μπαρμπας που ειναι(ας γραφει οτι ειναι 32...)πηρα καλο προγραμμα....τι γλειφομουνια,τι γλειψιμο στα αρχιδια ,τι που μου κανε ακαποτη πιπα και ισπανικη...τα παντα ολα...τελικα την γαμησα στα τεσσερα και εχυσα στο στομα της και τα καταπιε ολα....μπραβο της .....συντομα θα την ξαναεπισκεφτω....αααααα.....ξεχασα να πω οτι εφαγα και σουβλακια στο σουβλατζιδικο του γλου στην ανδρεου γεωργιου με μπολικη σως ενω στην βολτα μας συναντησαμε και αλλα μελη οπως την ερι που ψωνιζε στο σιτι γκειτ,TON ALOXA με το μηχανακι του που εφερνε τις παραγγελιες στο μπουρδελο επι της κεφαλληνιας και τον ντουρασελ που πουλουσε τσιγαρα στο περιπτερο του μυλου....yeahhhhhhhhhhhhhhhh
σαρανταρης μπαρμπας ε;καλαααααααααα :grin: :grin:

Επισκέπτης
Βουλιαγμένης 83:
{Μαργκώ - Μετρια επιεικώς, Πέμπτη 17 Δεκ 2009, στις 15:45
Γράφτηκε από τον CHEYENNE
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαργκό) 
...Από τις χειρότερες εμπειρίες μου. Χωρίς να έχει «άρωμα ξεπετας» μιας και σε καμία περίπτωση δεν έδειξε βιαστική, η όλη της παρουσία ήταν κάτω του μέσου όρου για να το πω όσο πιο επιεικα μπορώ. Είναι όμορφη κοπέλα και θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Έχει τα φυσικά προσόντα και δεν τα εκμεταλευεται. Κρίμα......}

Σ'έφαγε η περιέργεια να πάς...

{Παράθεση από: DarkEvil στις 14/02/09, 14:02
οκ μην εχουμε και καμια εκπληξη  Για την Margo ξερουμε τιποτα; Δεν την εχω δει κατιδιιαν ουτε υπαρχουν φωτογραφιες. Λεει τιποτα απο εμφανιση και απο συμπεριφορα;; Κανα Info?

AΠΑΝΤΗΣΗ jockerx:
Την πήδηξα Βριλησού 12 όταν λειτουργούσε το εν λόγω studio,στο ξεκίνημά της.
ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!Μέτριο προς καλό πρόσωπο,τυπικά καλές αναλογίες σώματος με σημάδια-ράγες στη μέση προς τη λεκάνη (τότε πριν από ένα-ενάμισι χρόνο).
Εκανα το μπάνιο μου (γιατί τα δωμάτια είχαν ντουζιέρες),πεντακάθαρος δηλαδή και μπαίνει ψυχρή-μουγγή μέσα,δίνει κάτι ψόφια φιλάκια στο στήθος και πάει να βάλει καπότα σε πεσμένο πούτσο.
Μελετημένες τακτικίστικες κινήσεις αποφυγής ουσιώδους πίπας-βαρετή χειρό-αερόπιπα,σπασαρχίδω-υποκρινόμενη οτι δεν καταλαβαίνει ελληνικά για να λουφάρει(ενώ εκ των υστέρων η τσατσά μου είπε οτι ξέρει),σκέφτηκα μια γκόμενά μου και τη πήδηξα στα τέσσερα να μη τη βλέπω!!!.Αυτά στο ξεκίνημά της.Δέχθηκε παρατηρήσεις η τσατσά Άννα για τα προαναφερθέντα.
Η οποία στο τέλος μου είπε με νόημα:"Αυτή είναι η Μαργκό!"
Δηλαδή, μην περιμένεις πολλά.}

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τα ειχα διαβασει και το περιμενα οτι δεν θα περασω καλα....

Καμια φορα γινονται και θαυματα. :dunno: :dunno: :dunno:

Η αληθεια ειναι οτι παιζω "καμικαζι" καποιιες φορες....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom