0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Μια ευχάριστη έκπληξη, Σάββατο 28 Νοε 2009, στις 22:27
Γράφτηκε από τον FACKMAN - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νατάσσα)
Συνολική βαθμολογία 7.2
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 6.0
Πρόσβαση/Parking 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα το πρωι. Με καλή διάθεση και πολύ όρεξη πέρασα το κατώφλι του στούντιο. Ωραίος χώρος και άψογη φιλοξενία. Η έκπληξη μου ήρθε όταν διαπίστωσα ότι εκεί ήταν η Νατασσα. Ξάπλωσα μαζί στο κρεββάτι...και αφέθηκα στα μαγικά της χάδια. Πάθος, αίσθηση, κορμί.... τα πάντα. Ερωτας χωρίς όρια...Δεν μπορώ να ξεχάσω το λίκνισμα της και το μαγικό της δέρμα....Κα..νεις μόνο που σε αγγίζει.. Περιτό να σας αναφέρω ότι .. δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρεθώ μαζί της. Νατάσσα είσαι φοβερή. Κάθε φόρα και πιό τέλεια.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Νατάσσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.11.2009
νομίζω οτι αν σε αγγίξει στην σούφρα ή στις ρώγες όντως γίνεται αυτό!!
Για το θέμα της καθαριότητας των πελατών έχεις δίκιο αλλάπόσες κοπέλες περνάνε τακτικά από το ντους στου "μαγαζιού" μεταξύ των πελατών;Γιατί θα πρέπει να πηγαίνω στις 09:00 πρωινή για να βρω-ελπίζω-την κοπέλα καθαρή ή στις 17:00 για τον ίδιο λόγο;Προτιμάτε να ανάβετε τσιγάρο παρά να πάτε να πλυθείτε...Επίσης,τα δωμάτια των περισσοτέρων μπουρδέλων έχουν τα μαύρα τους τα χάλια.Ούτε εξαερισμό ούτε τίποτα.Αφού τα παράθυρα είναι κλειστά όλη την ημέρα,πώς να έχεις καθαρό περιβάλλον;Ύστερα είναι το θέμα με τους αλλοδαπούς.Αφού θέλετε τον Πακιστανό και τον Κούρδο στο μπουρδέλο να σας αφήνει το μεροκάματό του,και ως γνωστόν αυτοί είναι τσακωμένοι με το σαπούνι,τι διαμαρτύρεστε;Θα μου πεις ότι τους δέχεστε διότι αλλιώς θα είχατε 10-15 πελάτες την ημέρα με Έλληνες.Λογικό είναι να έχετε τόσους.Οι περισσότεροι Έλληνες προτιμούν να πληρώσουν ακριβά για να πάνε σε στούντιο που δύσκολα πάνε οι ξένοι λόγω κόστους,ή να πάρουν βίζιτα για τον ίδιο λόγο,παρά να πάνε να ξαπλώσουν σε ένα κρεβάτι που πριν λίγο είχε ξαπλώσει ο επισκέπτης από το Ισλαμαμπάντ ή από το Ντιγιαρμπακίρ.Μου έτυχε το καλοκαίρι σε μπουρδέλο στη Φυλής,να μου αρέσει η κοπέλα να μην έχει δωμάτιο να μπω και να περιμένω.Ξαφνικά βγαίνει από το δωμάτιο ένας Πακιστανός με την παραδοσιακή του στολή,τις σαγιονάρες και τα πόδια καταμαυρα όχι από το χρώμα του δέρματος αλλά από τη βρώμα...Μαζί με εμένα έφυγαν και 5 άλλα άτομα που δεν είχαν δει την κοπέλα...Πήρα πίσω τα λεφτά μου και εξαφανιζόλ.Τα θέλει ο κώλος σας κοπελιά.Παλιά,δεν έμπαινε ξένος "only greek" έλεγαν οι τσατσάδες.Ακάποτα κλπ ήταν άγνωστη λέξη.Και δουλειά είχατε.Ο λόγος;Ο κόσμος απολάμβανε καλύτερες υπηρεσίες.Τόσο από τις κοπέλες όσο και από τα "μαγαζιά".Και ας ήταν παλιά όλα τα μαγαζιά σας.Εδώ μπαίνεις στο "69" και βρωμάει.Και είναι 3-4 ετών κτήριο,κι έχει εξαερισμό...Χώρια η συμπεριφορά των κοριτσιών...Πετάξτε αυτό το γαμημένο το ρολόι,δε θα διαμαρτυρηθεί ο άλλος δίπλα,και αυτός δε θέλει να κάτσει μόνο 5 λεπτά με το άγχος μην περάσει το χρόνο.
+ 1.000!
Οπως σου ξαναέγραψα, όταν έχεις κοπέλα στε απλό μπουρδέλο που προσέχει την καθαριότητα, την υγεία της και προσφέρει ποιοτική υπηρεσία τότε θα έχεις και σταθερούς πελάτες και κέρδος. Άλλωστε οταν βάζεις κόσμο που είναι περιποιημένος και καθαρός και αμα τους έχεις τίποτα μωρομάντιλα κ.α. τότε γιατι να σιχαθείς να τον γλύψεις; Επιπλέον οταν και εμείς ξέρουμε οτι η κοπέλα δεν κάνει μαλακίες και μας βλέπει ώς άνθρωπο και όχι ως εικοσαευρο τότε λειτουργούμε καλύτερα