Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
{Φωκαίας 25α - Σάντρα με το μακαρόνι θα δείς άντρα!, Παρασκευή 23 Οκτ 2009
Γράφτηκε από τον amadeus_gr
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σάντρα) 
Συνολική βαθμολογία  5.5
Εμφάνιση κοπέλας  9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  3.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0
Ήταν 15:00 όταν πήγα στον εν λόγω οίκο. Η τσα2 εκθείαζε την κοπέλα: "Περάστε και καλοπεράσετε". Στο σαλόνι φάνηκε άβγαλτη, πάρ' αυτα ήθελα να την δοκιμάσω.
Νεαρά, μακρύ μαλλί πιασμένο αλογο-ουρά, αναλογίες μοντέλου, ωραίο στήθος με μικρές ροζ θυλές. Αυτά!
Μπαίνει μσέσα & κάθεται στο κρεβάτι. Ενώ με μαλακίζει, τραβάει ένα χασμουρητό. Ωραία, της λέω, κατάλαβα. No greek, μου κάνει. Κουρασμένη? της λέω. Πολύ, μου απαντάει. Άσε που πονάει και η πλάτη μου, συνεχίζει. Σούπερ, της λέω & την παροτρύνω να ξαπλώσει & να την περιποιηθώ, κάνοντας την να ορισθεί ότι δεν θα την πάρει ο ύπνος (γιατί ήταν έτοιμη!) Με το που ξεκινάω την "κατάβαση" σιγά-σιγά με τις απαραίτητες στάσεις στα υπέροχα βυζάκια της, παρατηρώ ότι το βλέμα της είχε καρφωθεί στο ρολόι της. Μετά από 2-3 λεπτά, μου λέει άντε να κάνουμε σέξ. Της λέω βιάζεσαι? Μου απαντάει αρνητικά , αλλά έχω μόνο 10 λεπτά στην διάθεσή μου και ο χρόνος τελειώνει! Πότε πρόλαβε, της κάνω? Το δικό μου ρολόι μετράει διαφορετικά την ώρα? Ξεκινάμε το σεξ ενώ εκείνη με ψεύτικες κραυγούλες κοίταγε συνέχεια το ρολόι της. Ούτε μια στιγμή δεν κοίταξε στο μέρος μου. Μα καλά, σκέφτηκα, με κοπέλα κανω σεξ, ή με τον κούκο από ρολόι τοίχου ???

Με αυτά και με αυτά, της λέω άντε στο καλό, το σπέρμα μου δεν στο χαραμίζω. Βγαίνοντας, με ρωτάειη τσα2 αν έμεινα ευχαριστημένος. Της απαντάω ότι καθόλου δεν έμεινα ευχαριστημένος & αφού εκείνη κουνώντας τους ώμους της απολογόντας ότι είναι νέα/άβγαλτη, της απαντάω ότι αφού το γνωρίζει, ας ΜΗΝ ψεύδεται & τάζει λαγούς με πετραχείλια.

Μακριά ! ! !}

Κάθε πρωί πλέον η Σάντρα δουλεύει στο Φώκαιας 25 κάτω...με την ευγενική επικοινωνιακή τσατσά να την εκθειάζει και να τονίζει πόσο ευχαριστημένοι μένουν όλοι οι πελάτες μαζί της.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
{Φωκαίας 25α - Σάντρα με το μακαρόνι θα δείς άντρα!, Παρασκευή 23 Οκτ 2009
... κοίταγε συνέχεια το ρολόι της. Ούτε μια στιγμή δεν κοίταξε στο μέρος μου. Μα καλά, σκέφτηκα, με κοπέλα κανω σεξ, ή με τον κούκο από ρολόι τοίχου ???
Κάθε πρωί πλέον η Σάντρα δουλεύει στο Φώκαιας 25 κάτω...με την ευγενική επικοινωνιακή τσατσά να την εκθειάζει και να τονίζει πόσο ευχαριστημένοι μένουν όλοι οι πελάτες μαζί της.

Κούκος σε μονό ταμπλό-ελιωσα ! :2funny: :2funny: :2funny:
Παίζουνε οι πελάτες, κου-κου-τα ! :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Άντζελα τρανς, Τετάρτη 18 Νοε 2009, στις 16:00

Γράφτηκε από τον starbus
Επισκεψη πριν περιπου μια εβδομαδα, οπου και γνωρισα την αντζελα
θα ηθελα να τονισω οτι αυτο που κανει το σιτε να ξεχωριζει ειναι η σωστη πληροφορηση
ετσι λοιπον οσον αφορα τα σχολια προηγουμενων συναδελφων σχετικα με την κοπελα αυτη δεν θα διαφωνησω καθολου οσον αφορα τισ υπηρεσιες της, οντως πολυ καλη με διαθεση και συμετοχη το δε τσιμπουκι της πραγματικο απαιχτο χωρις χερια και με γλυψιμο στις μπαλλες , επισης η κοπελα προσχαρη και φιλικη, πλην ομως δεν προκειται για κοπελα κανει μπαμ οτι ειναι εγχειρισμενη ή τραβεστι οπως θελετε πειτε το κανει απλα μπαμ , δεν ειμαστε χτεσινοι νομιζω καποια πραγματα φαινονται και ειναι ξεκαθαρα , αυτο που δεν μπορω να καταλαβω εινα γιατι καποιοι συναδελφοι σε προηγουμενες κριτικες τους υπεραμυνονται οτι ειναι γυναικα 100%, με αυτο τον τροπο παραπλανουν εσκεμενα και προφανως για συγκεκριμενους λογους, ομως επαναλαμβανω οτι το σιτε αυτο ξεχωριζει πανω απ ολα για την εγκυρη ενημερωση του και σ αυτη θελω να συμβαλω και να πω στους προηγουμενουσ αλλα και στους επομενους οτι η αντζελα δεν ειναι γυναικα , νομιζω ο νοων νοειτω, γιατι πανω απ ολα η αληθεια πρεπει να λεγεται

:think: :think: :think:
τραβεστι??????? :o :o :o
λες ρε μωρο να ειχα και κανενα πεος μαζι μου και να στο κρυψα? :2funny:
το οτι ειμαι εξ αλλαγης φυλλου και σε πολλες κριτικες ειναι γραμμενο και στο φορουμ τοχω πει η ιδια 100 φορες και και και......
εγω δεν εχω δει καμια καμια κριτικη ρε μαναρι που να λεει κανενας οτι ειμαι 100% γυναικα :think:
και η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι 100% γυναικα αλλα 110% γυναικα , γιατι ειμαι γυναικα απο επιλογη και οχι απο τυχη ;)
αμ το τελευταιο σου συμπερασμα........
οτι δεν ειμαι γυναικα.......
αν δεν ειμαι γυναικα ρε μωρακι γιατι ηρθες μαζι μου και μου εδωσες τα ωραια σου χρηματα :think:
μηπως μεσα σου καπου εισαι λαθος?
μηπως ολη αυτη η ανασφαλεια για τη δικη σου σεξουαλικοτητα σε οδηγει σε λαθος μονοπατια?
γιατι αν δεν με βλεπεις οπως λες σαν γυναικα και εσυ πας μονο με γυναικες καπου το οτι ηρθες μαζι μου εσενα εκθετει :-
εγω ειμαι οκ και με τον εαυτο μου και με το γουστο μου και με τις επιλογες μου
εσυ?
μη βαζεις λοιπον μαναρι σε τετοιες χαζουλικες σκεψεις το μυαλο σου γιατι εσενα μπερδευουν και ανακατευουν, γυναικα ειμαι σαν γυναικα μου εκανες και σου εκανα ερωτα και πανω μου δεν υπαρχει τιποτα που να μην ειναι γυναικειο, απο το υψος μου και το κορμι μου μεχρι το προσωπο μου, τα χερια μου και τη φωνη μου ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Αντζελα ασε τι λεει ο καθενας...ζηλευει που δεν εχει τετοια γυναικα σαν και σενα..μακαρι να ταν ολες τοσο ωραιες ,θηλυκες και ευγενικες σαν και του λογου σου..αν στους 100 που σε γουσταρουν υπαρχει ενας που το παιζει...απλα ειναι για να επιβεβαιωνει τον κανονα.εσυ απλα please συνεχισε με περισσοτερο παθος αυτο που κανεις.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Επισκέπτης
{Κάτια, ΜΟΝΤΕΛΟ αλλά... κομοδίνο!, Τετάρτη 18 Νοε 2009, στις 06:06
Γράφτηκε από τον Womanaholic
Επίσκεψη Σάββατο 14/11 1:50 μετά τα μεσάνυχτα στο εν λόγω studio. Παρ' ότι πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά στο Studio 104 στη Φυλής, όντας καβλωμένος τα μάλα & μετά από άκαρπη αναζήτηση της ιδανικής κορασίδος στη γύρω περιοχή μπαίνω εν τέλει στο συγκεκριμένο studio. Κατ' αρχάς παθαίνω πλάκα απ' το χώρο, ήταν εξαιρετικός, μπορεί να έλειπαν κάποιες μικρολεπτομέρειες αλλά γενικά ήταν άψογος. Βγαίνει η τσατσά με καλωσορίζει κ.τ.λπ. ευγενικά & παρουσιάζεται η Κάτια & απλά ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Μιλάμε για μοντέλο Τσέχα, λες & ήμουν στην Τσεχία & πήρα ακριβή βίζιτα, μιλάμε η κοπέλα δεν παίζεται απορώ κιόλας πώς & δε δουλεύει σε κάποιο στριπτιζάδικο... Πανύψηλη, απίστευτο σώμα, απίστευτο πρόσωπο, βυζί τούμπανο & όρθιο & επίσης κωλάρα & μάλιστα ανοιχτή, απίστευτο κομμάτι. Χωρίς δεύτερη κουβέντα & παρά την επιφύλαξή μου στις μουνάρες γιατί συνήθως είναι ξεπέτες, στη θέα της & μόνο δε θα μπορούσα να αντισταθώ... Περνάω στο ομολογουμένως πάρα πολύ καλό δωμάτιο & ρωτάω τις τιμές.

Μου λέει η τσατσά: 50 το απλό. Από εκεί & πέρα για 69, ισπανικό, sex show, ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό από ένα δεκάρικο επιπλέον! Της λέω: "Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για μασάζ, sex show & τα σχετικά, θέλω μόνο κανονικό, ισπανικό, 69 & πρωκτικό, άρα δίνω 80 ευρώ; Μου απαντάει: "ΝΑΙ".
Δίνω τα λεφτά & μπαίνει η Κάτια στο δωμάτιο μετά από λίγη ώρα. Μου πιάνει την κουβέντα ρωτώντας με αν ήμουν στα μπουζούκια πριν & άλλα τέτοια, γδύνεται, τα βλέπω όλα, αλλά στο κρεβάτι ρε συναγωνιστές λίγο κομοδίνο η γκόμενα. Κρύα & εντελώς διεκπεραιωτική, ναι μεν έκανε ό,τι της είπα [πίπα, 69 (απ' τα πιο καθαρά μουνιά που έχω δει, δε χόρταινα να το γλείφω), ισπανικό σε δύο στάσεις, την πήρα σε 3 στάσεις κ.τ.λπ.] αλλά λίγο με το ζόρι & φάνηκε αυτό. Επίσης δεν έπαιρνε & πολλές πρωτοβουλίες κι εγώ επειδή ήταν η πρώτη φορά που την έπαιρνα ήμουν & λίγο κουμπωμένος. Εκεί βέβαια που έφαγα το ξενέρωμα ήταν όταν έχοντάς τη να τη γαμάω στα 4 & ενώ είχα καβλώσει απίστευτα με την ανοιχτή πατούρα της, της λέω να την πάρω απ' τον κώλο & μου απαντάει: "Εγώ δίνω κώλο μόνο με 100!!!".

Κάποια στιγμή κι ενώ είχα αργήσει αλλά όχι πολύ η τσατσά χτύπησε την πόρτα. Ρώτησα την Κάτια αν μπορώ να χύσω χωρίς καπότα αλλά δε δέχτηκε. Τέλος πάντων κάποια στιγμή τελείωσα, χαιρετιόμαστε, ντύνομαι αλλά φεύγοντας αναφέρω το περιστατικό στην τσατσά, ότι δηλαδή πλήρωσα το 10άρικο για κώλο αλλά δε μου έδωσε. Και μου απαντάει "Α δεν κατάλαβες καλά μωρό μου, μόνο με 100 η κοπέλα δίνει κώλο"! Και τότε το ένα δεκάρικο επιπλέον γιατί ήταν;....}

PIATSAS, τα ίδια πράγματα σκεπτόμαστε:Όλα τα λουλούδια στην Κασσάνδρας!.Νέλλη, Κάτια...
Η γνωστή Κάτια η Τσέχα από Φυλής 71 κάτω...:
Womanaholic, σε δούλεψε στην ψύχρα τσατσά και πουτάνα.
Όσο και μουνάρα νά'ναι λέμε ΜΑΥΡΟ!!!

Σήμερα το πρωί πέρασα από Κασσάνδρας και στο 6 βρήκα μια ακόμη "καλή" :2funny: μεταγραφή:
ΤΗΝ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΣΙΑΓΟΝΕΣ ΠΡΩΙΝΗ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣ 71 ΚΑΤΩ!!!.Ηλικιωμένη,ολίγον παχουλή,βαμμένη καστανόξανθη, μαυρομάτα χωρίς τα κοκκάλινα γυαλιά αυτή την φορά, με την χαρακτηριστική βραχνή φωνή.Αυτή που κτύπαγε την πόρτα στα 5 λεπτά σαν να κλείστηκε στο ανσανσέρ!!!.Έπεσε από τον 5ο όροφο με το ανσανσέρ και επέζησε! :2funny:Είχε εξαφανιστεί από Φυλής!.Ιδού η εξήγηση.
Ντουέτο στην Φυλής με την Κάτια-Τσέχα, ντουέτο και στην Κασσάνδρας.Αλοίμονο στα κορόϊδα-πελάτες!
Womanaholic, η τσατσά που περιγράφω ήταν;

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
{Κάτια, ΜΟΝΤΕΛΟ αλλά... κομοδίνο!, Τετάρτη 18 Νοε 2009, στις 06:06
[...]
Σήμερα το πρωί πέρασα από Κασσάνδρας και στο 6 βρήκα μια ακόμη "καλή" :2funny: μεταγραφή:
ΤΗΝ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΣΙΑΓΟΝΕΣ ΠΡΩΙΝΗ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣ 71 ΚΑΤΩ!!!.Ηλικιωμένη,ολίγον παχουλή,βαμμένη καστανόξανθη, μαυρομάτα χωρίς τα κοκκάλινα γυαλιά αυτή την φορά, με την χαρακτηριστική βραχνή φωνή.[glow=red,2,300]Αυτή που κτύπαγε την πόρτα στα 5 λεπτά σαν να κλείστηκε στο ανσανσέρ!!![/glow].Έπεσε από το 5ο όροφο με το ανσανσέρ και επέζησε! :2funny:Είχε εξαφανιστεί από Φυλής!.Ιδού η εξήγηση.
Ντουέτο στην Φυλής με την Κάτια-Τσέχα, ντουέτο και στην Κασσάνδρας.Αλοίμονο στα κοροϊδα-πελάτες!
Womanaholic, η τσατσά που περιγράφω ήταν;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι είπες ρε φιλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω θα δωσω τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια (χωρις καμια δοση ειρωνιας πραγματικα) στον heelover για το θαρος του:

Σε ολους μπορει να συμβει, αλλα ελαχιστοι εχουν το θαρος να το γραψουν.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Εγω θα δωσω τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια (χωρις καμια δοση ειρωνιας πραγματικα) στον heelover για το θαρος του:

σωστος! αλλα ρε φιλε heellover σου εκανε και ασχημο παιχνιδι. σου αρεσουν τα ποδαρακια και τα τακουνια, στα εφερε και στην μαπα κατευθειαν... που να αντεξεις!!! :rockon: :rockon:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ειναι τιτανοτεραστιος τυπος :rockon:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μη βαζεις λοιπον μαναρι σε τετοιες χαζουλικες σκεψεις το μυαλο σου γιατι εσενα μπερδευουν και ανακατευουν, γυναικα ειμαι σαν γυναικα μου εκανες και σου εκανα ερωτα και πανω μου δεν υπαρχει τιποτα που να μην ειναι γυναικειο, απο το υψος μου και το κορμι μου μεχρι το προσωπο μου, τα χερια μου και τη φωνη μου ;)
respect...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ειναι τιτανοτεραστιος τυπος :rockon:

respect-boobs.jpg

πράγματι δίνω και εγώ τα respect μου στον συναδελφο Heelover. Δυστηχώς συμβαίνουν αυτά σε όλους και ειδικά σε όσους έχουν συγκεκριμένες αδυναμίες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Heelover, δεν μπόρεσες να χαρείς όσο χρόνο ήθελες, κατανοητή η στενοχώρια σου (και για το χάσιμο χρημάτων) αλλά γιατί ένοιωσες ντροπιασμένος; Με την γκόμενά σου πήγαινες; Όχι.
Και με την γκόμενά σου να πήγαινες, της πέταγες ένα:"ήσουνα τόσο κάβλα μωρό μου που έχυσα αμέσως!"
Και σε 10-15 λεπτά πάλι,στον 2ο γύρο, της πέταγες τα μάτια έξω!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Απο κριτική του ΠΟυτανγαμών για ΜΑρίνα Φυλής 104

Δεν τη χόρταινα... Μετά γύρισε σε στάση 69. ΜΟΥΝΑΡΑ λαχταριστή και πεντακάθαρη. Την έφαγα σε διάφορες στάσεις σαν παλαβός. Ευγενέστατη και συνεργάσιμη Μετά ξεκινήσαμε το φίκι φίκι σε ιεραποστολική στάση . Μετά από αυτό της είπα να ξανακάνουμε 69 για να τελειώσω. Το δέχτηκε και συνέχισα να τρώω τη μουνάρα της . Την έφαγα τόσο πολύ, ώστε μετά ρευόμουνα . Χεχε Μετά από λίγο τέλειωσα.

-----------------------------------------------------------------------

....μία Μούνα γύρο !!! :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
16 στους 17 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Μαρίνα 40 δεύτερα 70 ευρώ, Πέμπτη 19 Νοε 2009, στις 15:51

Γράφτηκε από τον heellover  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρίνα)
Συνολική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Πρόσβαση/Parking
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Η Μαρίνα είναι τούμπανο. Από τσεχία μου είπε. Παίζεται. Φοβερά χείλια, υπέροχο έκφυλο πρόσωπο, βυζάρες στητές, και πολύ γλυκός χαρακτήρας.
Όπως ήρθε στο δωμάτιο γύρισε σε θέση 69 και άρχισε να με πιπωνει [size=14pt]εχοντας μοστράρει τα τακούνια και τα βαμμένα μαύρα φαχτυλάκια της [/size]και ταυτόχρονα άρχισε να χώνει το δονητή στο μουνάκι της. Ο Heellover έχυσε σε 40'' στο στοματάκι της και έφυγε φτωχός και ντροπιασμένος. Δεν ξέρω τι λέει στο κρεββάτι γιατί δεν πρόκαμα αλλά η κοπέλλα είναι καύλα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Μαρίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.11.2009

"Για τις αδυναμίες μας ...

... πληρώνουμε"
  ;)

Να με δεις να τελειώνω σε 1 δεύτερο όταν η κοπέλα έχει ωραία μακριά μαλλιά  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom