You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Επισκέπτης
{Γκλόρια - Φιλότιμη κορμάρα..., Σάββατο 21 Νοε 2009, στις 01:27
Γράφτηκε από τον jannisb
....βέβαια στην έξοδο έριξα και ένα χέσιμο στην τσατσα...
ήταν και ο τσατσος της επομενης βάρδιας παρών ο οποίος άκουγε αλλα δεν μιλαγε...
και μου λέει η τσατσα: " σε άφησα τα 10 λεπτά σου δεν σε άφησα";
ακου εκει...
και της λέω και που να μην ήθελες να με αφήσεις τι θα έκανες...;
και έφυγα...}
Που να μην έσωνε...10 λεπτά σου έβγαλε την Παναγία...
Για ποιο λόγο;
Είχε σαλόνι; Όχι.Σχόλαγε.Στο σαλόνι έβγαινε η επόμενη κοπέλα.
Δεν είχε διαθέσιμα δωμάτια για πελάτες της επόμενης κοπέλας; Σιγά...
Γράφτηκε από τον jannisb
....βέβαια στην έξοδο έριξα και ένα χέσιμο στην τσατσα...
ήταν και ο τσατσος της επομενης βάρδιας παρών ο οποίος άκουγε αλλα δεν μιλαγε...
και μου λέει η τσατσα: " σε άφησα τα 10 λεπτά σου δεν σε άφησα";
ακου εκει...
και της λέω και που να μην ήθελες να με αφήσεις τι θα έκανες...;
και έφυγα...}
Που να μην έσωνε...10 λεπτά σου έβγαλε την Παναγία...
Για ποιο λόγο;
Είχε σαλόνι; Όχι.Σχόλαγε.Στο σαλόνι έβγαινε η επόμενη κοπέλα.
Δεν είχε διαθέσιμα δωμάτια για πελάτες της επόμενης κοπέλας; Σιγά...
Επισκέπτης
0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Στον αστερισμό της γλύκας..., Σάββατο 21 Νοε 2009, στις 02:35
Γράφτηκε από τον serious man - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 100 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Roxana)
Συνολική βαθμολογία 10.0
Εμφάνιση κοπέλας 10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 10.0
Σήμερα βράδυ ,πέρασα από το στούντιο ALIEN GIRLS..
Μέ μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα από τήν ευγενέστατη υπηρεσία.οτι δούλευε η Roxana!
Μόλις βγήκε στό σαλόνι,έπαθα πλάκα,φόραγε όπως συνήθως πολύ ακριβά καί μοντέρνα ρούχα,αρκετά SEXY..
Λοιπόν η Roxana είναι Ρουμάνα,γύρω στά 21 μελαχρινή καί πολύ πιπίνι...
Είναι ένα γλυκό κορίτσι,με προσωπικότητα καί πoλύ όμορφη μέ ΤΕΛΕΙΟ σώμα,βυζάκια φυσικά νούμερο 3 καί ένα φοβερό κολαράκι πού αξίζει μόνο νά τό βλέπεις καί νά τό χαϊδέυεις...
Απο συμμετοχη ηταν πολυ γλυκια κ προθυμη,ξεκινησε με φιλακια,δεν βιαζοταν,εκανε οτι στασεις της ζητησα,εδειχνε να το απολαμβανει.
Τα δωμάτια είναι καθαρά....θα ξαναπαω!!
Παιδιά σάς συστήνω,νά πάτε στά σίγουρα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Roxana
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.11.2009
Ὁρῖστε εἵς σοβαρὸς, καλοπροαίρετος καὶ ἐπαγγελματικῶς εὐσυνείδητος ἀνὴρ, ἐν ἀντιθέσει μὲ τοὺς πλείστους ἐξ ἡμῶν οἱ ὁποῖοι συνήθως μεμψιμοιροῦμεν
Στον αστερισμό της γλύκας..., Σάββατο 21 Νοε 2009, στις 02:35
Γράφτηκε από τον serious man - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 100 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Roxana)
Συνολική βαθμολογία 10.0
Εμφάνιση κοπέλας 10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σήμερα βράδυ ,πέρασα από το στούντιο ALIEN GIRLS..
Μέ μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα από τήν ευγενέστατη υπηρεσία.οτι δούλευε η Roxana!
Μόλις βγήκε στό σαλόνι,έπαθα πλάκα,φόραγε όπως συνήθως πολύ ακριβά καί μοντέρνα ρούχα,αρκετά SEXY..
Λοιπόν η Roxana είναι Ρουμάνα,γύρω στά 21 μελαχρινή καί πολύ πιπίνι...
Είναι ένα γλυκό κορίτσι,με προσωπικότητα καί πoλύ όμορφη μέ ΤΕΛΕΙΟ σώμα,βυζάκια φυσικά νούμερο 3 καί ένα φοβερό κολαράκι πού αξίζει μόνο νά τό βλέπεις καί νά τό χαϊδέυεις...
Απο συμμετοχη ηταν πολυ γλυκια κ προθυμη,ξεκινησε με φιλακια,δεν βιαζοταν,εκανε οτι στασεις της ζητησα,εδειχνε να το απολαμβανει.
Τα δωμάτια είναι καθαρά....θα ξαναπαω!!
Παιδιά σάς συστήνω,νά πάτε στά σίγουρα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Roxana
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.11.2009
Ὁρῖστε εἵς σοβαρὸς, καλοπροαίρετος καὶ ἐπαγγελματικῶς εὐσυνείδητος ἀνὴρ, ἐν ἀντιθέσει μὲ τοὺς πλείστους ἐξ ἡμῶν οἱ ὁποῖοι συνήθως μεμψιμοιροῦμεν
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Γράφτηκε από τον Πουτανγαμών
Η Κατερίνα είναι μια 20χρονη πιτσιρίκα , με πολύ kinky και έκφυλη παρουσία. Με πονηρή ματιά . Ψηλή, μελαχρινή , με άσπρη επιδερμίδα, 2άρι στήθος. Θυμίζει το πουτανάκι της γειτονιάς/του χωριού που θέλεις να το ξεσκίζεις γιατί βλέπεις ότι τραβιέται. Σχετικά όμορφο προσωπάκι. Το δωμάτιο καλό , με νιπτήρα και κρεμάστρα και καρέκλα για τα ρούχα. Και τηλεόραση με ένα παράδοξο. Δεν έπαιζε τσόντα , αλλά βίντεο κλιπ από το MAD . Ρε παιδιά , θέλουμε λίγη τσόντα να εμπνεόμαστε, δεν μας ενδιαφέρει το καινούριο βίντεο κλιπ της Lady Γκαγκά. Στην τηλεόραση του σαλονιού πάντως έπαιζε τσόντα. Τέλος πάντων , ας περάσουμε στο ψητό. Ήρθε η κοπέλα και αμέσως άρχισε τις τσαχπινιές και τα κουνήματα. Άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να με φιλάει σε όλο το σώμα, ρίχνοντάς μου ταυτόχρονα πονηρές ματιές και κάνοντάς μου φιλάκια. Αφού έγινα τούρμπο , ξεκίνησε να μου γυαλίζει τα αρχίδια. Μιλάμε για γυάλισμα όμως . Συνέχισε με γλείψιμο στον κορμό του πέους, πάνω-κάτω και για αρκετή ώρα... Ξανά στα αρχίδια γιατί της είπα ότι μου αρέσει. Έπειτα έβαλε σκουφάκι και άρχισε μια πολύ καλή πίπα , ρίχνοντας ταυτόχρονα σκαμπίλια με το όργανο στο πρόσωπάκι της. Γύρισε σε στάση 69 και αφού μου έτριψε ναζιάρικα την κωλάρα της στο πρόσωπο (και τα είδα όλα...), συνέχισε την πίπα. Έκατσε λίγο σε αυτήν τη στάση και μετά συνέχισε πίπα , αλλά στο πλάϊ μου. Μετά καβάλησε την... Enduro και έγινε η δουλειά μέχρι τέλους. Αφού τέλειωσα συνέχισε να κάθεται πάνω μου , με το όργανο μέσα της ακόμα, και συζητήσαμε για διάφορα
Πέρασα πολύ ωραία και θα την ξανατιμήσω
Αυτο με την enduro με πεθανε
Υ.Γ Ειμαι περιεργος ομως να μαθω τι λεγατε ενω τον ειχες μεσα της
Λατρευω το κουτσομπολιο τι να κανω
Η Κατερίνα είναι μια 20χρονη πιτσιρίκα , με πολύ kinky και έκφυλη παρουσία. Με πονηρή ματιά . Ψηλή, μελαχρινή , με άσπρη επιδερμίδα, 2άρι στήθος. Θυμίζει το πουτανάκι της γειτονιάς/του χωριού που θέλεις να το ξεσκίζεις γιατί βλέπεις ότι τραβιέται. Σχετικά όμορφο προσωπάκι. Το δωμάτιο καλό , με νιπτήρα και κρεμάστρα και καρέκλα για τα ρούχα. Και τηλεόραση με ένα παράδοξο. Δεν έπαιζε τσόντα , αλλά βίντεο κλιπ από το MAD . Ρε παιδιά , θέλουμε λίγη τσόντα να εμπνεόμαστε, δεν μας ενδιαφέρει το καινούριο βίντεο κλιπ της Lady Γκαγκά. Στην τηλεόραση του σαλονιού πάντως έπαιζε τσόντα. Τέλος πάντων , ας περάσουμε στο ψητό. Ήρθε η κοπέλα και αμέσως άρχισε τις τσαχπινιές και τα κουνήματα. Άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να με φιλάει σε όλο το σώμα, ρίχνοντάς μου ταυτόχρονα πονηρές ματιές και κάνοντάς μου φιλάκια. Αφού έγινα τούρμπο , ξεκίνησε να μου γυαλίζει τα αρχίδια. Μιλάμε για γυάλισμα όμως . Συνέχισε με γλείψιμο στον κορμό του πέους, πάνω-κάτω και για αρκετή ώρα... Ξανά στα αρχίδια γιατί της είπα ότι μου αρέσει. Έπειτα έβαλε σκουφάκι και άρχισε μια πολύ καλή πίπα , ρίχνοντας ταυτόχρονα σκαμπίλια με το όργανο στο πρόσωπάκι της. Γύρισε σε στάση 69 και αφού μου έτριψε ναζιάρικα την κωλάρα της στο πρόσωπο (και τα είδα όλα...), συνέχισε την πίπα. Έκατσε λίγο σε αυτήν τη στάση και μετά συνέχισε πίπα , αλλά στο πλάϊ μου. Μετά καβάλησε την... Enduro και έγινε η δουλειά μέχρι τέλους. Αφού τέλειωσα συνέχισε να κάθεται πάνω μου , με το όργανο μέσα της ακόμα, και συζητήσαμε για διάφορα
Πέρασα πολύ ωραία και θα την ξανατιμήσω
Αυτο με την enduro με πεθανε
Υ.Γ Ειμαι περιεργος ομως να μαθω τι λεγατε ενω τον ειχες μεσα της
Λατρευω το κουτσομπολιο τι να κανω
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
πριν γράψω την κριτική να πω ότι πέρασα πρώτα απ το 8α όπου δούλευε ένα στεγνό ξανθό τσαχπίνικο milf και [glow=red,2,300]η τιμή ήταν 25 ευρώ[/glow] και χωρίς ακαποτο!δεν ξέρω αν το γνωρίζετε...
μάγκες αυτό τι σας λέει?
γιατί εγώ πρώτη φορα ακούω 25 ευρώ φυλής στάνταρ πρόγραμμα
μάγκες αυτό τι σας λέει?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγω τουλαχιστον για στανταρ προγραμμα πρωτη φορα το ακουω/διαβαζω.πριν γράψω την κριτική να πω ότι πέρασα πρώτα απ το 8α όπου δούλευε ένα στεγνό ξανθό τσαχπίνικο milf και [glow=red,2,300]η τιμή ήταν 25 ευρώ[/glow] και χωρίς ακαποτο!δεν ξέρω αν το γνωρίζετε...
μάγκες αυτό τι σας λέει?
το 25αρι συνγθως συνοδευεται εμ καποια extra υπηρεσια (συνηθως ακαποτο, ειδικα στην Διδυμου, ή κουλουρι στην Ελλης)
Επιβεβαιώνω!! ;)πριν γράψω την κριτική να πω ότι πέρασα πρώτα απ το 8α όπου δούλευε ένα στεγνό ξανθό τσαχπίνικο milf και [glow=red,2,300]η τιμή ήταν 25 ευρώ[/glow] και χωρίς ακαποτο!δεν ξέρω αν το γνωρίζετε...
μάγκες αυτό τι σας λέει?
όταν ρωτησα αν στο 25αρι εχει τιποτα σπεσιαλ,όπως ασκούφωτη πιπα κτλ,μου ειπε όχι η τσατσα :o :o :o.εφυγα σφαιρα φυσικα
Επισκέπτης
Πάντα η Μαρία με τα κοτσιδάκια-Διδύμου 8 πάνω το είχε στα 25 ευρώ.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
ΦΥΛΗΣ 69 ΠΑΝΩ
{Τί να λέμε!, Τρίτη 17 Νοε 2009, στις 21:07
Γράφτηκε από τον machinehead 7 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 100 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 5.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
Επισκεψη την προηγουμενη Πεμπτη! Με λιγα λογια πηγαινω συχνα στο ιδρυμα και παντα φευγω ευχαριστημενος! Η κοπελα γουσταρει τη δουλεια της! Τελος! Γι αυτο παντα γαμιεται με τρέλα!! Δεν προσθετω τιποτα αλλο εκτος απο την αποτομη συμπεριφορα της τσα2! Ειναι ενα θεμα το οποιο πρεπει να λυθει αμεσα! Μιλαω για την κυρια με το γκριζο μαλλι και τα κοκκαλινα κοκκινα γυαλια που αναφερει ο jockerx!
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 12.11.2009}
Ξέρω αρκετούς που ενώ θέλουν να πάνε με το Χριστινάκι δεν πάνε εξαιτίας της συγκεκριμένης τσατσάς:
η μπουλοκοειδής χοντρή τσατσά με το γκρίζο κοντό μαλλί και τα κοκκάλινα γυαλιά.Κόκκινα δεν θυμάμαι αν ήταν.
Που δούλευε παλιά Πιπίνου 118, Αριστομένους 72, Λ.Καραγιάννη και Αλκαμένους 117.Στο Πιπίνου 118, η κωλόγρια αυτή δεν άλλαζε σεντόνια.Βρωμιά!!!.Αν τολμούσες να διαμαρτυρηθείς σου έλεγε ψέματα η βρωμόγρια με εκνευριστικό υφάκι οτι αλλάχτηκαν τα σεντόνια ενώ την ίδια στιγμή χαμήλωνε το φως για να μην βλέπεις την βρωμιά.
Θυμάται φάτσες και όταν πας 1-2 φορές και δεν μπεις, την επόμενη στο λέει.Όσο και καλή διάθεση να έχεις για να μπεις, στην χαλάει και πας αλλού.
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΗ!!!
Γράφτηκε από τον machinehead 7 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 100 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
Επισκεψη την προηγουμενη Πεμπτη! Με λιγα λογια πηγαινω συχνα στο ιδρυμα και παντα φευγω ευχαριστημενος! Η κοπελα γουσταρει τη δουλεια της! Τελος! Γι αυτο παντα γαμιεται με τρέλα!! Δεν προσθετω τιποτα αλλο εκτος απο την αποτομη συμπεριφορα της τσα2! Ειναι ενα θεμα το οποιο πρεπει να λυθει αμεσα! Μιλαω για την κυρια με το γκριζο μαλλι και τα κοκκαλινα κοκκινα γυαλια που αναφερει ο jockerx!
Ξέρω αρκετούς που ενώ θέλουν να πάνε με το Χριστινάκι δεν πάνε εξαιτίας της συγκεκριμένης τσατσάς:
η μπουλοκοειδής χοντρή τσατσά με το γκρίζο κοντό μαλλί και τα κοκκάλινα γυαλιά.Κόκκινα δεν θυμάμαι αν ήταν.
Που δούλευε παλιά Πιπίνου 118, Αριστομένους 72, Λ.Καραγιάννη και Αλκαμένους 117.Στο Πιπίνου 118, η κωλόγρια αυτή δεν άλλαζε σεντόνια.Βρωμιά!!!.Αν τολμούσες να διαμαρτυρηθείς σου έλεγε ψέματα η βρωμόγρια με εκνευριστικό υφάκι οτι αλλάχτηκαν τα σεντόνια ενώ την ίδια στιγμή χαμήλωνε το φως για να μην βλέπεις την βρωμιά.
Θυμάται φάτσες και όταν πας 1-2 φορές και δεν μπεις, την επόμενη στο λέει.Όσο και καλή διάθεση να έχεις για να μπεις, στην χαλάει και πας αλλού.
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΗ!!!
Επισκέπτης
Διδύμου 18 ισόγειο
{Χλιαρά πράγματα, Κυριακή 22 Νοε 2009, στις 09:09
Γράφτηκε από τον envyme79
επισκεφτηκα την αντριαννα μονο για την πιπα της, μιασ και εχω διαβασει πολυ καλα σχολια. το σωμα της δεν σε τρελαινει, πρησμενη κοιλια και πολυ μεγαλο στηθος. στο διαταυτα. η κοπελα μπηκε μεσα και ηταν γεματη ενεργεια και κεφι, της ειπα οτι ακουγονται καλα σχολια, αλλα θα πρεπει να φανει ανταξια.στην πιπα δεν εκανε ουτε ενα deep throat ,ουτε ενα καραμελωμα, ειχε πιασει ενα σταθερο τεμπο χωρις εναλαγεσ.το δωματιο αθλιο.
Όνομα κοπέλας: Αντριάννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 21.11.2009}
Διέπραξες ψυχοτροπικό ατόπημα...Και είναι μεγάλη γυναίκα...
επισκεφτηκα την αντριαννα μονο για την πιπα της, μιασ και εχω διαβασει πολυ καλα σχολια. το σωμα της δεν σε τρελαινει, πρησμενη κοιλια και πολυ μεγαλο στηθος. στο διαταυτα. η κοπελα μπηκε μεσα και ηταν γεματη ενεργεια και κεφι, της ειπα οτι ακουγονται καλα σχολια, αλλα θα πρεπει να φανει ανταξια.στην πιπα δεν εκανε ουτε ενα deep throat ,ουτε ενα καραμελωμα, ειχε πιασει ενα σταθερο τεμπο χωρις εναλαγεσ.το δωματιο αθλιο.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
jockerx δεν αφήνεις ούτε κόμμα ασχολίαστο
Τίποτα δεν σου ξεφεύγει...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μοιραιο λαθος,ειναι γνωστο οτι η αντριαννα δεν λειτουργει κατω απο πιεσηΔιδύμου 18 ισόγειο
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Διδύμου 18 ισόγειο
Επισκέπτης
Τιιιι; Κάνεις λάθος!jockerx δεν αφήνεις ούτε κόμμα ασχολίαστο
Ακόμα δεν έχω πει τίποτα για το κόμμα της Ν.Δ.,του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και πάει λέγοντας!
ΦΥΛΗΣ 69 ΠΑΝΩ
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΗ!!!
ρε παιδιά εγώ δεν την έχω δεί ποτε αυτήνανε. Εχω πάει αρκετές φορές και συνήθως βλέπω μια χοντρή κυρία με ξανθό βαμμένο μαλλί που είναι αρκετά ευγενική. Τοπ στιγμές στην Χριστίνα ήταν όταν για τσατσά είχε την Ευάρα!!
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Καλησπερα! Βασικα μαλακια που το παραθετω εδω αλλα τεσπα! Εχω δει και εγω την πολυ ευγενικη κυρια με το ξανθο βαμμενο μαλλι και ειναι και ελληνιδα αν δεν κανω λαθος! Η αλλη που αναφερω ειναι οντως πολυ σπασαρχιδο και στραβωμενη! Δεν ηθελα να το αναφερω αλλα αυτη μου ειπε με υφος 1000 καρδιναλιων να κατουρησω στο νιπτηρα! Αισχος! Φυσικα δεν το εκανα! Φιλε Dawn αν πηγαινεις συχνα υγρα μαντηλακια και μακρια απο τους νιπτηρες! Σε ολα τα σπιτια!ρε παιδιά εγώ δεν την έχω δεί ποτε αυτήνανε. Εχω πάει αρκετές φορές και συνήθως βλέπω μια χοντρή κυρία με ξανθό βαμμένο μαλλί που είναι αρκετά ευγενική. Τοπ στιγμές στην Χριστίνα ήταν όταν για τσατσά είχε την Ευάρα!!
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Ακριβως οπως την περιγραφεις! Και τα γυαλια καλα θυμασαι ΚΟΚΚΙΝΑ!!!!!!ΦΥΛΗΣ 69 ΠΑΝΩ
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Πρόσβαση/Parking 7.0
ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΩΡΗ!!!
solonos_poutaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτην την πατσαβουρα την εχω πετυχει στην Πιπινου. Μαλλον τα προβληματα του σπιτιου της τα βγαζει στην δουλεια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το κατουρημα στον νιπτηρα μπορει να αποβει μοιραιοΚαλησπερα! Βασικα μαλακια που το παραθετω εδω αλλα τεσπα! Εχω δει και εγω την πολυ ευγενικη κυρια με το ξανθο βαμμενο μαλλι και ειναι και ελληνιδα αν δεν κανω λαθος! Η αλλη που αναφερω ειναι οντως πολυ σπασαρχιδο και στραβωμενη! Δεν ηθελα να το αναφερω αλλα αυτη μου ειπε με υφος 1000 καρδιναλιων να κατουρησω στο νιπτηρα! Αισχος! Φυσικα δεν το εκανα! Φιλε Dawn αν πηγαινεις συχνα υγρα μαντηλακια και μακρια απο τους νιπτηρες! Σε ολα τα σπιτια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις