Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
το κατουρημα στον νιπτηρα μπορει να αποβει μοιραιο
Φιλαρακι καλησπερα! Δεν ειπα οτι το κατουρημα μπορει να αποβει μοιραιο! Για φαντασου ομως ποσοι μπαινουν στα σπιτια! Δεν θα ημουν ο μονος που ζητησα να κατουρησω! Και μετα εκει πλενουμε τα χερια μας! Δεν σου φαινεται καπως?

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλαρακι καλησπερα! Δεν ειπα οτι το κατουρημα μπορει να αποβει μοιραιο! Για φαντασου ομως ποσοι μπαινουν στα σπιτια! Δεν θα ημουν ο μονος που ζητησα να κατουρησω! Και μετα εκει πλενουμε τα χερια μας! Δεν σου φαινεται καπως?
τυπε σε καταλαβαινω,εννοω οτι οταν κατουρας στν νιπτηρα μπορει να πιτσιλιστεις και να μολυνθει το εργαλειο
και εγω πολλες φορες θελω να κατουρησω αλλα προτιμω να το ριχνω στην φυση(στοπν δρομο)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
τυπε σε καταλαβαινω,εννοω οτι οταν κατουρας στν νιπτηρα μπορει να πιτσιλιστεις και να μολυνθει το εργαλειο
και εγω πολλες φορες θελω να κατουρησω αλλα προτιμω να το ριχνω στην φυση(στοπν δρομο)
:thumbsup: Βεβαια ομολογω οτι ειμαι και λιγο κατακουζινος!!! :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ εχω κατουρήσει σε νιπτίρα σε περιπτώσεις που δεν έπαιζε τουαλέτα, αλλα πάντα έχω υγρομάντιλα και αντισηπτικές μαλακίες για να καθαρίζομαι. Επίσης προσέχω να μήν ακουμπάω τον νιπτίρα.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
εγω ειχα κατουρησει και στο καλαθι με τις καποτες και τα κωλοχαρτα τυπε :2funny:
best κατουρημα πεφτει στο φωκαιας25(κατω) στο μεσαιο μικρο δωματιο με τον κουβα...οποιος θελει κατευθειαν στον κουβα(συνισταται για τυπους μεχρι 170cm). οι λατρεις της "φυσικης εξελιξης των πραγματων" επιμενουν στο νιπτηρα παντως...οπως και οι ανω του 170cm :rolleyes:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
2 φορες μου εχει τυχει η κοπελα να κατουραει στο νιπτηρα(η ιδια και τις 2)

Επισκέπτης
{Α-πα-ρά-δε-κτη! Μακριά!, Δευτέρα 23 Νοε 2009, στις 17:16
Γράφτηκε από τον oxi_o_nwntas
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ιβάνα) 
Συνολική βαθμολογία  3.0
Εμφάνιση κοπέλας  3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  3.0
Πρόσβαση/Parking  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0
δε θα γράφα κριτική...τέτοιο ξενέρωμα έφαγα σήμερα με την ηλίθια...αλλα επειδή είδα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια...έλεος δηλαδή!είπα να τη θάψω λίγο μπας και σώσω κανέναν!
λοιπόν...πίπα ακαποτη βιαστική με προσπάθεια να με τελειώσει έτσι και να ξεμπερδεύει...και όχι καλή!sex σκατά...δεν έβαζε ούτε το μισό πούτσο μέσα και το κεφάλι της το χε κάνα metro μακριά απ το δικό μου μπας και της το ακουμπήσω...ούτε φιλια στα βυζιά...βαριόταν...βιαζόταν...είχε και υφάκι...μου έσπασε τα νεύρα!στο τέλος με χαιρέταγε όλο ψεύτικα χαμογελάκια και τέτοια χαριτωμένα και γω κρατιόμουν να μην την βρίσω
μιλάμε για τρελό ζώο...φαίνεται και στο σαλόνι η ξινίλα της δηλαδή απορώ πως την πάτησα...
}

Δεν είχα γράψει κριτική για την προσποιητά ευγενική δημιουργούσα στην αρχή κλίμα οικειότητας και άνεσης Ιβάνα αλλά είχα γράψει αναλυτικά στο θρεντ.
Κακώς γιατί οι σελίδες στο θρεντ προσπερνιούνται αλλά οι κριτικές μένουν, μπας και σωθεί κανένας που είπε και ο  oxi_o_nwntas.

24/6/2009.Η γνωστή Ιβάνα από Αλκαμένους.Ενώ την πήδαγα πισωκολλητό, στα 5-6 λεπτά, γύρισε το κεφάλι της πίσω προς εμένα για να βλέπω όλη την ξυνίλα της  και με έναν ψυχροπολεμικό ξυνό χρωματισμό φωνής και ένα υφάκι δυσαρέσκειας, αναφώνησε:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά!!!".ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!.Κοιτάω το ρολόϊ μου, 5-6 λεπτά είχαν περάσει. 

Πριν είχε επιχειρίσει να βάλει φυσικά λανθασμένα την καπότα ανοίγοντάς την με τα δάκτυλα σαν σακούλα ψώνιων για να την φορέσει καπάκι πλήρους αέρα στον πούτσο.Την σταμάτησα και έφαγε τον πολύτιμο  γι'αυτήν χρόνο να βάλει την δεύτερη (δική μου) καπότα με το στόμα,αυτή τη φορά σωστά,αεροστεγώς, ενώ μου έκανε κατήχηση οτι "εσείς οι άντρες δεν ξέρετε να βάζετε την καπότα!!!".ΤΡΕΛΑΑΑΑ!!!
Προκαταρκτικά μηδέν.
Φυσικά δεν σήκωνε πολλά η υπόθεση...Ήταν η δυσάρεστη περίπτωση που την πουτάνα την βάζεις ΑΜΕΣΩΣ στα τέσσερα να μην την βλέπεις, να μην σε ξενερώνει περισσότερο και αυτοσυγκεντρώνεσαι για να την γαμήσεις πισωκολλητό.Στην αρχή στήθηκε καλά στα τέσσερα (στη άκρη του κρεβατιού).
Τον βάζω και αυτοσυγκεντρώνομαι σκεπτόμενος φυσικά μια άλλη κοπέλα.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΑ!!!:Αμέσως ανασηκώνει τον κώλο της για να μην τον βάζω όλο μέσα και να μην ζουλάω τα κωλομέρια της.Ψεύτικο γαμήσι, κοροϊδία!!!.

Προμελετημένες δόλιες κινήσεις!.Επαγγελματικοί αυτοματισμοί:Καλή αρχή όλο ευγένεια και οικειότητα για να σου υποβάλλει την ιδέα οτι ΔΕΝ θα φταίει αυτή γι'αυτό που θα επακολουθήσει και μετά σταδιακό ξενέρωμα μέχρι το τελειωτικό ξενέρωμα: 
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά!!!"
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ:"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ" με το γνωστό ψυχροπολεμικό ύφος!!!

Κατ'ευθείαν τη βάζω να μου ρουφήξει τ'αρχίδια πριν ολοκληρώσει την σκατοκουβέντα της για να μην ξενερώσω κι άλλο και χύνω.
Μετά απ'όλα αυτά είχε το θράσος η καργιόλα στην ψυχή να με χαιρετήσει φιλικά σαν να μην συνέβει τίποτα!!!

Μετά από λίγες μέρες πέρασα από το μαγαζί στην βόλτα μου, ήταν πάλι η Ιβάνα,φυσικά δεν με γνώρισαν και ρώτησα την τσατσά σκοπίμως:"Για πόσα λεπτά είναι;"
                        "5-7 λεπτά"  απάντησε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά αυτό το τελευταίο το λένε υποτιθεται για καλό;;

Επισκέπτης
Κακό της τσέπης τους!
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος...

Επισκέπτης
εγώ εχω κατουρήσει σε νιπτίρα σε περιπτώσεις που δεν έπαιζε τουαλέτα, αλλα πάντα έχω υγρομάντιλα και αντισηπτικές μαλακίες για να καθαρίζομαι. Επίσης προσέχω να μήν ακουμπάω τον νιπτίρα.
:thumbsup:
Από μακριά κι αλάργα!
Έχουμε πάντα μαζί μας αντισηπτικά (αυτά που λέει ο Dawn η οινόπνευμα-κολώνια) και πιάνουμε την βάνα του νιπτήρα με χαρτί υγείας.
Κοντά σ'όλα αυτά είναι κι αυτή η γρίπη...

Horny7

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
2.292
Παιδια δεν αμφιβαλω για την κριτικη σου αλλα λιγο σεβασμος. Ολες οι κοπελες γαμιουντε απο 30-40 ατομα την ημεραγια 10 ευρω! Εχω τυχει και εγω σε καμια κακη περιπτωση αλλα δεν βριζω τις γυναικες και δεν τις λεω ζωα. Στο κατω κατω αμα θελουμε χρονο ασ παμε σε στουντιο.  Αλλα προλαβες και εχυσες παντως!! :grin: Τουλαχιστον δεν σε αφησε!!!!

{Α-πα-ρά-δε-κτη! Μακριά!, Δευτέρα 23 Νοε 2009, στις 17:16
Γράφτηκε από τον oxi_o_nwntas
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ιβάνα) 
Συνολική βαθμολογία  3.0
Εμφάνιση κοπέλας  3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  3.0
Πρόσβαση/Parking  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0
δε θα γράφα κριτική...τέτοιο ξενέρωμα έφαγα σήμερα με την ηλίθια...αλλα επειδή είδα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια...έλεος δηλαδή!είπα να τη θάψω λίγο μπας και σώσω κανέναν!
λοιπόν...πίπα ακαποτη βιαστική με προσπάθεια να με τελειώσει έτσι και να ξεμπερδεύει...και όχι καλή!sex σκατά...δεν έβαζε ούτε το μισό πούτσο μέσα και το κεφάλι της το χε κάνα metro μακριά απ το δικό μου μπας και της το ακουμπήσω...ούτε φιλια στα βυζιά...βαριόταν...βιαζόταν...είχε και υφάκι...μου έσπασε τα νεύρα!στο τέλος με χαιρέταγε όλο ψεύτικα χαμογελάκια και τέτοια χαριτωμένα και γω κρατιόμουν να μην την βρίσω
μιλάμε για τρελό ζώο...φαίνεται και στο σαλόνι η ξινίλα της δηλαδή απορώ πως την πάτησα...
}

Δεν είχα γράψει κριτική για την προσποιητά ευγενική δημιουργούσα στην αρχή κλίμα οικειότητας και άνεσης Ιβάνα αλλά είχα γράψει αναλυτικά στο θρεντ.
Κακώς γιατί οι σελίδες στο θρεντ προσπερνιούνται αλλά οι κριτικές μένουν, μπας και σωθεί κανένας που είπε και ο  oxi_o_nwntas.

24/6/2009.Η γνωστή Ιβάνα από Αλκαμένους.Ενώ την πήδαγα πισωκολλητό, στα 5-6 λεπτά, γύρισε το κεφάλι της πίσω προς εμένα για να βλέπω όλη την ξυνίλα της  και με έναν ψυχροπολεμικό ξυνό χρωματισμό φωνής και ένα υφάκι δυσαρέσκειας, αναφώνησε:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά!!!".ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!.Κοιτάω το ρολόϊ μου, 5-6 λεπτά είχαν περάσει. 

Πριν είχε επιχειρίσει να βάλει φυσικά λανθασμένα την καπότα ανοίγοντάς την με τα δάκτυλα σαν σακούλα ψώνιων για να την φορέσει καπάκι πλήρους αέρα στον πούτσο.Την σταμάτησα και έφαγε τον πολύτιμο  γι'αυτήν χρόνο να βάλει την δεύτερη (δική μου) καπότα με το στόμα,αυτή τη φορά σωστά,αεροστεγώς, ενώ μου έκανε κατήχηση οτι "εσείς οι άντρες δεν ξέρετε να βάζετε την καπότα!!!".ΤΡΕΛΑΑΑΑ!!!
Προκαταρκτικά μηδέν.
Φυσικά δεν σήκωνε πολλά η υπόθεση...Ήταν η δυσάρεστη περίπτωση που την πουτάνα την βάζεις ΑΜΕΣΩΣ στα τέσσερα να μην την βλέπεις, να μην σε ξενερώνει περισσότερο και αυτοσυγκεντρώνεσαι για να την γαμήσεις πισωκολλητό.Στην αρχή στήθηκε καλά στα τέσσερα (στη άκρη του κρεβατιού).
Τον βάζω και αυτοσυγκεντρώνομαι σκεπτόμενος φυσικά μια άλλη κοπέλα.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΑ!!!:Αμέσως ανασηκώνει τον κώλο της για να μην τον βάζω όλο μέσα και να μην ζουλάω τα κωλομέρια της.Ψεύτικο γαμήσι, κοροϊδία!!!.

Προμελετημένες δόλιες κινήσεις!.Επαγγελματικοί αυτοματισμοί:Καλή αρχή όλο ευγένεια και οικειότητα για να σου υποβάλλει την ιδέα οτι ΔΕΝ θα φταίει αυτή γι'αυτό που θα επακολουθήσει και μετά σταδιακό ξενέρωμα μέχρι το τελειωτικό ξενέρωμα: 
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά!!!"
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ:"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ" με το γνωστό ψυχροπολεμικό ύφος!!!

Κατ'ευθείαν τη βάζω να μου ρουφήξει τ'αρχίδια πριν ολοκληρώσει την σκατοκουβέντα της για να μην ξενερώσω κι άλλο και χύνω.
Μετά απ'όλα αυτά είχε το θράσος η καργιόλα στην ψυχή να με χαιρετήσει φιλικά σαν να μην συνέβει τίποτα!!!

Μετά από λίγες μέρες πέρασα από το μαγαζί στην βόλτα μου, ήταν πάλι η Ιβάνα,φυσικά δεν με γνώρισαν και ρώτησα την τσατσά σκοπίμως:"Για πόσα λεπτά είναι;"
                         "5-7 λεπτά"  απάντησε

Επισκέπτης
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Κιμ: Απάτη προκαταρκτικά -άσχετη να βάζει καπότα, Τρίτη 24 Νοε 2009, στις 20:42
Γράφτηκε από τον jockerx  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κιμ) 
Συνολική βαθμολογία  5.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  10.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  1.0

Σημερινή (24/11/2009) πρωϊνή επίσκεψη στην Κιμ.Ωραίο ξανθό πουτανάκι.
Η υπηρεσία ευγενέστατη, ήθελε να προσφέρει καφέ η νερό.
Μπήκα στο καινούργιο δωμάτιο με το τζακούζι.Όμορφος "ζεστός" πρωτότυπος χώρος με απομίμιση τζακιού.
Μπήκε μέσα η Κιμ με τα χαμόγελα και άρχισε προκαταταρκτικά κοροϊδίας.
Ψόφια φιλάκια στο στήθος και κατέβασμα στ'αρχίδια.Έριξε μια-δυο αερογλυψιές στ'αρχίδια και μετά προέβηκε σε απάτη ρουφήγματος αρχιδιών:
Έβγαζε επιφωνήματα κοντά στ'αρχίδια και τα πίεζε με τα δάκτυλα για να νομίζει ο πελάτης οτι τα ρουφάει!
Το είδαμε κι αυτό!!! ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ-ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ!!!
Δάκτυλο στο μουνί δεν ήθελε,αντέδρασε απότομα.
"Ρούφα τα μωρό μου" της λέω,ήρεμα και αισθαντικά, τον χαβά της
αυτή!.Ηχητικά εφφέ και τα δάκτυλα στ'αρχίδια για να ξεγελάει τον πελάτη οτι ρουφάει!
"Δεν τα ρουφάς, τα πιέζεις με τα δάκτυλα, κοροϊδεύεις" της λέω.Συνέχισε να κάνει περίπου τα ίδια!
Αφού είδα οτι δεν κάνει τίποτα σηκώνομαι όρθιος για να συνεχίσει η καργιόλα από κάτω μου και να την βλέπω.

"ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;" φωνάζει νευρωτικά η ΚΙΜ.Δεύτερο ξενέρωμα.

"Έλα μωρό μου" της λέω "να συνεχίσουμε έτσι", ήρεμα για σώσω την κατάσταση μπας και αλλάξει βιολί.
Μια από τα ίδια.Έγλειφε και ρούφαγε ΑΕΡΑ κοντά στ'αρχίδια και έβγαζε επιφωνήματα για παραπλάνηση!
Της ξαναλέω να ρουφήξει κανονικά, το κάνει,στην αρχή καλά και μετά μου πατάει μια τόσο δυνατή ρουφηξιά με δόντι που πόνεσα
και αποτραβήχτηκα.Τρίτο ξενέρωμα.
Τέλος πάντων, ανοίγω μια καπότα να την βάλω, "ΟΧΙ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ" μου λέει σε έντονο ύφος.
Ήξερα οτι η καργιόλα θα την βάλει λανθασμένα.ΤΟ 99% ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.
Ήξερα τι θα επακολουθήσει."Δεν θέλω να μπει αέρας στην μύτη, να την βάλεις σωστά" της λέω.

"ΞΕΕΕΡΩ ΕΓΩ, ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΕ 150 ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!" απαντάει φωνάζοντας.Τέταρτο ξενέρωμα.

Ήξερα οτι θα επαναληφθεί η ίδια προβλεπόμενη σκηνή:Η Κιμ ανοίγει την καπότα με τα δάκτυλα σαν σακούλα σουπερμάρκετ και την φοράει στον πούτσο κρατώντάς την ανοιγμένη με τα δάκτυλα μέχρι να φθάσει στην βάση του πέους!!!
"Είδες;" μου λέει "δεν μπήκε αέρας στην μύτη!".Πέμπτο ξενέρωμα
Περιττό να πω οτι φυσικά είχε μπει αέρας.Τέντωσα την καπότα μπροστά στο πουτσοκέφαλο,φούσκωσε σαν μπαλονάκι η μύτη της καπότας από τον αέρα και της λέω:

"Έίδες; Τον βλέπεις τον αέρα;;;"

Στραβομουτσούνιασε και έβγαλε τον σκασμό.Τι νά'λεγε άλλωστε!!!.ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΟΕΓΩΪΣΤΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ!!!
Να βάλω εγώ καπότα δεν ήθελε γιατί είχα πιάσει τον πούτσο μου.
Κουβέντα-διαξιφισμοί και γαμήσι δεν συνδιάζονται όμως.Αυτό είναι γνωστό.
Μπροστά σ'αυτήν την κατάσταση, σκέφθηκα, "άντε οτι μας βρήκε μας βρήκε,δεν θα ξαναπώ τίποτα, θα την βάλω να ασχοληθεί με τα @@
για να αντισταθμίσω το ξενέρωμα και θα την γαμήσω.
Άρχισε πάλι τα ίδια:Έβγαζε επιφωνήματα κοντά στ'αρχίδια και τα πίεζε με τα δάκτυλα για να νομίζω οτι τα ρουφάει!Τίποτα δεν ρούφαγε!
Και πέταγε την γλώσσα της έξω γλύφωντας ΑΕΡΑ!!!.ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙ!!!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!! ΤΕΛΟΣ!!!:"Κράτα τα 20 ευρώ και δώσε μου τα 30 να φύγω" λέω
"Εντάξει" απαντά
"Και να μάθεις να βάζεις καπότα" της λέω
"Εσύ να μάθεις να σου σηκώνεται" απαντά.
Η γνωστή κουτοπόνηρη ψεύτικη "δικαιολογία"
"Εγώ γαμάω και δέρνω, εσύ να μάθεις να βάζεις καπότα, άσχετη!" της φώναξα κλείνοντας την συνομιλία.
Πεταμένα 20 ευρώ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ Η ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΜ ΓΛΥΦΕΙ,ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Η ευγενέστατη κυρία της υπηρεσίας μου έδωσε τα 30 ευρώ και μετά άκουσε ένα χεράκι,περί καπότας.
Αλλά διάβασέ τα κι εσύ εδώ μωρή ηλίθια σπασαρχίδω ΚΙΜ μπας και σε φωτίσει ο Θεός αλλά πουυυυυ!!!
Με την ευκαιρία, Λολίτα-Μιχ.Βόδα κάνε μια επανάληψη στο μάθημά σου μπας και καταλάβεις τίποτα αλλά πουυυυ!!!
Στης κουφής την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!:

{Το βιαστικό φόρεμα καπότας σε πεσμένο πούτσο αφήνει να περάσει αέρας στη μυτούλα-κορυφή αυτής,εμποδίζοντάς τη να κινείται ενιαία (ως ένα σώμα)με τον πούτσο.Δηλαδή εμποδίζεται η φυσική κίνηση της πόσθης(πετσάκι) προς και από τη βάλανο.Ακόμα και βαθιά πίπα να σου κάνει η κοπέλα ,δύσκολα να κρατήσεις πλήρη στύση καθώς μαγκώνει το πετσάκι στην καπότα (συμπτώματα μουδιάσματος η και πόνου).Το περισσότερο κομμάτι της καπότας σπρώχνεται προς τον κορμό του πούτσου κατά το πήδημα και το μπροστινό κομμάτι καπότας τεντώνει στο πουτσοκέφαλο καταπιέζοντάς το και συρρικνώνοντάς το (κατά περίπτωση) με κίνδυνο να σπάσει η καπότα.
Το ίδιο συμβαίνει όταν η κοπέλα σου φορέσει την καπότα καπάκι ανοίγοντάς την περιμετρικά με τα δάκτυλα σαν σακούλα ψώνιων σε πλήρη στύση.Γιατί αφήνει να μπει αέρας στην κορυφή της.
Κάποιοι πονάνε από την αρχή,βγάζουν το σκασμό και συνεχίζουν έτσι είτε από άγνοια (έστω και στιγμιαία) είτε φοβούμενοι μήπως εκνευρίσουν την πουτάνα και τους επιστρέψει τον εκνευρισμό.Αρκετοί μέσα στην κάβλα τους δεν δίνουν σημασία και στο τέλος αναρωτιούνται:"γιατί πόναγα από την αρχή;" η "γιατί πόνεσα όταν έχυνα;" η "γιατί δεν έχυσα;".

Dr Πουτανγαμών, πες αλεύρι...η Ντενίζα σε γυρεύει
Κριτική Πουτανγαμών για Ντενίζα:{...όταν κάνει πίπα με πονάει, δεν καταλαβαίνω τί συμβαίνει...δεν βάζει καλά το προφυλακτικό , τί να πω... Πάντως ποναγα αφόρητα. Η κοπέλα οφείλω να πω ότι ήταν πάρα πολύ φιλότιμη, αλλά όσο πέρναγε η ώρα τόσο έπεφτε η...τάση από τον πόνο. Αφού είχε περάσει αρκετή ώρα, έβγαλα το προφυλακτικό να κάνω με το χέρι πάνω της. Βγάζοντας το προφυλακτικό , έβγαλα ένα "Αουτς" που πρέπει να ακούστηκε 3 οικοδομικά τετράγωνα παραπέρα...
Δεν έγινε τίποτα στο τέλος, έφυγα άπραγος...}

Κάποιες κοπέλες τη βάζουν λανθασμένα σκοπίμως για να μην έχεις πλήρη στύση και να προστατεύσουν το μουνί τους,αψηφώντας τον κίνδυνο να σπάσει μπροστά που τεντώνει,βασιζόμενες στη γρήγορη αντίληψή τους επ'αυτού και σε κόβουν εγκαίρως ξενερώνοντάς σε.Οι περισσότερες από συνήθεια για εξοικονόμιση χρόνου και είναι πολλές.

Βάζοντας την καπότα σωστά:
1.ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ
η
2.ρουφώντας η κοπέλα το κορυφαίο τμήμα της καπότας (που περιέχει την μυτούλα) μέχρις ότου στεγανοποιηθεί από αέρα ενώ συγχρόνως κατεβάζει τον δακτύλιο της καπότας στον κορμό του πέους,

καταλαβαίνεις τη σωστή αίσθηση που πρέπει να έχεις,χωρίς αέρα στην μυτούλα,με την καπότα να εισχωρεί στο αυλάκι της πόσθης και να κινείται ως ένα σώμα με την πόσθη.
Και μετά ΑΠΑΙΤΕΙΣ από την κοπέλα να την βάζει σωστά η την φοράς μόνος σου.}

Κατέβηκα αμέσως μετά Φυλής και γάμησα την Αντζέλικα-Φ71 κάτω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κιμ
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.11.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική; Ευχαριστουμε.Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή
Jockerx ὁ κατεδαφιστὴς τῶν εἰδώλων!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom