tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Κομήτης... Πωλίνα, Τρίτη 17 Νοε 2009, στις 17:28
Γράφτηκε από τον CHEYENNE
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Πωλίνα)
Συνολική βαθμολογία 8.8
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 9.0
.............................................
Λίγη κουβέντα μετά σε πολύ φιλικό περιβάλλον. Αυτή μου είπε ήταν μόνο για σήμερα εδώ στο Paradise για δικούς της προσωπικούς λόγους, που φυσικά δεν μου ανέλυσε.
Σε ερώτηση μου ένα υπάρχει περίπτωση να την ξαναδούμε, είπε «Πολύ δύσκολα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ». Το ελπίζω πραγματικά.
------------------------------------------------------------------------------------------
Μάλιστα ! Τι να υποθέσουμε τώρα ? Οτι της έλειπαν 2-3 κατοστάρικα και είπε να συμπληρώσει ή οτι την έτρωγε το νινί και το πήγε για ξύσιμο? Κατα τα άλλα πλήρης και ενημερωτική η κριτική του CHEYENNE !
Γράφτηκε από τον CHEYENNE
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Πωλίνα)
Συνολική βαθμολογία 8.8
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 9.0
.............................................
Λίγη κουβέντα μετά σε πολύ φιλικό περιβάλλον. Αυτή μου είπε ήταν μόνο για σήμερα εδώ στο Paradise για δικούς της προσωπικούς λόγους, που φυσικά δεν μου ανέλυσε.
Σε ερώτηση μου ένα υπάρχει περίπτωση να την ξαναδούμε, είπε «Πολύ δύσκολα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ». Το ελπίζω πραγματικά.
------------------------------------------------------------------------------------------
Μάλιστα ! Τι να υποθέσουμε τώρα ? Οτι της έλειπαν 2-3 κατοστάρικα και είπε να συμπληρώσει ή οτι την έτρωγε το νινί και το πήγε για ξύσιμο? Κατα τα άλλα πλήρης και ενημερωτική η κριτική του CHEYENNE !