Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Προσωπικῶς ἐντάξει, ἀντικειμενικῶς ἀπορριπτέα,  Σάββατο 14 Νοε 2009, στις 09:49

Συνολική βαθμολογία  4.3
Εμφάνιση κοπέλας  5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  1.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0

Ἡ Οὐκρανὶς Ντιάνα εἶναι γυνὴ μετρίου ἀναστήματος, 30 περίπου ἐτῶν, λίαν ἰσχνὴ μὲ ἀνύπαρκτον στῆθος. Ἡ περιγραφὴ τῆς Λολίτας ἡ δοθείσα ὑπὸ συναδέλφων κάτωθεν θὰ ἡμποροῦσε νὰ ἀναφέρηται εἰς αὐτὴν, πλήν τὴς κόμης ἡ ὁποία εἶναι χρώματος ἀνοικτοῦ καστανοῦ καὶ βραχεία.

Ὁλῖγα δευτερόλεπτα μετὰ τὴν εἴσοδὸν της διεπίστωσα ὅτι δὲν ὡμίλει οὐδόλως τὴν Ἑλληνικὴν ἤ τὴν Ἀγγλικὴν καὶ ἡ συνεννόησις διεξήχθη εἰς τὴν Ρωσσικήν, ὅπου ὕπάρχουν σημαντικὰ κενὰ ἐν τῇ μορφώσει μου.

Ἐπεχείρησεν κατ' ἀρχὴν νὰ προβῇ εἰς ἐλευθέραν πεολειχείαν, ἀλλὰ διεκόπη, ὑποδεικνυομένου εἰς αὐτὴν νὰ συνεχίσῃ μόνον κεκαλυμμένως. Ἡ ἐργασία της ἧτο μετριωτάτη, ἐπιπέδου Μεταξουργείου, καὶ μάλιστα ἐτοποθέτει ἑαυτὸν ἐκτός ἀκτῖνος δράσεως τῶν χειρῶν μου. Πλὴν ὅμως τὸ ἰσχνότατον καὶ λευκότατον σῶμα της ἔθεσεν τὸν στροβιλοπληρωτὴν τοῦ κινητῆρος τεστοστερόνης τοῦ γράφοντος εἰς λειτουργίαν μὲ ἀποτέλεσμα μεθ' οὕ πολὺ νὰ ἐμβολίζεται ἐντόνως, συμμετέχουσα ἐπαρκῶς.

Ἐνδείκνυνται μόνον ἐὰν ἀρἐσκεσθε εἰς τὰς ἀνορεξικάς. Ἄλλως μὴ λάβητε τὸν κόπον.

Ὑπηρεσία παχεία παρήλιξ γυνὴ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ὑβρίζουσα τοὺς ἀποχωρούντας καὶ εἰρωνευομένη τοὺς ἐφήβους ὑποψηφίους πελἀτας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
Ρε παιδιά είναι γραμμένος στο burdela.tv ο επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογίας κ.Κωνσταντίνος Κατακουζηνός???? :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Καλημέρα σὲ ὅλους.

Βλέπω ὅτι τὸ ζήτημα ἔλαβε διαστάσεις ἐπὶ θεμάτων τὰ ὁποῖα ἐσυζητήθησαν κατὰ τὸ μᾶλλον ἤ ἦττον ἐπαρκῶς εἰς τὸ παρελθὸν, προτοῦ βεβαίως οἱ κ.κ. gl καὶ hellonora καταστοῦν μέλη τοῦ ἱστοτόπου.

Μεταβαίνω τῶρα πρὸς ἐργασίαν - Δευτέρα γαρ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Με μεγαλη προσοχη διαβασα τα post των δυο προηγουμενων σελιδων.

Ειμαι μελος κατι παραπανω απο ενα χρονο, και απο την πρωτη στιγμη ο "γραπτος λογος" του bakalhs με ενυτυπωσιασε, μου αρεσε και μου αρεσει.

Ενδεχομενως σε καποιους να μην αρεσει και να μην ειναι κατανοητος.
Αυτο ομως δεν σημαινει, κατα την ταπεινη μου αποψη, οτι κανει "φιγουρα" ή θελει να κανει επιδειξη γνωσεων.

θεωρω, οτι πολυ απλα ο αυτος ο τροπος γραφης που τον αντιπροσωπευει, του αρεσει, οπως ακριβως στην "αντιπερα οχθη" γραφουν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ εντελως ανορθογραφα ο pitsilistis και ο Vothros.

Ειναι απλα το στυλ τους και τιποτα παραπανω.....

Αλλα καλυτερα να το σταματησουμε εδω, γιατι θα (ξανα)βγει ο Zero Tolerance και θα μας την (ξανα)πει οτι πηδηξαμε το Thread με off topic και θα εχει και δικιο........

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως τελικά μας έχουν για κρετίνους;, Δευτέρα 16 Νοε 2009, στις 12:19

Γράφτηκε από τον Tsarkas  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Επισκέφθηκα το εν λόγω σπιτάκι χτές το βράδυ κατά τις 21:00. Δεν θα αναφερθώ ούτε στην εμφάνιση αλλά ούτε στις υπηρεσίες της κοπέλας, αλλά δυστυχώς σε κάτι πολύ πιό δυσάρεστο και σοβαρό.

Τεσπα, ζήτησα να δω τα χαρτιά της κοπέλας από τη νομαρχία τα οποία πιστοποιούν ότι είναι υγιής. Ο λόγος: επειδή μου άρεσαν οι υπηρεσίες της ώστε να γινόμουν τακτικός πελάτης και επειδή γενικά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (το προφυλακτικό δεν αναιρεί όλους τους κινδύνους ως γνωστόν-πχ διαπίστωσα μετά το τέλος της πράξης πως ενω μου παιρνε πίπα το μουνί της ακουμπούσε σε ένα σπυρί πάνω στην κοιλιά μουτο οποίο πριν καμιά ωρα ειχα σπάσει).

Η απάντηση που πήρα μέσα στην ειρωνεία ήταν "φέρε μας και εσύ τα δικά σου". Τεσπα λέω τσατσά και πουτάνα θα προσβλήθηκαν. Δίνω τόπο στην οργή και επειδή γενικα κάνω τακτικά εξετάσεις για ΣΜΝ πετάγομαι μέχρι σπίτι και όσο απίστευτο και αν σας φανεί τους τα πηγαίνω. Η τσα2 όπως ήταν φυσικό με κοίταγε σαν εξωγηινος και μου λέει ΟΚ θα πω στην κοπέλα να στα δείξει αφού βγεί από το δωμάτιο. Βγαίνει που λέτε το μαλακισμένο και μου λέει "αφου δεν είσαι μπάτσος δεν στα δείχνω και αν δεν με πιστεύεις δεν σε θέλω για πελάτη".

Σημειωτέον αναφέρω πως καθόλη τη διάρκεια των "συζητήσεων" ήμουν μέχρι ηλιθιότητος ευγενικός και με τις 2....

Έχουμε ξεφύγει πλήρως??? Πως την έχουν δει ορισμένες??? Μήπως τελικά κάποιες δεν περνάνε καθόλου γιατρούς και μας δουλεύουν ψιλό γαζι???? (χειρότερο σενάριο) Η απλά δεν ξέρουν την έννοια σεβασμός στον πελάτη( καλύτερο σενάριο).

Σε κάθε περίπτωση ένα καλό μαύρισμα σε τετοιες τυπισσες θα είναι ότι καλύτερο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.11.2009

Μα καλά,πήγε στο σπίτι να φέρει τις εξετάσεις του;Τρελό τελείως...Είναι υποχρεωμένες να τις δείξουν στον ενδιαφερόμενο πελάτη δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης "φέρε τις δικες σου να δεις τις δικές μου".Και τελικά δεν του έδειξε τις εξετάσεις...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Μα καλά,πήγε στο σπίτι να φέρει τις εξετάσεις του;Τρελό τελείως...Είναι υποχρεωμένες να τις δείξουν στον ενδιαφερόμενο πελάτη δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης "φέρε τις δικες σου να δεις τις δικές μου".Και τελικά δεν του έδειξε τις εξετάσεις...
ξερεις ποσες απο αυτες τις κοπελες του μηνα ή της εβδαμαδας περνανε απο εξετασεις ή εεχουν διαθεση να τις δειξουν??? μαλλον καμια....... αλλα καλα ξηγηθηκε ο τυπος...

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μήπως τελικά μας έχουν για κρετίνους;, Δευτέρα 16 Νοε 2009, στις 12:19

Γράφτηκε από τον Tsarkas   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία 3.0
Εμφάνιση κοπέλας 3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 3.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0

Επισκέφθηκα το εν λόγω σπιτάκι χτές το βράδυ κατά τις 21:00. Δεν θα αναφερθώ ούτε στην εμφάνιση αλλά ούτε στις υπηρεσίες της κοπέλας, αλλά δυστυχώς σε κάτι πολύ πιό δυσάρεστο και σοβαρό.

Τεσπα, ζήτησα να δω τα χαρτιά της κοπέλας από τη νομαρχία τα οποία πιστοποιούν ότι είναι υγιής. Ο λόγος: επειδή μου άρεσαν οι υπηρεσίες της ώστε να γινόμουν τακτικός πελάτης και επειδή γενικά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (το προφυλακτικό δεν αναιρεί όλους τους κινδύνους ως γνωστόν-πχ διαπίστωσα μετά το τέλος της πράξης πως [glow=red,2,300]ενω μου παιρνε πίπα το μουνί της ακουμπούσε σε ένα σπυρί πάνω στην κοιλιά μου[/glow]το οποίο πριν καμιά ωρα ειχα σπάσει).

[...]

Σε κάθε περίπτωση ένα καλό μαύρισμα σε τετοιες τυπισσες θα είναι ότι καλύτερο...

:cool2:
:uglystupid:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Με μεγαλη προσοχη διαβασα τα post των δυο προηγουμενων σελιδων.

Ειμαι μελος κατι παραπανω απο ενα χρονο, και απο την πρωτη στιγμη ο "γραπτος λογος" του bakalhs με ενυτυπωσιασε, μου αρεσε και μου αρεσει.

Ενδεχομενως σε καποιους να μην αρεσει και να μην ειναι κατανοητος.
Αυτο ομως δεν σημαινει, κατα την ταπεινη μου αποψη, οτι κανει "φιγουρα" ή θελει να κανει επιδειξη γνωσεων.

θεωρω, οτι πολυ απλα ο αυτος ο τροπος γραφης που τον αντιπροσωπευει, του αρεσει, οπως ακριβως στην "αντιπερα οχθη" γραφουν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ εντελως ανορθογραφα ο pitsilistis και ο Vothros.

Ειναι απλα το στυλ τους και τιποτα παραπανω.....

Αλλα καλυτερα να το σταματησουμε εδω, γιατι θα (ξανα)βγει ο Zero Tolerance και θα μας την (ξανα)πει οτι πηδηξαμε το Thread με off topic και θα εχει και δικιο........
Σε αυτή τη περίπτωση "μιλάει" από μόνο του το nickname του συγκεκριμένου τύπου....οπότε τί περίμενες δηλαδή????ποστάρει ο vothros και όχι o Σεραφείμ Φυτανίδης

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλημέρα σὲ ὅλους.

Βλέπω ὅτι τὸ ζήτημα ἔλαβε διαστάσεις ἐπὶ θεμάτων τὰ ὁποῖα ἐσυζητήθησαν κατὰ τὸ μᾶλλον ἤ ἦττον ἐπαρκῶς εἰς τὸ παρελθὸν, προτοῦ βεβαίως οἱ κ.κ. gl καὶ hellonora καταστοῦν μέλη τοῦ ἱστοτόπου.

Μεταβαίνω τῶρα πρὸς ἐργασίαν - Δευτέρα γαρ.
Δάσκαλε με όλο το σεβασμό(διότι υποθέτω πως θα είσαστε και αρκετά μεγαλύτερος από τους περισσότερους εδώ μέσα) αλλά με ποιον τρόπο εισάγεται δασείες,οξείες,περισπωμένες κλπ κλπ στα κείμενα σας>?

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Δάσκαλε με όλο το σεβασμό(διότι υποθέτω πως θα είσαστε και αρκετά μεγαλύτερος από τους περισσότερους εδώ μέσα) αλλά με ποιον τρόπο εισάγεται δασείες,οξείες,περισπωμένες κλπ κλπ στα κείμενα σας>?
χωρις να θελω να στην πω ή κατι τετοιο αλλα γενικα ας ψαχνετε και λιγο στο google.
τελος παντων δες εδω: ελπιζω να βοηθησα! :)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
δεν είχα ψάξει με το σωστό τρόπο στην αναζήτηση.....ευχαριστώ πάντως
κανενα προβλημα.

διαβασα και εγω την συζητηση που εγινε. η διαφορετικοτητα οντως ορισμενες φορες προκαλει. εμενα προσωπικα μου αρεσει ο τροπος γραφης του bakalhs. την καταλαβαινω την καθαρευουσα (δεν μπορω να γραψω βεβαια σε αυτην χωρις λαθη) και μπορω να πω οτι ορισμενες κριτικες του με κατατοπιζαν πολυ περισσοτερο απο αυτες αλλων ατομων που εγραφαν στα νεα ελληνικα.
απο εκει και περα ειναι ευκολο εαν δεν μπορει καποιος να την διαβασει απλα να την προσπερασει. αλλωστε ο μπακαλης δεν βγηκε να μας την πει που μιλαμε στα νεα ελληνικα και κανουμε και λαθη ορθογραφικα.
οσον αφορα κατι αλλο που ειπωθηκε. "εδω ειναι το bourdela.tv" και τι συμαινει αυτο δηλαδη; οτι επειδη μιλαμε για ιεροδουλες πρεπει το επιπεδο να ειναι και τελειως χαλια; και στο κατω κατω στα μπουρδελα δεν πανε μονο ανθρωποι μιας κατωτερης μορφωσης αλλα και καθηγητες πανεπιστημιων, εισαγγελεις, φοιτητες κτλ κτλ.
αυτα τα ολιγα απο εμενα και ελπιζω να μην κουρασα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσεις θα μας τρελανετε ολους...αλλα λεμε αλλα καταλαβαινετε....ποιος ειπε οτι ο μπακαλης δεν ειναι συμπαθης και σωστος στις κριτικες του;και κατανοητος γινεται...κανενα προβλημα επαυτου...
εγω δεν μιλησα για επιδειξη γνωσεων...απλα για μια μορφη ιδιαιτεροτητας που προκαλει....και επειδη και μεις δεν ειμαστε παιδακια...ξερουμε τι θα πει καθαρευουσα και τι ακριβως αντιπροσωπευει ιδεολογικα και πολιτικα...μην τα βλεπετε ολα απλοικα...α....γραφει καθαρευουσα ,δεν πειραζει,ολα καλα....και μεις οι υπολοιποι κανουμε λαθη....δεν ειναι ετσι απλα...κατι θελει να μας πει ο ποιητης...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

φιλε οντως ασχημο αυτο που εγινε.
εγω παντως ισως την ωρα που σου ειπε "αφου δεν εισαι μπατσος δεν στα δειχνω" να της απαντουσα "οκ τοτε να φωναξουμε εναν"
αλλα απο την αλλη πατανε πανω στο γεγονος οτι οι περισσοτεροι δεν εχουμε ορεξη να ψαχνωμαστε για 20 ευρω και κανουν οτι θελουν!!!

εσεις θα μας τρελανετε ολους...αλλα λεμε αλλα καταλαβαινετε....ποιος ειπε οτι ο μπακαλης δεν ειναι συμπαθης και σωστος στις κριτικες του;και κατανοητος γινεται...κανενα προβλημα επαυτου...
εγω δεν μιλησα για επιδειξη γνωσεων...απλα για μια μορφη ιδιαιτεροτητας που προκαλει....και επειδη και μεις δεν ειμαστε παιδακια...ξερουμε τι θα πει καθαρευουσα και τι ακριβως αντιπροσωπευει ιδεολογικα και πολιτικα...μην τα βλεπετε ολα απλοικα...α....γραφει καθαρευουσα ,δεν πειραζει,ολα καλα....και μεις οι υπολοιποι κανουμε λαθη....δεν ειναι ετσι απλα...κατι θελει να μας πει ο ποιητης...
κοιταξε. εγω τον ανθρωπο δεν τον ξερω προσωπικα. μονο οτι διαβαζω απο εδω. απο εκει και περα εγω διαβαζω τις κριτικες του. δεν τον εχω δει ποτε να εκφραζει σχολια πολιτικου περιεχομενου ουτε να υποδικνυει. εαν το εχεις δει εσυ τοτε ενταξει, βαλε ενα link να τα δουμε και εμεις. δεν ειμαι και ο δικηγορος του αλλα μην υπερβαλουμε...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κανενα προβλημα.

διαβασα και εγω την συζητηση που εγινε. η διαφορετικοτητα οντως ορισμενες φορες προκαλει. εμενα προσωπικα μου αρεσει ο τροπος γραφης του bakalhs. την καταλαβαινω την καθαρευουσα (δεν μπορω να γραψω βεβαια σε αυτην χωρις λαθη) και μπορω να πω οτι ορισμενες κριτικες του με κατατοπιζαν πολυ περισσοτερο απο αυτες αλλων ατομων που εγραφαν στα νεα ελληνικα.απο εκει και περα ειναι ευκολο εαν δεν μπορει καποιος να την διαβασει απλα να την προσπερασει. αλλωστε ο μπακαλης δεν βγηκε να μας την πει που μιλαμε στα νεα ελληνικα και κανουμε και λαθη ορθογραφικα.
οσον αφορα κατι αλλο που ειπωθηκε. "εδω ειναι το bourdela.tv" και τι συμαινει αυτο δηλαδη; οτι επειδη μιλαμε για ιεροδουλες πρεπει το επιπεδο να ειναι και τελειως χαλια; και στο κατω κατω στα μπουρδελα δεν πανε μονο ανθρωποι μιας κατωτερης μορφωσης αλλα και καθηγητες πανεπιστημιων, εισαγγελεις, φοιτητες κτλ κτλ.
αυτα τα ολιγα απο εμενα και ελπιζω να μην κουρασα
1)και μένα πολύ
2)είναι πιο παραστατική η καθαρεύουσα γι'αυτό

Επισκέπτης
Μὲ κίνδυνον νὰ μᾶς διαγράψῃ τὰ πᾶντα ὁ διαμεσολαβητής, θὰ προσθέσω ὅτι ὁ κ. gl εἶναι βασικῶς ὀρθός. Ἡ καθαρεύουσα ἐκφράζει μίαν στάσιν ζωῆς τοῦ γράφοντος. Συνέπεια της ἡ ἀναζήτησις τῆς περιπετείας.

Χαιρετῶ πρὸς τὸ παρὸν διότι ἐξέρχομαι πρὸς περιήγησιν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μὲ κίνδυνον νὰ μᾶς διαγράψῃ τὰ πᾶντα ὁ διαμεσολαβητής, θὰ προσθέσω ὅτι ὁ κ. gl εἶναι βασικῶς ὀρθός. Ἡ καθαρεύουσα ἐκφράζει μίαν στάσιν ζωῆς τοῦ γράφοντος. Συνέπεια της ἡ ἀναζήτησις τῆς περιπετείας.

Χαιρετῶ πρὸς τὸ παρὸν διότι ἐξέρχομαι πρὸς περιήγησιν.
:thumbsup:
καλη βολτα....

onjas018

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως παίζουν πολλές μουφα κριτικές για Σπ.Πάτση 40? Λέω τωρα... :grin:

Δεν ξερω olmega για τους αλλους αλλά εγω αυτό που είδα και δοκίμασα εγραψα.. οι άλλες μπορεί να είναι  :jerking: δεν ξερω λέω.. εγώ πήγα με βάση τις φωτο ...
φιλικά onjas

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Συνολική βαθμολογία  
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0

Τεσπα, ζήτησα να δω τα χαρτιά της κοπέλας από τη νομαρχία τα οποία πιστοποιούν ότι είναι υγιής. Ο λόγος: επειδή μου άρεσαν οι υπηρεσίες της ώστε να γινόμουν τακτικός πελάτης και επειδή γενικά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (το προφυλακτικό δεν αναιρεί όλους τους κινδύνους ως γνωστόν-πχ διαπίστωσα μετά το τέλος της πράξης πως ενω μου παιρνε πίπα το μουνί της ακουμπούσε σε ένα σπυρί πάνω στην κοιλιά μουτο οποίο πριν καμιά ωρα ειχα σπάσει).

Η απάντηση που πήρα μέσα στην ειρωνεία ήταν "φέρε μας και εσύ τα δικά σου". Τεσπα λέω τσατσά και πουτάνα θα προσβλήθηκαν. Δίνω τόπο στην οργή και επειδή γενικα κάνω τακτικά εξετάσεις για ΣΜΝ πετάγομαι μέχρι σπίτι και όσο απίστευτο και αν σας φανεί τους τα πηγαίνω. Η τσα2 όπως ήταν φυσικό με κοίταγε σαν εξωγηινος και μου λέει ΟΚ θα πω στην κοπέλα να στα δείξει αφού βγεί από το δωμάτιο. Βγαίνει που λέτε το μαλακισμένο και μου λέει "αφου δεν είσαι μπάτσος δεν στα δείχνω και αν δεν με πιστεύεις δεν σε θέλω για πελάτη".

Σημειωτέον αναφέρω πως καθόλη τη διάρκεια των "συζητήσεων" ήμουν μέχρι ηλιθιότητος ευγενικός και με τις 2....

Έχουμε ξεφύγει πλήρως??? Πως την έχουν δει ορισμένες??? Μήπως τελικά κάποιες δεν περνάνε καθόλου γιατρούς και μας δουλεύουν ψιλό γαζι???? (χειρότερο σενάριο) Η απλά δεν ξέρουν την έννοια σεβασμός στον πελάτη( καλύτερο σενάριο).

χμ. Δεν θέλω να αμφισβητήσω τον συμπουρδελιάρη αλλα μου φαίνεται λίγο περίεργη η κριτική. Πηγαίνω στην Χριστίνα εδώ και τρία χρόνια και έχω μείνει υπέρ-ευχαριστημένος. Δηλαδή είναι καθαρή και προσέχει αρκετά. Τώρα για χαρτιά δεν μου έχει δείξει, και ουδέποτε τα ζήτησα αλλα μου έχει πεί κάποια πράγματα και με βάση την συμπεριφορά της την πιστευω. Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μου λέει και μούφες οπότε κρατάω μια πισινή. Αλλα γενικά αμα σκευτείς οτι στην συγκεκριμένη περιοχή παίζει αρκετή σαβούρα με μηδέν χαρτιά που βάζει τον οποιοδήποτε μέσα η συγκεκριμένη είναι καλή περίπτωση.

Επισκέπτης
ΦΥΛΗΣ 69 ΠΑΝΩ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κριτική Tsarkas

Πράγματι εξωγήινος έμοιαζες στην τσέπη τους και στην νοοτροπία τους!
Ήταν η μπουλοκοειδής χοντρή τσατσά με το γκρίζο κοντό μαλλί και τα κοκκάλινα γυαλιά;
Αυτή πρέπει να ήταν.Που δούλευε παλιά Πιπίνου 118, Αριστομένους 72 και Αλκαμένους 117.
Στο Πιπίνου 118, η κωλόγρια αυτή δεν άλλαζε σεντόνια.Βρωμιά!!!.Αν τολμούσες να διαμαρτυρηθείς σου έλεγε ψέματα η βρωμόγρια με εκνευριστικό υφάκι οτι αλλάχτηκαν τα σεντόνια ενώ την ίδια στιγμή χαμήλωνε το φως για να μην βλέπεις την βρωμιά.
Για τόσο κρετίνους μας έχουν!.Και της είπες εσύ για πιστοποιητικά υγείας; :headbang: :headbang: :headbang: Βάρεσε μπιέλες η σκατόγρια!!!

Καταλαβαίνεις βέβαια οτι η Χριστίνα-Φυλής 69 πάνω, τουλάχιστον δεν υποβάλλεται εγκαίρως στους τακτικούς υγειονομικούς ελέγχους.Για να μην σκεφθούμε και τίποτα άλλο...αφού μας δίνει το δικαίωμα...
Θυμάστε την μεγάλη σκούπα της Αστυνομίας στην περίφημη γερμανοξεπετοτριγγετοαλυσίδα πριν από 2 χρόνια περίπου;.Κλειστά τα μαγαζιά της για μέρες.Αυτόφωρα και ιστορίες και θέμα στα κανάλια:Με αδήλωτες δούλευαν ως επί το πλείστον.
Τσατσά που έφυγε από εκεί, μου είπε οτι έφυγε γι'αυτόν τον λόγο:"Δεν έχω καμμιά όρεξη να με τρέχουν στα αυτόφωρα,έχουν πολλές αδήλωτες αυτοί!"
Φανταστείτε τι γίνεται παρακάτω:Φυλής - Μεταξουργείο!!!
Γι΄αυτό όταν πέφτει σύρμα κλείνουν όλα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
χμ. Δεν θέλω να αμφισβητήσω τον συμπουρδελιάρη αλλα μου φαίνεται λίγο περίεργη η κριτική. Πηγαίνω στην Χριστίνα εδώ και τρία χρόνια και έχω μείνει υπέρ-ευχαριστημένος. Δηλαδή είναι καθαρή και προσέχει αρκετά. Τώρα για χαρτιά δεν μου έχει δείξει, και ουδέποτε τα ζήτησα αλλα μου έχει πεί κάποια πράγματα και με βάση την συμπεριφορά της την πιστευω. Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μου λέει και μούφες οπότε κρατάω μια πισινή. Αλλα γενικά αμα σκευτείς οτι στην συγκεκριμένη περιοχή παίζει αρκετή σαβούρα με μηδέν χαρτιά που βάζει τον οποιοδήποτε μέσα η συγκεκριμένη είναι καλή περίπτωση.
Εχω παει στην χριστινα 2 φορες.
Προσφερει πολυ καλες υπηρεσιες.Για τα προσωπικα μου γουστα βεβαια,ουτε κρυο,ουτε ζεστη.Άλλωστε αν με εντυπωσιασει καποια κοπελα την επισκεπτομαι περισσοτερες φορες.

Τωρα για το θεμα αν περναει ή οχι εξετασεις.Φυσικά και δεν μπορω να εκφρασω απολυτη γνωμη,αλλά πιστευω οτι περναει τακτικα τις απαραιτητες εξετασεις υγειας.
Και αυτο γιατι 1ον δουλευει χρονια στην περιοχη,οποτε δεν μπορει να δουλευει τοσα χρονια στην περιοχη χωρις χαρτια και 2ον Πριν μια εβδομαδα παρακολουθησα ντου της αστυνομιας στην φυλης,όπου μαζεψαν στα τζιπακια της αστυνομιας 4 κοπελιτσες,μαζι με αυτες και την Χριστινα.οποτρ εαν δεν εχει εξετασεις να επιδειξει δεν νομιζω να ξεμπερδευε τοσο ευκολα και να συνεχιζει να δουλευει κανονικα.

Εχω μιλησει παντως με πολλες εκδιδομενες,οι οποιες δουλευουν χωρις χαρτια,κυριως τους πρωτους μηνες εργασιας τους στα σπιτακια,μεχρι να περασουν δικαστηριο για να παρουν αδεια ιεροδουλης...

Τωρα για την κριτικη του τσαρκασ.......
Δεν χρειαζεται φυσικα να τους πας εξετασεις σε καμια περιπτωση,δεν κρινεσαι εσυ.
Αμα εκανες κατι παρακινδυνευμενο με την κοπελα και θες οπωσδηποτε να δεις τα χαρτια της,κανε πως παιρνεις την αστυνομια και αν δεν συμμορφωθουν,φερε την κιολας!!!
Προσωπικα εγω βεβαια δεν θα το εκανα.αμα ηθελα να ζητησω τα χαρτια κοπελας,θα το ζητουσα ευγενικα στο δωματιο,απο την ιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom