μια επισκεψη αρκει για να χεις δικη σου εικονα και γνωμη..συνηθως απ οτι ξερω πρωινη 09:00-17:00Παιδες η Αντριαννα στη Διδυμων ειναι τοσο καλη όσο την παρουσιαζουν? Ψηνομαι γι'αυτο ρωταω Τι ωρες παιζει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
E, ψιτ... "πάλιουρα"! Ψάξε στα εργαλεία και βρες σταυροκατσάβιδο. Κι όταν το βρεις, βίδωσε καλά στο μυαλό σου το παρακάτω:Γράφτηκε από τον SORAH
Μαλλον ειμαι ο ποιο παλιος απο ολους σας στο αθλημα. εχω εδω και δεκα περιπου χρονια καταγαμησει τις περισσοτερες γκομενες. Ξερω ολα τα κολπα τους και των κοριτσιων και των γραφειων που με ξερουν σχεδον ολα με το μικρο μου ονομα. Λοιπον να με ακουτε για να μην πετατε τα λεφτα σας. Να με ακουτε γιατι γνωριζω πολλα. Τζαμπα το πρωτο μαθημα.
[size=12pt]ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ "ΤΑΧΑ ΔΗΘΗΕΝ" ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ[/size]
...αφού το βιδώσεις καλά και πάρεις όλα τα μπόσικα, μετά ψάξε για βαζελίνη και βάλε την ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ κριτική σου στην πυγή σου - κι αν δεν τα καταφέρεις, βγάλε ανακοίνωση. Έχουν εκδηλώθεί εδώ μέσα μερικοί μερακλήδες που δεν θα έχουν πρόβλημα να σε "βοηθήσουν"! Αστα διάλα πια...! Που θα μας κάνεις και "τζαμπα το πρωτο μαθημα"!
Δεν καταλαβαίνω ρε γμτ! Τόσα χρόνια πρωταθλητές στην καγκουριά... δεν βαρέθηκαν?
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ρε δε λέτε που μας κάνει μαθήματα τζάμπα
400 ευρω εδωσε ο μαλακας για να πηδηξει
400 ευρω εδωσε ο μαλακας για να πηδηξει
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Εγώ ήξερα πως οι νταβατζήδες πληρώνονται - δεν πληρώνουν. Άλλαξαν τα κόζια?400 ευρω εδωσε ο μαλακας για να πηδηξει
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Παιδες η Αντριαννα στη Διδυμων ειναι τοσο καλη όσο την παρουσιαζουν? Ψηνομαι γι'αυτο ρωταω Τι ωρες παιζει?
Το καλη ειναι παντα σχετικο με το τι ζηταει ο καθενας μας.
Παντως ειναι απο τα πιο δυνατα ονοματα για τα μπουρδελα, με ειδικευση στο ελευθερο στοματικο.
Απο εμφανιση ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου.
Ειναι μilf, ψηλη, με ωραιο σωμα.
Δοκιμασε την. Σιγουρα δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου.
Συνηθως πρωινα, αλλα και αρκετα βραδυα ειναι εκει.....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ειμαι ολος αυτια γαμικουλα !!!!0 στους 5 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Γεια σας παιδες και μερακληδες του αθληματος.Να συστηθω.
Μαλλον ειμαι ο ποιο παλιος απο ολους σας στο αθλημα. Παρ΄ολο που γραφω πρωτη φορα,θελω να ξερετε οτι παρακολουθω ενδελεχως τα τεκταινομενα και οτι [glow=red,2,300]εχω εδω και δεκα περιπου χρονια καταγαμησει τις περισσοτερες γκομενες[/glow].
[glow=red,2,300]Να με ακουτε γιατι γνωριζω πολλα. Τζαμπα το πρωτο μαθημα.[/glow]
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ρε παιδια μην ασχολειστε.....
Εγω ειμαι "μονο" 30 χρονια στο χωρο, οπως και αρκετοι απο εμας και τετοιο πραγμα δεν το εχουμε γραψει ποτε.....
Τι να πουν δηλαδη ο treasurent, ο BABY παλιοτερα, ο Πουτανγαμων,ο PIATSAS και τοσοι αλλοι.
Ας αφησουμε τους αλλους να μας κρινουν και ας μην υπερηφανευμαστε για τα "κατωρθωματα μας"
Ποτε δεν εβλαψε λιγη σεμνοτητα....
Εγω ειμαι "μονο" 30 χρονια στο χωρο, οπως και αρκετοι απο εμας και τετοιο πραγμα δεν το εχουμε γραψει ποτε.....
Τι να πουν δηλαδη ο treasurent, ο BABY παλιοτερα, ο Πουτανγαμων,ο PIATSAS και τοσοι αλλοι.
Ας αφησουμε τους αλλους να μας κρινουν και ας μην υπερηφανευμαστε για τα "κατωρθωματα μας"
Ποτε δεν εβλαψε λιγη σεμνοτητα....
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
μονο 30 ψωρο-χρονια και τολμας και μιλας;Ρε παιδια μην ασχολειστε.....
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Από την κριτική του sousami για τη Σόνια
Γράφτηκε από τον sousami
"Οι κάβλες μου δεν έλεγαν να τελειώσουν εκείνη τη μέρα. Με το ζόρι μάζεψα κάτι ρέστα από το μπακάλικο, βγήκανε 12 ευρώ, έψαξα και το αυτοκίνητο, βρήκα άλλα τρία, δανείστηκα κι ένα τάληρο και την έκανα για την Αλκιβιάδου."
Γράφτηκε από τον sousami
"Οι κάβλες μου δεν έλεγαν να τελειώσουν εκείνη τη μέρα. Με το ζόρι μάζεψα κάτι ρέστα από το μπακάλικο, βγήκανε 12 ευρώ, έψαξα και το αυτοκίνητο, βρήκα άλλα τρία, δανείστηκα κι ένα τάληρο και την έκανα για την Αλκιβιάδου."
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
αυτο θα μπορουσε ΑΝΕΤΑ να ειναι και απο ρεπορταζ του αυτια για την επιπτωση της οικονομικης κρισης ΚΑΙ στα μπουρδελα!Από την κριτική του sousami για τη Σόνια
Γράφτηκε από τον sousami
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Ἀντριάννα: Δὲν εἶμαι ἀκόμη 65 ἐτῶν, Κυριακή 15 Νοε 2009, στις 11:32
Γράφτηκε από τον bakalhs - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 50 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 5.7
Εμφάνιση κοπέλας 5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 6.0
Πρόσβαση/Parking 5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 5.0
Ἡ φήμη τῆς περιφήμου Ἀντριάννας εἰς τὸ ἀπόγειον καὶ αἰ προηγηθεῖσαι κριτικαὶ δίδουσι τὴν ἐντύπωσιν ὅτι ἐντὸς τοῦ παλαιϊκοῦ οἰκήματος θὰ βιώσῃ τις ἐμπειρείαν ζωῆς.
Ἅμα τῇ ἐμφανίσει της αἱ προσδοκῖαι ἐμειώθησαν κατακορύφως. Δὲν πρόκειται διὰ MILF ἀλλὰ διὰ GILF ἠλικίας τουλάχιστον 50 ἐτῶν μὲ σῶμα οὐχὶ καλῶς συντετηρημένον. Βεβαίως ἔχει ὠραῖον πρόσωπον καὶ καλήν, ἀν καὶ λῖγο ἀνοίκειον, διάθεσιν. Μεγαλόσωμος γυνή, ὥστε τὰ μέτρια ἀναστήματα θὰ δυσκολευθῶσι.
Ἤρχισεν μὲ διαφόρους θωπείας συνοδευομένας ὑπὸ γλυκαναλάτων χαρακτηρισμῶν καὶ ἐπροχώρησε ταχέως εἰς τὴν περιγεννητικὴν περιοχὴν ὅπου ὡμολογουμένως ἐφάνη ἡ δεξιότης της. Ἐνδελεχὴς καὶ ἐπικαλυπτικὴ λειχεία ὀσχέου ἐν ὅλῳ ὡς καὶ κεχωρισμένως καὶ χρήσις τῆς γλώσσης εἰς τὴν μεταξὺ ὀσχέου καὶ πρωκτοῦ περιοχὴν ἔθεσαν τἀχιστα τὸν μηχανισμὸν εἰς πλήρην λειτουργίαν. Ἡ πεολειχεία ἀξιοσημείωτος καθ'ὅτι ἔντονος ἀλλὰ ὄχι ἐνοχλητική.
Τεχνίτις εἰς τὴν καθιστὴν ἐπὶ τοῦ πέους στάσιν καὶ καλὴ εἰς τὴν ὑπτίαν. Θὰ ἔπρεπε ἐξ ἄλλου εἰς μίαν γυνήν τῆς ἠλικίας της.
Ἐν κατακλείδι καλαὶ ὑπηρεσίαι ἀλλὰ [glow=red,2,300]ἡ συνουσία μὲ γυνὴν 50 ἐτῶν εἶναι πεδῖον ἐνασχολήσεως ἀνδρῶν τουλάχιστον 65 ἐτῶν[/glow]. Δὲν ἐφθάσαμεν ἀκόμη
Ἀντριάννα: Δὲν εἶμαι ἀκόμη 65 ἐτῶν, Κυριακή 15 Νοε 2009, στις 11:32
Γράφτηκε από τον bakalhs - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 50 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 5.7
Εμφάνιση κοπέλας 5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 6.0
Πρόσβαση/Parking 5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 5.0
Ἡ φήμη τῆς περιφήμου Ἀντριάννας εἰς τὸ ἀπόγειον καὶ αἰ προηγηθεῖσαι κριτικαὶ δίδουσι τὴν ἐντύπωσιν ὅτι ἐντὸς τοῦ παλαιϊκοῦ οἰκήματος θὰ βιώσῃ τις ἐμπειρείαν ζωῆς.
Ἅμα τῇ ἐμφανίσει της αἱ προσδοκῖαι ἐμειώθησαν κατακορύφως. Δὲν πρόκειται διὰ MILF ἀλλὰ διὰ GILF ἠλικίας τουλάχιστον 50 ἐτῶν μὲ σῶμα οὐχὶ καλῶς συντετηρημένον. Βεβαίως ἔχει ὠραῖον πρόσωπον καὶ καλήν, ἀν καὶ λῖγο ἀνοίκειον, διάθεσιν. Μεγαλόσωμος γυνή, ὥστε τὰ μέτρια ἀναστήματα θὰ δυσκολευθῶσι.
Ἤρχισεν μὲ διαφόρους θωπείας συνοδευομένας ὑπὸ γλυκαναλάτων χαρακτηρισμῶν καὶ ἐπροχώρησε ταχέως εἰς τὴν περιγεννητικὴν περιοχὴν ὅπου ὡμολογουμένως ἐφάνη ἡ δεξιότης της. Ἐνδελεχὴς καὶ ἐπικαλυπτικὴ λειχεία ὀσχέου ἐν ὅλῳ ὡς καὶ κεχωρισμένως καὶ χρήσις τῆς γλώσσης εἰς τὴν μεταξὺ ὀσχέου καὶ πρωκτοῦ περιοχὴν ἔθεσαν τἀχιστα τὸν μηχανισμὸν εἰς πλήρην λειτουργίαν. Ἡ πεολειχεία ἀξιοσημείωτος καθ'ὅτι ἔντονος ἀλλὰ ὄχι ἐνοχλητική.
Τεχνίτις εἰς τὴν καθιστὴν ἐπὶ τοῦ πέους στάσιν καὶ καλὴ εἰς τὴν ὑπτίαν. Θὰ ἔπρεπε ἐξ ἄλλου εἰς μίαν γυνήν τῆς ἠλικίας της.
Ἐν κατακλείδι καλαὶ ὑπηρεσίαι ἀλλὰ [glow=red,2,300]ἡ συνουσία μὲ γυνὴν 50 ἐτῶν εἶναι πεδῖον ἐνασχολήσεως ἀνδρῶν τουλάχιστον 65 ἐτῶν[/glow]. Δὲν ἐφθάσαμεν ἀκόμη
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Πενία τέχνας κατεργάζεται...Σουσάμι το σουσάμι να το το καρβέλι!Από την κριτική του sousami για τη Σόνια
Γράφτηκε από τον sousami
Πουτάνα Ζωή...
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πενία τέχνας κατεργάζεται...Σουσάμι το σουσάμι να το το καρβέλι!
Πουτάνα Ζωή...
Επισκέπτης
Ἔτσι! Κᾶθε πρᾶμα στὸν καιρὸ του κι ὁ κολιὸς τὸν Αὔγουστον!
εσύ ρε φίλε γιατί γράφεις σε καθαρεύουσα και δυσκολευόμαστε να σε διαβάσουμε
τι μας το παίζεις μορφωμένος.
να πας να μιλήσεις στον μπαμπινιώτη έτσι, όχι στα μπουρδέλα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οπα .....τιμημενε σου την ειπανε;Ἔτσι! Κᾶθε πρᾶμα στὸν καιρὸ του κι ὁ κολιὸς τὸν Αὔγουστον!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηπως ηταν απτην μαγιορκα τυπε?την ρωτησες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις