gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποιος μαλακας σβηνει τα ποστ του ανθρωπου και δεν μπορουμε να διαβασουμε τι λεει;to ********* einai poutanes
ποιος μαλακας σβηνει τα ποστ του ανθρωπου και δεν μπορουμε να διαβασουμε τι λεει;to ********* einai poutanes
Φιλε μου δεν εξεφρασα κανενα παραπονο για την μαριαννα(ότι γραφτηκαν καλα λογια δηλαδη),σε καμια περιπτωση!!{Η απομυθοποίηση της βυζομαριάννας!, Τρίτη 10 Νοε 2009, στις 22:38
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος
(Μαριάννα)
.....Η μαριαννα ειναι μια ψηλη μελαχροινη βουλγαρα μικρης ηλικιας,με 4αρια φυσικα βυζομπαλα και περιεργη φατσα(η μυτη της ειναι πολυ χοντρη χαμηλα και την κανει να μοιαζει με γουρουνακι!!)
Στο δωματιο αρκετα χαδια και αγκαλιες για αρχη,τοσο που με ανορθωσε πληρως και μολις μου φορεσε το προφυλακτικο πηγε να κατσει κατευθειαν πανω μου.
Που πας της λεω(?),ας κρατησουμε τα προσχηματα και την εστειλα για τρομπονι.Τιποτα ιδιαιτερο η πιπα της παντως...
Στη συνεχεια ιεραποστολικο,ενω συνεχως εβαζε τα χερια της γυρω απο το μουνι της(μαλλον για να ελεγχει το προφυλακτικο μην της μεινει μεσα,αν καταλαβα καλα απο οτι μου ειπε).
Της κρατουσα τα χερια μετα απο καποια στιγμη,αλλά οταν βαριομουν και της τα αφηνα,τον ιδιο χαβα αυτη!Συνεχισαμε με πισωκολλητο,όπου η γκομενα εχει απιστευτο πατο μιλαμε,μακαρι να τον εδινε!!
Εστηνε πολυ ομορφα τον κωλο της παντως και καποια στιγμη αρχισε να χαλαρωνει και να γινεται ιδιαιτερα θερμη και σταματησε το σπαστικο με τα χερια!!.....
Υγ το 1 στην καθαριοτητα,λογω πολυ βρωμικων σεντονιων δυστυχως...}
Ποιος είχε μυθοποιήσει την Μαριάννα; Κανένας...μία η δύο καλές κριτικές δεν συγκροτούν μύθο.Η κριτική του Ακόρεστος ταυτίζεται κατά πολύ με την δικιά μου:
Όσο για τα σεντόνια στου ΦΥΛΗΣ 109 ΚΑΤΩ, ποιος να αλλάξει σεντόνια;
Η τσατσά "κωλόφατσα που βαριέται";
Η βαρεμένη τσατσά που "αντιμετωπίζει τους πελάτες ως υποκείμενα";
Τα παραπάνω είναι γραφέντα από άλλους συναγωνιστές.
μην απαντας αντι του poutsolis, μπερδευτηκες οπως ο saleas με τον pipo...
..τον ερωτα *PΑννα...Θεα!!
Γράφτηκε από τον[glow=red,2,300] djpapas [/glow]
Σιγουρα μικρος διαβαζες πολλα Βιπερ!!
Προτου ανεβασεις τις μαιμουδοκριτικες σου κανε και μια προεπισκοπηση καλου κακου!Ενα κλικ ειναι..
Η πειρατεια σκοτωνει... ...
Ενας ειναι ο djpappa(ra)s αλλα οι συμπτωσεις ειναι πολλες oντως ;)Είναι πολλές ...οι "συμπτώσεις"
επίσης, οι δυο τύποι (..."πελάτες της περίεργης ώρας") πάντα πηγαίνουν μαζί και στις 4/11/2009 και στις 10/11/2009
... ;)
Aλκιβιάδου 16 Γ:
{Καλόοοοοο!!!!, Τετάρτη 11 Νοε 2009, στις 12:35
Γράφτηκε από τον phantom2 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
(Εύα)
καλημερα συναδελφοι!λοιπον αφου κατεβηκα για μια δουλεια ειπα να δω τι παιζει στα διακριτικα αυτα σπιτια της αλκιβιαδου!καταρχας υπαρχει εχεμυθεια και δεν ειναι καρφωμα γτ οσο να ναι κυκλοφορουν πολλα ματια.επι της ουσιας¨η ευα ειναι καμια 40 αρα με τελειο κορμι και στηθος 3αρι!20 το εισητηριο και περναω δωματειο!πεντακαθαρο πραγματικα και τσοντουλα.υπηρεσιες κατ εμε τελειες ανετα με το χρονο .ανεπιφυλακτα.επιτελουσ καποιοι τιμανε τουλαχιστον την αγορα και ας ειναι ...δελα .ειδαμε και τα στουντιο ...καλη συνεχεθια}
Προφανώς είναι η Εύα από Φυλής 92.Πόσα λεπτά έκατσε μέσα, κατάλαβες;
Πράγματι δεν έδειξε να βιάζεται και σε μένα.Έχει ωραίο κώλο και υπέροχο στήσιμο στα τέσσερα.Κατά τα άλλα, κάκιστη πίπα, όχι γλυψίματα και τα χέρια στο μουνί συνέχεια.Φιλε μου δεν εξεφρασα κανενα παραπονο για την μαριαννα(ότι γραφτηκαν καλα λογια δηλαδη),σε καμια περιπτωση!!
Απλα την ειχα δει απο τον αυγουστο και οταν ειχα παει να την τεσταρω ειχε φυγει διακοπες και ετσι μου ειχε μεινει απωθημενο!!!
Μονος μου την ειχα βυζο-μυθοποιησει λοιπον .
Και δεν μετανιωσα που την πηρα,ειχε και την πλακα της με τα τρελά της μεσα στο δωματιο και ειναι και ευδιαθετη κανει πλακιτσα μαζι σου,δεν σου λεει τελειωνε μαλακα και ουστ...
ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που την πηρα σε αυτο το γαμημενο βρωμικο μπουρδελο, και οχι σε αυτο που δουλευει συνηθως τα πρωινα,αλλα ας οψεται η καυλα,δεν ηθελα να μεινω παλι χωρις να την δοκιμασω...
Αλκιβιαδου 16Γ την πήρα.Ελεύθερο στοματικό 30 ευρώ.Καλή πίπα, περιποίηση @@, ψεύτικη ξενερωτική συμμετοχή αγγαρείας και στα 7 λεπτά ήθελε να φύγει.Στο τέλος μού είπε οτιΕπιβεβαωνωτο jocker.
Οντως η Ευα απο Φ92, εργαζεται πλεον στο Αλκιβιαδου 16Γ, με τα ιδια προγραμματα και υπηρεσιες....
Φανταζομαι συνεχιζει να δινει κουλουρακι στα 40 (20+20)Αλκιβιαδου 16Γ την πήρα.Ελεύθερο στοματικό 30 ευρώ.Καλή πίπα, περιποίηση @@, ψεύτικη ξενερωτική συμμετοχή αγγαρείας και στα 7 λεπτά ήθελε να φύγει.Στο τέλος μού είπε οτι
"μόνο 7 λεπτά είναι"
Φανταζομαι συνεχιζει να δινει κουλουρακι στα 40 (20+20)
Μια απορια :
Πρωτη φορα της πηρες ?
Εγω την εχω παρει 4 φορες. Οντως την πρωτη φορα ηταν ετσι οπως περιγραφεις πανω κατω, αλλα φορα με την φορα βελτιωνοταν αισθητα.....
Τής άρέση πολύ νά μήν έχεις τριχες......στά @@
Σάς εύχαρισυώ πολύ γιά τή έπισήμανση άγαπητέ...είπαμε να βάζουμε κανα τόνο αλλά εσύ πρέπει να τους πήρες χοντρική