Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aλκιβιάδου 16 Γ:
{Καλόοοοοο!!!!, Τετάρτη 11 Νοε 2009, στις 12:35
Γράφτηκε από τον phantom2  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου
(Εύα) 

καλημερα συναδελφοι!λοιπον αφου κατεβηκα για μια δουλεια ειπα να δω τι παιζει στα διακριτικα αυτα σπιτια της αλκιβιαδου!καταρχας υπαρχει εχεμυθεια και δεν ειναι καρφωμα γτ οσο να ναι κυκλοφορουν πολλα ματια.επι της ουσιας¨η ευα ειναι καμια 40 αρα με τελειο κορμι και στηθος 3αρι!20 το εισητηριο και περναω δωματειο!πεντακαθαρο πραγματικα και τσοντουλα.υπηρεσιες κατ εμε τελειες ανετα με το χρονο .ανεπιφυλακτα.επιτελουσ καποιοι τιμανε τουλαχιστον την αγορα και ας ειναι ...δελα .ειδαμε και τα στουντιο ...καλη συνεχεθια}

Προφανώς είναι η Εύα από Φυλής 92.Πόσα λεπτά έκατσε μέσα, κατάλαβες;

Επισκέπτης
{Η απομυθοποίηση της βυζομαριάννας!, Τρίτη 10 Νοε 2009, στις 22:38
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος
(Μαριάννα) 
.....Η μαριαννα ειναι μια ψηλη μελαχροινη βουλγαρα μικρης ηλικιας,με 4αρια φυσικα βυζομπαλα και περιεργη φατσα(η μυτη της ειναι πολυ χοντρη χαμηλα και την κανει να μοιαζει με γουρουνακι!!)
Στο δωματιο αρκετα χαδια και αγκαλιες για αρχη,τοσο που με ανορθωσε πληρως και μολις μου φορεσε το προφυλακτικο πηγε να κατσει κατευθειαν πανω μου.
Που πας της λεω(?),ας κρατησουμε τα προσχηματα και την εστειλα για τρομπονι.Τιποτα ιδιαιτερο η πιπα της παντως...
Στη συνεχεια ιεραποστολικο,ενω συνεχως εβαζε τα χερια της γυρω απο το μουνι της(μαλλον για να ελεγχει το προφυλακτικο μην της μεινει μεσα,αν καταλαβα καλα απο οτι μου ειπε).
Της κρατουσα τα χερια μετα απο καποια στιγμη,αλλά οταν βαριομουν και της τα αφηνα,τον ιδιο χαβα αυτη!Συνεχισαμε με πισωκολλητο,όπου η γκομενα εχει απιστευτο πατο μιλαμε,μακαρι να τον εδινε!!
Εστηνε πολυ ομορφα τον κωλο της παντως και καποια στιγμη αρχισε να χαλαρωνει και να γινεται ιδιαιτερα θερμη και σταματησε το σπαστικο με τα χερια!!.....

Υγ το 1 στην καθαριοτητα,λογω πολυ βρωμικων σεντονιων δυστυχως...}

Ποιος είχε μυθοποιήσει την Μαριάννα; Κανένας...μία η δύο καλές κριτικές δεν συγκροτούν μύθο.Η κριτική του Ακόρεστος ταυτίζεται κατά πολύ με την δικιά μου:

Όσο για τα σεντόνια στου ΦΥΛΗΣ 109 ΚΑΤΩ, ποιος να αλλάξει σεντόνια;
Η τσατσά "κωλόφατσα που βαριέται";
Η βαρεμένη τσατσά που "αντιμετωπίζει τους πελάτες ως υποκείμενα";
Τα παραπάνω είναι γραφέντα από άλλους συναγωνιστές.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
{Η απομυθοποίηση της βυζομαριάννας!, Τρίτη 10 Νοε 2009, στις 22:38
(Μαριάννα) 
.....Η μαριαννα ειναι μια ψηλη μελαχροινη βουλγαρα μικρης ηλικιας,με 4αρια φυσικα βυζομπαλα και περιεργη φατσα(η μυτη της ειναι πολυ χοντρη χαμηλα και την κανει να μοιαζει με γουρουνακι!!)
Στο δωματιο αρκετα χαδια και αγκαλιες για αρχη,τοσο που με ανορθωσε πληρως και μολις μου φορεσε το προφυλακτικο πηγε να κατσει κατευθειαν πανω μου.
Που πας της λεω(?),ας κρατησουμε τα προσχηματα και την εστειλα για τρομπονι.Τιποτα ιδιαιτερο η πιπα της παντως...
Στη συνεχεια ιεραποστολικο,ενω συνεχως εβαζε τα χερια της γυρω απο το μουνι της(μαλλον για να ελεγχει το προφυλακτικο μην της μεινει μεσα,αν καταλαβα καλα απο οτι μου ειπε).
Της κρατουσα τα χερια μετα απο καποια στιγμη,αλλά οταν βαριομουν και της τα αφηνα,τον ιδιο χαβα αυτη!Συνεχισαμε με πισωκολλητο,όπου η γκομενα εχει απιστευτο πατο μιλαμε,μακαρι να τον εδινε!!
Εστηνε πολυ ομορφα τον κωλο της παντως και καποια στιγμη αρχισε να χαλαρωνει και να γινεται ιδιαιτερα θερμη και σταματησε το σπαστικο με τα χερια!!.....

Υγ το 1 στην καθαριοτητα,λογω πολυ βρωμικων σεντονιων δυστυχως...}

Ποιος είχε μυθοποιήσει την Μαριάννα; Κανένας...μία η δύο καλές κριτικές δεν συγκροτούν μύθο.Η κριτική του Ακόρεστος ταυτίζεται κατά πολύ με την δικιά μου:

Όσο για τα σεντόνια στου ΦΥΛΗΣ 109 ΚΑΤΩ, ποιος να αλλάξει σεντόνια;
Η τσατσά "κωλόφατσα που βαριέται";
Η βαρεμένη τσατσά που "αντιμετωπίζει τους πελάτες ως υποκείμενα";
Τα παραπάνω είναι γραφέντα από άλλους συναγωνιστές.

Φιλε μου δεν εξεφρασα κανενα παραπονο για την μαριαννα(ότι γραφτηκαν καλα λογια δηλαδη),σε καμια περιπτωση!!

Απλα την ειχα δει απο τον αυγουστο και οταν ειχα παει να την τεσταρω ειχε φυγει διακοπες και ετσι μου ειχε μεινει απωθημενο!!!

Μονος μου την ειχα βυζο-μυθοποιησει λοιπον  :tits2: :tits2: :tits2: :cum: :cum: :kissass: .

Και δεν μετανιωσα που την πηρα,ειχε και την πλακα της με τα τρελά της μεσα στο δωματιο και ειναι και ευδιαθετη κανει πλακιτσα μαζι σου,δεν σου λεει τελειωνε μαλακα και ουστ...

ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που την πηρα σε αυτο το γαμημενο βρωμικο μπουρδελο, και οχι σε αυτο που δουλευει συνηθως τα πρωινα,αλλα ας οψεται η καυλα,δεν ηθελα να μεινω παλι χωρις να την δοκιμασω...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε αμα βλέπετε σκατένια σεντόνια να φευγετε! Εγώ αυτό κάνω.

Κορυφαίο σκηνικό στο Φ54 όταν δούλευε παλιά η Σοφία (γνωστή σε όλους νομίζω). Μπαίνει μέσα, βλέπει τα σεντόνια, βάζει μια φωνή στην τσατσα, να ετοιμάσει κανούρια και φευγει για να τα πάρει, αφήνοντας με όρθιο με την πούτσα κάγκελο και το προφυλακτικό στο χέρι. Οταν γύρισε την βοήθησα να τα στρώσει και αφού ξεράθηκε στο γέλιο μου έκανε έξτρα περιποίηση!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αννα...Θεα!!
Γράφτηκε από τον[glow=red,2,300] djpapas [/glow]

Εδω ειμαι παλι αγαπητοι συναγωνιστες και τολμηροι αυτων των κοριτσιων.Τριτη χθες και μετα απο ποτακι με φιλους τα βηματα μου με οδηγησαν (το αυτοκινητο δηλαδη) σ'αυτο το μοναδικα εκλεπτισμενο προπυργιο του ερωτα.Η ωρα ηταν ηδη 2 μετα τα μεσανυχτα και ξεροντας οτι θα δουλευει η θεα Αννα ανεβηκα δειλα δειλα τα σκαλια.Θεωρουσα οτι λογω ωρας τα πραγματα θα ηταν χαλαρα.Μπηκα και με υποδεχτηκε η γνωστη ευγενικη κυρια(ξενη φυσικα).Στο σαλονι περιμεναν δυο συναγωνιστες περιεργο για τετοια ωρα.Η 'κυρια'μου ειπε οτι ειναι η Αννα και στο ακοθσμα και μονο του ονοματος της ριγη ηδονης διετρεξε το σωμα μου(παρολο που το ηξερα).Αρχισε το μυαλο μου να σχηματιζει τη μορφη της και η ηδονη γινοταν μεγαλυτερη!Ομολογω οτι ειμαι παλιος πελατης της Αννας και μενω ευχαριστημενος παντα.Μολις βγηκε στο σαλονι οι δυο συναγωνιστες σηκωθηκαν να πληρωσουν και να περασουν.Εγω θα ημουν τριτος στη σειρα αλλα δεν με χαλασε γιατι δεν βιαζομουν καθολου και αποφασισα να παρω προγραμα με 69 και πρωκτικο!Περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο καθως η Αννα ως γνωστον δεν βιαζεται ποτε.Οταν ομως η μορφη της ανοιξε την πορτα και μπηκε ηταν το σημειο που δεν αντεξα και σκεφτηκα οτι θα τελειωσω.Αφου μιλησαμε λιγο αρχισαμε και οι δυο ενα ατελειωτο γλυψιμο που κατεληξε σε 69 με θεα το υπεροχο μουνακι της!Η γλωσσα μου εξερευνησε καθε σπιθαμη του κατι το οποιο φανηκε να το απολαμβανει βγαζοντας ηρεμους αναστεναγμους ολο ηδονη!Τη γυρισα και εισχωρησα το ετοιμο να εκραγει απο ηδονη πεος μου αργα ως τη βαση του και ξανα....!Χτυπηθηκα αρκετη ωρα και το απολαμβανα.Τραβηχτηκα και στησυνεχεια το βυθησα στην ορθανοιχτη απο ηδονη τρυπα του κωλου της.Εκει η απολαυση συναντα την ηδονη και η μιξη αποφερει ενα φοβερο αποτελεσμα.Η Αννα ειναι οτι καλυτερο εχω συναντησει και σε αυτον τον τομεα καθως η γνωμη μου ειναι οτι το απολαμβανει και αυτο φαινεται!!Με την πρωτη ευκαιρια δοκιμαστε τη γιατι οι εποχες δεν ειναι για πεταμενα λεφτα,αλλα για σιγου
ρες επιλογες!!Θα επανελθω δρυμητρελοςςςς!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 10.11.2009

Τζούλη....σούπερ!!!, Τετάρτη 04 Νοε 2009, στις 22:35

Γράφτηκε από τον [glow=red,2,300]djpapas[/glow]   
το πρωι της τεταρτης 4/11/09 ο δρομος με εβγαλε ξανα σ'αυτο το κολασμενο προπυργιο του ερωτα!Ομολογω ειχα πανω απο μια εβδομαδα να περασω και προς ευχαριστη μου εκπληξη συναντησα την Τζουλη.Η τσατσα που με υποδεχτηκε ηταν ευγενικη και καλοσυνατη (περιεργο για ξενη...).Με κατατοπισε απολυτα για την κοπελα και μου ειπε οτι ηταν καινουρια στο χωρο.Καθως περιμενα στο σαλονι (ειχε 2 πελατες πριν...περιεργο για τετοια ωρα)και περιεργαζομουν το χωρο(πεντακαθαρος οπως παντα και πολυ προσεγμενος)βγηκε η Τζουλη απο το δωματιο κα τοτε...επαθα!!Μετριο υψος,ξανθια,αδυνατη!Δεν το πολυσκεφτικα και πηρα το προγραμα με το 69.Οταν ηρθε στο δωματιο με χερετησε και μιλησαμε λιγο ευχαριστα.Απο την ωρα που την ειδα στο σαλονι οι αντοχες μου αρχισαν να δοκιμαζονται και η απιστευτη ηδονη να χτυπαει κοκκινοοοο!!!Αρχιζοντας τα πρωκαταρτικα η κοπελα δεν βιαζοταν καθολου και το κολασμενα υπεροχο μουνακι της μοσχομυριζε σε σημειο να θες να το εχεις στο στομα σου ολη την ωρα.Με δικη μου προτροπη της ζητησα να της το καρφοσω αν και αυτη φαινοταν να το απολαμβανει οση ωρα την εγλυφα αλλα το καβλι μου δεν αντεχε αλλο.Στην αρχη της το εβαλα στα τεσσερα για να βλεπω το υπεροχο κωλαρακι της,μετα την γυρισα για να την εχω απο κατω μου και να βλεπω τα βυζακια της.Τελειωσα σχετικα γρηγορα για μενα αλλα η καβλα μου ηταν τετοια που δεν αντεχα περισοτερο.Φευγοντας με ευχαριστησε με ενα φιλι και της υποσχεθηκα οτι θα την ξαναδω.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω κριτικη και γιαυτο δεν μπορεσα να βαλω μεγαλυτερο βαθμο.Παιδια σπευσατε ολοι...Τζουλη!!!!

Όνομα κοπέλας: Τζούλη
Ημερ/νια επίσκεψης: 04.11.2009

Σιγουρα μικρος διαβαζες πολλα Βιπερ!!
Προτου ανεβασεις τις μαιμουδοκριτικες σου κανε και μια προεπισκοπηση καλου κακου!Ενα κλικ ειναι..
Η πειρατεια σκοτωνει :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είναι πολλές ...οι "συμπτώσεις"   :sunglasses:

επίσης, οι δυο τύποι (..."πελάτες της περίεργης ώρας") πάντα πηγαίνουν μαζί και στις 4/11/2009 και στις 10/11/2009   :cheesy:

...  ;)

koloborjos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μην απαντας αντι του poutsolis, μπερδευτηκες οπως ο saleas με τον pipo...

εσυ μάλλον μπερδεύτηκες φιλαράκι ;-)
το σχόλιο έγινε για εμένα. Απλά επειδή έγινε και
στους άλλους το αναφέρω για να στηρίξω τα λεγόμενά μου.
Διάβασε λίγο όλες τις κριτικές και θα καταλάβεις.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Αννα...Θεα!!
Γράφτηκε από τον[glow=red,2,300] djpapas [/glow]

Σιγουρα μικρος διαβαζες πολλα Βιπερ!!
Προτου ανεβασεις τις μαιμουδοκριτικες σου κανε και μια προεπισκοπηση καλου κακου!Ενα κλικ ειναι..
Η πειρατεια σκοτωνει... :grin: ...

..τον ερωτα  *P :boff:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Είναι πολλές ...οι "συμπτώσεις"   :sunglasses:

επίσης, οι δυο τύποι (..."πελάτες της περίεργης ώρας") πάντα πηγαίνουν μαζί και στις 4/11/2009 και στις 10/11/2009   :cheesy:

...  ;)
Ενας ειναι ο djpappa(ra)s αλλα οι συμπτωσεις ειναι πολλες oντως ;)
Υ.Γ Σορρυ κυρια Ηλια Ηλιου αν σας χαλαω..στο ελαχιστο που μπορω.. το promotion αλλα καλο θα ηταν την επομενη φορα που θα ανεβασετε κριτικη να την τσεκαρετε εκτενεστερα για τυχον λαθη

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Aλκιβιάδου 16 Γ:
{Καλόοοοοο!!!!, Τετάρτη 11 Νοε 2009, στις 12:35
Γράφτηκε από τον phantom2   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
(Εύα) 

καλημερα συναδελφοι!λοιπον αφου κατεβηκα για μια δουλεια ειπα να δω τι παιζει στα διακριτικα αυτα σπιτια της αλκιβιαδου!καταρχας υπαρχει εχεμυθεια και δεν ειναι καρφωμα γτ οσο να ναι κυκλοφορουν πολλα ματια.επι της ουσιας¨η ευα ειναι καμια 40 αρα με τελειο κορμι και στηθος 3αρι!20 το εισητηριο και περναω δωματειο!πεντακαθαρο πραγματικα και τσοντουλα.υπηρεσιες κατ εμε τελειες ανετα με το χρονο .ανεπιφυλακτα.επιτελουσ καποιοι τιμανε τουλαχιστον την αγορα και ας ειναι ...δελα .ειδαμε και τα στουντιο ...καλη συνεχεθια}

Προφανώς είναι η Εύα από Φυλής 92.Πόσα λεπτά έκατσε μέσα, κατάλαβες;

Επιβεβαωνωτο jocker.
Οντως η Ευα απο Φ92, εργαζεται πλεον στο Αλκιβιαδου 16Γ, με τα ιδια προγραμματα και υπηρεσιες....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Προς τους ΜΟΝΤΣ, ΑΝΤΜΙΝΣ
Επειδή ο pipos-saleas και δεν ξέρω γω τι άλλο, γαβγίζει σαν σκυλί που του πατήσαν την ουρά και επειδή έχει 8 ποστ, εκ των οποίων στα 7 βρίζει αριστερά και δεξιά αδιακρίτως και επειδή γεμίζει σελίδες με την τιποτολογία του, μήπως ήρθε η ώρα να πούμε ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ? 

Επισκέπτης
{Με εγγύηση Ρωσίας!!, Τετάρτη 11 Νοε 2009, στις 15:58
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βικτώρια) 
Επισκεψη την περασμενη παρασκευη μετα τις 12 το μεσημερι!
Αφού σαλοναρει η συμπαθης μελαχροινη κοπελα κι αφου ρωταω την τσατσα πως την λενε,μολις αποκρινεται ,λεω εδω ειμαστε!!
Επιζητουσα κατι εγγυημενο κι αφου θυμομουν καλα λογια για την συγκεκριμενη,σκαω το 20αρι.
Ερχεται κι η κοπελα στο δωματιο με την σειρα της,πολυ ευδιαθετη και καυλιαρα!
η Βικτωρια ειναι μελαχροινη κοπελα 21ετων απο τη Ρωσσια με συμπαθητικο προσωπο,ωραιο λεπτο κορμι και μικρο βυζακι με καυλερη ρωγα!
Ξαπλωνει διπλα μου στην αρχη πολυ χαλαρα και με χαιδευει στα επιμαχα σημεια και εξερευνει με τη γλωσσα της το σωμα μου και το λαιμο!
Στη συνεχεια προφυλακτικο και αρκετα καλη πιπα με φουλ deepthroat και επιδεξιο χτυπημα της γλωσσας της στα επιμαχα σημεια.
Στο σεξ πολυ θερμη και υπακουη,με φιλια σε προσωπο,λαιμο κτλ εκατερωθεν!
Αφου ειχε περασει κανα 15λεπτο μου ειπε να συντομευω,οπως και εκανα...Δεν με χαλασε καθως δεν εχω την απαιτηση να κατσει και μιση ωρα!
Όπου την ξαναβρω,θα την παρω οπωσδηποτε!!!}

H Βικτώρια άρχισε καλά την καριέρια της, χάλασε στην πορεία σε σημείο να μην κάνει πίπα μετά την είσοδο του πέους στο μουνί, της βάλανε χέρι και απ΄ότι διαβάζω επανακάμπτει.

Επισκέπτης
Φιλε μου δεν εξεφρασα κανενα παραπονο για την μαριαννα(ότι γραφτηκαν καλα λογια δηλαδη),σε καμια περιπτωση!!

Απλα την ειχα δει απο τον αυγουστο και οταν ειχα παει να την τεσταρω ειχε φυγει διακοπες και ετσι μου ειχε μεινει απωθημενο!!!

Μονος μου την ειχα βυζο-μυθοποιησει λοιπον  :tits2: :tits2: :tits2: :cum: :cum: :kissass: .

Και δεν μετανιωσα που την πηρα,ειχε και την πλακα της με τα τρελά της μεσα στο δωματιο και ειναι και ευδιαθετη κανει πλακιτσα μαζι σου,δεν σου λεει τελειωνε μαλακα και ουστ...

ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που την πηρα σε αυτο το γαμημενο βρωμικο μπουρδελο, και οχι σε αυτο που δουλευει συνηθως τα πρωινα,αλλα ας οψεται η καυλα,δεν ηθελα να μεινω παλι χωρις να την δοκιμασω...
Πράγματι δεν έδειξε να βιάζεται και σε μένα.Έχει ωραίο κώλο και υπέροχο στήσιμο στα τέσσερα.Κατά τα άλλα, κάκιστη πίπα, όχι γλυψίματα και τα χέρια στο μουνί συνέχεια.
Τα άλλο μαγαζί, τα πρωϊνά (Φυλής 80-εκεί την πήδηξα) είναι κι αυτό επιεικώς παρακμιακό.Η απουσία φωτός κρύβει την βρωμιά των σεντονιών.

Επισκέπτης
Επιβεβαωνωτο jocker.
Οντως η Ευα απο Φ92, εργαζεται πλεον στο Αλκιβιαδου 16Γ, με τα ιδια προγραμματα και υπηρεσιες....
Αλκιβιαδου 16Γ την πήρα.Ελεύθερο στοματικό 30 ευρώ.Καλή πίπα, περιποίηση @@, ψεύτικη ξενερωτική συμμετοχή αγγαρείας και στα 7 λεπτά ήθελε να φύγει.Στο τέλος μού είπε οτι
"μόνο 7 λεπτά είναι"

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αλκιβιαδου 16Γ την πήρα.Ελεύθερο στοματικό 30 ευρώ.Καλή πίπα, περιποίηση @@, ψεύτικη ξενερωτική συμμετοχή αγγαρείας και στα 7 λεπτά ήθελε να φύγει.Στο τέλος μού είπε οτι
"μόνο 7 λεπτά είναι"
Φανταζομαι συνεχιζει να δινει κουλουρακι στα 40 (20+20)

Μια απορια :
Πρωτη φορα της πηρες ?
Εγω την εχω παρει 4 φορες. Οντως την πρωτη φορα ηταν ετσι οπως περιγραφεις πανω κατω, αλλα φορα με την φορα βελτιωνοταν αισθητα.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Φανταζομαι συνεχιζει να δινει κουλουρακι στα 40 (20+20)

Μια απορια :
Πρωτη φορα της πηρες ?
Εγω την εχω παρει 4 φορες. Οντως την πρωτη φορα ηταν ετσι οπως περιγραφεις πανω κατω, αλλα φορα με την φορα βελτιωνοταν αισθητα.....

Τής άρέση πολύ νά μήν έχεις τρίχες......στά @@

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
είπαμε να βάζουμε κανα τόνο αλλά εσύ πρέπει να τους πήρες χοντρική
Σάς εύχαρισυώ πολύ γιά τή έπισήμανση άγαπητέ...
μετά τή προτροπή σας έδιορθώθη... :-* :-* :-* :-*

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
[shadow=red,left]
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα)

Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Πρόσβαση/Parking
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0

Απογευματινή τσαρκα στη φυλης με εκλεκτους συνοδοιπορους-τυπους της ηδονης!

Καταληξαμε στο 134 όπου εχει φιλοξενησει αστερακια αρκετες φορες!
Εκει η ευγενικη τσατσα μας παρουσιασε την σεξοβόμβα Αννουλα απο την Ρωσσια.
Ημουν με το 20αρικο ανα χειρας και το παρεδωσα ταχυστα στην τσατσα και μπηκα στο δωματιο.

Εν τω μεταξυ η αννουλα δεν αφηνε κανεναν να φυγει απο το σαλονι.Ειχε τον τροπο να τους μαγευει ολους με τις πουτανιες της.Να φανταστειτε οσο την περιμενα στο δωματιο,αυτη καταφερε με χουρό,ναζια,φιλια κτλ,να πεισει και εναν απο την εκλεκτη παρεα να περασει σε δωματιο,ενω αυτος ειχε ερθει μονο για παρεα στην τσαρκα!
Στο προκειμενο,ηρθε καποια στιγμη η Αννουλα για να ξεκινησουμε.

Η Αννουλα ειναι ξανθια ψηλη ρωσσιδα με ωραιο προσωπο,ομορφο λεπτο σωμα,τρομερη κωλαρα και ακομα πιο απιστευτα στητα βυζια με πανεμορφες θηλες!
μολις ξεκινησαμε,μερικα χαδια και φιλια και στη συνεχεια προφυλακτικο για τρομπονι.
Τον επαιρνε βαθια,αλλα με πονουσαν τα δοντια της,οπότε αυτο μου τα χαλαγε...
καθ'όλη τη διαρκεια οταν πηγαινα να ακουμπησω το προσωπο της ή το μουνι της με απετρεπε κρατωντας μου τα χερια καρφωμενα στο κρεβατι.
Στο σεξ επαιρνε πολυ ωραιες στασεις,αλλα ηταν ψυχρη και ηθελε να εχει αυτη τον ελεγχο.
Και στο τελος ενω δεν ειχε περασει και πολλη ωρα δυσανασχετησε και ενω της ζητησα να αλλαξουμε σταση για να τελειωσω,το αρνηθηκε πολυ ακομψα.

Και στον συνοδοιπορο που μπηκε μετα,ενω ηταν τρομερα υποσχομενη στο σαλονι,μεσα τον απογοητευσε,όπως μου ειπε!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.11.2009[/shadow]

Αφού η κοπέλα σας δυσαρέστησε ΚΑΙ τους δυό σας, απορώ πως τότε της βάζεις : Συμμετοχή = 8  &  Σχέση απόδοση/τιμής 7 ? ? ? ? ?  :think:
Πιστεύω ότι η βαθμολογία πρέπει να είναι πιο ακριβής και κατατοπιστική. Δηλαδή αν σας ικανοποιούσε, πόσο θα της έβαζες ???

Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom