Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπόν.
Καταρχήν το θρέντ το πηδήξατε με off topic...
κατα δευτερον ο pipos69 είναι προκλητικός και κατ εμε δεν μιλά σωστά.
ΟΜΩΣ
αν όντως αυτά που λές σου τα είπανε πουτανες της δουλειας, τοτε
Ειναι μαλακισμένες και οι 2, που δίνουν προσωπικά στοιχεια πελάτη σε τρίτους, που δεν τους αφορουν. και άλλο τόσο μαλάκας είσαι εσύ που ασχολείσαι και τα δημοσιευεις εδώ.

Συγχαρητηρια σε ολους
σωστος  :thumbsup:δεν θα τολμαμε να γραφουμε κριτικη μην μας πουν μικροτσουτσουνους....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
λοιπόν.
ΟΜΩΣ
Ειναι μαλακισμένες και οι 2, που δίνουν προσωπικά στοιχεια πελάτη σε τρίτους, που δεν τους αφορουν. και άλλο τόσο μαλάκας είσαι εσύ που ασχολείσαι και τα δημοσιευεις εδώ.

Συγχαρητηρια σε ολους

Σ΄ Άγαπώ πολύ!!!!!!!!!!! :-*

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
πληρώνοντας με το βρωμόχρημά σου τις αθώες ψυχούλες

αν δεν κανω λαθος και εσυ σε μια απο αυτες τις ψυχουλες δεν απευθυνθηκες;;;; :rolleyes:

λοιπόν.
ΟΜΩΣ

Συγχαρητηρια σε ολους

συμφωνω απολυτα. ειναι απαραδεκτο οι γυναικες του χωρου να συζητανε για τον καθε πελατη. ποσο μαλλον το να συζητανε με αλλους πελατες προσωπικα θεματα!

Επισκέπτης
το γαμησατε & ψοφησε παιχτες..
ουτε οι αγαμητου & απαρτου γωνια του κοσμοφορουμ δεν σκουζουν ετσι..

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πάντως ρε μάγκες το παληκάρι γράφεται και με ένα λάμδα :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
πάντως ρε μάγκες το παληκάρι γράφεται και με ένα λάμδα :2funny:

Ρε Νώντα και με 3 και με 4 δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά μη μας κάνει και μάθημα γραμματικής ο καθ΄όλα  ανορθόγραφος!
Για μένα ΤΕΛΟΣ το θέμα !
Πάμε να κάνουμε καμιά κριτική στις κριτικές των άλλων τώρα ! :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Η τρελλά παρακμιακή φάση που περιγράφει ο SpermΒob, με καθήλωσε !

Να διορθωθεί βέβαια το <<βλήματα>> και να μπει το σωστό βλέμματα, γιατί θα πάθει κανένας χριστιανός και δε θα περνάει ούτε απ έξω !  :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Αλίσα η προπόνηση κάνει θαύματα, Τρίτη 10 Νοε 2009, στις 18:04
Γράφτηκε από τον poutsolis 

Είχα συνευρεθεί και παλιότερα με την κοπέλα αυτή όμως δεν μου γέμισε το μάτι και δεν είχα γράψει κριτική. Μολις την ξαναείδα στο σαλόνικάτι μου έκανε κλικ ότι έχει αλλάξει και αποφάσισα να περάσω στα ενδότερα. Ο χώρος αρκετά καθαρός ένας συναγωνιστής πριν από εμένα οπότε η αναμονή όχι μεγάλη. Η κοπέλα μόλις έρχεται στο δωμάτιο τα πεταέι όλα και με τρελένει. Είναι πολύ χυμώδης λες και παίζει σε τσόντα και αρχίζει φιλιά και χάδια σε όλο το σώμα. Τρελό θεότρελο τσιμπούκι χωρίς αρχιδογλειψίματα και άγρια καβάλα σαν λυσσασμένη φοράδα. Για να μην τελειώσω την κατεβάζω και τότε αυτή κάνει το ασύλληπτο. Μωρο μου μου λέει θέλω να με γλυψεις. Που της λέω? Ξέρεις που μου λέει. Και αρχίζω να της γλείφω το μουνα.. το οποίο ήταν και πολύ γευστικό. (Βέβαια μετά το μετάνιωσα και έτρεχα να βρω ανοικτό φαρμακείο να βάλω αντισηπτικό) Την έβαλα στα τέσσερα και με θέα την υπέροχη (από τις καλύτερες κωλάρες που έχω βρει σε στούντιο) κωλάρα της την σφυροκόπησα και την έκανα να σκούζει σαν κατσίκι. Εκεί παρέδωσα πνέυμα και γω. Ήταν τέλεια. Οπως μου είπε αργότερα, είχε τα κέφια της γιατί είχε τα γενέθλιά της (δεν θα πω τα πόσα έκλεισες Αλίσα) και ήθελε να κάνει τους πελάτες της να περάσουν πολύ ωραία. Χρόνια πολλά λοιπόν και από εδώ.

:zfuck: :zfuck: :zfuck:
(αν και ειναι αρνι!!  :2funny:)

προκειται για την αλισα απο βριλησσου;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
[color=red]Μια πίπα γύρο [/color] παρακαλώ!!!!, Τρίτη 10 Νοε 2009, στις 21:57
Γράφτηκε από τον Πουτανγαμών   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - #1 αξιολογητής!

Σήμερα πήγα για πρώτη φορά σε αυτό το καινούριο στούντιο . Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας στα σύνορα με Αγίους Αναργύρους. Πολύ ωραίος χώρος. Δεν είναι και στο πιο διακριτικό μέρος της περιοχής , αλλά τέλος πάντων. Μπήκα μέσα και κάθησα στο σαλόνι, . Η κυρία της υπηρεσίας πολύ ευγενική και πολύ ψαρωμένη. Είχε τα προγράμματα γραμμένα σε μπλοκάκι και μου τα διάβασε. Η όλη φάση θύμισε εστιατόριο που έρχεται το γκαρσόνι και σου λέει τί έχει το μενού. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην γελάσω. 50 το απλό νομίζω, 60 με ποδολαγνεία και 70 το 69 ή το αισθησιακό μασάζ και 100 το φουλ με ελεύθερο, ισπανικό κλπ. Και βγήκε η κοπέλα. Έκπληξη. Η Σαμπρίνα από Βριλησσού!!!!! Αμέσως πέρασα στο δωμάτιο .

...............................................................................................

Πρώτα απ όλα γαμώ τα γέλια ο τίτλος ! ΠΙΠΑ ΓΥΡΟ !!! Θα το ζητάω απο δω και πέρα ! :2funny: :2funny: :2funny:
Η Σαμπρίνα πριν κανά μήνα μου χε πεί οτι θα την έκανε για Σαλονίκη, μόλις επέστρεφε απο Τσεχία ! Αλλά απ ότι φαίνεται, η Αθηνούλα έχει το χρήμα και σου λέει, τι να πα να κάνω στη φτωχομάνα ! Καλύτερα για μας, δηλαδή !
Εγώ απο Σαμπρίνα έχω πάρει και τα καλύτερα και τα ανύπαρκτα, και δεν ξέρω αν θα ξαναδοκιμάσω, αλλά χαίρομαι που είναι εδώ για τα παιδιά που την λατρεύουν (και όχι αδίκως ) !!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εγώ απο Σαμπρίνα έχω πάρει και τα καλύτερα και τα ανύπαρκτα, και δεν ξέρω αν θα ξαναδοκιμάσω, αλλά χαίρομαι που είναι εδώ για τα παιδιά που την λατρεύουν (και όχι αδίκως ) !!!!
Εγω εφαγα τα ανυπαρκτα-τυπικουρα την πρωτη και μοναδικη φορα που την πηρα πριν κανα μηνα...τοτε που εφευγε μονιμα για το μαμα πατριδα και καλα...οποτε για μενα γιοκ!!
Ειναι Γυναικαρα παντως κι ειμαι σιγουρος πως αυτοι που την εχουν τιμησει αρκετες φορες κατι θα ξερουν παραπανω

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το ξένο είναι πιο γλυκό, Τρίτη 10 Νοε 2009, στις 13:38

Γράφτηκε από τον fuckalis  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία 7.5
Εμφάνιση κοπέλας 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι.Τα "πέτρινα χρόνια" του '80 και αρχών '90 ανήκουν πια στην ιστορία.Η ανδριάνα αγαπάει τους άντρες και προσφέρει σούπερ υπηρεσίες.'Αν πας καθαρός και της "δοθείς" ψυχικά, εκείνη θα σου δοθεί ψυχικά και σωματικά.Παιχνιδάκια που δεν στα προσφέρει ούτε η γκόμενά σου ή η γυναίκα σου.
Υ.Γ.Πολλά ορθογραφικά λάθη, ρε παιδιά!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
για κασσανδρας 3 απο pipo69

Φεύγοντας μου είπε ότι γιορτάζει την Κυριακή που μας έρχεται. "Πέρνα μωρό μου να μου πεις χρόνια πολλά και εγώ θα σε κεράσω από το γλυκό μου..." Τι να εννοεί δεν ξέρω, αλλά θα πάω να το μάθω την Κυριακή.

για σπυρου πατση 40 απο m1k3pb

Φυσικά κ ανακοίνωνε σε όλους ότι αύριο έχει γενέθλια.
Overall, καλή περίπτωση από τις λίγες που κυκλοφορούν.

για σπυρου πατση 40  απο  poutsolis

Παιδιά αυτές τις μέρες έχει και γενέθλια, πείτε της χρόνια πολλά, να σαι καλά κορίτσι μας, να μας τα καλοπιάνεις!

καινουργια ειναι αυτη η μοδα με τα γενεθλια και τις γιορτες? :o
μα καλα για μαλακες μας περνανε αμα ειχαν γιορτες και γενεθλια σιγα μην τις περναγαν μες το μπουρδελο
απλα πεταν τη μαλακια μπας και τσιμπησει κανενας χριστιανος και πιστεψει οτι επειδη η πουτανα γιορταζει θα εχει τις super επιδοσεις :jerking:
ε απο αυριο οπου πηγαινω θα λεω και γω οτι εχω γενεθλια μπας και τσιμπησω κανα extraδακι :2funny:

για βουλιαγμενης 83 απο poutsolis

Ήταν τέλεια. Οπως μου είπε αργότερα, είχε τα κέφια της γιατί είχε τα γενέθλιά της (δεν θα πω τα πόσα έκλεισες Αλίσα) και ήθελε να κάνει τους πελάτες της να περάσουν πολύ ωραία. Χρόνια πολλά λοιπόν και από εδώ.

:2funny: :2funny: :2funny:
εχω λιωσει λεμε
επιδημια τα γενεθλια
ρε συ poutsolis ο ληξιαρχος της γειτονιας εισαι?
2 στα 2 γενεθλια εχεις
παρε και κανενα δωρακι μαζι σου μονο με το 50αρι σκας? :2funny:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
απο  koloborjos  για βουλιαγμενης 83

Μου είπε ότι απόψε θα έχει τα γενέθλιά της και να πάω να περάσουμε καλά
Ενώ πλήρωσα απλό μου έκανε δώρο Sex Show και Ισπανική Πιπούλα.

καλως τονα κ ας αργησες :2funny: :2funny:
εσυ πηρες και δωρο βλέπω
τουρτα εφαγες? σβηνανε κερακια στη κουζινα :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για βουλιαγμενης 83 απο poutsolis

Ήταν τέλεια. Οπως μου είπε αργότερα, είχε τα κέφια της γιατί είχε τα γενέθλιά της (δεν θα πω τα πόσα έκλεισες Αλίσα) και ήθελε να κάνει τους πελάτες της να περάσουν πολύ ωραία. Χρόνια πολλά λοιπόν και από εδώ.

:2funny: :2funny: :2funny:
εχω λιωσει λεμε
επιδημια τα γενεθλια
ρε συ poutsolis ο ληξιαρχος της γειτονιας εισαι?
2 στα 2 γενεθλια εχεις
παρε και κανενα δωρακι μαζι σου μονο με το 50αρι σκας? :2funny:
πολυ γεννεθλιο ο τυπος λεμε
θα την βρισκει ετσι φαινεται :2funny:

koloborjos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
"Κύριε" Pipo
1. Το παλικαράκι που έγραψες, γράφεται με 2 λ και η (παλληκαράκι). Αυτά, για τα περί λογιότητας,...!
2. Το φρέσκο γρασίδι, είναι για να το τρώνε τα γίδια και τα μοσχάρια
3. Τα ομορφόπαιδα και οι μάγκες γαμάνε παντού και πάντα και ξέρουν να περνάνε καλά κάτω απο όλες τις συνθήκες (και με τις επαγγελματίες- για να μη σου πω, κυρίως με τις επαγγελματίες)!
4. Τα ομορφόπαιδα και οι μάγκες δεν κυνηγάνε τη μπάλα, γιατί δεν το έχουν ανάγκη !
5. Τα μπαλάκια μου δεν περιμένω και ούτε με νοιάζει να τα αξιολογήσεις εσύ ή  οποιος άλλος! Τα έχω για προσωπική χρήση   κατά πως μ αρέσει εμένα!
6. Τι έγινε ? Μήπως αντιλήφθηκες οτι δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια και στην έδωσε ?
7. Να σου πω ποιός είμαι ? Θα στο πω λοιπόν ! Διάβασε 900τόσα πόστ που έχω κι ίσως καταλάβεις και ποιος  είμαι και γιατί όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.
8. Αν διαβάσεις όμως μόλις τη προηγούμενη σελίδα ίσως καταλάβεις κάτι λίγο
9. Οι κριτικές που γράφονται,σε μεγάλο βαθμό είναι υποκειμενικές και  γράφονται για ενημέρωση και όχι για προσωπική αντιπαράθεση. Αν ρε φίλε νοιώθεις οτι σε κορόϊδεψα και πέταξες το 50άρι σου, να σου δώσω ένα 100ρικο να ρεφάρεις, αλλά να μιλάς ώριμα και κατά πως πρέπει για την ηλικία σου και όχι σαν 15χρονο υστερικό.
10. Βλέπω μια επιθετικότητα και ένα τρόπο έκφρασης (με τεράστιο βριζολόγιο), που τελικά και δίκιο να έχεις, το έχεις ήδη χάσει !
11. Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Αμα σου πω οτι την Αλέξια την έχω γκόμενα θα μπορέσεις να κοιμηθείς, χωρίς να πετάγεσαι στον υπνο σου  ?  :2funny:

Αντε ρε συ περαστικά και να ΜΗΝ τα λεμε !

Α, ώστε εσύ τελικά είσαι η ψωνάρα που μας ζάλισες τον έρωτα με το θρεντ "με αγαπάει μια πουτάνα πείτε μου τι να κάνω?" Τα ακούς ρε lagoudakis το βρήκαμε το ψώνιο που έμπαινε με δεύτερο nick. Πρόσεχε μόνο μη σε πιάσει στα χέρια του ο άντρας της γιατί έχω μάθει ότι είναι λίγο άγριος ο ρωσσοπόντιος!

koloborjos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πολυ γεννεθλιο ο τυπος λεμε
θα την βρισκει ετσι φαινεται :2funny:

nomizo oti exei pesei polu zhlia se auto to bourdeloxoro teleutaia. mia enas efage kollhma epeidh kapoios allos phdhkse pio kala mia poutana, o allos giati den tou dosane na faei tourta, o parakato giati kapoios allos efage apo polles tourtes. Ti na sas po re paidia, ama exeis filo ekei pou ekdidoun adeies gia tis ***** mathaineis pote exoun genethlia kai tros tourtitsa. :uglystupid: Apo ekei kai pera diavazoume kritikes kai enhmeronomaste kai meis pou den exoume gia na fame kana  :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom