"Κύριε" Pipo
1. Το παλικαράκι που έγραψες, γράφεται με 2 λ και η (παλληκαράκι). Αυτά, για τα περί λογιότητας,...!
2. Το φρέσκο γρασίδι, είναι για να το τρώνε τα γίδια και τα μοσχάρια
3. Τα ομορφόπαιδα και οι μάγκες γαμάνε παντού και πάντα και ξέρουν να περνάνε καλά κάτω απο όλες τις συνθήκες (και με τις επαγγελματίες- για να μη σου πω, κυρίως με τις επαγγελματίες)!
4. Τα ομορφόπαιδα και οι μάγκες δεν κυνηγάνε τη μπάλα, γιατί δεν το έχουν ανάγκη !
5. Τα μπαλάκια μου δεν περιμένω και ούτε με νοιάζει να τα αξιολογήσεις εσύ ή οποιος άλλος! Τα έχω για προσωπική χρήση κατά πως μ αρέσει εμένα!
6. Τι έγινε ? Μήπως αντιλήφθηκες οτι δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια και στην έδωσε ?
7. Να σου πω ποιός είμαι ? Θα στο πω λοιπόν ! Διάβασε 900τόσα πόστ που έχω κι ίσως καταλάβεις και ποιος είμαι και γιατί όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.
8. Αν διαβάσεις όμως μόλις τη προηγούμενη σελίδα ίσως καταλάβεις κάτι λίγο
9. Οι κριτικές που γράφονται,σε μεγάλο βαθμό είναι υποκειμενικές και γράφονται για ενημέρωση και όχι για προσωπική αντιπαράθεση. Αν ρε φίλε νοιώθεις οτι σε κορόϊδεψα και πέταξες το 50άρι σου, να σου δώσω ένα 100ρικο να ρεφάρεις, αλλά να μιλάς ώριμα και κατά πως πρέπει για την ηλικία σου και όχι σαν 15χρονο υστερικό.
10. Βλέπω μια επιθετικότητα και ένα τρόπο έκφρασης (με τεράστιο βριζολόγιο), που τελικά και δίκιο να έχεις, το έχεις ήδη χάσει !
11. Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Αμα σου πω οτι την Αλέξια την έχω γκόμενα θα μπορέσεις να κοιμηθείς, χωρίς να πετάγεσαι στον υπνο σου ?
Αντε ρε συ περαστικά και να ΜΗΝ τα λεμε !