pipo69
Νέος
κάτι θα ξέρει
koita ligo thn kritikh mou kai tha katalaveis. Neos?
E, oxi da 55arhs pou phgainei se spitia apo th 10etia tou 70.
Esu zouses tote? Apla tora ematha na xeirizomai PC kai Internet
kai leo na palioso san kai sena
pipo69
Νέος
κάτι θα ξέρει
Να παρακαλεσω λιγο για την προσοχη ολων μας.
Στην κριτικη του salleas για την Βαλεντινα ναφερεται στις υπηρεσιες το πρωκτικο sex.
Για του λογου το αληθες:
Δεν παιζει με τιποτα τετοιο ενδεχομενο.
Δεν εγινε σιγουρα με δολο, αλλα λιγη προσοχη στην συμπληρωση των υπηρεσιων δεν βλαπτει.
Γιατι αλλοιως δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις, για οσους δεν γνωριζουν καποια πραγματα.....
Ούτε εγώ είμαι "παλιός", και προφανώς ο σχολιασμός δεν ήταν για σένα, ούτε για τα υπόλοιπα μέλη που έχουν από 1-2 μηνύματα, αλλά όταν κάποιος, που γράφτηκε σήμερα στο σάιτ, έχει 1 κριτική (με άριστες βαθμολογίες σε όλα), και 1 post που αποκαλεί κάποιο κατά τα άλλα γνωστό μέλος ΨΕΥΤΗ - είναι κάπως περίεργο, όχι;
Η αλήθεια αγαπητέ μου φίλε είναι ότι ενώ έχω στείλει αντίστοιχη κριτική δεν δημοσιεύτηκε δεν ξέρω το γιατί και την ξαναέστειλα. Άρα, 2 κριτικές. Καλύτερα τώρα?
Την Αλέξια την ξέρω πάνω απο ένα χρόνο και πάντα έχω περάσει απο καλά έως τέλεια μαζί της !
Αν διαβάσει κάποιος τις κριτικές μου, θα δεί ας πούμε για παράδειγμα πως έχω μια πολύ καλή κριτική για τη Σαμπρίνα και μια όχι τόσο καλή για την ίδια (Νομίζω οτι η 2η δεν έιναι κριτική, αλλά απλά έγραψα, ότι ήταν βιαστική και βρισκόταν αλλού, στο θρεντ για ημερήσια ενημέρωση για στούντιο). Αυτό θα πεί πως δεν έχω καμία δυσκολία να πω τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη !
Επιπλέον
Είναι λογικό όταν μιά κοπέλα σε γνωρίζει να έχει πιο χαλάρή συμπεριφορά και να είναι πιο κοντά σ αυτά που σου αρέσουν!
Είναι λογικό να μην αποδίδει κάποια - όποια,το ίδιο με όλους ! (Πείτε χημείες, φυσικές, τριγωνομετρίες ότι θέλετε, αν κι εγώ δεν συμφωνώ με αυτά και νομίζω ότι αλλού είναι το μυστικό και το έχω γράψει. Αλλά ας μην επαναλαμβάνομαι)
Είναι λογικό μερικές φορές να υπάρχουν κι άλλες ιδιατερότητες της στιγμής, που καθορίζουν την τελική έκβαση μιας τέτοιας συνευρεσης !
Είναι λογικό να μην μπορούν όλοι να χειριστούν τις όποιες καταστάσεις,... με τον ίδιο τρόπο !
Είναι λογικό για μένα, να έχω ακόμη ένα λόγο να μην ξαναγράψω κριτική, και αυτό θα κάνω !
Ευχαριστώ !
Επιτρεψε μου να σου πω οτι αυτο δεν ειναι λυση.
Αμα ο καθενας μας στην καθε "κοντρα" με την κριτικη του, σταματουσε να γραφει, τοτε ενα μεγαλο κοματι του site θα υπολειτουργουσε και σημαντικες πληροφοριες θα χανοντουσαν.
Ηταν οντως βαρυς ο χαρακτηρισμος "ΨΕΥΤΗΣ" που δεχτηκες, αλλα προσπαθησε να τον ξεπερασεις και να συνεχισεις να γραφεις, για το καλο ολων των υπολοιπων.
{...Οι λεπτομέρειες είναι πάντα προσωπικές...}
Στις κριτικές ΠΡΕΠΕΙ να γράφουμε λεπτομέρειες για να διαμορφώνουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα οι συναγωνιστές.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ...
Σωστος.....Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι σχετικά με το θέμα για τις λεπτομέριες που πρέπει να αναγράφονται στην κριτική με αφορμή ένα πόστ για τα προσωπικά θέματα:
θα συμφωνήσω οτι σε μια κριτική πρέπει να γράφουμε αντικειμενικά περιγράφοντας όσο πιο αναλυτικά μπορούμε τις υπηρεσίες της κοπέλας έτσι ώστε αυτός που την διαβάζει να παίρνει όσο το δυνατών καλύτερη εικονα. Ομως πιστευω οτι σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιες λεπτομέρειες καλό είναι να μήν λέγονται. Δηλαδή όταν για κάποιο λόγω η κοπέλα δίνει κάποιες έξτρα υπηρεσίες στον πελάτη, επειδή πχ μπορεί να είναι συχνός και σταθερός πελάτης επι χρόνια, δεν χρειάζεται να το αναφέρει αφού μπορεί να τα ζητάνε άλλοι και η κοπέλα να μήν θέλει να το κάνει.
για παράδειγμα, αν η τάδε πουτάνα, με αφήνει να τελειώνω πάνω της επειδή μπορεί να με συμπαθεί η δεν ξέρω 'γώ τι αλλο, δεν σημαίνει οτι το κάνει με όλους. Και αμα κάθομαι και το γράψω στις κριτικές τότε μπορεί να πάνε και άλλοι και να το ζητάνε φέρνοντας την κοπέλα σε δύσκολη θέση.
Λοιπον παιδες συμφωνω με τον φιλο και να πω κατι! Οι ιεροδουλες ειναι παντα ανθρωποι! Βλεπουν καθε μερα ενα σωρο κοσμο! Εχει υπαρξει περιπτωση να παω με φιλο σε μπουρδελο και θα πω και που! Στην Χριστινα! Μπηκε μεσα μπηκα και εγω με μενα ξεσκιστηκε ξερετε πως και με τον φιλο δεν εκανε τιποτα! Γιατι??? Γιατι ηταν μεσα στην μπιχλα!Μερικά πραγματάκια ακόμη
1. Καμμία μα καμμία, ΔΕΝ γνωρίζει ή γνώριζε το νικ μου ! Βρισκομαστε μαζί, ( με όποια βρισκόμαστε ) της λέω το όνομά μου, αλλά όχι το νικ μου ! Δηλαδή δεν χρησιμοποιώ το σαϊτ σαν μέσο πίεσης σε καμμία κοπέλα !
2. Κανένας μα κανένας εδώ μέσα δεν με ξέρει προσωπικά ! Δηλάδή όποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν με μένα και με τα γούστα μου, καλά κάνουν και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν!
3. Οταν γράφει κάποιος μια κριτική εκθέτει δημόσια και την κοπέλα και τον εαυτό του (στο τι και πως το κάνει,... ότι κάνει). Αυτό δεν ξέρω, αν έχει πλάκα, αν λειτουργεί ενημερωτικά ή απ την αλλη αν πιέζει τις κοπέλες να λειτουργήσουν με τρόπο που οι ίδιες δεν θέλουν ή δεν τους αρέσει. Δηλαδή μερικές φορές οι κριτικές, εκτός απο ενημέρωση, ασκούν και πίεση στα κορίτσια (ψυχολογική ή άλλη) και εμένα δεν μου αρέσει κάτι τέτοιο.
4. Συχνά έχω δεί χυδαίες κριτικές που με ενόχλησαν με το ύφος και το περιεχόμενό τους και πρέπει να πω το ίδιο και κάποιες κοπέλες της δουλειάς.
5. Για τον φίλο που έγραψε ΨΕΥΤΗΣ. Μια προσωπική εκτίμηση έκανε, χωρίς να με ξέρει, χωρίς ίσως ποτέ να έχει δει τι έχω γράψει κατά καιρούς. Δεν με ενόχλησε ! Ισα-ίσα ο αυθορμητισμός του καθενός είναι κάτι που μου αρέσει και λείπει. Είναι κατανοητό, όταν εκεί που εγώ πέρασα τέλεια, κι αυτός το αντίθετο, να σκεφτεί έτσι. Αλλά αν σε ένα στούντιο που το πάρκινγκ είναι εύκολο και η καθαριότητα σε πολύ ψηλά επίπεδα (Ντουζιέρα-πετσέτες-σαπούνια-σεντόνια) βλέπω να βάζει χαμηλούς βαθμούς, τότε διακρίνω μια εμπάθεια ή τουλάχιστον μια εντελώς λάθος εκτίμηση και παρουσιάση της πραγματικότητας.
6. Χίλιες καλές κριτικές έχουν μιά-δυό κοπέλες (απο τα πρώτα ονόματα στο χώρο), αλλά εμένα δεν μου κάνουν κλικ! Τι να κάνω ? Να βγώ και να λέω ότι δεν ξέρετε τι λέτε, όλοι εσείς που την καταβρίσκετε με την Ν και τη Σ (...λέμε τώρα )
7. Κάθε μέρα ανεβαινουν δεκάδες κριτικές. Εγώ, αλλά νομίζω και αρκετοί άλλοι, λίγες είναι οι κριτικές που εμπιστευόμαστε, γιατί εμπιστεύόμαστε τα συγκριμένα ατομα που τις γραφουν. Δηλαδή έχει άλλη βαρύτητα του καθενός ο λόγος,...και ο τρόπος,...!
Τελικά έτσι όπως γράφονται οι κριτικές δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Για τους παραπάνω λόγους και όχι γιατί δήθεν θίχτηκα αποφάσισα να μην ξαναγράψω κριτική ! Αν βρεθεί ένας τρόπος που να κάνει πιο αξιόπιστες και πιο αντικειμενικές τις κριτικες θα επανέλθω !
Μερικά πραγματάκια ακόμη
1. Καμμία μα καμμία, ΔΕΝ γνωρίζει ή γνώριζε το νικ μου ! Βρισκομαστε μαζί, ( με όποια βρισκόμαστε ) της λέω το όνομά μου, αλλά όχι το νικ μου ! Δηλαδή δεν χρησιμοποιώ το σαϊτ σαν μέσο πίεσης σε καμμία κοπέλα !
2. Κανένας μα κανένας εδώ μέσα δεν με ξέρει προσωπικά ! Δηλάδή όποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν με μένα και με τα γούστα μου, καλά κάνουν και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν!
3. Οταν γράφει κάποιος μια κριτική εκθέτει δημόσια και την κοπέλα και τον εαυτό του (στο τι και πως το κάνει,... ότι κάνει). Αυτό δεν ξέρω, αν έχει πλάκα, αν λειτουργεί ενημερωτικά ή απ την αλλη αν πιέζει τις κοπέλες να λειτουργήσουν με τρόπο που οι ίδιες δεν θέλουν ή δεν τους αρέσει. Δηλαδή μερικές φορές οι κριτικές, εκτός απο ενημέρωση, ασκούν και πίεση στα κορίτσια (ψυχολογική ή άλλη) και εμένα δεν μου αρέσει κάτι τέτοιο.
4. Συχνά έχω δεί χυδαίες κριτικές που με ενόχλησαν με το ύφος και το περιεχόμενό τους και πρέπει να πω το ίδιο και κάποιες κοπέλες της δουλειάς.
5. Για τον φίλο που έγραψε ΨΕΥΤΗΣ. Μια προσωπική εκτίμηση έκανε, χωρίς να με ξέρει, χωρίς ίσως ποτέ να έχει δει τι έχω γράψει κατά καιρούς. Δεν με ενόχλησε ! Ισα-ίσα ο αυθορμητισμός του καθενός είναι κάτι που μου αρέσει και λείπει. Είναι κατανοητό, όταν εκεί που εγώ πέρασα τέλεια, κι αυτός το αντίθετο, να σκεφτεί έτσι. Αλλά αν σε ένα στούντιο που το πάρκινγκ είναι εύκολο και η καθαριότητα σε πολύ ψηλά επίπεδα (Ντουζιέρα-πετσέτες-σαπούνια-σεντόνια) βλέπω να βάζει χαμηλούς βαθμούς, τότε διακρίνω μια εμπάθεια ή τουλάχιστον μια εντελώς λάθος εκτίμηση και παρουσιάση της πραγματικότητας.
6. Χίλιες καλές κριτικές έχουν μιά-δυό κοπέλες (απο τα πρώτα ονόματα στο χώρο), αλλά εμένα δεν μου κάνουν κλικ! Τι να κάνω ? Να βγώ και να λέω ότι δεν ξέρετε τι λέτε, όλοι εσείς που την καταβρίσκετε με την Ν και τη Σ (...λέμε τώρα )
7. Κάθε μέρα ανεβαινουν δεκάδες κριτικές. Εγώ, αλλά νομίζω και αρκετοί άλλοι, λίγες είναι οι κριτικές που εμπιστευόμαστε, γιατί εμπιστεύόμαστε τα συγκριμένα ατομα που τις γραφουν. Δηλαδή έχει άλλη βαρύτητα του καθενός ο λόγος,...και ο τρόπος,...!
Τελικά έτσι όπως γράφονται οι κριτικές δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Για τους παραπάνω λόγους και όχι γιατί δήθεν θίχτηκα αποφάσισα να μην ξαναγράψω κριτική ! Αν βρεθεί ένας τρόπος που να κάνει πιο αξιόπιστες και πιο αντικειμενικές τις κριτικες θα επανέλθω !
Ουτε που καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης......
Τετοιες κριτκες κανουν ΚΑΚΟ στις κοπελες
"Χρηματιστήριο η Νατάσα", Κυριακή 08 Νοε 2009, στις 21:53
Γράφτηκε από τον FACKMAN - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νατάσσα)
Συνολική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Η εξομολόγηση ενός φίλου.
" Πήγα κατευθίαν στο σημείο "μηδέν" χωρίς παρεμβολες. Αγνοώντας κάθε τι σηναντούσα στο δρόμο μου. Αντιρύζιντας το βλέμμα της Νατάσας διαπίστωσα ότι μόνο το αίσθημα του πόνου θα μπορούσε να νικήσει την ηδονή της Νατάσας. Το θήριο αποφασισμένο να με κατασπαράξει με πιάνει από τα μπαλακια και με πετάει στην φλοκάτη. Μου φέρνει το αρωματισμένο κυλοτάκι της στη παθιασμένη μου γλώσσα. Μετά από ένα εξαντλητικό γλύψιμο της "κυρίας" μου, τραβάει το κυλοτάκι της και καθοδηγεί το άρμα από την πίσω πόρτα. Μετά από τρελλά "τετ ακε" και καταλαβένοντας οτι φτάνει η ώρα να παρκάρω, κτυπιέται σαν τρελλη και φονάζοντας μου "λερωσε με-λερωσε με".
ΣΟΚ ΣΟΚ μου βγάζει το "βρεγμένο πουλοβερ" και προς εκπληξη μου μου τον στεγνωνει στους λοφους της. Υποδοχή και φιλοξενία της κυρίας ...ΤΕΛΕΙΑ !!! "
Αρα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ....
FACKMAN σε ευχαριστώ για την πρόταση.
Υ.Γ.
Τα εργα τεχνης δεν μπαίνουν στην διαδικασία της βαθμολογη
σής.
Σπύρος ο καβαλάρης
Ουτε που καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης......
Τετοιες κριτκες κανουν ΚΑΚΟ στις κοπελες