Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 701K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.566
Πόντοι
17.085
Προς τους ΜΟΝΤΣ, ΑΝΤΜΙΝΣ
Επειδή ο pipos-saleas και δεν ξέρω γω τι άλλο, γαβγίζει σαν σκυλί που του πατήσαν την ουρά και επειδή έχει 8 ποστ, εκ των οποίων στα 7 βρίζει αριστερά και δεξιά αδιακρίτως και επειδή γεμίζει σελίδες με την τιποτολογία του, μήπως ήρθε η ώρα να πούμε ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ?  
Ναι, σύντομα θα γίνει αν συνεχιστεί αυτό. Warned για την ώρα.

Επισκέπτης
Φανταζομαι συνεχιζει να δινει κουλουρακι στα 40 (20+20)

Μια απορια :
Πρωτη φορα της πηρες ?
Εγω την εχω παρει 4 φορες. Οντως την πρωτη φορα ηταν ετσι οπως περιγραφεις πανω κατω, αλλα φορα με την φορα βελτιωνοταν αισθητα.....
Πρώτη και μοναδική.Και είμαι πάντα καθαρός.Στα 7 λεπτά μετά από συμμετοχή αγγαρείας και ενώ την πήδαγα πισωκολλητό, άρχισε να λέει ευγενικά:
"Να σε βοηθήσω για να τελειώσεις;"
Εγώ:Όχι δεν χρειάζεται,άλλωστε 7 λεπτά έχουμε κάνει.
Μετά από πολύ λίγο πάλι τα ίδια:"Να σε βοηθήσω για να τελειώσεις;"
Εγώ:Όχι σου είπα...που θες να φύγεις στα 7 λεπτά...
Το κακό τρίτωσε.Το ίδιο σκηνικό για τρίτη φορά.Το ξενέρωμα και το σπάσιμο φυσικά είχε συντελεσθεί.
Άντε με την παλιοπουτάνα, σκέφτηκα, να χύσω στα βυζιά της και να φύγω.
"Όχι στα βυζιά" απάντησε η Έυα.
Μετά απ΄όλα αυτά, έβγαλα την καπότα, την έβαλα να μου κάνει πίπα μετά ρουφήγματος @@, έβαλα μία άλλη δική μου καπότα και τελείωσα ενώ αυτή μου ρούφαγε τ'αρχίδια.
Από τα 7 λεπτά που ήθελε να φύγει, αναγκάστηκε να κάτσει άλλα 8 λεπτά.Σύνολο 15 λεπτών.

Κατόπιν της είπα:"Έκανες βλακεία που με ξενέρωσες και μού΄λεγες τάχαμου-τάχατες να με βοηθήσεις για να τελειώσω.Αν δεν με ξενέρωνες θα τελείωνα πιο γρήγορα και θά΄φευγες."
ΕΥΑ:Μόνο για 7 λεπτά είναι!
ΕΓΩ:Άντε γεια και να μας γράφεις!

Συνεχίζει να δίνει κώλο (20+20).

Επισκέπτης
{Καμέλια Χαλιαμπάλια, Τρίτη 25 Αυγ 2009, στις 20:44
Γράφτηκε από τον heellover   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
(Καμέλια) 
Συνολική βαθμολογία  2.8
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  1.0
Πρόσβαση/Parking  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  2.0

Καμέλια, νεαρότατη μελαχρινή πετίτ παρουσία.
Μην πιστέψετε τίποτα από οσα λέει η τσατσά για 69 πάνω κάτω κλπ. Αξίζει μόνο το παπούτσι της δεσποινίδας και γι αυτό και την άφησα να αρχίσει και να ολοκληρώσει με πίπα έχοντας τα ψηλοτάκουνα στη μάπα μου. Μετά μου βρόντηξε την πόρτα και έφυγε. Καθαριότης μηδέν, και ευγένεια κατάτι λιγότερη απ' όση θα είχε ένας ουραγκοντάγκος.}

To μπουρδέλο της Αγ.Πέτρου 7 φημίζεται για την βρωμιά του.Σεντόνια δεν αλλάζουν.
Μαύροι-Άσπροι-Κίτρινοι-Πακιστανοί και οι καργιόλες οι τσατσάδες αλλάζουν σεντόνια του Αγίου Πούτσου.Κορίτσια που δούλευαν εκεί, δεν άντεχαν την βρωμιά, διαμαρτύρονταν και οι καργιόλες τις γράφανε κανονικά.
Γι'αυτόν τον λόγο η μία κοπέλα έφυγε και δουλεύει αλλού.
Η άλλη, απλά με το που γύρισε από την άδειά της έτυχε να την βάλουνε σε άλλο μαγαζί και γλύτωσε.Είναι καινούργια, δεν μπορεί να πει πολλά και να κανονίσει να φύγει από το βρωμομπουρδέλο της Αγ.Πέτρου 7.
Να το προσέξει η ιδιοκτησία και να μην πιστεύει την τσατσά-Πωλίνα που λέει ψέματα οτι αλλάζει σεντόνια.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πρώτη και μοναδική.Και είμαι πάντα καθαρός.Στα 7 λεπτά μετά από συμμετοχή αγγαρείας και ενώ την πήδαγα πισωκολλητό, άρχισε να λέει ευγενικά:
"Να σε βοηθήσω για να τελειώσεις;"
Εγώ:Όχι δεν χρειάζεται,άλλωστε 7 λεπτά έχουμε κάνει.
Μετά από πολύ λίγο πάλι τα ίδια:"Να σε βοηθήσω για να τελειώσεις;"
Εγώ:Όχι σου είπα...που θες να φύγεις στα 7 λεπτά...
Το κακό τρίτωσε.Το ίδιο σκηνικό για τρίτη φορά.Το ξενέρωμα και το σπάσιμο φυσικά είχε συντελεσθεί.
Άντε με την παλιοπουτάνα, σκέφτηκα, να χύσω στα βυζιά της και να φύγω.
"Όχι στα βυζιά" απάντησε η Έυα.
Μετά απ΄όλα αυτά, έβγαλα την καπότα, την έβαλα να μου κάνει πίπα μετά ρουφήγματος @@, έβαλα μία άλλη δική μου καπότα και τελείωσα ενώ αυτή μου ρούφαγε τ'αρχίδια.
Από τα 7 λεπτά που ήθελε να φύγει, αναγκάστηκε να κάτσει άλλα 8 λεπτά.Σύνολο 15 λεπτών.

Κατόπιν της είπα:"Έκανες βλακεία που με ξενέρωσες και μού΄λεγες τάχαμου-τάχατες να με βοηθήσεις για να τελειώσω.Αν δεν με ξενέρωνες θα τελείωνα πιο γρήγορα και θά΄φευγες."
ΕΥΑ:Μόνο για 7 λεπτά είναι!
ΕΓΩ:Άντε γεια και να μας γράφεις!

Συνεχίζει να δίνει κώλο (20+20).
Iσχυει αυτο για την Ευα γιατι κουβαλαει την νοοτροπια του Φ92 μαζι της που και εκει οσα και να της ακουμπαγες στα 10 λεπτα maximum την ειχε κανει !!!
Πολυ καλο service αλλα σε κουτακι μπυρας απο θεμα χρονου και οχι καφασι !!! >:(

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
[shadow=red,left]
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα)

Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Πρόσβαση/Parking
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0

Απογευματινή τσαρκα στη φυλης με εκλεκτους συνοδοιπορους-τυπους της ηδονης!

Καταληξαμε στο 134 όπου εχει φιλοξενησει αστερακια αρκετες φορες!
Εκει η ευγενικη τσατσα μας παρουσιασε την σεξοβόμβα Αννουλα απο την Ρωσσια.
Ημουν με το 20αρικο ανα χειρας και το παρεδωσα ταχυστα στην τσατσα και μπηκα στο δωματιο.

Εν τω μεταξυ η αννουλα δεν αφηνε κανεναν να φυγει απο το σαλονι.Ειχε τον τροπο να τους μαγευει ολους με τις πουτανιες της.Να φανταστειτε οσο την περιμενα στο δωματιο,αυτη καταφερε με χουρό,ναζια,φιλια κτλ,να πεισει και εναν απο την εκλεκτη παρεα να περασει σε δωματιο,ενω αυτος ειχε ερθει μονο για παρεα στην τσαρκα!
Στο προκειμενο,ηρθε καποια στιγμη η Αννουλα για να ξεκινησουμε.

Η Αννουλα ειναι ξανθια ψηλη ρωσσιδα με ωραιο προσωπο,ομορφο λεπτο σωμα,τρομερη κωλαρα και ακομα πιο απιστευτα στητα βυζια με πανεμορφες θηλες!
μολις ξεκινησαμε,μερικα χαδια και φιλια και στη συνεχεια προφυλακτικο για τρομπονι.
Τον επαιρνε βαθια,αλλα με πονουσαν τα δοντια της,οπότε αυτο μου τα χαλαγε...
καθ'όλη τη διαρκεια οταν πηγαινα να ακουμπησω το προσωπο της ή το μουνι της με απετρεπε κρατωντας μου τα χερια καρφωμενα στο κρεβατι.
Στο σεξ επαιρνε πολυ ωραιες στασεις,αλλα ηταν ψυχρη και ηθελε να εχει αυτη τον ελεγχο.
Και στο τελος ενω δεν ειχε περασει και πολλη ωρα δυσανασχετησε και ενω της ζητησα να αλλαξουμε σταση για να τελειωσω,το αρνηθηκε πολυ ακομψα.

Και στον συνοδοιπορο που μπηκε μετα,ενω ηταν τρομερα υποσχομενη στο σαλονι,μεσα τον απογοητευσε,όπως μου ειπε!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.11.2009[/shadow]

Αφού η κοπέλα σας δυσαρέστησε ΚΑΙ τους δυό σας, απορώ πως τότε της βάζεις : Συμμετοχή = 8  &  Σχέση απόδοση/τιμής 7 ? ? ? ? ?   :think:
Πιστεύω ότι η βαθμολογία πρέπει να είναι πιο ακριβής και κατατοπιστική. Δηλαδή αν σας ικανοποιούσε, πόσο θα της έβαζες ???

Ευχαριστώ
Έχεις εν μέρει δικαιο,ίσως επρεπε να βαλω -1,-2 βαθμους στην συμμετοχη της κοπελας και -1 στην αποδοση-τιμη.

Η Αννουλα στην συμμετοχη δεν μπορω να πω οτι ητανε κακη,απλως σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο που ζηταω εγω...Για αυτο και ημουν επιεικης στην βαθμολογια,γιατι καποιου αλλου μπορει να του αρεσει να εχει η κοπελα τον απολυτο ελεγχο και να τον ''πηδαει''αυτη.

Τα μονα αντικειμενικα μειονεκτηματα ηταν ότι δεν αφηνε αγγιγματα στο μουνι και στο προσωπο και οτι στο τελος με ξενερωσε με το θεμα χρονου.
Αλλά γαμιοτανε καλα χωρις να μου λεει πιο σιγα και τετοια που κανουν αλλες,επαιρνε ωραιες στασεις και δεν ελεγε οχι σε φιλια...

Ο βαθμος που εβαλα ειναι απο την δικη μου εμπειρια...
Αν εβαζε βαθμολογια ο φιλος που την πηρε,νομιζω οτι θα εβαζε πολυ χαμηλοτερη.Μόνο την γενικη του εντυπωση εγραψα

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
Εύα..., Παρασκευή 13 Νοε 2009, στις 12:09

Γράφτηκε από τον aristeidis21  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εύα)
Συνολική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Με την Εύα έχω βρεθεί δύο φορές. Η πρώτη όταν δούλευε στο Αχαρνών 104 και η άλλη στο συγκεκριμένο μαγαζί. Είναι εντυπωσιακή από κοντά, επιβλητική και αυτό που κατάλαβα την δεύτερη φορά που πήγα μαζί της, είναι ότι από το δωμάτιο δε φεύγει, αν ο πελάτης δεν εκτονωθεί. Είναι φιλότιμη, προσφέρει υπηρεσίες ελαφρώς άνω του μέσου όρου, με προστυχόλογα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Εύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.06.2008

η γνωστη ευα?που δουλευει πλεον μονη της?ξαναγυρισε?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εύα..., Παρασκευή 13 Νοε 2009, στις 12:09

Γράφτηκε από τον aristeidis21   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εύα)
Συνολική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Με την Εύα έχω βρεθεί δύο φορές. Η πρώτη όταν δούλευε στο Αχαρνών 104 και η άλλη στο συγκεκριμένο μαγαζί. Είναι εντυπωσιακή από κοντά, επιβλητική και αυτό που κατάλαβα την δεύτερη φορά που πήγα μαζί της, είναι ότι από το δωμάτιο δε φεύγει, αν ο πελάτης δεν εκτονωθεί. Είναι φιλότιμη, προσφέρει υπηρεσίες ελαφρώς άνω του μέσου όρου, με προστυχόλογα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Εύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.06.2008

η γνωστη ευα?που δουλευει πλεον μονη της?ξαναγυρισε?
Ρε παιδια,αν μπορειτε,ΒΑΖΕΤΕ σας παρακαλω το λινκ της κριτικης,ωστε να καταλαβαινουμε σε ποιον οικο ανοχης,αναφερονται οι κριτικες...

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
για την συγκεκριμενη τα γραφα κι εγω αυγουστο..την εχει δει πολυ ντιβα και βαριεται επιδεικτικα μεχρι να ειρωνευεται τον πελατη..να γυρισει στην χωρα της αν δεν γουσταρει η ν αλλαξει δουλεια..απλα πραγματα!!ας παρει κανενα ιδιαιτερο απο αντριαννα,ναταλια ,νταρια,κατερινα και τοσες που σεβονται και τον πελατη και τιμουν τα χρηματα του πελατη...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδες η Αντριαννα στη Διδυμων ειναι τοσο καλη όσο την παρουσιαζουν? Ψηνομαι γι'αυτο ρωταω  :lheel: Τι ωρες παιζει?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Υπάρχουν και νυκτερινά σχολεία .Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει. Απεφτύνομε στους Ελληνες. Αν είστε από τα βόρεια συνορά μας sorry αλλάζει το πράγμα. Για σας υπάρχει επιικυα .SERAPIS.

Επισκέπτης
Kατερίνα-Φυλής 200
{Καλό sex με χρονόμετρο, Παρασκευή 13 Νοε 2009, στις 14:20
Γράφτηκε από τον papaflesas 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κατερίνα) 
Συνολική βαθμολογία  5.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0
Παρασκευή και 13 σήμερα,γρουσούζικη ημέρα για τους Αγγλοσάξονες,και περνώντας από την περιοχή είπα να μπω μέσα στο σπίτι αυτό.Η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο,αλλά ήμουν τυχερός (;) διότι βγήκε γρήγορα.Δεν την είχα δει ξανά,αλλα μου άρεσε.Έδωσα τα χρήματα στην ευγενική τσατσά,και μπήκα στο δωμάτιο.Ενώ ο χώρος είναι καλός εξωτερικά,στο δωμάτιο αλλάζει η όψη.Πάω να αφήσω το σακάκι μου στον καλόγερο,και αυτός έγειρε σαν κάποιο αληθινό υπέργηρο καλόγερο!Μα καλά,30-40€ δεν υπάρχουν να τον αλλάξουν;Άφησα τα ρούχα μου στο κρεβάτι...Μετά από κανά 10λεπτο ήρθε και η κοπέλα.Γυμνή ήταν ωραία αν και τα παχάκια και οι ελιές χαλάνε το σύνολο.Ηλικία δε μου είπε αλλά την εκτιμώ στα 30.Άρχισε με χάδια κλπ,στοματικό καλό,την γύρισα στα 4,από πάνω και για τέλος σε "κανονική" στάση,εκεί την βλέπω-ίσως να το έκανε και πριν και δεν πρόσεξα-να κοιτάζει το ρολόι!"Τι ώρα φεύγει το τραίνο;Θα το προλάβεις;" της λέω "ο χρόνος είναι 5 λεπτά,και τα έχεις περάσει.Ευτυχώς για εκείνη τελείωσα αμέσως.Σηκώθηκε κι έφυγε με ένα γεια που το μισό το είπε εκτός δωματίου.Έκανε καλό κρεβάτι,και αν δεν κοίταζε το ρολόι θα ήταν καλύτερη.Δέχομαι ότι στα άλλα δωμάτια ήταν και άλλοι αλλά δε νομίζω ότι θέλει κανείς να τελειώνει στα 5 λεπτά,άρα θα αποδέχονταν όλοι να περιμένουν λίγο.Προς τι βιασύνη ρε κορίτσια;Τα 20€ δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο.......}

Η Κατερίνα πάντα κοιτάει το ρολογάκι της που κρύβεται στο εσωτερικό του καρπού της:ΣΚΕΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!

Αν έφθασε σε σημείο να λέει:"ο χρόνος είναι 5 λεπτά,και τα έχεις περάσει" Θα φάει καλά από δω και πέρα.

Άντε γιατί σήκωσε ψηλά τον αμανέ μου φαίνεται, επειδή της λένε οτι στο internet γράφουν καλά λόγια γι'αυτήν.Η ίδια μου το είχε πει αυτό.
Πράγματι ο καλόγερος είναι χαλασμένος εδώ και πολύ καιρό...τσιγκουνιές την στιγμή που θησαυρίζουν.
Πάντως η κριτική του  papaflesas αξίζει προσοχής και μην βιαστείτε να την καταψηφίσετε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Υπάρχουν και νυκτερινά σχολεία .Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει. Απεφτύνομε στους Ελληνες. Αν είστε από τα βόρεια συνορά μας sorry αλλάζει το πράγμα. Για σας υπάρχει επιικυα .SERAPIS.
oust  re....

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
0 στους 5 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Καλοό πιπίνι για γλείψιμο..., Παρασκευή 13 Νοε 2009, στις 17:10

Γράφτηκε από τον SORAH   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία 7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο) 7.0
Εμφάνιση (σώμα) 8.0
Γενική συμπεριφορά 7.0
Επικοινωνία 7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Γεια σας παιδες και μερακληδες του αθληματος.Να συστηθω.
Μαλλον ειμαι ο ποιο παλιος απο ολους σας στο αθλημα. Παρ΄ολο που γραφω πρωτη φορα,θελω να ξερετε οτι παρακολουθω ενδελεχως τα τεκταινομενα και οτι [glow=red,2,300]εχω εδω και δεκα περιπου χρονια καταγαμησει τις περισσοτερες γκομενες[/glow].
Ενα καλο μηνιατικο με το ΙΚΑ μαζι δινω καθε εβδομαδα στα διαφορα πιπινοειδη.... Ξερω ολα τα κολπα τους και των κοριτσιων και των γραφειων που με ξερουν σχεδον ολα με το μικρο μου ονομα. Λοιπον να με ακουτε για να μην πετατε τα λεφτα σας. Αυτα για αρχη και θα επανελθω με συμβουλες για ολα τα αλανια του ειδους...
Τωρα για την Βarbie: Την περιμενα στο σπιτι μου οπως ολες. Συνεπης, γλυκεια, χαμογελαστη, καθαρη, εξυπνη. Της αρεσε πολυ το αναμμενο τζακι και ηθελε να αρχισει το γλυψιμο και το τσιμπουκι μπροστα στις φλογες. Ετσι και εγινε. Ξυπνιο το μωρο το κατεχει το σπορ και το γουσταρει. Η επιδερμιδα της ειναι αψογη και γουσταρεις να τη γλυφεις παντου.Αλλα και η ιδια σε γλυφει με παθος παντου. Και οταν λεμε παντου εννοουμε παντου.
Επιμενει στο rimming τοσο πολυ που απορεις... Υστερα απο ολα αυτα το κορμι της διπλα στο τζακι ζεσταθηκε τοσο πολυ που ηταν θεμα χρονου να της τον καρφωσω στην καταπληκτικη κωλοτρυπιδα της.Και να γουσταρει και να φωναζει. Το χυσιμο καταπληκτικο και παρατεταμενο. Υστερα ηθελε να πιει Baileys.
Το δευτερο επεσε στο κρεβατι γιατι γουσταρει πολυ τους καθρεφτες.Εκει εγινε χαμος.Αλοιθωρησε να κοιταζει συνεχως τους καθρεφτες σε οτι ποζα και αν επερνε.Καταπληκτικο χυσιμο και εκει το μισο στο στομα και το μισο στο προσωπο και να το γλυφει συνεχως.
Μου ειπε οτι της αρεσε πολυ η γευση του σπερματος!
Αυτα. Μου ειπε οτι αισθανθηκε σαν ερωτευμενη μαζι μου γιατι ενοιωσε ασφαλεια στον χωρο γιατι της μιλουσα και της φερθηκα πολυ καλα.
Αυτο ειναι ενα μεγαλο μυστικο παιδες. Για να παρεις το καλυτερο πρεπει να φερθεις αναλογα. Με αλλα λογια δεν σημαινει οτι καποιος αλλος θα περασει οπως εγω.
Το κοριτσι ομως αξιζει.Δεν τα σπαει οπως αλλες προχωρημενες (οπως η Bello ας πουμε) αλλα ενταξει...
[glow=red,2,300]Να με ακουτε γιατι γνωριζω πολλα. Τζαμπα το πρωτο μαθημα.[/glow]
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 12.11.2009
Διάρκεια συνάντησης: 2 ώρες
Κόστος συνάντησης: 400 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου: Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Σίγουρα!
Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών: Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
A-level (πρωκτικό): Ναι
Πεολειχία: Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο στόμα (τα φτύνει)

μάλλον μας έχεις γαμήσει και μας εσύ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ποιο είσαι ρε?ποιος είσαι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
0 στους 5 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Καλοό πιπίνι για γλείψιμο..., Παρασκευή 13 Νοε 2009, στις 17:10

Γράφτηκε από τον SORAH   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία 7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο) 7.0
Εμφάνιση (σώμα) 8.0
Γενική συμπεριφορά 7.0
Επικοινωνία 7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Γεια σας παιδες και μερακληδες του αθληματος.Να συστηθω.
Μαλλον ειμαι ο ποιο παλιος απο ολους σας στο αθλημα. Παρ΄ολο που γραφω πρωτη φορα,θελω να ξερετε οτι παρακολουθω ενδελεχως τα τεκταινομενα και οτι [glow=red,2,300]εχω εδω και δεκα περιπου χρονια καταγαμησει τις περισσοτερες γκομενες[/glow].
Ενα καλο μηνιατικο με το ΙΚΑ μαζι δινω καθε εβδομαδα στα διαφορα πιπινοειδη.... Ξερω ολα τα κολπα τους και των κοριτσιων και των γραφειων που με ξερουν σχεδον ολα με το μικρο μου ονομα. Λοιπον να με ακουτε για να μην πετατε τα λεφτα σας. Αυτα για αρχη και θα επανελθω με συμβουλες για ολα τα αλανια του ειδους...
Τωρα για την Βarbie: Την περιμενα στο σπιτι μου οπως ολες. Συνεπης, γλυκεια, χαμογελαστη, καθαρη, εξυπνη. Της αρεσε πολυ το αναμμενο τζακι και ηθελε να αρχισει το γλυψιμο και το τσιμπουκι μπροστα στις φλογες. Ετσι και εγινε. Ξυπνιο το μωρο το κατεχει το σπορ και το γουσταρει. Η επιδερμιδα της ειναι αψογη και γουσταρεις να τη γλυφεις παντου.Αλλα και η ιδια σε γλυφει με παθος παντου. Και οταν λεμε παντου εννοουμε παντου.
Επιμενει στο rimming τοσο πολυ που απορεις... Υστερα απο ολα αυτα το κορμι της διπλα στο τζακι ζεσταθηκε τοσο πολυ που ηταν θεμα χρονου να της τον καρφωσω στην καταπληκτικη κωλοτρυπιδα της.Και να γουσταρει και να φωναζει. Το χυσιμο καταπληκτικο και παρατεταμενο. Υστερα ηθελε να πιει Baileys.
Το δευτερο επεσε στο κρεβατι γιατι γουσταρει πολυ τους καθρεφτες.Εκει εγινε χαμος.Αλοιθωρησε να κοιταζει συνεχως τους καθρεφτες σε οτι ποζα και αν επερνε.Καταπληκτικο χυσιμο και εκει το μισο στο στομα και το μισο στο προσωπο και να το γλυφει συνεχως.
Μου ειπε οτι της αρεσε πολυ η γευση του σπερματος!
Αυτα. Μου ειπε οτι αισθανθηκε σαν ερωτευμενη μαζι μου γιατι ενοιωσε ασφαλεια στον χωρο γιατι της μιλουσα και της φερθηκα πολυ καλα.
Αυτο ειναι ενα μεγαλο μυστικο παιδες. Για να παρεις το καλυτερο πρεπει να φερθεις αναλογα. Με αλλα λογια δεν σημαινει οτι καποιος αλλος θα περασει οπως εγω.
Το κοριτσι ομως αξιζει.Δεν τα σπαει οπως αλλες προχωρημενες (οπως η Bello ας πουμε) αλλα ενταξει...
[glow=red,2,300]Να με ακουτε γιατι γνωριζω πολλα. Τζαμπα το πρωτο μαθημα.[/glow]
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 12.11.2009
Διάρκεια συνάντησης: 2 ώρες
Κόστος συνάντησης: 400 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου: Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Σίγουρα!
Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών: Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
A-level (πρωκτικό): Ναι
Πεολειχία: Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο στόμα (τα φτύνει)

μάλλον μας έχεις γαμήσει και μας εσύ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ποιο είσαι ρε?ποιος είσαι?
να τον ακουτε τον HAROS  .... :headbang:

Επισκέπτης
Υπάρχουν και νυκτερινά σχολεία .[glow=red,2,300]Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει[/glow]. Απεφτύνομε στους Ελληνες. Αν είστε από τα βόρεια συνορά μας sorry αλλάζει το πράγμα. Για σας υπάρχει [size=40pt]επιικυα[/size] .SERAPIS.
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
καυλα εισαι παιχτη..
μιση προσπαθουσα να καταλαβω τι σημαινει το [size=40pt]επιικυα[/size]..
για συνεχισε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καυλα εισαι παιχτη..
για συνεχισε..
δες αυτο.......εγω πεθανα απο τα γελια ......

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
καυλα εισαι παιχτη..
για συνεχισε..
εσυ ντεν εχι παι νικτερινο σκολιο, γκια αφτο κανει μισι ορα καταλαβι.τζαπα ματιμα απο νετ τελος!σεραπις ιπε εσι πας νικτερινο λεμεεεεεε :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom