nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
από ιμπίθαμηπως ηταν απτην μαγιορκα τυπε?την ρωτησες?
από ιμπίθαμηπως ηταν απτην μαγιορκα τυπε?την ρωτησες?
εσύ ρε φίλε γιατί γράφεις σε καθαρεύουσα και δυσκολευόμαστε να σε διαβάσουμε
τι μας το παίζεις μορφωμένος.
να πας να μιλήσεις στον μπαμπινιώτη έτσι, όχι στα μπουρδέλα
η συντροφισσα αλλο λεει αλλα τεσπα δεν το επιασες...Πρώτα απ' όλα δεν το παίζει μορφωμένος...
αλλά
είναι μορφωμένος ;)
αυτό είναι ευδιάκριτο (...νομίζω)
Πρόσθετα, σημειώνω την διαφωνία μου ως προς το δεύτερο...
δεδομένου ότι πιστεύω (και υπερασπίζομαι) το δικαίωμα αλλά και την δυνατότητα στην μόρφωση που έχουν ..."τα παιδιά ενός κατώτερου θεού"
και να μιλούν και να τους μιλούν ανάλογα
Φιλικά !
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου ...
Τα καλύτερα δεν είναι για τους ..."Μπαμπινιώτες" ;)
Πρώτα απ' όλα δεν το παίζει μορφωμένος...
αλλά
είναι μορφωμένος ;)
αυτό είναι ευδιάκριτο (...νομίζω)
Πρόσθετα, σημειώνω την διαφωνία μου ως προς το δεύτερο...
δεδομένου ότι πιστεύω (και υπερασπίζομαι) το δικαίωμα αλλά και την δυνατότητα στην μόρφωση που έχουν ..."τα παιδιά ενός κατώτερου θεού"
και να μιλούν και να τους μιλούν ανάλογα
Φιλικά !
η συντροφισσα αλλο λεει αλλα τεσπα δεν το επιασες...
επειτα οταν εντεχνως προσπαθεις να ξεχωρισεις με καποιον τροπο δικαιολογημενα θα δημιουργησεις καποια στιγμη και αντιδρασεις,οπως με το θεμα της καθαρευουσας...δεν νομιζω ενεργο μελος του μπουρδελα.τιβι που πηδαει κιολας να προλαβε να την διδαχτει σε καποια φαση της σχολικης παιδειας του.[size=16pt]τα σχολια περι μορφωσης περιττευουν[/size] συνεπως...δεν αμφισβητησε αυτο απλα σχολιασε τον επιτηδευμενο λογο....
τα περι παραθεσεων ασχετα μεν αλλα ισως εχεις δικιο.απλα δειχνουν με ποιον μιλας συγκεκριμενα ή αν απευθυνεσαι γενικα...οποτε ειναι αναγκαιες...αν και κουραζουν ενιοτεΤότε ας μιλήσουμε ...πρακτικά και στην δημοτική
Σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ (αν έχω καταλάβει καλά) δεν πρέπει να κάνεις παράθεση στο προηγούμενο ποστ.
Πράγματι, αυτό (το να κάνεις παράθεση στο προηγούμενο ποστ) είναι αρκετά κουραστικό και δεν είναι καθόλου χρήσιμο στο φόρουμ ... ;)
ας έρθουμε όμως στο θέμα ;)
Θεωρώ ο Bakalhs ότι δεν γράφει στην καθαρεύουσα για να ξεχωρίσει αλλά θέλοντας να δώσει μια διαφορετική ..."διάσταση" στα πράγματα
...προσωπικά νομίζω ότι είναι πρωτότυπη (και μόνο για αυτό δεν θα έπρεπε να σχολιασθεί αρνητικά)
Φιλικά !
τωρα ας πουμε που περεθεσες τον εαυτο σου ποιον ρωτας,την ελονορα;εμενα;μαλλον οχι γιατι πολλα φιλακια βλεπω...Σαφώς η εκπαίδευση δεν είναι το πλέον κυρίαρχο στοιχείο της (καλής) ζωής μας
[size=9pt]διευκρίνιση [/size]: [size=9pt]κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στην εκπαιδευτική διαδικασία (όπως αυτή ορίζεται και καθορίζεται από το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα) και όχι στην μόρφωση και διαμόρφωση του χαρακτήρα μας όπως αυτή ορίζεται και καθορίζεται από τις αξίες, τον πολιτισμό κλπ, κλπ [/size]
Πέρα όμως από όλα αυτά ...
ούτως ή άλλως
(...πίσω από ένα υπολογιστή)
γίνεται "επίδειξη" γνώσεων (ή και παρουσίαση γνώσεων) για την απόδοση των κοριτσιών στα μπουρδέλα, το επίπεδο παροχής υπηρεσιών κλπ, κλπ
Παρεμπιμπτόντως
...χωρίς παρεξήγηση
Ποιά κοπέλα (εργαζόμενη σε οίκο ανοχής) θεωρείς ότι εκπληρώνει επαρκώς τα επαγγελματικά της καθήκοντα???
1. επειδη ειναι φορουμ για μπουρδελα so what? μη μας υποτιμας ετσι ευκολα... ;)1. δεν με πιάνεις
σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα είναι περιττό να χρησιμοποιείς καθαρεύουσα
και πολύ φυσικό είναι να υπάρχουν κάποια μέλη εδώ μέσα που να μην την καταλαβαίνουν, καλό είναι να υπάρχει σεβασμός προς αυτά ετσι ώστε να μην σκοτίζονται μία ώρα για να βγάλουν 10 αράδες.
απο την στιγμή που επίσημη γλώσσα της χώρας είναι η δημοτική ελληνική, έτσι όπως εγώ δεν θα μιλούσα στην γαλλική που είναι και η μητρική μου, ή κάποιος άλλος συμφορουμίτης δεν θα μιλούσε στην ιαπωνική ή την αραβική, έτσι δεν πρέπει και κάποια "μορφωμένα" μέλη να μιλάν στην καθαρευουσα, ή αρχαία ελληνική
εδώ είναι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων εμπειριών και ιδεών! πίσω απο έναν υπολογιστή, το να κάνει κάποιος επίδειξη γνώσεων σε ένα σάιτ μπουρδελιάρηδων είναι (τουλάχιστον για μένα) λυπηρό.
2. θα μπορούσα κι εγώ να μιλάω με την γλώσα τον μαθηματικών. διαφορικές εξισώσεις, ολοκληρώματα, χώρους διανυσματικούς, πινακες γραμμικούς ή μη, σειρές, ακολουθίες...
αν το κανα, θα με παιρνε κανεις στα σοβαρά?
ούτως η άλλως, η μόρφωση και η παιδεία είναι κάτι σχετικό, ουδεμία σχέση έχει με την καθαρεύουσα συγκεκριμένα, αλλά το εύρος της είναι τεράστιο, και περιλαμβάνει όχι μόνο το σύνολο των επιστημών, αλλά και την προσωπικότητα και την προσωπική διαπαιδαγώγηση που έχει λάβει ο καθένας απο το σπίτι του.
τέλοσπαντων 3 .ένας τυπάκος που γράφει καθαρεύουσα με το ψευδώνυμο μπακάλης μάλλον θέλει να προκαλέσει (just my taste)
στο 3 κανεις λαθος,εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι μορφωμενος,εγω σχολιασα την επιδεικτικη χρηση καθαρεουσας εν ετει 2009....και αναρωτιεμαι...την διδαχτηκε καπου;(θα βγει ακυρη η κριτικη που λεει οτι δεν ειναι 65 ετων).......την γουσταρει πολιτικα;ειναι απο αυτους τους δωδεκαθειστες αρχαιοφιλους;ψηφιζει λαος ή παλαι ποτε επεν;γιατι μιλαει μια νεκρη γλωσσα παραβαινοντας και τους κανονες του σαιτ αν το θες και ετσι;
αν αυριο εγω γραψω κριτικη στα βλαχικα θα την εκτιμησεις και αυτην θετικα ως τμημα της μορφωσεως μου;
αν το κανω ως κλωνος με 5 μηνυματα και οχι ως τζιελ με 40 κριτικες (πχ γραψω καθαρευουσα εστω)θα την δημοσιευσει ο αντισθενης;εσυ θα με περασεις για μαλακα μιμητιστη αν την δεις δημοσιευμενη....ναι ή οχι;
θα γραψεις ποστ εδω να με κοροιδεψεις ναι ή ου;εσυ ή καποιος αλλος;
ε αυτο εκανε και η ελονορα...
οπα .....τιμημενε σου την ειπανε;
μπα τα καταλαβαινουμε απολυτα....απο αυριο λοιπον προτεινω ολο το σαιτ να γραφει αλα μπακαλης....εγω θα το εφαρμοσω παντως....ισως ετσι γινω και τιμημενος αφου θεωρεις οτι υποννοησα κατι....[size=14pt]Πολλά πράγματα σε αυτή την (σκατο)ζωή μας αρέσουν παρότι δεν τα καταλαβαίνουμε ...[/size] ;) ;) ;)
μπα τα καταλαβαιννουμε απολυτα....απο αυριο λοιπον προτεινω ολο το σαιτ να γραφει αλα μπακαλης....εγω θα το εφαρμοσω παντως....ισως ετσι γινω και τιμημενος αφου θεωρεις οτι υποννοησα κατι....
υγ ειμαι γενικα κατα των τιτλων,παλαιοτητων,κλπ γιαυτο κρυφοχαιρεκακιασα με τον τροπο που του την ειπε η ελονορα...ειμαι λιγο αναρχικο πνευμα δηλαδη...κατα τα αλλα φυσικα και δεν στηριζω και ουτε προκειται τον τροπο γραφης του αλλα δεν μπορω και να τον αλλαξω.αληθεια γιατι τον υπερασπιζεσαι εσυ;αυτος δεν καταδεχεται να μιλησει νεοελληνικα μαζι μας και σε εβαλε δικηγορο;
Δικό σου θέμα ... ;)[size=14pt]κρυφοχαιρεκακιασα [/size]