Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
εσύ ρε φίλε γιατί γράφεις σε καθαρεύουσα και δυσκολευόμαστε να σε διαβάσουμε
τι μας το παίζεις μορφωμένος.
να πας να μιλήσεις στον μπαμπινιώτη έτσι, όχι στα μπουρδέλα

Πρώτα απ' όλα δεν το παίζει μορφωμένος...  :tickedoff:

αλλά

είναι μορφωμένος  ;)

αυτό είναι ευδιάκριτο (...νομίζω)

Πρόσθετα, σημειώνω την διαφωνία μου ως προς το δεύτερο...

δεδομένου ότι πιστεύω (και υπερασπίζομαι) το δικαίωμα αλλά και την δυνατότητα στην μόρφωση που έχουν ..."τα παιδιά ενός κατώτερου θεού"

και να μιλούν και να τους μιλούν ανάλογα

Φιλικά !

Μην υποτιμάς τον εαυτό σου ...

Τα καλύτερα δεν είναι για τους ..."Μπαμπινιώτες"  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

αλλά

είναι μορφωμένος  ;)

δεδομένου ότι πιστεύω (και υπερασπίζομαι) το δικαίωμα αλλά και την δυνατότητα στην μόρφωση που έχουν ..."τα παιδιά ενός κατώτερου θεού"

Φιλικά !

η συντροφισσα αλλο λεει αλλα τεσπα δεν το επιασες...
επειτα οταν εντεχνως προσπαθεις να ξεχωρισεις με καποιον τροπο δικαιολογημενα θα δημιουργησεις καποια στιγμη και αντιδρασεις,οπως με το θεμα της καθαρευουσας...δεν νομιζω ενεργο μελος του μπουρδελα.τιβι που πηδαει κιολας να προλαβε να την διδαχτει σε καποια φαση της σχολικης παιδειας του.τα σχολια περι μορφωσης περιττευουν συνεπως...δεν αμφισβητησε αυτο απλα σχολιασε τον επιτηδευμενο λογο....

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

αλλά

είναι μορφωμένος  ;)

Φιλικά !

δεν με πιάνεις
σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα είναι περιττό να χρησιμοποιείς καθαρεύουσα
και πολύ φυσικό είναι να υπάρχουν κάποια μέλη εδώ μέσα που να μην την καταλαβαίνουν, καλό είναι να υπάρχει σεβασμός προς αυτά ετσι ώστε να μην σκοτίζονται μία ώρα για να βγάλουν 10 αράδες.
απο την στιγμή που επίσημη γλώσσα της χώρας είναι η δημοτική ελληνική, έτσι όπως εγώ δεν θα μιλούσα στην γαλλική  που είναι και η μητρική μου, ή κάποιος άλλος συμφορουμίτης δεν θα μιλούσε στην ιαπωνική ή την αραβική, έτσι δεν πρέπει και κάποια "μορφωμένα" μέλη να μιλάν στην καθαρευουσα, ή αρχαία ελληνική
εδώ είναι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων εμπειριών και ιδεών! πίσω απο έναν υπολογιστή, το να κάνει κάποιος επίδειξη γνώσεων σε ένα σάιτ μπουρδελιάρηδων είναι (τουλάχιστον για μένα) λυπηρό.
θα μπορούσα κι εγώ να μιλάω με την γλώσα τον μαθηματικών. διαφορικές εξισώσεις, ολοκληρώματα, χώρους διανυσματικούς, πινακες γραμμικούς ή μη, σειρές, ακολουθίες...
αν το κανα, θα με παιρνε κανεις στα σοβαρά?
ούτως η άλλως, η μόρφωση και η παιδεία είναι κάτι σχετικό, ουδεμία σχέση έχει με την καθαρεύουσα συγκεκριμένα, αλλά το εύρος της είναι τεράστιο, και περιλαμβάνει όχι μόνο το σύνολο των επιστημών, αλλά και την προσωπικότητα και την προσωπική διαπαιδαγώγηση που έχει λάβει ο καθένας απο το σπίτι του.
τέλοσπαντων ένας τυπάκος που γράφει καθαρεύουσα με το ψευδώνυμο μπακάλης μάλλον θέλει να προκαλέσει (just my taste)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
η συντροφισσα αλλο λεει αλλα τεσπα δεν το επιασες...
επειτα οταν εντεχνως προσπαθεις να ξεχωρισεις με καποιον τροπο δικαιολογημενα θα δημιουργησεις καποια στιγμη και αντιδρασεις,οπως με το θεμα της καθαρευουσας...δεν νομιζω ενεργο μελος του μπουρδελα.τιβι που πηδαει κιολας να προλαβε να την διδαχτει σε καποια φαση της σχολικης παιδειας του.[size=16pt]τα σχολια περι μορφωσης περιττευουν[/size] συνεπως...δεν αμφισβητησε αυτο απλα σχολιασε τον επιτηδευμενο λογο....

Τότε ας μιλήσουμε ...πρακτικά και στην δημοτική

Σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ (αν έχω καταλάβει καλά) δεν πρέπει να κάνεις παράθεση στο προηγούμενο ποστ.

Πράγματι, αυτό (το να κάνεις παράθεση στο προηγούμενο ποστ) είναι αρκετά κουραστικό και δεν είναι καθόλου χρήσιμο στο φόρουμ ...  ;)

ας έρθουμε όμως στο θέμα  ;)

Θεωρώ ότι ο Bakalhs  δεν γράφει  στην καθαρεύουσα για να ξεχωρίσει αλλά θέλοντας να δώσει μια διαφορετική ..."διάσταση" στα πράγματα

...προσωπικά νομίζω ότι είναι πρωτότυπη (και μόνο για αυτό δεν θα έπρεπε να σχολιασθεί αρνητικά)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τότε ας μιλήσουμε ...πρακτικά και στην δημοτική

Σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ (αν έχω καταλάβει καλά) δεν πρέπει να κάνεις παράθεση στο προηγούμενο ποστ.

Πράγματι, αυτό (το να κάνεις παράθεση στο προηγούμενο ποστ) είναι αρκετά κουραστικό και δεν είναι καθόλου χρήσιμο στο φόρουμ ...  ;)

ας έρθουμε όμως στο θέμα  ;)

Θεωρώ ο Bakalhs ότι δεν γράφει  στην καθαρεύουσα για να ξεχωρίσει αλλά θέλοντας να δώσει μια διαφορετική ..."διάσταση" στα πράγματα

...προσωπικά νομίζω ότι είναι πρωτότυπη (και μόνο για αυτό δεν θα έπρεπε να σχολιασθεί αρνητικά)
τα περι παραθεσεων ασχετα μεν αλλα ισως εχεις δικιο.απλα δειχνουν με ποιον μιλας συγκεκριμενα ή αν απευθυνεσαι γενικα...οποτε ειναι αναγκαιες...αν και κουραζουν ενιοτε
για τα δευτερα εννοειται πως καθε μελος εχει δικο του τροπο εκφρασης..αλλα επ αυτου κρινεται κιολας...αν εβλεπες ας πουμε ενα νεο μελος με 10 ποστ να εγραφε ετσι τι θα λεγες;οτι ειναι ψωνιο;οτι μιμειται καποιον;ή οτι σε/μας δουλευει;αλλα εδω οχι...ειναι ενα καταξιωμενο μελος...ο παλιος και τιμημενος....ε και αυτο ρατσισμος δεν ειναι φιλε;απλα ο καθεις με την αξια του επιβεβαιωνεται συν τω χρονω εδω μεσα οπως και στην αληθινη ζωη και οι ιδιοτροπιες του δικαιολογουνται και ενιοτε γινονται και αντικειμενο θαυμασμου και επαινου....οπως με την καθαρευουσα του μπακαλη,τον γκωλο του γιασου,τα βρισιδια του πλε,ή και το δικο μου σπαμ της στιγμης....που μπορει να καταντα κουραστικο εως ανυποφορο...για καποιους
περιμενω και γω λοιπον αντιδρασεις οπως και τις ειχα...κατα καιρους....
τεσπα η συζητηση περιττη επι της ουσιας,ο μπακαλης δεν αλλαζει ουτε εγω ,ουτε εσυ,ουτε κανενας...ας αποδεχομαστε τον αλλον οπως ειναι ή ας τον αγνοουμε...το τελευταιο για την ελεωνορα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φιλικά !

Προς hellonora ενταύθα ...  :grin: :grin: :grin:

Σαφώς η εκπαίδευση δεν είναι το πλέον κυρίαρχο στοιχείο της (καλής) ζωής μας

[size=9pt]διευκρίνιση [/size]: [size=9pt]κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στην εκπαιδευτική διαδικασία (όπως αυτή ορίζεται και καθορίζεται από το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα) και όχι στην μόρφωση και διαμόρφωση του χαρακτήρα μας όπως αυτή ορίζεται και καθορίζεται από τις αξίες, τον πολιτισμό κλπ, κλπ [/size]

Πέρα όμως από όλα αυτά ...

ούτως ή άλλως

(...πίσω από ένα υπολογιστή)

γίνεται "επίδειξη" γνώσεων (ή και παρουσίαση γνώσεων) για την απόδοση των κοριτσιών στα μπουρδέλα, το επίπεδο παροχής υπηρεσιών κλπ, κλπ

Παρεμπιμπτόντως

...χωρίς παρεξήγηση

Ποιά κοπέλα (εργαζόμενη σε οίκο ανοχής) θεωρείς ότι εκπληρώνει επαρκώς τα επαγγελματικά της καθήκοντα???

:grin: :grin: :grin:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σαφώς η εκπαίδευση δεν είναι το πλέον κυρίαρχο στοιχείο της (καλής) ζωής μας

[size=9pt]διευκρίνιση [/size]: [size=9pt]κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στην εκπαιδευτική διαδικασία (όπως αυτή ορίζεται και καθορίζεται από το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα) και όχι στην μόρφωση και διαμόρφωση του χαρακτήρα μας όπως αυτή ορίζεται και καθορίζεται από τις αξίες, τον πολιτισμό κλπ, κλπ [/size]

Πέρα όμως από όλα αυτά ...

ούτως ή άλλως

(...πίσω από ένα υπολογιστή)

γίνεται "επίδειξη" γνώσεων (ή και παρουσίαση γνώσεων) για την απόδοση των κοριτσιών στα μπουρδέλα, το επίπεδο παροχής υπηρεσιών κλπ, κλπ

Παρεμπιμπτόντως

...χωρίς παρεξήγηση

Ποιά κοπέλα (εργαζόμενη σε οίκο ανοχής) θεωρείς ότι εκπληρώνει επαρκώς τα επαγγελματικά της καθήκοντα???

:grin: :grin: :grin:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
τωρα ας πουμε που περεθεσες τον εαυτο σου ποιον ρωτας,την ελονορα;εμενα;μαλλον οχι γιατι πολλα φιλακια βλεπω... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1)σε τι ακριβως να συνεννοηθουμε δεν καταλαβα...;εγω τα πα ολα με το ποστ μου...περι ιδιοτροπιων καποιων μελων στον τροπο γραφης και αντιληψης του ρολου τους εδω μεσα....κι ειπα οτι δεν αλλαζει τιποτα επι της ουσιας οσο και να το συζηταμε.περιελαβα και μενα μεσα....
2)κατα τα λοιπα δεν νιωθω ιδιοκτητης κανενος σαιτ για να το προσφωνω μου/μας κλπ....
3)εν τελει τι ακριβως συζηταμε γιατι ξεχασα;την μορφωση του μπακαλη; :think:
4)Παραθεση δεν κανω μαλλον μιλαμε μονοι μας.... :grin: :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
1) Καλώς φίλε μου ...

Εγώ (μάλλον κατα την γνώμη σου) δεν είπα τίποτα με τα ποστάκια μου  :grin: :grin: :grin:

2) Ο χαρακτηρισμός ..."το σάϊτ μας" έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο εκτός από ιδιοκτησία  ;)

Ας πούμε :

"το σάϊτ μας" με την έννοια ότι συμμετέχουμε σε αυτό (έτσι απλά)
"το σάϊτ μας" με την έννοια ότι περνάμε καλά που συμμετέχουμε σε αυτό
"το σάϊτ μας" με την έννοια ότι έχουμε δώσει σε αυτό διάφορα πράγματα (όπως ενημερώσεις, πληροφορίες κλπ)

3) Βεβαίως και συζητάμε το ζήτημα της μόρφωσης του Bakalhs γιατί αυτό το ζήτημα έβαλε η  hellonora και εσύ καλέ μου φίλε

4) Να είσαι βέβαιος ότι δεν μιλάμε μόνοι μας ούτε είμαστε μόνοι μας ...  :grin: :grin: :grin:

Το σάϊτ έχει αρκετά μέλη ...

;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο 3 κανεις λαθος,εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι μορφωμενος,εγω σχολιασα την επιδεικτικη χρηση καθαρεουσας εν ετει 2009....και αναρωτιεμαι...την διδαχτηκε καπου;(θα βγει ακυρη η κριτικη που λεει οτι δεν ειναι 65 ετων).......την γουσταρει πολιτικα;ειναι απο αυτους τους δωδεκαθειστες αρχαιοφιλους;ψηφιζει λαος ή παλαι ποτε επεν;γιατι μιλαει μια νεκρη γλωσσα παραβαινοντας και τους κανονες του σαιτ αν το θες και ετσι;
αν αυριο εγω γραψω κριτικη στα βλαχικα θα την εκτιμησεις και αυτην θετικα ως τμημα της μορφωσεως μου;
αν το κανω ως κλωνος με 5 μηνυματα και οχι ως τζιελ με 40 κριτικες (πχ γραψω καθαρευουσα εστω)θα την δημοσιευσει ο αντισθενης;εσυ θα με περασεις για μαλακα μιμητιστη αν την δεις δημοσιευμενη....ναι ή οχι;
θα γραψεις ποστ εδω να με κοροιδεψεις ναι ή ου;εσυ ή καποιος αλλος;
ε αυτο εκανε και η ελονορα...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
1. δεν με πιάνεις
σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα
είναι περιττό να χρησιμοποιείς καθαρεύουσα
και πολύ φυσικό είναι να υπάρχουν κάποια μέλη εδώ μέσα που να μην την καταλαβαίνουν, καλό είναι να υπάρχει σεβασμός προς αυτά ετσι ώστε να μην σκοτίζονται μία ώρα για να βγάλουν 10 αράδες.
απο την στιγμή που επίσημη γλώσσα της χώρας είναι η δημοτική ελληνική, έτσι όπως εγώ δεν θα μιλούσα στην γαλλική  που είναι και η μητρική μου, ή κάποιος άλλος συμφορουμίτης δεν θα μιλούσε στην ιαπωνική ή την αραβική, έτσι δεν πρέπει και κάποια "μορφωμένα" μέλη να μιλάν στην καθαρευουσα, ή αρχαία ελληνική
εδώ είναι ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων εμπειριών και ιδεών! πίσω απο έναν υπολογιστή, το να κάνει κάποιος επίδειξη γνώσεων σε ένα σάιτ μπουρδελιάρηδων είναι (τουλάχιστον για μένα) λυπηρό.
2. θα μπορούσα κι εγώ να μιλάω με την γλώσα τον μαθηματικών. διαφορικές εξισώσεις, ολοκληρώματα, χώρους διανυσματικούς, πινακες γραμμικούς ή μη, σειρές, ακολουθίες...
αν το κανα, θα με παιρνε κανεις στα σοβαρά?

ούτως η άλλως, η μόρφωση και η παιδεία είναι κάτι σχετικό, ουδεμία σχέση έχει με την καθαρεύουσα συγκεκριμένα, αλλά το εύρος της είναι τεράστιο, και περιλαμβάνει όχι μόνο το σύνολο των επιστημών, αλλά και την προσωπικότητα και την προσωπική διαπαιδαγώγηση που έχει λάβει ο καθένας απο το σπίτι του.
τέλοσπαντων 3 .ένας τυπάκος που γράφει καθαρεύουσα με το ψευδώνυμο μπακάλης μάλλον θέλει να προκαλέσει (just my taste)
1. επειδη ειναι φορουμ για μπουρδελα so what? μη μας υποτιμας ετσι ευκολα... ;)
2. μιλα και βλεπουμε,εξαρταται.σιγουρα βεβαια δεν υποσχομαστε τιποτα :grin:
3. το "τυπακος" ειναι υποτιμητικο.δεν τον ξερεις και απο οτι φαινεται δεν παρακολουθεις οποτε εκανες φαουλ εδω.ο μπακαλης ειναι σεβαστο και αξιολογο μελος και δεν προκαλει,αλλα προσφερει στην κοινοτητα μας.

4. πολλοι δεν καταλαβαινουμε την καθαρευουσα που γραφει,αλλα το προσπερναμε και παμε παρακατω  χωρις να κραζουμε.δοξα το θεο διαβαζουμε αλλα ποστς,υπαρχουν ενα σωρο.στη τελικη δικη μας γλωσσα ειναι,ουτε τα αμερικανικα ουτε τα γαλλικα ειναι δικα μας.ειναι μια αντισταση στην αλλοτριωση των γκριγκλις κλπ.οι κανονες του σαιτ και ανθρωποι οπως ο μπακαλης βοηθουν σε αυτην τη κατευθυνση! στο λεει καποιος που χρησιμοποιουσε αγγλικα και γκρικλις την τελευταια δεκαετια και ξεχασε να γραφει και το ονομα του σωστα :)
5. ενισχυει τον πλουραλισμο
6. δεν ειμαι δικηγορος του,ουτε καν φιλος του,απλως παραθετω μια γνωμη.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
στο 3 κανεις λαθος,εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι μορφωμενος,εγω σχολιασα την επιδεικτικη χρηση καθαρεουσας εν ετει 2009....και αναρωτιεμαι...την διδαχτηκε καπου;(θα βγει ακυρη η κριτικη που λεει οτι δεν ειναι 65 ετων).......την γουσταρει πολιτικα;ειναι απο αυτους τους δωδεκαθειστες αρχαιοφιλους;ψηφιζει λαος ή παλαι ποτε επεν;γιατι μιλαει μια νεκρη γλωσσα παραβαινοντας και τους κανονες του σαιτ αν το θες και ετσι;
αν αυριο εγω γραψω κριτικη στα βλαχικα θα την εκτιμησεις και αυτην θετικα ως τμημα της μορφωσεως μου;
αν το κανω ως κλωνος με 5 μηνυματα και οχι ως τζιελ με 40 κριτικες (πχ γραψω καθαρευουσα εστω)θα την δημοσιευσει ο αντισθενης;εσυ θα με περασεις για μαλακα μιμητιστη αν την δεις δημοσιευμενη....ναι ή οχι;
θα γραψεις ποστ εδω να με κοροιδεψεις ναι ή ου;εσυ ή καποιος αλλος;
ε αυτο εκανε και η ελονορα...

Ώπα φίλε !!!

Μπορεί να μην σχολίασες την καθαρεύουσα του Bakalhs αλλά του την είπες (όπως λέμε στα βλάχικα)  ;) ;) ;)

Πάντως δεν τον υπερασπίσθηκες (ή αν θέλεις) δεν υπερασπίσθηκες τον τρόπο γραφής του ...  ;)

οπα .....τιμημενε σου την ειπανε; :think: :grin: :grin: :grin: :grin:

Για τα λοιπά σχόλια (στο τελευταίο ποστ σου), διαισθάνομαι ότι κάτι θέλεις να πείς, αλλά δεν είναι ευδιάκριτες οι αναφορές σου ...  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=14pt]Πολλά πράγματα σε αυτή την (σκατο)ζωή μας αρέσουν παρότι δεν τα καταλαβαίνουμε ...[/size]  ;) ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εσύ Ελεονώρα μου  :smitten: :smitten: :smitten:

πες μου (και πες μας) σε παρακαλώ ...(για να γράψουμε και κάτι χρήσιμο στο σάϊτ "μας")

"Ποιά κοπέλα μπορούμε να θεωρήσουμε ότι παρέχει ικανοποιητικές επαγγελματικές υπηρεσίες στα μπουρδέλα ???"

Σημείωσε (κατα κάποιο τρόπο) ένα σημείο αναφοράς ... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[size=14pt]Πολλά πράγματα σε αυτή την (σκατο)ζωή μας αρέσουν παρότι δεν τα καταλαβαίνουμε ...[/size]  ;) ;) ;)
μπα τα καταλαβαινουμε απολυτα....απο αυριο λοιπον προτεινω ολο το σαιτ να γραφει αλα μπακαλης....εγω θα το εφαρμοσω παντως....ισως ετσι γινω και τιμημενος αφου θεωρεις οτι υποννοησα κατι....

υγ ειμαι γενικα κατα των τιτλων,παλαιοτητων,κλπ γιαυτο κρυφοχαιρεκακιασα με τον τροπο που του την ειπε η ελονορα...ειμαι λιγο αναρχικο πνευμα δηλαδη...κατα τα αλλα φυσικα και δεν στηριζω και ουτε προκειται τον τροπο γραφης του αλλα δεν μπορω και να τον αλλαξω.αληθεια γιατι τον υπερασπιζεσαι εσυ;αυτος δεν καταδεχεται να μιλησει νεοελληνικα μαζι μας και σε εβαλε δικηγορο;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
μπα τα καταλαβαιννουμε απολυτα....απο αυριο λοιπον προτεινω ολο το σαιτ να γραφει αλα μπακαλης....εγω θα το εφαρμοσω παντως....ισως ετσι γινω και τιμημενος αφου θεωρεις οτι υποννοησα κατι....

υγ ειμαι γενικα κατα των τιτλων,παλαιοτητων,κλπ γιαυτο κρυφοχαιρεκακιασα με τον τροπο που του την ειπε η ελονορα...ειμαι λιγο αναρχικο πνευμα δηλαδη...κατα τα αλλα φυσικα και δεν στηριζω και ουτε προκειται τον τροπο γραφης του αλλα δεν μπορω και να τον αλλαξω.αληθεια γιατι τον υπερασπιζεσαι εσυ;αυτος δεν καταδεχεται να μιλησει νεοελληνικα μαζι μας και σε εβαλε δικηγορο;

Ευχαριστώ για την εκτίμηση σου στα λεγόμενα μου ... 
Πάντως να σημειώσω (παρότι είναι ευδιάκριτο) ότι μου αρέσει και υπερασπίζομαι την  διαφορετικότητα των ατόμων...
...σαφώς την ωραία διαφορετικότητα !!! :dancing:

[size=14pt]κρυφοχαιρεκακιασα [/size]
Δικό σου θέμα ... ;)
...αρκεί φίλε μου να αισθάνεσαι καλά με αυτά που γράφεις

Νομίζω ότι είναι ...εξυπνάδες αυτά περι δικηγόρων  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καταλαβα αλλος ενας συντηρητικος που πιστευει στην διαφορετικοτητα των αλλων...ε πιστεψε και στην δικια μου και της ελονορας....τα περι δικηγορων καθολου εξυπνακισμοι...εγω ας πουμε να γραψω 10 ποστ για αλλο μελος ουτε ο αδελφος μου να ηταν δεν θα το κανα....ας απολογουνταν αν ηταν αυτος για τον οποιον λογο....δικαιολογω μονο αν δεν τα βλεπει τωρα που γραφονται....δεν προσεξα αν ειναι συνδεδεμενος....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και για να καληνυχτησω θεωρω οτι δεν με καλυψες με κανενα ποστ σου καθως δεν απαντησες επι της ουσιας σε τιποτα απο οσα εθεσα...απλα εκανες δογματικες διαπιστωσεις...αν θελεις μπες και στην ουσια οσων ειπα...
αλλα προς θεου μην με βαλεις να τα ξαναγραψω....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...και εγώ σε καληνυχτίζω φίλε μου

Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να σου απαντήσω σε κάτι συγκεκριμμένο ...  :think:

Σαφώς και πιστεύω στη διαφορετικότητα σας (εσένα και της Ελεονώρας ... ;)) ...για αυτό εξάλλου και συνεχίζω να συζητώ μαζί σας...

...αυτά περι 10 ποστς που δεν θα έγραφες για άλλο μέλος έστω και αν ήταν αδελφός σου,

επέτρεψε μου να πω ότι περιτεύουν  ;)

επίσης...
...δεν κατάλαβα για ποιον αναφέρεσαι
ως προς το ..."αν είναι συνδεδεμένος"

Να σε πληροφορήσω (αν δεν το γνωρίζεις)

ότι εσύ φαίνεσαι ...συνέχεια "off line"

...αυτό δεν είναι κακό

...αλλά δεν είναι και το πλέον καλύτερο  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom