Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εμένα μου φάνηκε παράξενο γιατι στα τρία χρόνια που πάω στην Χριστίνα έχει δείξει οτι νοιάζεται για την καθαριότητα και την υγεία της. Δεν κάνει ακάποτο (μάλιστα γκρίνιαζε τις προάλλες για τις πολλές κοπέλες που κάνουν πια ακάποτο), δάχτυλα κ.α. επιτρέπει με χρήση προφυλακτικού, φρόντιζει η καπότα να μπαίνει σωστά, το σπιτάκι της (δικό της είναι) είναι ακρετά καθαρό και φυσικά δείχνει την πόρτα σε τύπους παρακμή καθώς και σε αλλοδαπούς.

Μάλιστα το καλοκαίρι που έφευγε μου έλεγε οτι ψάχνει για κοπέλα για να κρατάει το μαγαζί και θέλει κορίτσι με χαρτιά γιατι αλλιώς θα πρέπει να τρέχει στην αστυνομία και να πληρώνει πρόστημα.

Επισκέπτης
η συντροφισσα αλλο λεει αλλα τεσπα δεν το επιασες...
επειτα οταν εντεχνως προσπαθεις να ξεχωρισεις με καποιον τροπο δικαιολογημενα θα δημιουργησεις καποια στιγμη και αντιδρασεις,οπως με το θεμα της καθαρευουσας...δεν νομιζω ενεργο μελος του μπουρδελα.τιβι που πηδαει κιολας να προλαβε να την διδαχτει σε καποια φαση της σχολικης παιδειας του....

Ο Bakalhs είναι ιστορικά 70χρονος των Εξαρχείων.Διανύσας τα μαθητικά του χρόνια στην δεκαετία του 1950, έλαβε αρχαιοελληνικοκεντρική παιδεία.Τότε που φωτισμένοι Δάσκαλοι εξηγούσαν όχι μόνο την ετυμολογία των λέξεων αλλά και την ιστορική αναγκαιότητα δημιουργίας τους και μετεξέλιξής τους.Τον τρόπο που προέκυπταν οι λέξεις και γενικότερα οι εκφράσεις, ο προφορικός και ο γραπτός λόγος από τις πράξεις των ανθρώπων και της Φύσης.
Και πως ο Λόγος στην συνέχεια ανατροφοδοτούσε τις πράξεις.

Από τότε κύλισε πολύ νερό στ'αυλάκι...
Ο Bakalhs γέρασε, αλλά την κρίσιμη στιγμή κάνει συμφωνία με τον διάβολο (αλά Φάουστ),
ανανίπτει και κατά 30 χρόνια νεότερος  βγάζει τα απωθημένα του στην Φυλής και στο Μεταξουργείο...αλλά φευ...η καθαρεύουσα τον ακολουθεί δηλούσα την εποχή του!  

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ο Bakalhs γέρασε, αλλά την κρίσιμη στιγμή κάνει συμφωνία με τον διάβολο (αλά Φάουστ),
ανανίπτει και κατά 30 χρόνια νεότερος  βγάζει τα απωθημένα του στην Φυλής και στο Μεταξουργείο...αλλά φευ...η καθαρεύουσα τον ακολουθεί δηλούσα την εποχή του!  

Ενας άλλος Ζορμπάς, καθαρευουσιάνος,...! Ενώ αυτός του Καζαντζάκη μιλούσε τη μαλιαρή,...
Ολοι όμως, όπως κι αν το λένε, το ίδιο λένε ,....
<<,...αυτό το πράμα δεν το χόρτασα ποτέ,....>>

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αντιλαμβάνομαι (ελπίζω σωστά ...) ότι "τέλος καλό, όλα καλά" ως προς το θέμα της καθαρεύουσας  ;)

Άς έρθουμε τώρα στο φλέγον θέμα μας, που είναι ο σχολιασμός των κριτικών κάνοντας και λίγη ιστορία που ως μάθημα συνεργάζεται με τα φιλολογικά και με την γλώσσα ... :cheesy:

Λοιπόν (αν δεν με "απατά" η μνήμη μου), η Αντριάννα δούλευε πριν 5-6 (περίπου) χρόνια στο Φωκαίας 25 ισόγειο  (ενίοτε επιπλοποιείο) :sunglasses:

Μάλιστα,  έβαζε (συνήθως) ένα μακρύ ποστίς  ;)

Οι υπηρεσίες που παρείχε στο δωμάτιο ήταν αρκετά ικανοποιητικές  ;)

...επίσης και η εμφάνιση της ήταν σαφώς καλύτερη από σήμερα  ;)

Επισκέπτης
Ο Bakalhs είναι ιστορικά 70χρονος των Εξαρχείων.Διανύσας τα μαθητικά του χρόνια στην δεκαετία του 1950, έλαβε αρχαιοελληνικοκεντρική παιδεία.Τότε που φωτισμένοι Δάσκαλοι εξηγούσαν όχι μόνο την ετυμολογία των λέξεων αλλά και την ιστορική αναγκαιότητα δημιουργίας τους και μετεξέλιξής τους.Τον τρόπο που προέκυπταν οι λέξεις και γενικότερα οι εκφράσεις, ο προφορικός και ο γραπτός λόγος από τις πράξεις των ανθρώπων και της Φύσης.
Και πως ο Λόγος στην συνέχεια ανατροφοδοτούσε τις πράξεις.

Από τότε κύλισε πολύ νερό στ'αυλάκι...
:2funny:

Βλ. τῶρα μικρὰν ἐνημέρωσιν διότι σήμερα "τὰ φορτώσατε στὸν κόκκορα" ἐξ ὅσων εἶδον.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παίδες sorry για το off topic κριτική πως βάζουμε ? μαλακια ερώτηση αλλα δεν μπορω να βρω πως...

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

Μήπως τελικά μας έχουν για κρετίνους;, Δευτέρα 16 Νοε 2009, στις 12:19

Γράφτηκε από τον Tsarkas   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία 3.0
Εμφάνιση κοπέλας 3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 3.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0

Επισκέφθηκα το εν λόγω σπιτάκι χτές το βράδυ κατά τις 21:00. Δεν θα αναφερθώ ούτε στην εμφάνιση αλλά ούτε στις υπηρεσίες της κοπέλας, αλλά δυστυχώς σε κάτι πολύ πιό δυσάρεστο και σοβαρό.

Τεσπα, ζήτησα να δω τα χαρτιά της κοπέλας από τη νομαρχία τα οποία πιστοποιούν ότι είναι υγιής. Ο λόγος: επειδή μου άρεσαν οι υπηρεσίες της ώστε να γινόμουν τακτικός πελάτης και επειδή γενικά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (το προφυλακτικό δεν αναιρεί όλους τους κινδύνους ως γνωστόν-πχ διαπίστωσα μετά το τέλος της πράξης πως [glow=red,2,300]ενω μου παιρνε πίπα το μουνί της ακουμπούσε σε ένα σπυρί πάνω στην κοιλιά μου[/glow]το οποίο πριν καμιά ωρα ειχα σπάσει).

[...]

Σε κάθε περίπτωση ένα καλό μαύρισμα σε τετοιες τυπισσες θα είναι ότι καλύτερο...

:cool2:
:uglystupid:

υπάρχει κανεις που να φαντάζεται μια στάση ώστε να είναι εφικτό αυτό που περιγραφει ο τσάρκας και τόνισα με κόκκινο?
γιατί εγώ προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα... :S

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Με αφορμή τα σχόλια συναδέλφων για το περιστατικό με τη Χριστίνα, είπα να γράψω πέντε πραγματάκια.

Καταρχήν πήρα σημερα ένα τηλ. το δικηγόρο του ΣΕΠΕ (Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος) και μου είπε τα εξής:

α) του φάνηκε πολύ περίεργο το όλο σκηνικό, γιατι οι περισσοτερες που εχουν χαρτια, τα δειχνουν απο μονες τους χωρις δηλαδη να τα ζητησει ο πελατης ευθεως. Απλα αν δουν καποιον που ανησυχει για την υγεια του κοιτανε να δειξουν καλα δειγματα για να τον κρατησουν ως πελατη.

β) είπε πως γενικά όσες κοπελες δουλευουν σε στουντιο εχουν χαρτια. Αρα να ξερουμε γενικα τι παιζει

γ) σε οτι αφορα τα μπουρδελα ειπε πως υπαρχουν αρκετες που δεν εχουν, με την γενικη εξαιρεση οσων δουλευουν πολυ καιρο οπως η Χριστινα και ειδικα σε περιοχες οπως η Φυλης οπου η Αστυνομια κανει συχνα ντου γιατι τα μπουρδελα ειναι σε απόσταση μικροτερη των 200 μετρων απο την εκκλησια του Αγιου Παντελεημονα. Βασει αυτων εκτιμηση του ειναι πως κατα 90% η Χριστινα ειχε χαρτια.

δ)  οταν τον ρωτησα τι μπορω να κανει ο πελατης για να υποχρεωσει "θεσμικα" την οποια κοπελα να δειξει τα χαρτια της μου ειπε πως δεν προβλεπεται κατι, διοτι θεωρειται προσωπικο δεδομενο. Απλα αν την πιασει η δημοτικη αστυνομια (οχι η κανονικη που δεν εχει κανονικα αρμοδιοτητα) χωρις χαρτια, μονο τοτε θα βρει μπελα...

Σε γενικες γραμμες ειδα απο τις κριτκες των υπολοιπων πως γενικα η Χριστινα δεν κανει μαλακιες (ακαποτα κλπ). Μαλιστα το μαλακισμενο το χρησιμοποιησε ως επιχειρημα για να μην μου δειξει τα χαρτια. Αυτα γενικα...

Σε γενικες γραμμες φαινεται πως κατα πασα πιθανοτητα η ειναι απλα πολυ μεγαλο μαλακισμενο η περα απο μαλακισμενο μπορει αν και περναει εξετασεις απλα να μην τις ειχε περασει στον προβλεπομενο χρονο (δηλαδη να ειχαν περασει πανω απο 15 μερες).

Εγω φυσικα και ΔΕΝ προκειται να ξαναπατησω εκει για κανενα απολυτως λογο. Παντως επειδη βλεπω πως η υγκεκριμενη κοπελα εχει μεγαλη περαση και πελατεια, καλο θα ηταν αν καποιος συναδελφος εχει ορεξη, να της πει για την κουβεντα στο φορουμ εδω, να της ζητησει χαρτια με ευγενεια παντα να δουμε τι θα κανει. Προσωπικη εκτιμηση: αν οντως εχει θα τα δειξει γιατι θα καταλαβει οτι εκανε μαλακια και χανει η φημη της ειδικα αν τον εχει και τακτικο πελατη.

Προς jockerx: Οχι ηταν μια κοντη λιγο παχουλη ξανθια.

Προς oxi_o_nontas: Φιλαρακο από ολο το σκηνικο εσυ εκει βρηκες να σταθεις? Ενημερωτικα φιλαρακο ηταν στο στηθος (σταση 69) αλλα εγραφα την κριτικη σημερα ενω ημουν στη δουλεια, και εκ παραδρομης περα απο ορθογραφικα εκανα και αυτο το λαθος.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
Με αφορμή τα σχόλια συναδέλφων για το περιστατικό με τη Χριστίνα, είπα να γράψω πέντε πραγματάκια.

[...]

Προς jockerx: Οχι ηταν μια κοντη λιγο παχουλη ξανθια.

Προς oxi_o_nontas: Φιλαρακο από ολο το σκηνικο εσυ εκει βρηκες να σταθεις? Ενημερωτικα φιλαρακο ηταν στο στηθος (σταση 69) αλλα εγραφα την κριτικη σημερα ενω ημουν στη δουλεια, και εκ παραδρομης περα απο ορθογραφικα εκανα και αυτο το λαθος.

ναι εκεί βρήκα να σταθώ...

πρέπει να είσαι παρα πολύ ψηλός ε? :cool2:

:jerking:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...καλο θα ηταν αν καποιος συναδελφος εχει ορεξη, να της πει για την κουβεντα στο φορουμ εδω, να της ζητησει χαρτια με ευγενεια παντα να δουμε τι θα κανει. ...
Μα ρε τσάρκα αν δεν είναι θεσμικά υποχρεωμένη γιατί να του τα δείξει;
Άσε που και να είναι μάλλον θα τον γειώσει!
Υπάρχει όντως θέμα προσωπικών δεδομένων αφού στα χαρτιά θα λέει (προφανώς) το πραγματικό όνομα της κοπέλας και άλλα στοιχεία της τα οποία καμία ιερόδουλη δεν θα ήθελε να μαθευτούν.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Μα ρε τσάρκα αν δεν είναι θεσμικά υποχρεωμένη γιατί να του τα δείξει;
Άσε που και να είναι μάλλον θα τον γειώσει!
Υπάρχει όντως θέμα προσωπικών δεδομένων αφού στα χαρτιά θα λέει (προφανώς) το πραγματικό όνομα της κοπέλας και άλλα στοιχεία της τα οποία καμία ιερόδουλη δεν θα ήθελε να μαθευτούν.
το οτι εμφανιζετε δημοσια κανοντας αυτο το επαγγελμα δεν συντρεχει λογος ανυσηχιας απο την κοπελα να γινει γνωστη η ταυτοτητας της?????και μην ξεχνας οτι οι περισσοτερες εαν οχι ολες το θεωρουν λειτουργημα.οποτε απο πλευρας τους δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.το προβλημα το δημιουργουν αυτες διοτι μαλλον δεν εχουν χαρτια ή περνανε εξετασεις οταν τους καπνισει. μην ξεχναμε οτι στην πορνεια παντα υπαρχει και το νταβατζιλικι, η προστασια και πολλοι αλλοι που συντηρουν αυτο το επαγγελμα. δεν ειναι καθαρη δουλεια και σε βρωμικες δουλεις ποτε μα ποτε δεν προκειται να παρεις καθαρες και αληθινες απαντησεις.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παίδες sorry για το off topic κριτική πως βάζουμε ? μαλακια ερώτηση αλλα δεν μπορω να βρω πως...

1) Πηγαίνεις εδώ :
2) Επιλέγεις το μπουρδέλο στο οποίο έκανες "επιδρομή" και συμπληρώνεις (σύμφωνα με τις οδηγίες) την κριτική σου

;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
υπάρχει κανεις που να φαντάζεται μια στάση ώστε να είναι εφικτό αυτό που περιγραφει ο τσάρκας και τόνισα με κόκκινο?
γιατί εγώ προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα... :S
αν τον εχει 1.5 μετρο ισως παιζει το σκηνικο αυτο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πάνω ψηλά στην σελίδα επιλέγεις το "Μπουρδέλα" ή "Studio" , βρίσκεις αυτό που ενδιαφέρεσαι και πατάς "πρόσθεσε καινούργια κριτική". ;)

Αααα! Και το σημαντικότερο, δεν ξεχνάς να πάς πρωτα να πηδήσεις και μετά να γράψεις!!! :2funny:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Πάνω ψηλά στην σελίδα επιλέγεις το "Μπουρδέλα" ή "Studio" , βρίσκεις αυτό που ενδιαφέρεσαι και πατάς "πρόσθεσε καινούργια κριτική". ;)

Αααα! Και το σημαντικότερο, δεν ξεχνάς να πάς πρωτα να πηδήσεις και μετά να γράψεις!!! :2funny:

Χι Χι Χι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom