Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 700K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εμενα παντως μια φορα που μου χτυπαγε μια τετοια κυρια βγηκα τσιτσιδος και της λεω τι θα γινει κυρα μου θα γαμησουμε η οχι !!!
Αν ειναι να βαλω το βρακι μου και να παω στο απεναντι μαγαζι στην Βανεσσα !!!
Στο μαγαζι που δουλευε η Ελλη αν δεν κανω λαθος στην Φυλης με την Ρωσσιδα τσατσα με τα γυαλια !!
Tην ξανθιά με τα μεγάλα γυαλιά λες;

Επισκέπτης
Επίσης ΜΑΥΡΟ στην πρωϊνή τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά στου Φυλής 71 κάτω γιατί
στα 5 λεπτά χρονομετρημένα βάραγε με μανία την πόρτα!!!.Αφού ήξερε οτι αν ο πελάτης φωνάξει, θα πάρει στο κινητό τον μπράβο για να έρθει.
Και όταν δεν μπαίνεις στο δωμάτιο μπορεί να σε μαλώσει με το γνωστό ιδιάζον νευρωτικό χρώμα φωνής:
"Πάλι δεν μπαίνεις;"
παλι δε μπαινεις? και εγω σε ποιον θα χτυπαω πορτες στο 5λεπτο που το εχω βιτσιο? :2funny:
πάλι δεν μπαίνεις;
Μπες, δεν είναι τίποτα...
Μέχρι να μπεις, θα βγεις...
Τα 20 ευρώ να μας αφήσεις και βγαίνεις αμέσως...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μην τρελαθούμε ρε παιδιά, Τρίτη 20 Οκτ 2009, στις 21:40

Γράφτηκε από τον mad_max  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα η Σέρβα)
Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0
Μια χαρά τα είπε ο alexis82. Η Αννούλα το έχει καταλάβει τι παίζει και τώρα άλλαξε στυλάκι. Η επισκεψη έγινε χτες βραδυ. Ημουν μονος στο σαλόνι και τα 2 δωμάτια με πελάτες. Με ρωταει η τσατσα για το πρόγραμμα. Της λέω λίγο απ' όλα. Μου λέει αυτό είναι στα 300 ευρώ, μια ώρα και 2 εκτονώσεις. Δεν είμαστε καλα που θα δωσω 300 σε στουντιο!!!
Δίνω λοιπόν τα 100 για πρωκτικό. Περνάω στο δωμάτιο (καθαρό και με ντουζ αλλά χωρίς πετσέτα)
Μετά απο 20 λεπτα εμφανίζεται η Αννα. Καλή δε λέω αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα στα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά μου έβγαλε μια βιασύνη (ίσως επειδή ημουν ο τελευταίος) που δεν μπορώ να την εξηγησω. Οντως είναι υπερτιμημένη η Αννούλα.

Ελπίζω αυτή τη φορά να μπει η κριτική μου γιατι χτες που ξαναβαλα δεν την είδα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Άννα η Σέρβα
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.10.2009

δεν έχω πάει ποτέ στην Σέρβα αλλα με τόσες καλές κριτικές ο φίλος συμπουρδελιάρης θα έπρεπε να ήταν κάπως πιο αναλυτικό στο τι δεν έκανε μέσα στο δωμάτιο... :grin: Αν διαβάζει, ας ρίξει λίγο φώς στην υπόθεση! :think:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
O mad_max και παλιος ειναι και εγκυρος οποτε οτι και οσα εγραψε φτανουν φιλε !!!
Εγω την εχω παρει την Αννουλα πανω απο 10 φορες αλλα και εμενα που και με ξερει και που πανε τα χνωτα μας πολυ καλα τις δυο τελευταιες φορες μου τα εκανε λιγο μουσκεμα τα πραγματα οποτε μπορω να καταλαβω πολυ καλα τι λεει !!
Δεν ξερω αν φταιει αυτη η εαν εχει πρεσο απο την διευθηνση του μαγαζιου να μην δινει πολυ αερα πια στους πελατες και να τελειωνει στα γρηγορα !!!
Παντως ειτε ετσι ειτε αλλιως θα χασει το καλο πελατολογιο που ειχε φτιαξει και θα συνεχισει με οποιον μεινει !!!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Καπου διαβασα αυτο

αφου λοιπον περιμενα μονο ενα τυπο και αφου ακουσα τις τσατσαδες να τσακωνονται για καποιον λογαριασμο που δεν ελεγε εξοφληθη καποια στιγμη μας θυμηθηκαν και βγηκαν εξω..

και θα ηθελα να πω κι εγω την αποψη μου οσο κι αν πειραξει καποιους.

Στα παιδικα μου χρονια μαζευονταν ολες οι γυναικουλες στην αυλη της μιας και κουτσομπολευανε ολες τις υπολοιπες. Τι κανει η μια και τι κανει η άλλη. Τωρα γειτονιες και αυλες δεν υπαρχουν αλλα ευτυχως βγηκε το ιντερνετ.

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
Καπου διαβασα αυτο

αφου λοιπον περιμενα μονο ενα τυπο και αφου ακουσα τις τσατσαδες να τσακωνονται για καποιον λογαριασμο που δεν ελεγε εξοφληθη καποια στιγμη μας θυμηθηκαν και βγηκαν εξω..

και θα ηθελα να πω κι εγω την αποψη μου οσο κι αν πειραξει καποιους.

Στα παιδικα μου χρονια μαζευονταν ολες οι γυναικουλες στην αυλη της μιας και κουτσομπολευανε ολες τις υπολοιπες. Τι κανει η μια και τι κανει η άλλη. Τωρα γειτονιες και αυλες δεν υπαρχουν αλλα ευτυχως βγηκε το ιντερνετ.

κυρα λιτσα εαν δεν σου αρεσει τζουζ

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
απο τα παιδικα μου χρονια μεχρι τωρα οι αντρες μαζευονταν στον καφενε και κανουμε και λεμε τα δικα μας....
οσο "καφενειο" και να ειναι ο καφενες που μαζευομαστε εχει κανονες και σεβασμο και οταν "σπανε" τα βρισκουμε μεταξυ μας.
οι γυναικουλες καλο ειναι να μην μπερδευονται με οσα ισχυουν στην  αυλη τους...επειδη ετυχε 1-2 φορες να κατσουνε να πιουνε το καφεδακι τους στα μερη μας...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.908
Πόντοι
42.697
απο τα παιδικα μου χρονια μεχρι τωρα οι αντρες μαζευονταν στον καφενε και κανουμε και λεμε τα δικα μας....
οσο "καφενειο" και να ειναι ο καφενες που μαζευομαστε εχει κανονες και σεβασμο και οταν "σπανε" τα βρισκουμε μεταξυ μας.
οι γυναικουλες καλο ειναι να μην μπερδευονται με οσα ισχυουν στην  αυλη τους...επειδη ετυχε 1-2 φορες να κατσουνε να πιουνε το καφεδακι τους στα μερη μας...

σωστός ο Νίκος...

Επισκέπτης
{Λίλυ δύναμη στο τσιμπούκι, Τρίτη 04 Αυγ 2009, στις 03:01
Γράφτηκε από τον Jonhy-21  -
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0 
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0
επισκεψη δεν θυμαμαι ακριβως γι αυτο βαζω τυχαια ημερομηνια (καπου εκει κοντα ητανε)

η λιλυ μου μοιαζει σαν κατι βλαχογερμανιδες τουριστριες που βλεπουμε στην Πλακα. Δεν ενοω οτι ειναι ασχημη αλλα δεν ειναι η top γερμανιδα. Και το σωμα της ειναι μετριο.

Ομως τα τιμαει τα λεφτα της πολυ και ειναι φιλοτιμη και πολυ καυλιαρα κι ολας. Με καυλωσε με τα ελαφρια φιλια της και χαδια της και το ελευθερο μπουκιτσι το δουλεψε με παρα πολυ μεγαλη μαεστρια και καυλα. Και το 69 φανηκε οτι της αρεσε. Σεξακι επισης καλο και καυλιαρικο. Αυτα δεν εχω να γραψω κατι αλλο.

Καλη επιλογη ειναι και δεν μου εσπασε τα αρχιδια με τα "μη το ενα μη το αλλο" οπως η παλιο - Καρολαιν. Δεν τα εκλαψα αλλα παντως δεν νομιζω να την συναντουσα ξανα.
Το δυνατο της σημειο το τσιμπουκι.
}

{Γράφτηκε από τον nikospireas    (Λίλυ) 
Συνολική βαθμολογία  5.5
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0
επισκεψη στη γερμανιδα λιλυ τη προηγουμενη δευτερα απογευματακι.ηταν απο καιρο στα υποψιν λογω των καλων σχολιων απο γνωστους(ορισμενοι μου εδωσαν και αρνητικες πληροφοριες).παιδεμα με το παρκιν..αλλα ηταν ωρα που εφευγαν οι μανατζαραιοι απο την περιοχη,οποτε με λιγο γυρω γυρω βρεθηκε.
βγαινει η λιλυ στο σαλονι με ενα μαυρο κορμακι που την κολακευε αρκετα.αρκετα εντυπωσιακη στο σαλονι,ωραιο νταρντανογυναικο.μελαχροινη με μετριο μηκος μαλλιων,υψος πανω απο 1,75cm,ηλικια καπου 25(?),καλες-αρκετα σωστες καμπυλες,σχετικα μικρο στηθος,μετριοφατσα,μικρη σχεση με τις φοτος(καπως πειραγμενες ειναι,στο real εχασε ποντους οταν την ειδα).απλο προγραμμα των 50 ευρω και περασμα στο δωματιο.
ενα τυπικο "hi",δε μιλα ελληνικα αν και 1.5 χρονο στην ελλαδα(τοσο πολυ μας γουσταρει...),ξεκινα με ελαχιστοτατα προκαταρκτικα,περνα σκουφι και ξεκινα ενα πολυ κακο τρομπονι,πολυ χερι...εντελως μονοτονο...ενα ρουφηγμα στο κεφαλακι ολο και ολο...ευτυχως που ειμουνα πολυ φορτομενος αλλιως δυσκολα θα γινοταν δουλεια.τη κοιταζα και αναρωτιομουν αν κανει πρωτη φορα.με ευγενικο τροπο της πηρα το χερι(τον επαιζε λες και βαραγε με μανια κανα γουδι)...το στομα της δε μπορουσε να με "βρει"...το κρατησα μονος μου σηκωμενο για να μπορει να το βαζει στο στομα της,χαλια!!!
επειτα απο πληροφοριες συναδελφου οτι γουσταρει πολυ τα κωλοσκαμπιλα...εφαγε 3-4 μετριας εντασης,δεν αντεδρασε καθολου,ουτε κρυο ουτε ζεστη.ιεραποστολικη σταση,καλουτσικο ανοιγμα και στησιμο,στενο και αρκετα ζεστο νινακι!!!ξεκινησε το γκντουπα της...συμμετοχη 0%,ανεβασμα ρυθμου σε υψηλες στροφες οπου αρχισε καποια ομορφα αληθοφανη βογγητα.γυρισμα σε ντογκι σταιλ,πιασιμο απο τις λαβες και υψηλες στροφες και εδω,μερικα βογγητα απο πλευρας της ωσπου ηρθε το τελος σχετικα αργα χωρις να δυσανασχετησει.μπαι μπαι και πηγε καρφι στο αλλο δωματιο.
συμπερασματικα...μετρια φατσα,ψηλη νταρντανα(οχι χοντρη,μια χαρα ειναι,αυτοι που θελουν πετιτ μη πανε),καλο σωστο δυνατο "γερμανικο κορμι",ηρεμη και γλυκια κοπελα,δεν εδειξε βιασυνη,τρομπονι κακο,συμμετοχη ελαχιστη,στενο και ζεστο νινακι,μαλακο ωραιο δερμα,ωραια κωλαρα για τους φαν!
εχει πλουσια προγραμματα...ελευθερα στοματικα,69,μασαζ,πρωκτικα κλπ. το φουλ στα 100 ευρω ειπαν.
τα συμπερασματα δικα σας...εγω δυσκολα θα ξαναπαω με αυτην.}

Άγνωσται αι βουλαί της πόρνης!!!
Γερμανίδας προεξάρχουσας!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Το ιδιο ισχυει και για τους "αντρες".Ας μην ανακατευονται στις αυλες και τις δουλειες των γυναικων.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το ιδιο ισχυει και για τους "αντρες".Ας μην ανακατευονται στις αυλες και τις δουλειες των γυναικων.
Σεβαστο και αυτο απλα λιγο πιο χαμηλοφωνα οταν βρισκομαστε σε χορο εργασιας και οχι στον καφενε !!!
Δεν χρειαζετε να γινομαστε και βουκινο !!!
Δεν νομιζω οτι οφελη ουτε την δουλια και εκτος αυτου χαλαει και το κλιμα και το κεφι των μελλοντικων πελατων !!! :think:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Λιτσα  δεν ξερω τι εισαι.Ιδιοκτητρια των μπουρδελων η πουτανα. Αλλα οτι και να εισαι να ξερεις κατι.Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.Απο μας ζητε και βγαζεται μαυρο χρημα.Αρα μην πας να βγεις και απο πανω.Να σεβεσαι το μεροκαματο του καθενα που ερχετε και αφηνει σε σενα στην πουτανα και στον νταβαντζη της καθε μιας. Ευχαριστω και συγνωμη αν σε προσβαλα.

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
Λιτσα   δεν ξερω τι εισαι.Ιδιοκτητρια των μπουρδελων η πουτανα. Αλλα οτι και να εισαι να ξερεις κατι.Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.Απο μας ζητε και βγαζεται μαυρο χρημα.Αρα μην πας να βγεις και απο πανω.Να σεβεσαι το μεροκαματο του καθενα που ερχετε και αφηνει σε σενα στην πουτανα και στον νταβαντζη της καθε μιας. Ευχαριστω και συγνωμη αν σε προσβαλα.
χα χα οχι ρε συ, δεν την προσβαλλες. αστηνα την κακομοιρα, καμια μεσηλικη θα ειναι . . .  την κακοιμοιρα . . σκεψου μπορει να τρωει και τιποτα χαστουκια απο τους νταβαδες εαν ξεχασει να γραψει τις βαρδιες. αστηνα . . . . αστηνα .. . . .

Επισκέπτης
χα χα οχι ρε συ, δεν την προσβαλλες. αστηνα την κακομοιρα, καμια μεσηλικη θα ειναι . . .  την κακοιμοιρα . . σκεψου μπορει να τρωει και τιποτα χαστουκια απο τους νταβαδες εαν ξεχασει να γραψει τις βαρδιες. αστηνα . . . . αστηνα .. . . .
μην το συνεχιζεις μωρε..γαματην λεμε..

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Ο ορισμός της ξεπέτας... Γιούλη!!!!!!!, Τετάρτη 21 Οκτ 2009, στις 21:44
Γράφτηκε από τον luky  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 
Η Γιουλη ειναι μια μικροκαμομενη κοπελα με σχετικα καλο σωμα. Η διαθεση και η συμμετοχη της ειναι το κατι αλλο. Αρκετα νευρικη και φοβισμενη. Πηρα το απλο των 50 για να μην κλαιω τα λεφτα μου και η διαισθηση μου δεν με γελασε. Καθολου φιλικη και συνεργασιμη. Δεν σεβεται τα λεφτα που παιρνει αγελαστη,ανεκφραστη,αντιπαθητικη.Στο δωματιο μπηκαμε σχεδον μαζι χωρις να μου δωσει λιγο χρονο να χαλαρωσω. Στο κρεββατι κανει αυτο που θελει. Μετρια πιπα που σε ξενερωνει σε συνδυασμο με τα σημαδια στο κατω μερος του σιλικονατου στηθους της. Ακομα καποια σημαδια στην κοιλια της (ενδεχομενης λιποαναρροφησς)οδηγουν σε ολοκληρωτικο ξενερωμα. Συναγωνιστες μακρια απο αυτη.Αν μπορουσα να βαλω μηδεν θα το εκανα, αλλα δεν μου το επιτρεπει το οριο της βαθμολογιας. Υπηρεσιες Φυλης με 50 ευρω. [size=15pt]Στο τελος εφυγε γρηγορα για να δει τηλεοραση.[/size] Ειμαι χρονια στους χωρους των studio αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.

:2funny: :2funny: :2funny:
Τί είχε ? Λαζόπουλο ?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
πως την ειδε δηλαδη ο λακης? ουτε να γαμησουμε πλεον δεν θα μπορουμε? :2funny: :2funny:  :2funny:
Φαντάσου να είσαι στο δωμάτιο και να περιμένεις κάνα δεκάλεπτο να έρθει η κοπέλα και να ακούς να παίζει ο Λαζόπουλος . Και η κοπέλα να έρθει μόλις πει ο Λάκης , "Αλ Τσαντίρι , επανέρχομαι...."
Και μετά να βιάζεται για να προλάβει την επιστροφή από τις διαφημίσεις  :2funny: :2funny:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Φαντάσου να είσαι στο δωμάτιο και να περιμένεις κάνα δεκάλεπτο να έρθει η κοπέλα και να ακούς να παίζει ο Λαζόπουλος . Και η κοπέλα να έρθει μόλις πει ο Λάκης , "Αλ Τσαντίρι , επανέρχομαι...."
Και μετά να βιάζεται για να προλάβει την επιστροφή από τις διαφημίσεις   :2funny: :2funny:

χαχα. ναι. η να πεταει ο λακης καμια ατακα την ωρα που σου παιρνει πιπα και να πνιγει.  :2funny:
παντως παλι καλα που η συγκεκριμενη δεν προτεινε στην τσατσα να αλλαξουν την τσοντα στην tv και να βαλουν λακη! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom