Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
παντως παλι καλα που η συγκεκριμενη δεν προτεινε στην τσατσα να αλλαξουν την τσοντα στην tv και να βαλουν λακη! :cheesy:
Θα το κάνει όταν έρθει ο jockerx (πλάκα κάνω έτσι )  :2funny:

konstantinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νταβας της ΝΑΝΣΥ ειναι και κανει διαφιμηση.Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω   μωρη ΛΟΥΓΚΡΑ

βλεπετε παιδια ποιος ειναι ο epivitoras300?βρειζει ολα τα κοριτσια και ολλες μας μας κανει με κανενα νταβα απο πισω...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
βλεπετε παιδια ποιος ειναι ο epivitoras300?βρειζει ολα τα κοριτσια και ολλες μας μας κανει με κανενα νταβα απο πισω...

αγνοησε των βρε κουκλα μου. ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος!

ασχετο αλλα καλησπερα. καιρο ειχα να σε δω στο σιτε. ολα καλα?

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
γι'αυτο πηρα φουλ προγραμα με εκατο ευρω γιατι τα πολλα φαρμακα που περνω για λογους υγειας το κανουν αυτο

Και μετά πάτε και κάνετε και γλυφομούνια εκει που γάμησε ο άρρωστος. Ακαποτα? ΓΟΥΑΤ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ο ορισμός της ξεπέτας... Γιούλη!!!!!!!, Τετάρτη 21 Οκτ 2009, στις 21:44
Γράφτηκε από τον luky   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000  
Η Γιουλη ειναι μια μικροκαμομενη κοπελα .......... Υπηρεσιες Φυλης με 50 ευρω. [size=15pt]Στο τελος εφυγε γρηγορα για να δει τηλεοραση.[/size] Ειμαι χρονια στους χωρους των studio αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.

:2funny: :2funny: :2funny:
Τί είχε ? Λαζόπουλο ?

Εκπαιδευτικό ντοκυμαντέρ σε θέματα ανθρώπινης αναπαραγωγής με Γουσγούνη!!!  :2funny:

Επισκέπτης
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Πολύ όμορφη κοπέλα και σε κάνει να περνάς καλά, Παρασκευή 23 Οκτ 2009, στις 11:07
Γράφτηκε από τον kanenas80   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)  10.0
Εμφάνιση (σώμα)  6.0
Γενική συμπεριφορά  8.0
Επικοινωνία  7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  8.0

Συνάντησα την κοπέλλα Πέμπτη 22οκτ ... η gabriella είναι σαφώς κοπέλλα για ανθρώπους με ειδικά γούστα αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς και από τις φωτογραφίες γιατί δεν νομίζω ότι έχουν υποστεί επεξεργασία... πολύ όμορφο πρόσωπο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.. σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά αν και κουρασμένος μιας και πήγα μετά την δουλειά.. πολύ πιθανό να την ξανασυναντήσω...
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 22.10.2009
Διάρκεια συνάντησης: 1 ώρα
Κόστος συνάντησης: 225 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου: Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Ίσως

Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών: Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
A-level (πρωκτικό): Όχι
Πεολειχία: Χωρίς προφυλακτικό

τι λες ρε φιλε???
ποσα θες να μας τρελλανεις???
μηπως να σου πληρωσω μια επισκεψη σε οποιον οφθαλμιατρο θελεις???
η γκαμπι ειναι τουλαχιστον 20 κιλα παραπανω απ' οτι φαινεται στις φωτο..
ο κωλος της ειναι σαν τραπεzι δηλωτης & στην κοιλια της ακουμπας ανετα το πολεμος & ειρηνη του ντοστογιεφσκι,που αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στις 800 σελιδες..
η πιπα της παντελως αδιαφορη..
το μονο που αξιζει,ειναι οι τεραστιες φυσικες βυζαρες της,με οτι αυτο συνεπαγεται βασει του νομου της βαρυτητας..
κατα τ΄αλλα,ειναι βλαχακι απο ενα κωλοχωρι της τσεχιας που καλλιστα θα μπορουσαμε να την χυνουμε στο μεταξι για ενα 20αρικακι..
εξυπακουεται οτι της γαμησα-εχυσα μονο τα βυζια αφου δεν αξιζε & κατι αλλο..

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Λιτσα   δεν ξερω τι εισαι.Ιδιοκτητρια των μπουρδελων η πουτανα. Αλλα οτι και να εισαι να ξερεις κατι.Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.Απο μας ζητε και βγαζεται μαυρο χρημα.Αρα μην πας να βγεις και απο πανω.Να σεβεσαι το μεροκαματο του καθενα που ερχετε και αφηνει σε σενα στην πουτανα και στον νταβαντζη της καθε μιας. Ευχαριστω και συγνωμη αν σε προσβαλα.
Αγορι μου εμεις το πελατη τον σεβομαστε αφανταστα και εκτιμουμε το γεγονος οτι αφηνει καποια χρηματα, εφοσον και αυτος ειναι ανθρωπος.Οσον αφορα αν ειμαι τσατσα η πουτανα και αν εχω νταβατζη ειναι καθαρο δικο μου θεμα και η προσωπικη μου ζωη δεν αφορα κανεναν.Συγνωμη αλλα δεν νομιζω οτι σε προσβαλανε τα λογια μου. :-* :-* :-* :-* :-*

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Πολύ όμορφη κοπέλα και σε κάνει να περνάς καλά, Παρασκευή 23 Οκτ 2009, στις 11:07
Γράφτηκε από τον kanenas80   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)  10.0
Εμφάνιση (σώμα)  6.0
Γενική συμπεριφορά  8.0
Επικοινωνία  7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  8.0

Συνάντησα την κοπέλλα Πέμπτη 22οκτ ... η gabriella είναι σαφώς κοπέλλα για ανθρώπους με ειδικά γούστα αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς και από τις φωτογραφίες γιατί δεν νομίζω ότι έχουν υποστεί επεξεργασία... πολύ όμορφο πρόσωπο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.. σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά αν και κουρασμένος μιας και πήγα μετά την δουλειά.. πολύ πιθανό να την ξανασυναντήσω...
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 22.10.2009
Διάρκεια συνάντησης: 1 ώρα
Κόστος συνάντησης: 225 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου: Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Ίσως

Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών: Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
A-level (πρωκτικό): Όχι
Πεολειχία: Χωρίς προφυλακτικό

τι λες ρε φιλε???
ποσα θες να μας τρελλανεις???
μηπως να σου πληρωσω μια επισκεψη σε οποιον οφθαλμιατρο θελεις???
η γκαμπι ειναι τουλαχιστον 20 κιλα παραπανω απ' οτι φαινεται στις φωτο..
ο κωλος της ειναι σαν τραπεzι δηλωτης & στην κοιλια της ακουμπας ανετα το πολεμος & ειρηνη του ντοστογιεφσκι,που αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στις 800 σελιδες..
η πιπα της παντελως αδιαφορη..
το μονο που αξιζει,ειναι οι τεραστιες φυσικες βυζαρες της,με οτι αυτο συνεπαγεται βασει του νομου της βαρυτητας..
κατα τ΄αλλα,ειναι βλαχακι απο ενα κωλοχωρι της τσεχιας που καλλιστα θα μπορουσαμε να την χυνουμε στο μεταξι για ενα 20αρικακι..
εξυπακουεται οτι της γαμησα-εχυσα μονο τα βυζια αφου δεν αξιζε & κατι αλλο..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική, μιας και η κατάθεση έγινε προ ημερών.
Η Βανέσσα είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα...αποπνέει κάτι το σέξι και σε συνδυασμό με τα απίστευτα καπούλια της... την πάτησα! Στο σαλόνι έχει έναν αέρα (βοηθά το ότι ξέρει καλά ελληνικά) και ξέρει καλά το παιχνίδι για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον και να κάνεις το παραπάνω βήμα. Είχα δώσει το απλό παράβολο των 50 ευρώ...έτσι για δοκιμή...
Πρώτη φορά κατέθετα στο συγκεκριμένο "ίδρυμα" και μπορώ να πω ότι το δωμάτιο ήταν πολύ καλό! Ντους, νιπτήρα, πετσετούλες (δεν μπήκα στο κόπο να τσεκάρω αν είναι καθαρές) και όλα τέλεια μέχρι... που βλέπω ένα καποτίδιο πάνω στο κρεβάτι! Εδώ είμαστε! Τεςπα...το μαζεύω με ένα χαρτάκι και το βάζω στην άκρη...
Έρχεται η κοπέλα... ξεκινήσαμε με μηδέν προκαταρκτικά και κατευθείαν στοματικό. Καλό στοματικό, βαθιά και υγρή πίπα. Μετά με καβαλάει με δική της πρωτοβουλία και εδώ άρχισε να γίνεται γελοία. "Oh baby...yes baby...fuck me baby..." και όλα τα συναφή. Ζουλούσε το μικρό σχετικά στήθος της και παλλόταν σαν μανιασμένη από πάνω μου, δίνοντας μου την αίσθηση ότι ήθελε να με ξεπετάξει. Εν τω μεταξύ η ανάσα της μύριζε...τσιγαρίλα και ποιος άλλος ξέρει τι άλλο...
Για να τελειώσω, γιατί τα γέλια άρχιζαν να με πιάνουν με το γελοίο show ("Oh baby...yeσ baby...fuck me baby..."), την γύρισα σε πισωκολλητό όπου κατέθεσα ανιαρά και διαδικαστικά. Μετά εξαφανίσθηκε...
Η υπηρεσία όπως πάντα κακοδιάθετη και ξινή, το μόνο που με αποζημίωσε ήταν το χαμόγελο του αποχαιρετισμού, το οποίο όμως χάθηκε και επέστρεψε η ξινίλα της, μόλις της είπα για το καποτίδιο που την περίμενε μέσα στο χαρτάκι στο νιπτήρα...
10 στο παρκάρισμα λόγω ποδιών.
Στην συγκεκριμένη κοπέλα εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξαναπάω.
Από τις χειρότερες εμπειρίες μου.

Βασικα δεν θελω να σχολιασω την κριτικη αλλα στεκομαι σε αυτο που γραφει ο φιλος για το ξεφουσκωτο λαστιχο! Ηταν χρησιμοποιημενο? Και αν ηταν φανταστειτε οτι μπορει το υγρο πυρ του προηγουμενου συναγωνιστη να ειχε λερωσει τα σεντονια!

Επισκέπτης
Ιππώνακτος 14
Γράφτηκε από τον luky   
Η Γιουλη ειναι μια μικροκαμομενη κοπελα με σχετικα καλο σωμα. Η διαθεση και η συμμετοχη της ειναι το κατι αλλο. Αρκετα νευρικη και φοβισμενη. Πηρα το απλο των 50 για να μην κλαιω τα λεφτα μου και η διαισθηση μου δεν με γελασε. Καθολου φιλικη και συνεργασιμη. Δεν σεβεται τα λεφτα που παιρνει αγελαστη,ανεκφραστη,αντιπαθητικη.Στο δωματιο μπηκαμε σχεδον μαζι χωρις να μου δωσει λιγο χρονο να χαλαρωσω. Στο κρεββατι κανει αυτο που θελει. Μετρια πιπα που σε ξενερωνει σε συνδυασμο με τα σημαδια στο κατω μερος του σιλικονατου στηθους της. Ακομα καποια σημαδια στην κοιλια της (ενδεχομενης λιποαναρροφησς)οδηγουν σε ολοκληρωτικο ξενερωμα. Συναγωνιστες μακρια απο αυτη.Αν μπορουσα να βαλω μηδεν θα το εκανα, αλλα δεν μου το επιτρεπει το οριο της βαθμολογιας.Υπηρεσιες Φυλης με 50 ευρω.Στο τελος εφυγε γρηγορα για να δει τηλεοραση. Ειμαι χρονια στους χωρους των studio αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.

Πλάκα μας κάνεις;;; :2funny:
Στην Φυλής γαμάς διαμαντάκια...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ιππώνακτος 14
Γράφτηκε από τον luky   
Η Γιουλη ειναι μια μικροκαμομενη κοπελα με σχετικα καλο σωμα. Η διαθεση και η συμμετοχη της ειναι το κατι αλλο. Αρκετα νευρικη και φοβισμενη. Πηρα το απλο των 50 για να μην κλαιω τα λεφτα μου και η διαισθηση μου δεν με γελασε. Καθολου φιλικη και συνεργασιμη. Δεν σεβεται τα λεφτα που παιρνει αγελαστη,ανεκφραστη,αντιπαθητικη.Στο δωματιο μπηκαμε σχεδον μαζι χωρις να μου δωσει λιγο χρονο να χαλαρωσω. Στο κρεββατι κανει αυτο που θελει. Μετρια πιπα που σε ξενερωνει σε συνδυασμο με τα σημαδια στο κατω μερος του σιλικονατου στηθους της. Ακομα καποια σημαδια στην κοιλια της (ενδεχομενης λιποαναρροφησς)οδηγουν σε ολοκληρωτικο ξενερωμα. Συναγωνιστες μακρια απο αυτη.Αν μπορουσα να βαλω μηδεν θα το εκανα, αλλα δεν μου το επιτρεπει το οριο της βαθμολογιας.Υπηρεσιες Φυλης με 50 ευρω.Στο τελος εφυγε γρηγορα για να δει τηλεοραση. Ειμαι χρονια στους χωρους των studio αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.

Πλάκα μας κάνεις;;; :2funny:
Στην Φυλής γαμάς διαμαντάκια...
:thumbsup: :cool2:

Επισκέπτης
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Όπου ακούς πολλά κεράσια..., Σάββατο 24 Οκτ 2009, στις 00:07
Γράφτηκε από τον athal   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρία η Θεσσαλονικιά) 
Συνολική βαθμολογία  6.0
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  1.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0

Παρασκευη 23/10 , ωρα 19:00 και ειχε βαρδια η μαρια η σαλονικια. Εχοντας διαβασει τα καλυτερα λογια για αυτην ,εψαξα απο το μεσημερι να δω που εχει βαρδια και ειδα οτι ειναι στη σολωμου ισογειο. Εκανα το μπανακι μου στις 18:10 (εχει σημασια αυτο) παρφουμαριστκα ντυθηκα και με την μηχανη (γι αυτο και το 10 στο παρκινγκ) γυρω στις 19:00 ημουνα να κτυπω το κουδουνι...ανοιξε η ιδια !!! γεια σου μωρο μου εχεις ξαναρθει? η πρωτη της κουβεντα..στην αρνητικη μου απαντηση αρχισε το ποιημα με τις τιμες..ειπα θα περασω με των 50 (για πρωτο τεστ) και μπηκα στο καθαρο ψηλοταβανο δωματιο..σαν πρωτη εντυπωση η μαρια η σαλονικια μου εκανε πιο πολυ γυφτισσα βαμενη αποτυχημενη ξανθια του βορρα (προς θεου δεν ειμαι ρατσιστης απλα σαν χρωμα δερματος το αναφερω)..προσωπο συμπαθητικο με εκπληκτικα χειλη, σωμα ενα κλικ πριν το κανονικα, βυζακι μικρο και το μεγαλο της ατου, ωραιος κολος..ξαπλωσα και περιμενα....20 λεπτα για να ερθει η περιβοητη...μπαινει μεσα γδυνεται, γεια σου μου ξαναλεει, υγρασια σημερα ε?, και αρχιζει να με φιλα απο τον οφαλο και κατω...μμμμ ωραια μυριζεις μου λεει (ειχα μολις μια ωρα που ειχα βγει απο το μπανιο μου) και παει στην πεσμενη τσουτσου να φορεσει το σκουφακι...το σωμα της το ειχε φερει σε τετοια κλιση που δεν αφηνε πολλα πιασιματα, ουτε με εβλεπε...ξεκινα μια πιπιλα καλουτσικη, αλλα ειχε φυγει τοσο απο μενα που δεν την εφτανα πια ειχε παει στα κατοποδαρα του κρεβατιου..η απολυτη ξενερα...ελα πως θελει το μωρο μου λεει? το μωρο θελει πισοκολιτα αλλα η τσουτσου δεν ειχε καλα σηκωθει...το κρεβατι εβγαζε ενα ηχο που ακουγοταν μεχρι το πολυτεχνειο, αυτη δυσανεσχετουσε και εγω .....πηδαγα (που λεει ο λογος)...τελικα η καλη της η ψυχουλα δεν με αφησε ετσι...με τελειωσε με μαλακια και δατσ ολ...σηκωνεται...πω πω ζεστη παω να βαλω το αρκουδισιον μου λεει...και την εκανε...τι να πω θεμα χημειας? και καθαρος ημουνα και πλυμενος και αρωματισμενος...ισως φταιει που ειμαι χοντρος...θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια μολις ...ψυχρανει λιγακι ο καιρος μπας και αυτο μας εφταιγε..τελικα ολες οι παροιμιες ειναι σωστες...απλα σαν συμβουλη σε επομενους πελατες της....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μαρία η Θεσσαλονικιά
Ημερ/νια επίσκεψης: 23.10.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;       Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Καλὰ, καὶ αὐτὸ τὸ ...πρᾶγμα λαμβάνει 6 εἰς τὴν συμμετοχὴν / διάθεσιν;

Επισκέπτης
παντως παλι καλα που η συγκεκριμενη δεν προτεινε στην τσατσα να αλλαξουν την τσοντα στην tv και να βαλουν λακη!
Θα το κάνει όταν έρθει ο jockerx (πλάκα κάνω έτσι )  :2funny:
Dr Πουτανγαμών, αυτά που μελετάς τα παθαίνεις! :2funny:
Και μετά θα την αναθεματίζεις και θα λες  "που την πέτυχα την πουτάνα, στο jocker;" :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλὰ, καὶ αὐτὸ τὸ ...πρᾶγμα λαμβάνει 6 εἰς τὴν συμμετοχὴν / διάθεσιν;

:sunglasses:
Ενδέχεται ο συνάδελφος να ακολουθεί την βαθμολογική κλίμακα του Λυκείου και όχι του ...Πανεπιστημίου

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
6 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Φωκαίας 25α - Σάντρα με το μακαρόνι θα δείς άντρα!, Παρασκευή 23 Οκτ 2009, στις 22:36

Γράφτηκε από τον amadeus_gr   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σάντρα)
Συνολική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Ήταν 15:00 όταν πήγα στον εν λόγω οίκο. Η τσα2 εκθείαζε την κοπέλα: "Περάστε και καλοπεράσετε". Στο σαλόνι φάνηκε άβγαλτη, πάρ' αυτα ήθελα να την δοκιμάσω.
Νεαρά, μακρύ μαλλί πιασμένο αλογο-ουρά, αναλογίες μοντέλου, ωραίο στήθος με μικρές ροζ θυλές. Αυτά!

Μπαίνει μσέσα & κάθεται στο κρεβάτι. Ενώ με μαλακίζει, τραβάει ένα χασμουρητό. Ωραία, της λέω, κατάλαβα. No greek, μου κάνει. Κουρασμένη? της λέω. Πολύ, μου απαντάει. Άσε που πονάει και η πλάτη μου, συνεχίζει. Σούπερ, της λέω & την παροτρύνω να ξαπλώσει & να την περιποιηθώ, κάνοντας την να ορισθεί ότι δεν θα την πάρει ο ύπνος (γιατί ήταν έτοιμη!) Με το που ξεκινάω την "κατάβαση" σιγά-σιγά με τις απαραίτητες στάσεις στα υπέροχα βυζάκια της, παρατηρώ ότι το βλέμα της είχε καρφωθεί στο ρολόι της. Μετά από 2-3 λεπτά, μου λέει άντε να κάνουμε σέξ. Της λέω βιάζεσαι? Μου απαντάει αρνητικά , αλλά έχω μόνο 10 λεπτά στην διάθεσή μου και ο χρόνος τελειώνει! Πότε πρόλαβε, της κάνω? Το δικό μου ρολόι μετράει διαφορετικά την ώρα? Ξεκινάμε το σεξ ενώ εκείνη με ψεύτικες κραυγούλες κοίταγε συνέχεια το ρολόι της. Ούτε μια στιγμή δεν κοίταξε στο μέρος μου. Μα καλά, σκέφτηκα, με κοπέλα κανω σεξ, ή με τον κούκο από ρολόι τοίχου ???

Με αυτά και με αυτά, της λέω άντε στο καλό, το σπέρμα μου δεν στο χαραμίζω. Βγαίνοντας, με ρωτάειη τσα2 αν έμεινα ευχαριστημένος. Της απαντάω ότι καθόλου δεν έμεινα ευχαριστημένος & αφού εκείνη κουνώντας τους ώμους της απολογόντας ότι είναι νέα/άβγαλτη, της απαντάω ότι αφού το γνωρίζει, ας ΜΗΝ ψεύδεται & τάζει λαγούς με πετραχείλια.

Μακριά ! ! !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Σάντρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.10.2009

Συνήθως το συγκεκριμμένο μπουρδέλο ..."βγάζει έπιπλα". Ορισμένα απο αυτά είναι ..."ωραία έπιπλα που σε ξεγελούν" 

Την συγκεκριμμένη κοπέλα, την είδα δυο φορές.

Για την πρώτη φορά σημείωσα τα εξής :

Την δεύτερη όμως αντιλήφθηκα τα εξής και δεν πέρασα στο δωμάτιο :

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Λιτσα   δεν ξερω τι εισαι.Ιδιοκτητρια των μπουρδελων η πουτανα. Αλλα οτι και να εισαι να ξερεις κατι.Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.Απο μας ζητε και βγαζεται μαυρο χρημα.Αρα μην πας να βγεις και απο πανω.Να σεβεσαι το μεροκαματο του καθενα που ερχετε και αφηνει σε σενα στην πουτανα και στον νταβαντζη της καθε μιας. Ευχαριστω και συγνωμη αν σε προσβαλα.
Εσύ που λες ότι ο "πελάτης έχει πάντα δίκιο"..για πες μου..
Σ'έβαλε καμμιά "τσατσά" ή "πουτάνα" έτσι όπως αποκαλείς ...
..με το ζόρι?
Άρα...μην πας να βγεις και από πάνω...
Κι άσε το χρήμα αν είναι μαύρο άσπρο κόκκινο κίτρινο ή μπλε..υπάρχουν και χειρότερα...πίστεψέ με..χωρίς να υποχρεώνεται μια γυναίκα ν'ανοίγει τα πόδια της..
Εσύ...τι μέρους του λόγου είσαι και μιλάς έτσι..αφού έχεις επισκεφθεί τα "σπιτάκια" μας?
"Πελάτης"?..."Κερατάς"?...ή "Δαρμένος"??????
Ευχαριστώ..και συγνώμη αν σε πρόσβαλα...!!!!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Γράφτηκε από τον CHEYENNE  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα)
Συνολική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα την Αννούλα. Την είχα συναντήσει σε αρκετές τσάρκες αλλά δεν είχα περάσει.
Σήμερα όμως, μην έχοντας βρει κάτι άλλο να με «συγκινησει» αποφάσισα να την γνωρίσω καλυτέρα.

Εμφάνιση Αννούλας. Μελαχρινή, σγουρομάλλα, με κάποια κιλακια παραπάνω από το κανονικό, με πολύ σφικτό σώμα όμως . Στήθος 2αρακι, πεταχτό κωλαρακι. Το χαρακτηριστικό της όμως είναι το μικρό κενό ανάμεσα στα δυο μπροστινά της δόντια.

Απλό πρόγραμμα για την πρώτη γνωριμία και είσοδος στο δωματιο. Να σημειωθεί ότι προσφέρει μεγάλη γκάμα προγραμμάτων μεταξύ των οποίων και πρωκτικό για τους λάτρεις του είδους.
Η πρώτη ευχάριστη έκπληξη. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε δωμάτιο στο εν λόγω ίδρυμα. Πεντακάθαρο, περιποιημένο, με πολύ καλή διακοσμηση, ντουζιέρα, νιπτήρα τελευταίας τεχνολογίας,

Δεν άργησε να έλθει. Πολύ φιλική, χαμογελαστή, με ρωτάει το όνομα μου. Ξαπλώνει δίπλα μου και αρχίζει το έργο.
Καλή στα προκαταρκτικά με γλείψιμο στο στήθος και ελαφρύ δαγκωμα.
στις ρώγες μου. Άψογη στάση έτσι ώστε με μεγάλη ευκολία να μπορώ να περιεργάζομαι και τις δυο τρυπούλες της χωρίς ίχνος διαμαρτυρίας. Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τα γλυψηματα μου στις ρωγες της και την κοιλια της και συνέχισε με ισπανική.
Σκουφάκι και στοματικό. Αρκετά καλό σε ποιότητα και διάρκεια. Βαθύ, υγρό , εναλλαγές ρουφήγματος με ελαφρά χτυπήματα με την γλώσσα στον κορμό και γλειψίματα. Κρίμα που δεν ασχολήθηκε με την γύρω περιοχή και έτσι αυτό της στερεί το 10 στην κατηγορία "διάθεση-συμμετοχή"

Στο sex όμως ήταν άλλο πράγμα. Ξεκινήσαμε με ιππασία από μέρους της στην οποία η ιδία έδινε τον ρυθμό. Άλλοτε αργή, αλλωτε γρήγορη. Στάση του λωτού και ιεραποστολικό. Εκεί είδα αυτό που δεν έχω ξαναδεί στην μακρόχρονη πορεία μου στα μαγαζιά.:
Όσο την σφυροκοπούσα, αυτή με το δάκτυλο της έπαιζε την κλειτορίδα της και δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι οι αναστεναγμοί της ήταν προσποιητοί.
Φοβερές εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της και λόγια που με έφτιαχναν ακόμα περισσότερο. Σφικτές αγκαλιές με το άλλο της χέρι, ενώ εγώ δεν σταματούσα να της γλύφω τα στήθη και τα αυτιά. Με αυτή την στάση ηλθε και το τέλος.

Ξάπλωσε διπλά μου γελαστή, μιλήσαμε λιγάκι και πριν φύγει , πήγε αμέσως στην ντουζιέρα και πληθηκε.

Έμεινα απόλυτα κακοποιημένος από μια κοπέλα που εμφανησικα δεν σε προϊδεάζει για την τόσο καλή συμμετοχή της στο δωμάτιο. Σε καμία στιγμή δεν μετανοιωσα που την «γνώρισα» και ίσα ίσα τολμώ να πω ότι η γνωριμία μας θα έχει και συνέχεια…..

Ετσι, με δυο ποτακια παραπανω και γραφοντας κριτικη τα ξημερωματα, ο μεγαλος αρχηγος μας δινει δωρο χαμογελο κυριακατικα με τον καφε! θελω κι εγω κακοποιηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom