Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το λεει και το ονομα.Γιαυτο και εχουν αυτο το ονομα δεν ειναι τιποτα τυχαιο. :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Όλγα η απόλυτη αρπαχτή, Σάββατο 17 Οκτ 2009, στις 21:43

Γράφτηκε από τον libito  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Όλγα)
Συνολική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
πρωινη βαρδια δουλευει η ολγα γνωστη απο το γειτονικο μεγαρο.Λεπτη πιτσιρικα με μικρο στηθος που δεν με χαλαει γιατι ειναι το γουστο μου τετοιο και φωνη σαν της Συρινας απο την μυθολογεια με τον Οδυσσεα. Μπαινω λοιπον στο Μεγαρο βλεπω την Ολγα και δεν εθουσιασομαι γυριζοντας πλατη για να φυγω ακουω μια γλυκια προκλητικη φωνουλα - μην φευγεις- εκει λοιπον την πατησα.Μπαινω στο δωματιο περιμενω γιατι αλλος συναδελφος περιμενε,και μετα απο 5 λεπτα ερχεται .Αδελφακη μου σκεφτηκα η προωρη εξπερματηση ειχε η την πατησα.Ξεκιναει λοιπον με πιπα δυο λεπτων τιποτα διαφορετικο και συνεχιζοντας της λεω ελα απο πανω την ειδα που δισταζε και συνεχιζουμε με ιεραποστολικο στο πενταλεπτο αρχιζει η γρινια γιατι δεν τελειωνω και η Συρινα γινεται Μεδουσα . Πραγματι ηθελα λιγο ακομη πλησιαζα το φως και με πεταξε στο σκοταδι .Αυτο ηταν τελος σταματησε ντηθικε και με χαιρετησε.Συμπερασμα Συρινα-Οδυσσεας=1-0
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Όλγα
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.10.2009

Η κριτική του κάθε μέλους είναι απόλυτα σεβαστή και χρήσιμη σε οποιαδήποτε περίπτωση (είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με αυτή) γιατί μέσα από τις διαφορετικές και διάφορες απόψεις/κριτικές προκύπτει ευρύτερα αξιόπιστη και "αντικειμενική" (όσο γίνεται) προσέγγιση της κάθε κοπέλας.

Για την συγκεκριμένη κριτική του συναδέλφου libito μπορώ να πω, μόνο ότι μου προκάλεσε την απορία μήπως μιλάμε για κάποια άλλη Όλγα
:)

Τέλος πάντων. Σημασία έχει να περνάμε καλά.

Όμως προσωπικά (χωρίς πρόθεση αντιπαράθεσης), όσες φορές έχω περάσει στην Όλγα (παλαιότερα Λολίτα) διαπίστωσα και ευχαριστήθηκα τα ..."ακριβώς αντίθετα"  (όπως έχω γράψει και στις κριτικές)
;)

Επισκέπτης
Μην τις πιστευεις και πολυ τις λιτσες.......
Σιγουρα τα εχει ακουσει και μεσα στο μαγαζι της,τα παραπονα...

Εγω ειπα στην τσατσα οτι η Μιχαελα ηταν η χειροτερη που εχω παρει και ειπε συγνωμη αγορι μου και τετοια.Δεν νομιζω ότι δεν ειχε γνωση...
Τωρα τί λενε εδω για προσελκυση νεων πελατων,όποιος θελει τα πιστευει...
Είναι αυτονόητο οτι δεν πιστεύω τις Λίτσες.
Παρέθεσα την ανάλυση τού γιατί ένα κομμάτι πελατών δεν μιλάει.Σίγουρα κάποιοι άλλοι τα λένε.

Επισκέπτης
Φυλής 65 κάτω
{Ψυχρή-ντροπαλή η μικρή, μαύρο στην τσατσά, Σάββατο 17 Οκτ 2009, στις 18:30
Γράφτηκε από τον greengeo  -  Link κριτικής  - Στους Top 50 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ρωξάνη
Εμφάνιση κοπέλας  5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  1.0 
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0
.... και το πηρε και παλι στο στομα και καπου εκει οπου ειχε αρχισει να γινετε δουλεια πεταγετε απο μεσα η τσατσα και λεει "ελα κουκλα μου τελειωνε" !@#$%^&*(*(*&^%$#@#
ειχαν δεν ειχαν περασει 6-7 λεπτα.αφου δεν βγηκα εξω .....}

Απογευματινή βάρδια ήταν;

Επίσης ΜΑΥΡΟ στην πρωϊνή τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά στου Φυλής 71 κάτω γιατί
στα 5 λεπτά χρονομετρημένα βάραγε με μανία την πόρτα!!!.Αφού ήξερε οτι αν ο πελάτης φωνάξει, θα πάρει στο κινητό τον μπράβο για να έρθει.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
ΡΕ συ Τάσε...Ο μπακάλης καλώς την έγραψε τη κριτική...και καλά έκανε και μπράβο του...
Ο άνθρωπος...καλώς ή κακώς εισέπραξε κατά τη γνώμη του αυτό που μπορούσα να καταθέσω τη συγκεκριμένη στιγμή...
Άσχετα αν θες εσύ πολλά κουτιά γάλα να τον φτάσεις....από εμπειρία μιλάω...
Ούτε μου συστήθηκε ούτε στη φάτσα τον θυμάμαι...και καλά έκανε...
Εσύ...τι πετάγεσαι ρε?
Αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς....γιατί δεν πας για ψάρεμα?
Είδες?δεν μπορείς να τα βάλεις με mercedes...είσαι ακόμα smart..
μην τα βάζεις με πουτάνα
πόσο μάλλον με ...νταρντάνα
θα στην πεί και δίκιο θάχει
είναι έμπειρη στη μάχη.

Επισκέπτης

Νίκη. Από τις χειρότερες εμπειρίες, Κυριακή 18 Οκτ 2009, στις 21:19
Γράφτηκε από τον pipinoskistis   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νίκη) 
Συνολική βαθμολογία  5.5
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0

Πρωί κατά τις 11 το Σάββατο πήρα τη Νίκη, ξανθιά Ρουμάνα με παράξενο καβλέ πρόσωπο και μέτριο κορμί. Με το που μπήκε στο δωμάτιο στράβωσε τη μούρη της γιατί με είδε να καπνίζω. Φυσικά το έσβησα αμέσως.
Υπηρεσίες πολύ κάτω του μετρίου. Ξεκίνησε ένα από τα πιο ξυνισμένα και βαρετά τσιμπούκια που έχω ποτέ δεχτεί. Μέσα σε λιγότερο λεπτό σταμάτησε, διότι περιέργως το εργαλείο είχε ήδη σηκωθεί (πρωϊνές κάβλες). Όταν ζήτησα να συνεχίσει λίγο ακόμα με έγραψε. Στο σφυροκόπημα έβγαζε εντελώς ψεύτικα και υποκριτικά βογγητά. Όχι πως περίμενα να είναι ειλικρινά, αλλά τόσο αντιαισθητικά και εμφανώς ψεύτικα δεν είχα ξανακούσει. Τελείωσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά διότι αφενός φάνηκε να θέλει να με ξεφορτωθεί, αφετέρου φοβήθηκα ότι αν συνέχιζα θα ξενέρωνα και θα ήταν χειρότερα. Η υπηρεσία μου έκανε κακή εντύπωση, επίσης με τη συμπεριφορά της.
Ο χώρος πολύ μικρός και μύριζε ελεεινά, λόγω κακού αερισμού.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Νίκη
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.10.2009

Σύντομος, περιεκτικὸς, σαφέστατος. Θὰ ἦτο τέλειος ἐὰν μᾶς πληροφοροῦσε καὶ διὰ τὸ ἀντίτιμον.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φυλής 65 κάτω
Επίσης ΜΑΥΡΟ στην πρωϊνή τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά στου Φυλής 71 κάτω γιατί
στα 5 λεπτά χρονομετρημένα βάραγε με μανία την πόρτα!!!.Αφού ήξερε οτι αν ο πελάτης φωνάξει, θα πάρει στο κινητό τον μπράβο για να έρθει.

Αυτές οι τσαστάδες μας "διώχνουν" ...ακόμη πιο μακριά  :cool2:

Αν είναι δυνατόν !!!

Να πληρώνει ο πελάτης, και μάλιστα 20 ευρω για 5-10 λεπτά και επιπροσθέτως να ακούει τα "χειρότερα" αν δεν περνάει στο δωμάτιο...

Θα τρελαθούμε εντελώς ???  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ούτε για 10 λεπτά!
Στο πεντάλεπτο η καργιόλα βάραγε την πόρτα με μανία σαν να την πνίγουν τα χίλια δίκια!
Και όταν δεν μπαίνεις στο δωμάτιο μπορεί να σε μαλώσει με το γνωστό ιδιάζον νευρωτικό χρώμα φωνής:
"Πάλι δεν μπαίνεις;"

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σκατά και η βροχή και η Έλενα!!!, Δευτέρα 19 Οκτ 2009, στις 16:37

Γράφτηκε από τον ta  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Έλενα)
Συνολική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
Επισκέφτηκα το στουντιάκι την Παρασκευή 16/10 το πρωί...πολύ ωραίος και καθαρος χώρος με ονομασία ελληνικών νησιών στα δωμάτια.Το παρκάρισμα αδύνατο και με την καταρακτώδη βροχή ακόμα πιο δύσκολο.Ητσατσά αδιάφορη αλλά χέστηκα ποτέ δεν ασχολούμαι με αυτές...πάμε τώρα στο ελενάκι εκ Ρωσσίας που έχει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση,αναλογίες μοντέλου και ωραία σέξυ εσώρουχα!εδώ σταματάνε τα ωραία και αρχίζει το δράμα...πίπα αεράτη και ανύπαρκτη,χάδια μηδέν καμμία συμμετοχή σε πρόγραμμα των 80Ε που αν μη τι άλλο όσο αρπαχτή και να σαι κάνεις μια υποτιθέμενη προσπάθεια!!!!την σταμάτησα τον έπαιξα για λίγο μόνος μου μπροστά της με αυτή την απατεώνισσα να με κοιτάει με το στόμα ανοιχτό και να με ρωτάει γιατί δεν μπορείς?γιατί βαριέσαι της είπα αλλά έκανε τη χαζή...τέλως πάντων μάγκες προσοχή η κοπέλα δεν είναι για πολλά εγώ προσωπικά τα πέταξα τα 80 και εύχομαι ή να στρώσει ή κανείς άλλος να μην τη πατήσει από το ανύπαρκτο αυτό μηδενικο!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Έλενα
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.10.2009

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω, αμφισβητήσω την κριτική του φίλτατου ta όμως θα προτημούσα να ήταν λίγο πιο αναλυτικός σε κάποια πράγματα. Αρχικά για τον χώρο και μετέπειτα για την κοπέλα. Δηλαδή, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των 80€, και αν πήρε το πρόγραμμα για το οποίο πλήρωσε. Επίσης δύο βδομάδες νωρίτερα ο  nikospireas έκανε μια κριτική σε μια κοπέλα με το ίδιο όνομα. Απο όσο καταλαβαίνω παίζει να είναι η ίδια κοπέλα, οπότε όσοι θέλετε διαβάστε και την δευτερη κριτική που είναι λίγο πιο κατατοπιστική.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Αξίζει τον κόπο, Δευτέρα 19 Οκτ 2009, στις 17:34
Γράφτηκε από τον hallskiss  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σόνια) 
Συνολική βαθμολογία  9.2
Εμφάνιση κοπέλας  9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  9.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  9.0

Μεσημέρι κατά τις 13:00
Πάρκιγκ σχετικά εύκολο.
Η τσατσά ευγενική και κατατοπιστική. Ωστόσο, δεν ανέφερε τίποτα για πρωκτικό, ούτε ρώτησα κιόλας γιατί δεν θα το πλήρωνα. Απλά, νομίζω ότι η κοπέλα αυτή κάνει και πρωκτικό, με βάση το τι έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Από εμφάνιση, νομίζω ότι οι φωτο στο site την εμφανίζουν με πιο μακριά πόδια σε σχέση με την πραγματικότητα. κατά τα λοιπά, είναι όντως κορμάρα. Το στήθος από πλαστικό, τα μαλλιά (μακριά μαύρα) ίσως να είναι και ψεύτικα σε κάποιο βαθμό. Τα tatoo στο σώμα της πολύ καυλωτικά.
Μπήκε στο δωμάτιο σχεδόν αμέσως, ούτε το τσιγάρο μου δεν είχα τελειώσει. Με χαλάρωσε, και άρχισε τα φιλιά, στο σώμα, και μετά πιο χαμηλά. Ασχολήθηκε με τα μπαλάκια πολύ ώρα, και, μετά, γύρισε το σώμα της προς το πρόσωπό μου για να έχω απόλυτη εικόνα από τις τρύπες τις. Εκεί, μου σηκώθηκε αμέσως. Φόρεσε το σκουφί, κι άρχισε μια πίπα φοβερή. Πίπα για να μου τον σηκώσει κι όχι για να χύσω. Χωρίς χέρια, με πολλά deep throats, πολύ υγρή, μιλάμε για ΤΗΝ πίπα. Τόσο όσο για να μου σηκωθεί πάρα πολύ για να την ξεσκίσω.
Στήθηκε στα τέσσερα. Τι στήσιμο ήταν αυτό!!!!! Ξέρει να στήνεται η γυναίκα.... Ούτε να παραπονεθεί για τίποτα ούτε υποδείξεις για το ένα για το άλλο.....ήταν πολύ καλή!!!
Αφού την πήρα στα τέσσερα για λίγη ώρα, προσπαθώντας με πολύ κόπο να μην τελειώσω, την γύρισα ιεραποστολικά, όπου εκεί μετά από λίγο άνοιξαν οι ουρανοί...!!!
Αυτό που θα έλεγα ότι της στερεί το δικό μου 10άρι, είναι ότι σε όλη μας την επαφή, δεν άκουσα από το στόμα της το παραμικρό!!! Ούτε μια λέξη, ούτε ένα υποκριτικό "αχ". Μούγκα τρελή. Αυτό νομίζω είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσει. Αν και...αν έκανε τέτοια, δεν ξέρω αν θα άντεχα να μην χύσω αμέσως!!!!
Αν θα ξαναπάω? Είναι σίγουρα μια από αυτές που θα ξανατιμούσα. [size=20pt]Και για πρωκτικό την επόμενη φορά.[/size]
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.10.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;      Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Mεγαλε περιμενουμε πως και πως την επομενη κριτικη!!! :2funny:

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλα η Σονια κανει πρωκτικο?Απο ποτε ρε παιδια?Οσες φορες εχω παει δεν μου εχει πει τετοιο προγραμμα η τσατσα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Σονια δεν κανει πρωκτικο.....

Θελω να πιστευω οτι ο συναγωνιστης μπερδευτηκε.....

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ούτε για 10 λεπτά!
Στο πεντάλεπτο η καργιόλα βάραγε την πόρτα με μανία σαν να την πνίγουν τα χίλια δίκια!
Και όταν δεν μπαίνεις στο δωμάτιο μπορεί να σε μαλώσει με το γνωστό ιδιάζον νευρωτικό χρώμα φωνής:
"Πάλι δεν μπαίνεις;"
παλι δε μπαινεις? και εγω σε ποιον θα χτυπαω πορτες στο 5λεπτο που το εχω βιτσιο? :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εμενα παντως μια φορα που μου χτυπαγε μια τετοια κυρια βγηκα τσιτσιδος και της λεω τι θα γινει κυρα μου θα γαμησουμε η οχι !!!
Αν ειναι να βαλω το βρακι μου και να παω στο απεναντι μαγαζι στην Βανεσσα !!!
Στο μαγαζι που δουλευε η Ελλη αν δεν κανω λαθος στην Φυλης με την Ρωσσιδα τσατσα με τα γυαλια !!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω, αμφισβητήσω την κριτική του φίλτατου ta όμως θα προτημούσα να ήταν λίγο πιο αναλυτικός σε κάποια πράγματα. Αρχικά για τον χώρο και μετέπειτα για την κοπέλα. Δηλαδή, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των 80€, και αν πήρε το πρόγραμμα για το οποίο πλήρωσε. Επίσης δύο βδομάδες νωρίτερα ο  nikospireas έκανε μια κριτική σε μια κοπέλα με το ίδιο όνομα. Απο όσο καταλαβαίνω παίζει να είναι η ίδια κοπέλα, οπότε όσοι θέλετε διαβάστε και την δευτερη κριτική που είναι λίγο πιο κατατοπιστική.
η ιδια ελενα ειναι φιλε,ειναι αρκετα χρονια εκει περα,συνηθως πρωινη βαρδια.το προγραμμα με 80 απο οσο  θυμαμαι εχει ελευθερο στοματικο που λενε και ισως 69(αυτο δε το θυμαμαι καλα).και τις 2 φορες εκατσε μακρυα και δε μπαλαμουτιασα.τρομπονι μετριοκαλο(κατ εμε) με σκουφι βεβαια.τη πρωτη φορα μου αρεσε πολυ,ισως λογω πρωτης φορας να ενθουσιαστηκα παραπανω απο οσο πρεπει,τη δευτερη βαριοταν και ηταν ψιλοπτωμα λογω πολυς δουλειας ειπε οταν ρωτησα.σιγουρα και αντικειμενικα προκειται για πολυ ομορφη κοπελα.πολυ κοντα ειναι οι κριτικες μας με το μελος "ta" ειναι η γνωμη μου απο οσο διαβασα και εγω.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κυριε antisthenis μην μου τρως την κτιτικη της πορτοφολους !!!!! :tickedoff:
Τσαμπα εγραψα τετοιο ομορφο κειμενο !!! :thefinge:

Επισκέπτης
{Να μια άσχημη κριτική..., Τρίτη 20 Οκτ 2009, στις 17:27
Γράφτηκε από τον alexis82
(Άννα η Σέρβα)  
Συνολική βαθμολογία  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

σημερα η αννα ειχε πρωινη βαρδυα και ειπα να περασω μια και θα ταν πιο χαλαρα...

αφου λοιπον περιμενα μονο ενα τυπο και αφου ακουσα τις τσατσαδες να τσακωνονται για καποιον λογαριασμο που δεν ελεγε εξοφληθη καποια στιγμη μας θυμηθηκαν και βγηκαν εξω.. η αννα πολυ ομορφη. περασα στο δωματιο.. εδωσα 100 ευρω..τα οποια περιλαμβανουν μονο πρωκτικο.. ουτε 69.. ουτε ακαπωτο.. αυτο με ξενερωσε εξαρχης αλλα λεω δεν θα καταλαβα καλα... μπηκε η αννα με χαρα.. μιλησαμε ελαχιστα.. και ξεκινησε μια μετρια πιπα.. με καποτα.. δεν ελεγε να μου σηκωθει γιατι ενιωθα μια αννοια στο προσωπο της.. θες δεν υπηρχε χημεια.. θες με ξενερωνε που βαριανασαινε.. σε καποια φαση μου λεει.. μωρο μου μονο 10 λεπτα θα κατσω... ε ενταξει.. δεν ηθελα και πολυ.. την εδιωξα...

απλα η πιπα της ειναι φουλ στο χερι... και τελοσπαντων ειναι καλη και ομορφη με τρομερο κωλι.. ομως την βρισκω τρομερα υπερτιμημενη... εννοειται δεν θα ξαναπαω γιατι πιστευω οτι μπορεις να εχεις αντιστοιχες υπηρεσιες στα περισσοτερα "στουντιο" με αυτη την τιμη...
επισης.. αν θελει να λεγεται στουντιο.. οφειλει τα σεντονια να ναι παντα καθαρα.. και οχι
οταν πας να μπεις στο δωματιο να τεντωνει η τσατσα το σεντονι...}

Απολαμβάνει πλέον ακούραστα τους καρπούς των προηγουμένων καλών εμφανίσεων στην πλάτη των θυμάτων.
Αλλά και στα 100 ευρώ;;;
Φουκαρά atego που πήγες με 50 ευρώ να γαμήσεις την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΤΗΝ ΑΝΝΑ-ΝΤΙΑΝΑ-ΣΕΡΒΑ-ΤΣΕΧΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ!!!Πάντως είδες οτι η κακή κριτική ανέβηκε...κάποιο λάθος θα είχες κάνει στην δική σου κριτική.

Τα ίδια έκανε η ΝΤΙΑΝΑ-ΤΣΕΧΑ-ΑΝΝΑ-ΣΕΡΒΑ και όταν δούλευε στα μπουρδέλα.Έφτιαξε όνομα στην αρχή και μετά κορόϊδευε.Χαριεντιζόταν και χαμουρευόταν με τον γνωστό εύσωμο μελαχροινό κοιλαρά μπράβο (χαρακτηριστική φάτσα Αλβανού) στην κουζίνα του μπουρδέλου,δένοντας τον γάϊδαρό της οτι αν αντιδράσει ο πελάτης στην ξεπέτα, θα επέμβει ο σωτήρας.

Πουτάνα που σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα ανεβάζει το κασέ της στα 200 ευρώ για  πλήρες πρόγραμμα σε studio, ΧΕΣΤΗΝΑ!!!
Tην έχει ψωνίσει λόγω πελάτειας βέβαια και μπορεί να είσαι το επόμενο θύμα.
Ο άνθρωπος δεν χορταίνει ποτέ από το χρήμα.Όσα περισσότερα του δίνουν τόσα περισσότερα
θέλει.Και όταν τα "χρήματα-θύματα" περιμένουν ουρά στο σαλόνι, μοιραία αρχίζουν οι ξεπέτες.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εμενα παντως μια φορα που μου χτυπαγε μια τετοια κυρια βγηκα τσιτσιδος και της λεω τι θα γινει κυρα μου θα γαμησουμε η οχι !!!
Αν ειναι να βαλω το βρακι μου και να παω στο απεναντι μαγαζι στην Βανεσσα !!!
Στο μαγαζι που δουλευε η Ελλη αν δεν κανω λαθος στην Φυλης με την Ρωσσιδα τσατσα με τα γυαλια !!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΟ  ΡΥ  ΦΗ  !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom