apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τα χυσια τα κανει ακομα γαργαρες τυπε?
Είναι αυτονόητο οτι δεν πιστεύω τις Λίτσες.Μην τις πιστευεις και πολυ τις λιτσες.......
Σιγουρα τα εχει ακουσει και μεσα στο μαγαζι της,τα παραπονα...
Εγω ειπα στην τσατσα οτι η Μιχαελα ηταν η χειροτερη που εχω παρει και ειπε συγνωμη αγορι μου και τετοια.Δεν νομιζω ότι δεν ειχε γνωση...
Τωρα τί λενε εδω για προσελκυση νεων πελατων,όποιος θελει τα πιστευει...
μην τα βάζεις με πουτάναΡΕ συ Τάσε...Ο μπακάλης καλώς την έγραψε τη κριτική...και καλά έκανε και μπράβο του...
Ο άνθρωπος...καλώς ή κακώς εισέπραξε κατά τη γνώμη του αυτό που μπορούσα να καταθέσω τη συγκεκριμένη στιγμή...
Άσχετα αν θες εσύ πολλά κουτιά γάλα να τον φτάσεις....από εμπειρία μιλάω...
Ούτε μου συστήθηκε ούτε στη φάτσα τον θυμάμαι...και καλά έκανε...
Εσύ...τι πετάγεσαι ρε?
Αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς....γιατί δεν πας για ψάρεμα?
Είδες?δεν μπορείς να τα βάλεις με mercedes...είσαι ακόμα smart..
Φυλής 65 κάτω
Επίσης ΜΑΥΡΟ στην πρωϊνή τσατσά με το κοντό μαλλί και τα γυαλιά στου Φυλής 71 κάτω γιατί
στα 5 λεπτά χρονομετρημένα βάραγε με μανία την πόρτα!!!.Αφού ήξερε οτι αν ο πελάτης φωνάξει, θα πάρει στο κινητό τον μπράβο για να έρθει.
Σκατά και η βροχή και η Έλενα!!!, Δευτέρα 19 Οκτ 2009, στις 16:37
Γράφτηκε από τον ta - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Έλενα)
Συνολική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
Επισκέφτηκα το στουντιάκι την Παρασκευή 16/10 το πρωί...πολύ ωραίος και καθαρος χώρος με ονομασία ελληνικών νησιών στα δωμάτια.Το παρκάρισμα αδύνατο και με την καταρακτώδη βροχή ακόμα πιο δύσκολο.Ητσατσά αδιάφορη αλλά χέστηκα ποτέ δεν ασχολούμαι με αυτές...πάμε τώρα στο ελενάκι εκ Ρωσσίας που έχει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση,αναλογίες μοντέλου και ωραία σέξυ εσώρουχα!εδώ σταματάνε τα ωραία και αρχίζει το δράμα...πίπα αεράτη και ανύπαρκτη,χάδια μηδέν καμμία συμμετοχή σε πρόγραμμα των 80Ε που αν μη τι άλλο όσο αρπαχτή και να σαι κάνεις μια υποτιθέμενη προσπάθεια!!!!την σταμάτησα τον έπαιξα για λίγο μόνος μου μπροστά της με αυτή την απατεώνισσα να με κοιτάει με το στόμα ανοιχτό και να με ρωτάει γιατί δεν μπορείς?γιατί βαριέσαι της είπα αλλά έκανε τη χαζή...τέλως πάντων μάγκες προσοχή η κοπέλα δεν είναι για πολλά εγώ προσωπικά τα πέταξα τα 80 και εύχομαι ή να στρώσει ή κανείς άλλος να μην τη πατήσει από το ανύπαρκτο αυτό μηδενικο!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Έλενα
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.10.2009
παλι δε μπαινεις? και εγω σε ποιον θα χτυπαω πορτες στο 5λεπτο που το εχω βιτσιο?Ούτε για 10 λεπτά!
Στο πεντάλεπτο η καργιόλα βάραγε την πόρτα με μανία σαν να την πνίγουν τα χίλια δίκια!
Και όταν δεν μπαίνεις στο δωμάτιο μπορεί να σε μαλώσει με το γνωστό ιδιάζον νευρωτικό χρώμα φωνής:
"Πάλι δεν μπαίνεις;"
η ιδια ελενα ειναι φιλε,ειναι αρκετα χρονια εκει περα,συνηθως πρωινη βαρδια.το προγραμμα με 80 απο οσο θυμαμαι εχει ελευθερο στοματικο που λενε και ισως 69(αυτο δε το θυμαμαι καλα).και τις 2 φορες εκατσε μακρυα και δε μπαλαμουτιασα.τρομπονι μετριοκαλο(κατ εμε) με σκουφι βεβαια.τη πρωτη φορα μου αρεσε πολυ,ισως λογω πρωτης φορας να ενθουσιαστηκα παραπανω απο οσο πρεπει,τη δευτερη βαριοταν και ηταν ψιλοπτωμα λογω πολυς δουλειας ειπε οταν ρωτησα.σιγουρα και αντικειμενικα προκειται για πολυ ομορφη κοπελα.πολυ κοντα ειναι οι κριτικες μας με το μελος "ta" ειναι η γνωμη μου απο οσο διαβασα και εγω.Σε καμία περίπτωση δεν θέλω, αμφισβητήσω την κριτική του φίλτατου ta όμως θα προτημούσα να ήταν λίγο πιο αναλυτικός σε κάποια πράγματα. Αρχικά για τον χώρο και μετέπειτα για την κοπέλα. Δηλαδή, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των 80€, και αν πήρε το πρόγραμμα για το οποίο πλήρωσε. Επίσης δύο βδομάδες νωρίτερα ο nikospireas έκανε μια κριτική σε μια κοπέλα με το ίδιο όνομα. Απο όσο καταλαβαίνω παίζει να είναι η ίδια κοπέλα, οπότε όσοι θέλετε διαβάστε και την δευτερη κριτική που είναι λίγο πιο κατατοπιστική.
Εμενα παντως μια φορα που μου χτυπαγε μια τετοια κυρια βγηκα τσιτσιδος και της λεω τι θα γινει κυρα μου θα γαμησουμε η οχι !!!
Αν ειναι να βαλω το βρακι μου και να παω στο απεναντι μαγαζι στην Βανεσσα !!!
Στο μαγαζι που δουλευε η Ελλη αν δεν κανω λαθος στην Φυλης με την Ρωσσιδα τσατσα με τα γυαλια !!