Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
A ρε κακομοίρη Τάσε....να μου πεις...τσάμπα καίω το μελάνι μου τώρα που γράφω   αλλά έχεις γούστο ρε...χαχαχαχαχαχ
Έχουμε το άγχος μη μας σκοτώσει κανένας...έχουμε το άγχος μην έρθουνε οι μπάτσοι να μας μαζέψουνε....γιατί...κοιτάχτε να δείτε..
Αν μας τύχει και κανένας τρελός..ούτε τους μπάτσους μπορούμε να φωνάξουμε γιατί θα μας μαζέψουνε....

Κι έχουμε τον  Τάσο τώρα να μας λέει παπαριές..

Αει στα διάλα προυί-προυί...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
A ρε κακομοίρη Τάσε....να μου πεις...τσάμπα καίω το μελάνι μου τώρα που γράφω  αλλά έχεις γούστο ρε...χαχαχαχαχαχ

μάλλον έπρεπε να πείς οτι τσάμπα πατάς τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο (με κίνδυνο να σπάσει κανένα νύχι...) :grin:

vadin

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαριλένα ωραίο μωρό!, Παρασκευή 16 Οκτ 2009, στις 17:49
Γράφτηκε από τον dreamdancer  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαριλένα) 
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Χαιρετώ τους φίλους της σελίδας μας!
Λοιπόν, θέλω να σας γράψω κι εγώ τη δική μου εμπειρία που είχα την προηγούμενη Τετάρτη στις 7/10.
Κατά τις 10 το βραδάκι πήγα στο studio στην Αριστοτέλους 6, ένα ωραίο μαγαζάκι που είχα ξαναεπισκευτεί στο παρελθόν. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε η κυρία που δουλεύει εκεί. Ευγενική και χαμογελαστή, μου είπε τα προγράμματα και μετά βγήκε η κοπελιά, η Μαριλένα...Πω πω, ένα μελαχροινό και πανέμορφο κοριτσάκι κοριτσάκι, σκέτη τρέλα...Πλήρωσα αμέσως και ανέβηκα στο δωμάτιο και σε δύο λεπτάκια ήρθε και το Μαριλενάκι. Τρελάθηκα και μόνο που την είδα...Ωραίο σωματάκι και ωραίο προσωπάκι, άσε που είχε και μια υπέροχη μυρωδιά. Είχα καβλώσει τόσο πολύ που κρατιόμουν μη τελειώσω! Φοβερή περιποίηση η κοπελιά, άσε που το έκανε και φανταστικά! Ωραίο κρεββάτι παιδιά, τι άλλο να σας πω...Τα πολλά λόγια είναι περιττά, φοβερό το Μαριλενάκι και φυσικά εννοείται ότι θα ξαναπάω, γιατί έζησα μια απίθανη εμπειρία...Παιδιά μη τη χάσετε, γιατί αξίζει...και πολλά μάλιστα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μαριλένα
Ημερ/νια επίσκεψης: 07.10.2009

Αμα είναι έτσι να δώσουμε κατι παραπάνω,...ρε φίλε την επόμενη φορά να σκεφτείς πιο έξυπνο τρόπο, να κάνεις διαφήμιση του εμπορεύματος,....
εχω βαρεθεί να διαβάζω το ίδιο ποιημα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άννα είσαι όλα τα $$!!

η αννα πληρωνεται μονο σε δολαρια;κατι σαν το πετρελαιο; :think:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945

Πολύ άσχημη εμπειρία, Παρασκευή 16 Οκτ 2009, στις 17:28

Γράφτηκε από τον hallskiss  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μιχαέλα)
Συνολική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Πέμπτη βράδυ, κατά τις 10:30.
Όπως πάντα ο χώρος στάθμευσης πολύ άνετος στην περιοχή.
Μπήκα στο στούντιο και η τσατσά ούτε που μπήκε στον κόπο να σηκωθεί, παρά ότι με είδε.
Η κοπέλα ήρθε, και εμφανισιακά με καύλωσε. Οι φώτο στο site είναι αληθινές. Είχα διαβάσει για την κοπέλα πολύ καλές κριτικές, έδειχνε και τσαχπίνα και ξέκωλο, έδινε και κώλο, και αφού πλήρωσα για κουλούρι κι ακάποτο 100 ευρω, μπήκα στο δωμάτιο.
Μ'αρεσε που είχε πολύ όμορφο και καθαρό ντους, το οποίο και χρησιμοποίησα, καθώς και νυπτήρα. Όσο έκανα ντουσάκι αυτή ήταν γεμάτη υποσχέσεις.
Μέχρι που πήγα στο κρεβάτι. Εκεί αρχίσανε τα "μη" και "μη". Ξενέρωμα!!!
Πίπα χάλια. Ίσα που μου σηκώθηκε. Από μπαλάκια? Λες και δεν υπήρχαν!!!
Αφού σηκώθηκε λιγάκι το....ηθικό μου, μου φοράει το σκουφί. Ο τρόπος που μου το φόρεσε, ήταν τόσο ξενέρωτος, που μου έπεσε αμέσως. Και μ'αρέσει που της έκανε και εντύπωση "γιατί σου έπεσε?". Της λέω πάρτον λίγο στο στόμα πάλι να μου τον σηκώσεις. Και πεύτει ατάκα "τώρα με την καπότα δεν το βάζω στο στόμα!!!" Αρχίζει χειρονακτική εργασία και κάποια στιγμή μου ξανασηκώθηκε λίγο. Ευκαιρία να μπω στο μουνάκι λέω. Κάθεται πάνω μου, και αρχίζουν πάλι τα ξενέρωτα του τύπου "όχι έτσι τα πόδια σου....οχι μην κουνιέσαι έτσι....και τέτοια σκατά.
Με τα πολλά, σκέφτομαι τώρα που μου είναι λίγο σηκωμένη, ας της καρφώσω τον κώλο.
Εκεί έρχεται απο μεριάς της η ατάκα που ήταν για σφαλίαρα: "από τώρα κώλο?" Μωρό μου, για τον κώλο σου έχω έρθει. Αμα ήθελα να γαμήσω μόνο μουνάκι καθόμουνα στην γκόμενά μου. Άσε που όταν πλήρωνα δεν συμφωνήσαμε πόση ώρα θα σου γαμάω το κουλούρι!
Μου το έβγαλε από την μύτη. Στηνότανε άθλια, όλο τραβιότανε, μέχρι που την έβαλα ιεραποστολικά και της κάρφωσα τον κώλο με τα πόδια της ψηλά, όπου και την στρίμωξα να την πηδήξω όπως ήθελα, οπότε και της τα'δωσα.
Έφυγε απο το δωμάτιο με κάτι μούτρα....μου ήρθε κι εκεί να της αστράψω ένα κατακέφαλο, αλλά έδωσα τόπο στην οργή.
Μάγκες, τι να πώ, ίσως η γκόμενα να την έχει δει κάπως, με αυτά που θα διαβάζει εδώ μέσα.
Ας προσέχουμε τι γράφουμε.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Μιχαέλα
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.10.2009
θα συμφωνησω με τον φιλο..εκτος απο 4-5 που πραγματικα σεβονται και πελατη κι αυτο που κανουν οι αλλες ειναι για τα μπαζα.... :s&m_2:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πολύ άσχημη εμπειρία, Παρασκευή 16 Οκτ 2009, στις 17:28

Γράφτηκε από τον hallskiss   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μιχαέλα)
Συνολική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Πέμπτη βράδυ, κατά τις 10:30.
Όπως πάντα ο χώρος στάθμευσης πολύ άνετος στην περιοχή.
Μπήκα στο στούντιο και η τσατσά ούτε που μπήκε στον κόπο να σηκωθεί, παρά ότι με είδε.
Η κοπέλα ήρθε, και εμφανισιακά με καύλωσε. Οι φώτο στο site είναι αληθινές. Είχα διαβάσει για την κοπέλα πολύ καλές κριτικές, έδειχνε και τσαχπίνα και ξέκωλο, έδινε και κώλο, και αφού πλήρωσα για κουλούρι κι ακάποτο 100 ευρω, μπήκα στο δωμάτιο.
Μ'αρεσε που είχε πολύ όμορφο και καθαρό ντους, το οποίο και χρησιμοποίησα, καθώς και νυπτήρα. Όσο έκανα ντουσάκι αυτή ήταν γεμάτη υποσχέσεις.
Μέχρι που πήγα στο κρεβάτι. Εκεί αρχίσανε τα "μη" και "μη". Ξενέρωμα!!!
Πίπα χάλια. Ίσα που μου σηκώθηκε. Από μπαλάκια? Λες και δεν υπήρχαν!!!
Αφού σηκώθηκε λιγάκι το....ηθικό μου, μου φοράει το σκουφί. Ο τρόπος που μου το φόρεσε, ήταν τόσο ξενέρωτος, που μου έπεσε αμέσως. Και μ'αρέσει που της έκανε και εντύπωση "γιατί σου έπεσε?". Της λέω πάρτον λίγο στο στόμα πάλι να μου τον σηκώσεις. Και πεύτει ατάκα "τώρα με την καπότα δεν το βάζω στο στόμα!!!" Αρχίζει χειρονακτική εργασία και κάποια στιγμή μου ξανασηκώθηκε λίγο. Ευκαιρία να μπω στο μουνάκι λέω. Κάθεται πάνω μου, και αρχίζουν πάλι τα ξενέρωτα του τύπου "όχι έτσι τα πόδια σου....οχι μην κουνιέσαι έτσι....και τέτοια σκατά.
Με τα πολλά, σκέφτομαι τώρα που μου είναι λίγο σηκωμένη, ας της καρφώσω τον κώλο.
Εκεί έρχεται απο μεριάς της η ατάκα που ήταν για σφαλίαρα: "από τώρα κώλο?" Μωρό μου, για τον κώλο σου έχω έρθει. Αμα ήθελα να γαμήσω μόνο μουνάκι καθόμουνα στην γκόμενά μου. Άσε που όταν πλήρωνα δεν συμφωνήσαμε πόση ώρα θα σου γαμάω το κουλούρι!
Μου το έβγαλε από την μύτη. Στηνότανε άθλια, όλο τραβιότανε, μέχρι που την έβαλα ιεραποστολικά και της κάρφωσα τον κώλο με τα πόδια της ψηλά, όπου και την στρίμωξα να την πηδήξω όπως ήθελα, οπότε και της τα'δωσα.
Έφυγε απο το δωμάτιο με κάτι μούτρα....μου ήρθε κι εκεί να της αστράψω ένα κατακέφαλο, αλλά έδωσα τόπο στην οργή.
Μάγκες, τι να πώ, ίσως η γκόμενα να την έχει δει κάπως, με αυτά που θα διαβάζει εδώ μέσα.
Ας προσέχουμε τι γράφουμε.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Μιχαέλα
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.10.2009
θα συμφωνησω με τον φιλο..εκτος απο 4-5 που πραγματικα σεβονται και πελατη κι αυτο που κανουν οι αλλες ειναι για τα μπαζα.... :s&m_2:
Εγώ τα εχω γραψει στην κριτικη μου για τη Μιχαέλα.....
Ούστττττττττ

Το
''Της λέω πάρτον λίγο στο στόμα πάλι να μου τον σηκώσεις. Και πεύτει ατάκα τώρα με την καπότα δεν το βάζω στο στόμα'',

δειχνει το πόσο απατεωνισσα ειναι η κοπελα και πώς προσπαθει να σου σπασει τα νευρα και να σε ξενερωσει για να μην γαμησεις.
Μονο αυτη θα μπορουσε να του πει κατι τετοιο.δηλαδη αφου πληρωσε ακαποτο στοματικο καποια ευρω,αμα μπει προφυλακτικο δεν τον ξαναακουμπαει.ήμαρτον δηλαδη!!!

Εχω γραψει και εγω στην κριτικη μου,τα κουφα που μου εκανε...

Επισκέπτης
{Αφού σηκώθηκε λιγάκι το....ηθικό μου, μου φοράει το σκουφί. Ο τρόπος που μου το φόρεσε, ήταν τόσο ξενέρωτος, που μου έπεσε αμέσως. Και μ'αρέσει που της έκανε και εντύπωση "γιατί σου έπεσε?".  Της λέω πάρτον λίγο στο στόμα πάλι να μου τον σηκώσεις. Και πεύτει ατάκα "τώρα με την καπότα δεν το βάζω στο στόμα}

Χειρότερη και από τις μαλακισμένες ΕΛΛΕΪΝΗΔΕΣ της δεκαετίας του 1980-1990.
Οι οποίες μετά την είσοδο του πέους στο μουνί αρνιόντουσαν να κάνουν πίπα.Στο τότε βασικό πρόγραμμα της Φυλής.

Η ΜΙΧΑΕΛΑ-Κασσάνδρας τις ξεπέρασε!!!.Αρνήθηκε να κάνει πίπα και πριν από την είσοδο του πέους στο μουνί!!! :headbang: :headbang: :headbang: Στα 100 ευρώ!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Μιας και τό'φερε η κουβέντα, από τις σημερινές που αρνήθηκαν να κάνουν πίπα μετά την είσοδο του πέους στο μουνί, είναι η Αλίνα-Φώκαιας 24 που μετά πήγε Περγάμου 1 και η Ρωσίδα Βικτώρια-Φυλής 109 κάτω στην δεύτερη επίσκεψή μου.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Tα εχω γραψει μεσα στο thread για την Δεσποσυνη Μιχαελα εδω και μηνες αλλα η κυρια Λιτσα πηγε να με φαει !!!
Το κοριτσι δεν το εχει !!!
Να διαβαζεται καλυτερα μαγκες αλλη φορα !!!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Διαβασα ασχημη κριτικη για τη Μιχαελα.Δεν μπορω να καταλαβω τη γινετε με αυτη τη κοπελα.Εδω οι πελατες φευγουν ευχαριστημενοι.Εδω διαβαζω ασχημα και ποτε καλα.Εκτος απο την κοπελα μηπως φταει και η συμπεριφορα του πελατη με αποτελεσμα αυτα?Εδω ολοι μου λενε τα καλυτερα για τη Μιχαελα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kυρια Λιτσα με ολο το συμπαθειο αν και δεν με συμπαθας !!!
Για την Αννα και την Βικυ το καταλαβαινω να φευγουν οι πελατες και να λενε τα καλυτερα οπως τα λενε και εδω μεσα γιατι τα " κοριτσια " και καλα κανουν την δουλια τους και την γουσταρουν !!
Τωρα για την πιτσιρικα με την οποια εχω συνευρεθει εις το παρελθον και τα εγραψα τι να σου πουν !!!
Αφου ειναι η Λαμογιο η Πιτσιρικα ακομα !!!
Γνωμη μου η οποια μπορει  να ειναι και λαθος !!!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Για την Αννα και την Βικυ το καταλαβαινω να φευγουν οι πελατες και να λενε τα καλυτερα οπως τα λενε και εδω μεσα γιατι τα " κοριτσια " και καλα κανουν την δουλια τους και την γουσταρουν !!
Τωρα για την πιτσιρικα με την οποια εχω συνευρεθει εις το παρελθον και τα εγραψα τι να σου πουν !!!
Αφου ειναι η Λαμογιο η Πιτσιρικα ακομα !!!
Γνωμη μου η οποια μπορει  να ειναι και λαθος !!!
Ασε τα οσα εγιναν.Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο κοσμος να περναει καλα.Την πιτσιρικα την επιασα της εβαλα χερι, αν θελετε το πιστευετε.Τωρα αν δεν εβαλε μυαλο δικο της θεμα και θα το νιωσει.Αλλα με ολο το συμπαθειο δεν καταλαβαινω γιατι εδω μου λενε τα καλυτερα για τη Μιχαελα και εδω διαβαζω αλλα.

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Μεγάλο λαμόγιο και παααααρα πολύ πονηρή.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ασε τα οσα εγιναν.Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο κοσμος να περναει καλα.Την πιτσιρικα την επιασα της εβαλα χερι, αν θελετε το πιστευετε.Τωρα αν δεν εβαλε μυαλο δικο της θεμα και θα το νιωσει.Αλλα με ολο το συμπαθειο δεν καταλαβαινω γιατι εδω μου λενε τα καλυτερα για τη Μιχαελα και εδω διαβαζω αλλα.

μηπως εκεινη την στιγμη ο πελατης ειναι εκνευρισμενος και δεν εχει ορεξη για τετοιες συζητησεις?
ετσι και αλλιως ξερει οτι τα λεφτα του πισω δεν θα τα παρει οποτε δεν εχει ορεξη να ασχοληθει παραπανω...

αν και εμενα μεχρι στιγμης δοξα τον θεο δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο απλα αναφερω ενα ενδεχομενο!

και να συμπληρωσω για την αννα οτι τωρα τελευταια βλεπω αρκετα ατομα να μην λενε τα καλυτερα πλεον λιτσα. και μιλαω για αυτους που παιρνουν το απλο της αννας που ειναι στα 60 ευρω...

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι πελάτες αγωνίζονται να προσαρμοστούν στα δόλια δεδομένα που επιβάλλει η πονηρή κακιά πουτάνα, για να μην την διώξουν και χάσουν τα λεφτά τζάμπα.
Η δόλια άχρηστη πουτάνα από τη μεριά της χτίζει ψεύτικα δεδομένα βασιζόμενη στην ψυχολογία της στιγμής.Παραδείγματος χάρη:
"ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ;", με το πλέον φυσικό ύφος όπως είπε η ΜΙΧΑΕΛΑ στον hallskiss .Δηλαδή υποβάλλει στον πελάτη την ιδέα οτι φταίει αυτός που του έπεσε.
Προετοιμάζει δηλαδή το άλλοθί της απέναντι στην τσατσά σε περίπτωση που ο πελάτης διαμαρτυρηθεί.
Τελειώνει το καραγκιοζιλίκι, βγαίνει ο πελάτης με άσχημη ψυχολογία, τον ρωτάει η τσατσά "πως ήταν;" και αυτός υπερβαίνοντας εαυτόν λέει "καλά" για να μην δοθεί συνέχεια στην ψυχοφθόρα εμπειρία του.

Άλλωστε το παράδειγμα τσατσάς που έβγαλε τον πελάτη προβληματικό είναι γνωστό...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Οι περισσότεροι πελάτες αγωνίζονται να προσαρμοστούν στα δόλια δεδομένα που επιβάλλει η πονηρή κακιά πουτάνα, για να μην την διώξουν και χάσουν τα λεφτά τζάμπα.
Η δόλια άχρηστη πουτάνα από τη μεριά της χτίζει ψεύτικα δεδομένα βασιζόμενη στην ψυχολογία της στιγμής.Παραδείγματος χάρη:
"ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ;", με το πλέον φυσικό ύφος όπως είπε η ΜΙΧΑΕΛΑ στον hallskiss .Δηλαδή υποβάλλει στον πελάτη την ιδέα οτι φταίει αυτός που του έπεσε.
Προετοιμάζει δηλαδή το άλλοθί της απέναντι στην τσατσά σε περίπτωση που ο πελάτης διαμαρτυρηθεί.
Τελειώνει το καραγκιοζιλίκι, βγαίνει ο πελάτης με άσχημη ψυχολογία, τον ρωτάει η τσατσά "πως ήταν;" και αυτός υπερβαίνοντας εαυτόν λέει "καλά" για να μην δοθεί συνέχεια στην ψυχοφθόρα εμπειρία του.

Άλλωστε το παράδειγμα τσατσάς που έβγαλε τον πελάτη προβληματικό είναι γνωστό...
Μην τις πιστευεις και πολυ τις λιτσες.......
Σιγουρα τα εχει ακουσει και μεσα στο μαγαζι της,τα παραπονα...

Εγω ειπα στην τσατσα οτι η Μιχαελα ηταν η χειροτερη που εχω παρει και ειπε συγνωμη αγορι μου και τετοια.Δεν νομιζω ότι δεν ειχε γνωση...
Τωρα τί λενε εδω για προσελκυση νεων πελατων,όποιος θελει τα πιστευει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

χωρίς να γνωρίζω την κοπέλα και χωρίς να έχω διάθεση να αναφερθώ αρνητικά σε αυτήν απλά θα παραθέσω κάτι που είχα γράψει σε πρόσφατη κριτική μου για το σπιτάκι Κων/ος 80 (www.bourdela.tv/content/view/2451/224/]http://www.bourdela.tv/content/view/2451/224/[/url]). Νομίζω οτι συμφωνούν αρκετοί εδώ πέρα

Εν κατακλείδι θα ήθελα να πώ δύο πράγματα. Δεν ξέρω τι νοοτροπία έχουν οι κοπέλες που δουλέυουν στα στούντιο αλλα καλό θα ήταν μερικές απο αυτές να την αλάξουν. Θα πρέπει να καταλάβουν αρκετές οτι στο στούντιο εφόσον δίνουμε κάτι παραπάνω, περιμένουμε και κάτι παραπάνω απο αυτές. Ειδικά όταν είναι σε θέση να επιλέξουν και την πελατεία τους, θα πρέπει να τους προσέξουν περισσότερο. Η κοπέλα σε γενικές γραμές δεν θα ήταν κακή για τα δεδομένα ενός μπουρδέλου Φυλής των 20€, αλλα για ένα στούντιο των 50€ δυστηχώς είναι. Δηλαδή τελειώνοντας σκευτικα οτι το ίδιο πακέτο το παίρνω και σε καλύτερη τιμή και οτι ενδεχομένως δεν θα ξαναεπισκευτώ την ίδια κοπέλα. Δεν ξέρω αν εκενη θεωρεί οτι η απόδοση της είναι ικανοποιητική και οτι εγώ ως πελάτης πήρα ότι πλήρωσα. Αν είναι έτσι τότε πάω πάσο. Αλλα νομίζω οτι καλό είναι να αντιληφθούν αρκετές οτι υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός στον χώρο και απο άλλα στούντιο (ειδικά σε εκείνη την περιοχή) αλλα και απο πολλές κοπέλες που δουλέυουν σε μπουρδέλο αλλα έχουν πολύ καλές υπηρεσίες. Αν κάποια κοπέλα θέλει να κερδίσει σταθερούς πελάτες, τότε θα πρέπει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει απο τις υπόλοιπες, και το πώς θα το κάνει αυτό είναι καθαρά δικό της θέμα. Αυτό που χρειάζεται είναι η θέληση. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη των κοριτσιών που δουλέουν στον χώρο για αυτό το θέμα. Ελπίζω να ήμουν κατατοπίστικός και όχι κουραστικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom