Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τοτε αιμοκαθαρση !!! :2funny:

8996569.jpg

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Συνημμένα

• 548aa6ab66.jpg
    548aa6ab66.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 49

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Δεν θα γερασουμε ποτε κυφαλα νεκροφαθτη.....

Και με την μαγκουρα στην  τσαρκα θα ειμαστε.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και καπως ετσι
grumpy-old-men.jpg

να φανταστω θα ειναι το σαλονι στο 6 περιμενωντας την αννα να τελειωσει...
:2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παρε και απο μενα Νεκροθαφτη !!! :thefinge: :thefinge:

1138117577.jpg

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Παρε και απο μενα Νεκροθαφτη !!! :thefinge: :thefinge:

1138117577.jpg

ρε σεις εχετε χαρη γιατι ειχα μια ιδεα για να βαλω μια φωτο αλλα δεν το τολμω γιατι θα πεσει το site.
παιζει να μου καει και η οθονη μολις παω να κανω ποστ οποτε δεν το ρισκαρω!
:grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aς  βαλω εγω τοτε !!! ;)

I-Heart-NY.jpg

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λούνα: Βαρέως τύπου, Σάββατο 10 Οκτ 2009, στις 01:35

Γράφτηκε από τον bakalhs   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λούνα)
Συνολική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Πρόσβαση/Parking
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Λούνα, γνωστὴ Ἰταλὶς κατὰ δήλωσιν. Μεγαλόσωμος καὶ ἐπιβλητικὴ γυνὴ, γενικῶς ἐντυπωσιακῆς σωματικῆς διαπλάσεως, Μελαγχροινή, τριακοντούτης, ἀλλὰ ὑπέρβαρος καὶ μὲ μονιμοποιηθείσαν κυτταρίτιδαν. Κανονικῶς ὁ ὑπογράφων δὲν ἑλκύεται ὑπ' αὐτοῦ τοῦ σωματοτύπου ἀλλὰ ὁ ἡμερήσιος κάματος συνέτεινεν εἰς τὴν ἐγκατάλειψιν τῆς περαιτέρω διερευνήσεως καὶ εἰς τὴν εἰσδοχὴν εἰς τὸ ρυπαρὸν καὶ σκοτεινὸν δωμάτιον ἀρ. 2 τοῦ ἐν λόγῳ οἰκίσκου τὸ ὁποῖον τόσας φορὰς εἰς τὸ παρελθὸν μὲ ἐφιλοξένησε.

Ἡ Λούνα εἰσῆλθε καὶ ἐπικεντρώθη ἄνευ περιστροφῶν καὶ περιττῶν εἰσαγωγῶν εἰς τὴν ἐργασίαν της. Πεολειχεία καλὴ καὶ συνεχὴς, διακοπτομένη μόνον κατόπιν ἐντολῆς τοῦ πελάτου. Ἀκολούθως συνεχὴς καὶ μακροχρονία παλινδρόμησις εἰς ὑπερβολικῶς λιπανθέντα κόλπον μὲ μικρὰν συμμετοχήν. Ἑπιχειρεῖ ἐπιβολὴν τοῦ ρυθμοῦ της ἀλλὰ παραιτεῖται τῆς προσπαθείας ὅταν ὁ πελάτης τὴν ἀκινητοποιήσει.

Κορύφωσις λίαν ἱκανοποιητική. Οἱ νεώτεροι ἄς ἀπολαύσουν τὴν πλουσίαν σάρκαν ἐμβολίζοντὰς την πανταχόθεν, δεδομένου ὅτι προσφέρει καὶ τὸν πρωκτὸν της πρὸς διείσδυσιν μὲ 30 Εὐρώ. Ἡμεῖς εἰς τὴν β΄ σειρὰν ἐφεδρείας (40+) ἀς συγκρατώμεθα διότι ἐλλοχεύουν καὶ ἐγκεφαλικὰ ἐπεισόδια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Λούνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 09.10.2009

Για μια ακόμη φορά ο Bakalhs έγραψε καταπληκτικό κείμενο !!!   :thumbsup:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Κριτική συναγωνιστή Dawn :

Διαβάζοντας την κριτική σου με βάζεις σε σκέψεις... Στο εν λόγω "ίδρυμα" υπάρχουν δύο Μαρίες: η Άννα-Μαρία (γνωστή από τις κριτικές και το site) και η Μαρία (σκέτη) η οποία έχει στο πρόγραμμά της και πρωκτικό...

Τι ώρα πήγες? Μπας και καταφέρουμε να βγάλουμε ένα πόρισμα... :) :) :)

Επισκέπτης
Ωραίο κορμί, τυπικές υπηρεσίες, Κυριακή 11 Οκτ 2009, στις 22:40
Γράφτηκε από τον Kaloeros  -  Link κριτικής  - Στους Top 50 αξιολογητές
(Σαμπρίνα) 
Συνολική βαθμολογία  6.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Μιας και δεν μου βγήκαν άλλα σχέδια πέρασα για μια γρήγορη βόλτα από την Φυλής το μεσημέρι.
Η κοπέλα είναι 27-30 ετών από την Ρουμανία. Ψιλή, με καστανά κατσαρά μακρυά μαλλιά και σχετικά καλό πρόσωπο. Στα συν η εξαιρετική εμφάνιση από το στήθος και κάτω : ίσια κοιλιά, και εξαιρετικό σύνολο ποπός, πόδια... μιλάμε για ΑΑΑ συνδιασμό. Στα μείον το μικρό και πεσμένο στήθος (από θηλασμό ίσως?). Ελληνικά μέτρια προς καλά. Πίπα τυπική, χωρίς extra. Χάδια κλπ μηδέν. Στις στάσεις άνετη, αλλά με τυπική συμμετοχή. Γενικά το κάνεις με ένα πολύ ωραίο κορμί, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι για να θυμάσαι μετά...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σαμπρίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.10.2009

Σήμερα 11-10-2009, Φυλής 59, πρωϊνή βάρδια δούλευαν μια Ελένη-πάνω και μια Σάντρα κάτω.Και ο συναγωνιστής γράφει οτι πήγε μεσημέρι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Διαβάζοντας την κριτική σου με βάζεις σε σκέψεις... Στο εν λόγω "ίδρυμα" υπάρχουν δύο Μαρίες: η Άννα-Μαρία (γνωστή από τις κριτικές και το site) και η Μαρία (σκέτη) η οποία έχει στο πρόγραμμά της και πρωκτικό...

η Αννα-Μαρία δεν ήτανε αφού την έχω δεί μια φορά. Για την αλλη δεν ξέρω αν έχει ξαναγράψει κάποιος αλλα όντως την λένε Μαρία και η τσατσά είπε οτι κάνει και πρωκτικό. Υποθέτω οτι είναι αυτή. Αν κάποιος εχει γράψει άλλη κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα ας κάνουμε μια σύγκριση.

Επισκέπτης
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Άννα, στον έβδομο ουρανό εκεί με πας κι ακολουθώ..., Δευτέρα 12 Οκτ 2009, στις 00:22
Γράφτηκε από τον kostakis27   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα) 
Συνολική βαθμολογία  8.7
Εμφάνιση κοπέλας  10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Πιστεύω ότι το τραγούδι που αναφέρω στο τίτλο εξηγεί την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι μετά από την σημερινή μου επίσκεψη στην Αννούλα(11/10/09,ώρα 18:00)Στο σαλόνι ευτυχώς μόνος κι αμέσως βγαίνει η κουκλάρα.Το βλέμμα της και μόνο με είχε ήδη ''φτιάξει'' κι αμέσως σκάω το αντίτιμο και μπαίνω.Χωρίς καθηστέρηση έρχεται κι αυτή και ξεκινάμε να κάνουμε ότι θα έκανε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι,δηλαδή έναν παθιασμένο έρωτα κι εδώ θέλω να τονίσω το ''έρωτα''.Είμαι σίγουρος ότι το ευχαριστηθήκαμε κι δύο εξίσου.Τα φιλιά της, ειλικρινά είναι ότι πιο ωραίο έχω πάρει από γυναίκα.Δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή ψεύτικα πάντως σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι έκανα έρωτα με πουτάνα.
Συναγωνιστές δεν ξέρω αν θα έχετε την ίδια τύχη πάντως εγώ όφειλα να γράψω αυτό ακριβώς που έγινε.

Υ.Γ:Άννα σε ευχαριστώ,ήταν το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει

Τῶρα μᾶς διεφωτίσατε πλήρως...

Επισκέπτης
Ιπποκράτους 144
{Mandy σταθερή αξία, Κυριακή 11 Οκτ 2009, στις 19:08
Γράφτηκε από τον iapetos  -  Link κριτικής  - Στους Top 1000 αξιολογητές
Ενω διαβαζω και παρακολουθω το bourdela καθημερινα και πριν αλλαξει ονομασια ,οι κριτικες που εχω γραψει ειναι σχετικα πολυ λιγες,και αυτο πιστευω οτι ειναι σφαλμα μου οπως και αλλων συναγωνιστων πουτανιαριδων, γιατι ετσι αφηνουμε και μας τρωνε τα λεφτα αρκετες γκομενες που δεν τα αξιζουν.
Η περιπτωση της Mandy ομως για μενα τουλαχιστον ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτα της και με το παραπανω,
την ειχα χασει για αρκετο καιρο , οταν ειδα οτι γυρισε και εργαζετε στην Ιπποκράτους 144 σταθερα και οχι σε αλλο studio δρομολογησα καποιες επισκεψεις.
Παιδια η γκομενα δεν πιανεται με τιποτα,εχει ολο το πακετο,η γκόμενα είναι μουνάρα!!εχει βυζαρες ,σωματαρα γυμναζμενη,καθαρη , Γαμω της κολαρες που τον δινει κιολας ,και το πιο σημαντικο Πιπα με γαμω τις τεχνικες, αλλα τον πουτσο παει να στον ξεριζωσει, κατι που εμενα τουλαχιστον με φτιαχνει,αξιζει καποιος να δωσει κατι παραπανω για ελεύθερο στοματικό μαζι της.
Για το γαμησι ουτε λογος ,η γκομενα κατορθωνει με ενα παραξενω τροπο και μου παιρνει την ψυχη,
Ο λογος που γραφω την κριτικη αυτη,δεν ειναι σιγουρα οι παλιοι και εμπειροι συναγωνιστες ,αλλα οι σχετικα απειροι που δεν ξερουν πως να κινηθουν.Η Mandy λοιπον ειναι για μενα μια σταθερη αξια στον τομεα αυτο, για ολες τις φορες που εχω βρεθει μαζι της αξιζε τα λεφτα της και με το παραπανω.
Για ολα τα παραπανω Προτεινεται ανεπιφυλακτα!!
Για αυτους που δεν την εχουν δοκιμασει θα ελεγα οτι ειναι MUST}

"Ο λογος που γραφω την κριτικη αυτη,δεν ειναι σιγουρα οι παλιοι και εμπειροι συναγωνιστες ,αλλα οι σχετικα απειροι που δεν ξερουν πως να κινηθουν."
Για να θυμούνται οι παλιοί και να πιαστούν κορόϊδα οι σχετικά άπειροι...

"Για αυτους που δεν την εχουν δοκιμασει θα ελεγα οτι ειναι MUST"
Για αυτούς που την έχουν δοκιμάσει είναι σίγουρα OUST.  ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ!!!

Γερμανικά σας το λέμε, OUST,  δεν καταλαβαίνεται;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...ρε φίλε jocker , στο μυαλό μου είσαι!...με πρόλαβες ! :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ιπποκράτους 144
{Mandy σταθερή αξία, Κυριακή 11 Οκτ 2009, στις 19:08
Γράφτηκε από τον iapetos   -  Link κριτικής   - Στους Top 1000 αξιολογητές
Ενω διαβαζω και παρακολουθω το bourdela καθημερινα και πριν αλλαξει ονομασια ,οι κριτικες που εχω γραψει ειναι σχετικα πολυ λιγες,και αυτο πιστευω οτι ειναι σφαλμα μου οπως και αλλων συναγωνιστων πουτανιαριδων, γιατι ετσι αφηνουμε και μας τρωνε τα λεφτα αρκετες γκομενες που δεν τα αξιζουν.
Η περιπτωση της Mandy ομως για μενα τουλαχιστον ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτα της και με το παραπανω,
την ειχα χασει για αρκετο καιρο , οταν ειδα οτι γυρισε και εργαζετε στην Ιπποκράτους 144 σταθερα και οχι σε αλλο studio δρομολογησα καποιες επισκεψεις.
Παιδια η γκομενα δεν πιανεται με τιποτα,εχει ολο το πακετο,η γκόμενα είναι μουνάρα!!εχει βυζαρες ,σωματαρα γυμναζμενη,καθαρη , Γαμω της κολαρες που τον δινει κιολας ,και το πιο σημαντικο Πιπα με γαμω τις τεχνικες, αλλα τον πουτσο παει να στον ξεριζωσει, κατι που εμενα τουλαχιστον με φτιαχνει,αξιζει καποιος να δωσει κατι παραπανω για ελεύθερο στοματικό μαζι της.
Για το γαμησι ουτε λογος ,η γκομενα κατορθωνει με ενα παραξενω τροπο και μου παιρνει την ψυχη,
Ο λογος που γραφω την κριτικη αυτη,δεν ειναι σιγουρα οι παλιοι και εμπειροι συναγωνιστες ,αλλα οι σχετικα απειροι που δεν ξερουν πως να κινηθουν.Η Mandy λοιπον ειναι για μενα μια σταθερη αξια στον τομεα αυτο, για ολες τις φορες που εχω βρεθει μαζι της αξιζε τα λεφτα της και με το παραπανω.
Για ολα τα παραπανω Προτεινεται ανεπιφυλακτα!!
Για αυτους που δεν την εχουν δοκιμασει θα ελεγα οτι ειναι MUST}

"Ο λογος που γραφω την κριτικη αυτη,δεν ειναι σιγουρα οι παλιοι και εμπειροι συναγωνιστες ,αλλα οι σχετικα απειροι που δεν ξερουν πως να κινηθουν."
Για να θυμούνται οι παλιοί και να πιαστούν κορόϊδα οι σχετικά άπειροι...

"Για αυτους που δεν την εχουν δοκιμασει θα ελεγα οτι ειναι MUST"
Για αυτούς που την έχουν δοκιμάσει είναι σίγουρα OUST.  ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ!!!

Γερμανικά σας το λέμε, OUST,  δεν καταλαβαίνεται;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=20pt]OUST[/size] και απο εμενα στο μπαζο!!!!!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

και μετα το πορισμα θα κανουμε και μια Ε.Δ.Ε.(ενορκη διοικητικη εξεταση)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
και μετα το πορισμα θα κανουμε και μια Ε.Δ.Ε.(ενορκη διοικητικη εξεταση)
Στις κριτικές από ότι κατάλαβα δεν είναι η Άννα-Μαρία (Μαρία εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη) αλλά η κοντή,μελαχρινή Μαρία που είναι από Ρουμανία...

οπότε μην μπερδεύεστε αν ακούτε Μαρία... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom