Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Στις κριτικές από ότι κατάλαβα δεν είναι η Άννα-Μαρία (Μαρία εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη) αλλά η κοντή,μελαχρινή Μαρία που είναι από Ρουμανία...

οπότε μην μπερδεύεστε αν ακούτε Μαρία... ;) ;) ;)
η ψηλη που λεμε?

υ.γ. φιλε τζοκερ αν δε καταλαβαινουνε απο "ουστ" ας δοκιμασουμε το "ραους" :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Άννα, στον έβδομο ουρανό εκεί με πας κι ακολουθώ..., Δευτέρα 12 Οκτ 2009, στις 00:22
Γράφτηκε από τον kostakis27   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα) 
Συνολική βαθμολογία  8.7
Εμφάνιση κοπέλας  10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Πιστεύω ότι το τραγούδι που αναφέρω στο τίτλο εξηγεί την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι μετά από την σημερινή μου επίσκεψη στην Αννούλα(11/10/09,ώρα 18:00)Στο σαλόνι ευτυχώς μόνος κι αμέσως βγαίνει η κουκλάρα.Το βλέμμα της και μόνο με είχε ήδη ''φτιάξει'' κι αμέσως σκάω το αντίτιμο και μπαίνω.Χωρίς καθηστέρηση έρχεται κι αυτή και ξεκινάμε να κάνουμε ότι θα έκανε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι,δηλαδή έναν παθιασμένο έρωτα κι εδώ θέλω να τονίσω το ''έρωτα''.Είμαι σίγουρος ότι το ευχαριστηθήκαμε κι δύο εξίσου.Τα φιλιά της, ειλικρινά είναι ότι πιο ωραίο έχω πάρει από γυναίκα.Δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή ψεύτικα πάντως σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι έκανα έρωτα με πουτάνα.
Συναγωνιστές δεν ξέρω αν θα έχετε την ίδια τύχη πάντως εγώ όφειλα να γράψω αυτό ακριβώς που έγινε.

Υ.Γ:Άννα σε ευχαριστώ,ήταν το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει

Τῶρα μᾶς διεφωτίσατε πλήρως...
Γιατι το λες αυτο φιλτατε μπακαλη?ήτανε κατατοπιστικοτατος ο κοστακισ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε εμφανιση της κοπελας,ούτε καταγωγη,ουτε υπηρεσιες!!Αυτες ειναι κριτικες!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Ωραίο κορμί, τυπικές υπηρεσίες, Κυριακή 11 Οκτ 2009, στις 22:40
Γράφτηκε από τον Kaloeros   -  Link κριτικής  - Στους Top 50 αξιολογητές
(Σαμπρίνα) 

Μιας και δεν μου βγήκαν άλλα σχέδια πέρασα για μια γρήγορη βόλτα από την Φυλής το μεσημέρι.

Σήμερα 11-10-2009, Φυλής 59, πρωϊνή βάρδια δούλευαν μια Ελένη-πάνω και μια Σάντρα κάτω.Και ο συναγωνιστής γράφει οτι πήγε μεσημέρι.
Φίλε jockerx πρέπει να ήταν 17:00 με 17:30 όταν πήγα... εντάξει δεν ήταν ακριβώς μεσημέρι, μάλλον απόγευμα ήταν...
Συγνώμη για την ανακρίβεια  :sunglasses:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε σεις, γιατι μου καταψηφιζετε τις κριτικες?
δε σας φαινονται καλες?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
στην τιμη του 69 να προσφερθηκε κουλουρακι το αποκλειω στα εν λογω ιδρυματα..στην τιμη των 80 μπορει...αν κι η βικυ σημερα ηταν στο κατω κι οχι στο πανω..ας φτιαξουν λιγο τα ιδρυματα τις σελιδες τους...κα λιτσα ψιλομπαχαλο ειναι οι σελιδες των ιδρυματων.... ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
στην τιμη του 69 να προσφερθηκε κουλουρακι το αποκλειω στα εν λογω ιδρυματα..στην τιμη των 80 μπορει...αν κι η βικυ σημερα ηταν στο κατω κι οχι στο πανω..ας φτιαξουν λιγο τα ιδρυματα τις σελιδες τους...κα λιτσα ψιλομπαχαλο ειναι οι σελιδες των ιδρυματων.... ;)

ε και εγω αυτο πιστευω.... στην τιμη των 60 δυσκολο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γράφτηκε από τον poutsolis   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Nikki)
Συνολική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0
Βραδάκι και είπα να περάσω από αυτό το στουντιάκι στο οποίο δουλεύει η Θρυλική Βαλεντίνα. Δυσκολεύτηκα αρκετα να βρω πάρκινγκ και αυτός ήταν ο λόγος που όταν μου έιξε η ευγενέστατη τσα2 το 35αρι Milf είπα να περάσω περιμένοντας ότι και οι υπηρεσίες θα ήταν ανάλογες. Όταν τη βλέπεις στην πασαρέλα η εντύπωση είναι σχετικά καλή γιατί αν εξαιρέσεις ότι είναι ελαφρώς μεγάλη κρατιέται καλά και έχει και καλό στήθος. Στο δωμάτιο όμως η αρχική εικόνα χαλάει καθώς η πίπα είναι μέτρια και χωρίς γλύψιμο @@. Στις στάσεις δεν λέει όχι αλλά ο τρόπος με τον οποίο τις κάνει δε σε ανεβάζει πολύ. Συμπερασματικά για μία φορά και για όσους αρέσουν τα milf για μία φορά είναι εντάξει. Οι υπόλοιποι ας αναζητήσουμε κάτι καλύτερο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Nikki
Ημερ/νια επίσκεψης: 13.10.2009

Ομολογω οτι με προβληματισε η κριτκη του συναγωνιστη poutsolis...
Eνω στο κειμενο του αναφερεται στην Βαλεντινα, στο ονομα της κοπελας αναφερει την Νικι.
Το "κακο" ειναι οτι και οι 2 κοπελες ειναι ιδιας περιπου ηληκιας και με "αναλογα προσοντα" :tits: :tits: :tits:.
Επειδη τις εχω "συναντησει" και τις δυο η περιγραφη των υπηρεσιων ειναι πιο κοντα στην Νικη....
Ποια πηρε τελικά?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ομολογω οτι με προβληματισε η κριτκη του συναγωνιστη poytsolis...

Eνω στο κειμενο του αναφερεται στην Βαλεντινα, στο ονομα της κοπελας αναφερει την Νικι.
Ποια πηρε τελικά?
Eγώ κατάλαβα τη Νίκη. Απλώς αναφέρει ότι σε αυτό το στούντιο δουλεύει και η Βαλεντίνα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Kαι εγω προς τα εκει τεινω.....
Δεν τον κατηγορω, απλα το αναφερω.

Σωστός ο Indy. Απλά επειδή εκεί δουλεύει και ο θρύλος Βαλεντίνα (που έχω πάρει τόσο Βούρβαχη όσο και Φραντζή αλλά δεν της έχω γράψει κριτική) πίστευα ότι και η Νίκη που είναι περίπου στο ίδιο στυλ θα είχε και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Λάθος...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σωστός ο Indy. Απλά επειδή εκεί δουλεύει και ο θρύλος Βαλεντίνα (που έχω πάρει τόσο Βούρβαχη όσο και Φραντζή αλλά δεν της έχω γράψει κριτική) πίστευα ότι και η Νίκη που είναι περίπου στο ίδιο στυλ θα είχε και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Λάθος...

Παντως και εγω αναλογη εμπειρια ειχα με την Νικη οπως εσυ.
Η Βαλεντινα ειναι οντως αλλο πραγμα........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπραβο καραμαν φοβερη η κριτικη σου....για βερονικα...
  οσο για την αλλη η μαντυ δουλευει ρε παιδια; :think:ή ειναι μουφα κριτικη και εκτος τοπου και χρονου; :jerking:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Οἰκονομικὴ κρίσις, μεμειωμένη ἀγοραστικὴ κίνησις καὶ ἄρα ἐλεύθερος χρόνος τὸν ὁποῖον ὁ συνειδητοποιημένος θαμὼν τῶν πορνείων δέον ὅπως ἐκμεταλλευθῇ διὰ τὴν κἀλυψιν τῶν κενῶν εἰς τὴν κατάρτισὶν του.

Ἡ Κατερίνα ἐκ τοῦ σύνεγγυς εἶναι ἔτι ἐντυπωσιακωτέρα ἤ ἐκ τοῦ μακρόθεν. Εὔσωμος χωρὶς νὰ ἀποκλίνῃ πρὸς τὸ ὑπέρβαρον, μὲ ὠραιώτατον μέγα στῆθος, πάντοτε φέρουσα ἰδιαίτερα καὶ χαρωπὰ ἐσὠρρουχα, τηρεῖ ἄμωμον καθαριότητα τόσο εἰς τὸ σῶμα της ὅσον καὶ εἰς τὸ κατάστημὰ της.

Εἶναι ἐμφανέστατον ἔκ τῆς ἡδείας πεολειχείας ὅτι πρόκειται περὶ ἐπαγγελματίου α΄ διαλογῆς. Ὡστόσο ἡ συνέχεια παρουσίασεν ἐλλείψεις τινας ὁδηγούσας εἰς τὴν ἀπώλειαν τῆς αἰσθήσεως τῆς γενετησίας περιπετείας τὴν ὁποίαν ἀναζητοῦν τὰ μέλη αὐτοῦ τοῦ ἱστοτόπου. Δὲν ὑπῆρξε προθυμία πρὸς ἐναλλαγὴ στάσεων καὶ ἐφάνη ἀρκούντως βιαστικὴ καῖτοι οὐδεῖς ἀνέμενε ἐν τῷ προθαλάμῳ.

Μεγαλόσωμος, πολυτελὴς καὶ ἀπαστράπτουσα, ἀποτελεῖ ἀληθῶς τὴν Mercedes τῶν ἐργαζομένων. Ὅμως θὰ ἐπιλέγατε Mercedes διὰ μίαν πραγματικῶς ταχείαν διαδρομήν;
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κατερίνα

Επιτέλους δικαίωση.  (Τα ίδια που έγραφα πριν μήνες γράφει και ένα καταξιωμένο μέλος του site μας).  Βασικά ήταν επιεικής μιας και δεν ανέφερε τα παρακάτω:

1/ Προσέλευση της ιεροδούλου με καθυστέρηση (και ας μην είχε άλλο πελάτη)
2/ Σου λέει να κάτσεις στο κρεβάτι κατευθείαν για να μην χάσει χρόνο καθόλου
3/ Δεν σε αγγίζει ΠΟΥΘΕΝΑ σε ΟΛΗ την διάρκεια της συνεύρεσης
4/ Λάστιχο σε πεσμένο πούτσο (για αυτό έχει τσόντα να την παίζει ο πελάτης? τότε τί πληρώνουμε?)
5/ όταν πήγα να της βγάλω την μπότα να μου την παίξει λίγο με τα πόδια πήρε ύφος και με ρώταγε γιατί? τί θέλεις? όταν της εξήγησα άρχισε να λέει ΔΕΝ θα την βάλεις μέσα θα έρθει ο γιατρός και θα βρει μόλυνση? από τι από λάστιχο που εσύ αγόρασες, άνοιξες μπροστά μου από τα δικές σου πατούσες που οφείλεις να έχεις καθαρές, μετά συνέχισε το κλαψομούνικο ύφος θα έρθει ο γιατρός (ζαλίζοντας τα .. μου), φεύγοντας την ακούω στην κουζίνα να λέει σε κάποιον αν έχει εκδορά ο κόλπος μπορεί να μολυνθεί (δηλαδή σχολίασε ότι έγινε στο δωμάτιο με κάποιον άλλο, φαντάσου σεβασμός μηδέν προς τον
πελάτη)
6/ Τόνοι κρέμας στον κόλπο, αντίσταση μηδέν
7/ Πίπα 2 λεπτών (καθόλου deep βέβαια, ίσα ίσα ελάχιστη δυνατή)
8/ Εμφάνιση μέτρια πολύ για μένα
9/ ΔΕΝ είναι τα 20 ευρώ για μένα το πρόβλημα (αν και είναι το μεροκάματο μου σχεδόν!) αλλά η γαμημένη ψυχολογία μου δηλ. σε φάση να λέω αν έτσι είναι το σεχ...
10/ Αν κάποιος ΔΕΝ πιστεύει τα παραπάνω απλά ας πετάξει 20 ευρώ να τα διαπιστώσει
11/ Σε μια φάση πήγα να φιλήσω λίγο στήθος και στράβωσε το βλέμμα κιόλας (αν και δεν είπε τίποτα μάλλον επειδή με αυτοσυγκέντρωση και πολύ προσπάθεια τελείωσα)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οἰκονομικὴ κρίσις, μεμειωμένη ἀγοραστικὴ κίνησις καὶ ἄρα ἐλεύθερος χρόνος τὸν ὁποῖον ὁ συνειδητοποιημένος θαμὼν τῶν πορνείων δέον ὅπως ἐκμεταλλευθῇ διὰ τὴν κἀλυψιν τῶν κενῶν εἰς τὴν κατάρτισὶν του.

Ἡ Κατερίνα ἐκ τοῦ σύνεγγυς εἶναι ἔτι ἐντυπωσιακωτέρα ἤ ἐκ τοῦ μακρόθεν. Εὔσωμος χωρὶς νὰ ἀποκλίνῃ πρὸς τὸ ὑπέρβαρον, μὲ ὠραιώτατον μέγα στῆθος, πάντοτε φέρουσα ἰδιαίτερα καὶ χαρωπὰ ἐσὠρρουχα, τηρεῖ ἄμωμον καθαριότητα τόσο εἰς τὸ σῶμα της ὅσον καὶ εἰς τὸ κατάστημὰ της.

Εἶναι ἐμφανέστατον ἔκ τῆς ἡδείας πεολειχείας ὅτι πρόκειται περὶ ἐπαγγελματίου α΄ διαλογῆς. Ὡστόσο ἡ συνέχεια παρουσίασεν ἐλλείψεις τινας ὁδηγούσας εἰς τὴν ἀπώλειαν τῆς αἰσθήσεως τῆς γενετησίας περιπετείας τὴν ὁποίαν ἀναζητοῦν τὰ μέλη αὐτοῦ τοῦ ἱστοτόπου. Δὲν ὑπῆρξε προθυμία πρὸς ἐναλλαγὴ στάσεων καὶ ἐφάνη ἀρκούντως βιαστικὴ καῖτοι οὐδεῖς ἀνέμενε ἐν τῷ προθαλάμῳ.

Μεγαλόσωμος, πολυτελὴς καὶ ἀπαστράπτουσα, ἀποτελεῖ ἀληθῶς τὴν Mercedes τῶν ἐργαζομένων. Ὅμως θὰ ἐπιλέγατε Mercedes διὰ μίαν πραγματικῶς ταχείαν διαδρομήν;
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κατερίνα

Επιτέλους δικαίωση.  (Τα ίδια που έγραφα πριν μήνες γράφει και ένα καταξιωμένο μέλος του site μας).  Βασικά ήταν επιεικής μιας και δεν ανέφερε τα παρακάτω:

1/ Προσέλευση της ιεροδούλου με καθυστέρηση (και ας μην είχε άλλο πελάτη)
2/ Σου λέει να κάτσεις στο κρεβάτι κατευθείαν για να μην χάσει χρόνο καθόλου
3/ Δεν σε αγγίζει ΠΟΥΘΕΝΑ σε ΟΛΗ την διάρκεια της συνεύρεσης
4/ Λάστιχο σε πεσμένο πούτσο (για αυτό έχει τσόντα να την παίζει ο πελάτης? τότε τί πληρώνουμε?)
5/ όταν πήγα να της βγάλω την μπότα να μου την παίξει λίγο με τα πόδια πήρε ύφος και με ρώταγε γιατί? τί θέλεις? όταν της εξήγησα άρχισε να λέει ΔΕΝ θα την βάλεις μέσα θα έρθει ο γιατρός και θα βρει μόλυνση? από τι από λάστιχο που εσύ αγόρασες, άνοιξες μπροστά μου από τα δικές σου πατούσες που οφείλεις να έχεις καθαρές, μετά συνέχισε το κλαψομούνικο ύφος θα έρθει ο γιατρός (ζαλίζοντας τα .. μου), φεύγοντας την ακούω στην κουζίνα να λέει σε κάποιον αν έχει εκδορά ο κόλπος μπορεί να μολυνθεί (δηλαδή σχολίασε ότι έγινε στο δωμάτιο με κάποιον άλλο, φαντάσου σεβασμός μηδέν προς τον
πελάτη)
6/ Τόνοι κρέμας στον κόλπο, αντίσταση μηδέν
7/ Πίπα 2 λεπτών (καθόλου deep βέβαια, ίσα ίσα ελάχιστη δυνατή)
8/ Εμφάνιση μέτρια πολύ για μένα
9/ ΔΕΝ είναι τα 20 ευρώ για μένα το πρόβλημα (αν και είναι το μεροκάματο μου σχεδόν!) αλλά η γαμημένη ψυχολογία μου δηλ. σε φάση να λέω αν έτσι είναι το σεχ...
10/ Αν κάποιος ΔΕΝ πιστεύει τα παραπάνω απλά ας πετάξει 20 ευρώ να τα διαπιστώσει
11/ Σε μια φάση πήγα να φιλήσω λίγο στήθος και στράβωσε το βλέμμα κιόλας (αν και δεν είπε τίποτα μάλλον επειδή με αυτοσυγκέντρωση και πολύ προσπάθεια τελείωσα)
ΡΕ συ Τάσε...Ο μπακάλης καλώς την έγραψε τη κριτική...και καλά έκανε και μπράβο του...
Ο άνθρωπος...καλώς ή κακώς εισέπραξε κατά τη γνώμη του αυτό που μπορούσα να καταθέσω τη συγκεκριμένη στιγμή...
Άσχετα αν θες εσύ πολλά κουτιά γάλα να τον φτάσεις....από εμπειρία μιλάω...
Ούτε μου συστήθηκε ούτε στη φάτσα τον θυμάμαι...και καλά έκανε...
Εσύ...τι πετάγεσαι ρε?
Αφού δεν γαμάς που δεν γαμάς....γιατί δεν πας για ψάρεμα?
Είδες?δεν μπορείς να τα βάλεις με mercedes...είσαι ακόμα smart..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom