Οἰκονομικὴ κρίσις, μεμειωμένη ἀγοραστικὴ κίνησις καὶ ἄρα ἐλεύθερος χρόνος τὸν ὁποῖον ὁ συνειδητοποιημένος θαμὼν τῶν πορνείων δέον ὅπως ἐκμεταλλευθῇ διὰ τὴν κἀλυψιν τῶν κενῶν εἰς τὴν κατάρτισὶν του.
Ἡ Κατερίνα ἐκ τοῦ σύνεγγυς εἶναι ἔτι ἐντυπωσιακωτέρα ἤ ἐκ τοῦ μακρόθεν. Εὔσωμος χωρὶς νὰ ἀποκλίνῃ πρὸς τὸ ὑπέρβαρον, μὲ ὠραιώτατον μέγα στῆθος, πάντοτε φέρουσα ἰδιαίτερα καὶ χαρωπὰ ἐσὠρρουχα, τηρεῖ ἄμωμον καθαριότητα τόσο εἰς τὸ σῶμα της ὅσον καὶ εἰς τὸ κατάστημὰ της.
Εἶναι ἐμφανέστατον ἔκ τῆς ἡδείας πεολειχείας ὅτι πρόκειται περὶ ἐπαγγελματίου α΄ διαλογῆς. Ὡστόσο ἡ συνέχεια παρουσίασεν ἐλλείψεις τινας ὁδηγούσας εἰς τὴν ἀπώλειαν τῆς αἰσθήσεως τῆς γενετησίας περιπετείας τὴν ὁποίαν ἀναζητοῦν τὰ μέλη αὐτοῦ τοῦ ἱστοτόπου. Δὲν ὑπῆρξε προθυμία πρὸς ἐναλλαγὴ στάσεων καὶ ἐφάνη ἀρκούντως βιαστικὴ καῖτοι οὐδεῖς ἀνέμενε ἐν τῷ προθαλάμῳ.
Μεγαλόσωμος, πολυτελὴς καὶ ἀπαστράπτουσα, ἀποτελεῖ ἀληθῶς τὴν Mercedes τῶν ἐργαζομένων. Ὅμως θὰ ἐπιλέγατε Mercedes διὰ μίαν πραγματικῶς ταχείαν διαδρομήν;
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κατερίνα
Επιτέλους δικαίωση. (Τα ίδια που έγραφα πριν μήνες γράφει και ένα καταξιωμένο μέλος του site μας). Βασικά ήταν επιεικής μιας και δεν ανέφερε τα παρακάτω:
1/ Προσέλευση της ιεροδούλου με καθυστέρηση (και ας μην είχε άλλο πελάτη)
2/ Σου λέει να κάτσεις στο κρεβάτι κατευθείαν για να μην χάσει χρόνο καθόλου
3/ Δεν σε αγγίζει ΠΟΥΘΕΝΑ σε ΟΛΗ την διάρκεια της συνεύρεσης
4/ Λάστιχο σε πεσμένο πούτσο (για αυτό έχει τσόντα να την παίζει ο πελάτης? τότε τί πληρώνουμε?)
5/ όταν πήγα να της βγάλω την μπότα να μου την παίξει λίγο με τα πόδια πήρε ύφος και με ρώταγε γιατί? τί θέλεις? όταν της εξήγησα άρχισε να λέει ΔΕΝ θα την βάλεις μέσα θα έρθει ο γιατρός και θα βρει μόλυνση? από τι από λάστιχο που εσύ αγόρασες, άνοιξες μπροστά μου από τα δικές σου πατούσες που οφείλεις να έχεις καθαρές, μετά συνέχισε το κλαψομούνικο ύφος θα έρθει ο γιατρός (ζαλίζοντας τα .. μου), φεύγοντας την ακούω στην κουζίνα να λέει σε κάποιον αν έχει εκδορά ο κόλπος μπορεί να μολυνθεί (δηλαδή σχολίασε ότι έγινε στο δωμάτιο με κάποιον άλλο, φαντάσου σεβασμός μηδέν προς τον
πελάτη)
6/ Τόνοι κρέμας στον κόλπο, αντίσταση μηδέν
7/ Πίπα 2 λεπτών (καθόλου deep βέβαια, ίσα ίσα ελάχιστη δυνατή)
8/ Εμφάνιση μέτρια πολύ για μένα
9/ ΔΕΝ είναι τα 20 ευρώ για μένα το πρόβλημα (αν και είναι το μεροκάματο μου σχεδόν!) αλλά η γαμημένη ψυχολογία μου δηλ. σε φάση να λέω αν έτσι είναι το σεχ...
10/ Αν κάποιος ΔΕΝ πιστεύει τα παραπάνω απλά ας πετάξει 20 ευρώ να τα διαπιστώσει
11/ Σε μια φάση πήγα να φιλήσω λίγο στήθος και στράβωσε το βλέμμα κιόλας (αν και δεν είπε τίποτα μάλλον επειδή με αυτοσυγκέντρωση και πολύ προσπάθεια τελείωσα)