Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ετσι, με δυο ποτακια παραπανω και γραφοντας κριτικη τα ξημερωματα, ο μεγαλος αρχηγος μας δινει δωρο χαμογελο κυριακατικα με τον καφε! θελω κι εγω κακοποιηση...

Ουδεις ασφαλτος.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πηγαινε στην Αννουλα να σε κακοποιησει.....

Εγω καπου θα κακοποιηθω και σημερα (ελπιζω)
Καλημερα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εσύ που λες ότι ο "πελάτης έχει πάντα δίκιο"..για πες μου..
Σ'έβαλε καμμιά "τσατσά" ή "πουτάνα" έτσι όπως αποκαλείς ...
..με το ζόρι?
Άρα...μην πας να βγεις και από πάνω...
Κι άσε το χρήμα αν είναι μαύρο άσπρο κόκκινο κίτρινο ή μπλε..υπάρχουν και χειρότερα...πίστεψέ με..χωρίς να υποχρεώνεται μια γυναίκα ν'ανοίγει τα πόδια της..
Εσύ...τι μέρους του λόγου είσαι και μιλάς έτσι..αφού έχεις επισκεφθεί τα "σπιτάκια" μας?
"Πελάτης"?..."Κερατάς"?...ή "Δαρμένος"??????
Ευχαριστώ..και συγνώμη αν σε πρόσβαλα...!!!!

Κοιτα, Κατερίνα ο συμπουρδελιάρης έχει κάποιο δίκιο. Καμία τσατσα, δεν μας βάζει μέσα με το ζόρι αλλα σχεδόν πάντα στο σαλόνι υπόσχονται θαυματα. Ολες οι στάσεις, δεν βιάζεται, περιποιήται τον πελάτη και μετα στο δωμάτιο "αντε μωρο μου τελειωνε", "πρέπει να φύγω", "Δεν κάνω αυτή την στάση", "δεν θέλω το αλλο με ενοχλεί". Οκ καταλαβαίνεις οτι ο άλλος ενοχλείται. Και αν οχι για τα σπίτια του Μεταξουργείου και της Φυλής που δίνουμε 20€, τότε σίγουρα για τα στούντιο που σκάμε 50€. Και για την ιστορία 50€ για τους περισσότερους εδώ (μαζί με εμένα) είναι ενα μεροκάματο δουλείας, δηλαδή οκτώ ώρες στο γραφείο. Και απο την στιγμή που πληρώνουμε έχουμε δικαίομα να πούμε την γνώμη μας. Δεν λέω οτι όλοι οι πελάτες είναι σωστοι και οι πουτάνες είναι κουτοπόνηρες και προσπαθούν να τα αρπάξουν. Σίγουρα υπάρχουν πελάτες-ζώα. Οπότε αυτούς να τους κράζετε εσέις.  :grin:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ετσιιιιιιιιιιιιι  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Στην μπριζα σε θελω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα συμφωνησω με τον φιλο στην κριτικη για Αννετα. Η κοπελα ειναι ομορφη και εχει στηθος ονειρεμενο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν βαζει γλωσσα μεσα της.Πολυ φλυαρη ρε παιδι μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
No...No...Sick (Όχι, όχι, άρρωστο), Κυριακή 25 Οκτ 2009, στις 23:16
Γράφτηκε από τον Cantaloop  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)  6.0
Εμφάνιση (σώμα)  5.0
Γενική συμπεριφορά  4.0
Επικοινωνία  4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή  4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

Η κοπέλα είναι περίπου αυτό που βλέπετε στις φωτο με λίγο επεξεργασία. Το όνομα της Λέρα. Ψηλή, ζουμπουρλούδικο αλλά μέχρι εκεί. Μέτρια αγγλικά (δεν το συζητάμε για πέραν της μιας ώρας), και μια δίαθεση "άντε να τελειώνουμε".

Με τέτοιο όνομα συναγωνιστή.... περίμενες καλύτερη απόδοση???  :2funny: :2funny: :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Μιλαει τοσο που λες καλα σε λογοθεραπευτρια ηρθα?Δεν λεω γαμιεται αριστα αρκει να της βαλεις κανα δαχτυλο στο στομα η κανα εσωρουχο.
και μουνος να ειναι μια αλβανιδα..ολο και καποιο σοβαρο αντικαυλε ελαττωμα θα βγαλει,δε γινεται αλλιως .. ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Απο τη κριτική του έμπειρου και έμπιστου CHEYENNE

-Τσεγιενάκη σε έλεγε ?  :2funny:
-Τώρα το gfe, απο που βγαίνει δεν κατάλαβα,... :think:
Λοιπον:
1. Αν υποθεσουμε οτι με λενε Νικο με ελεγε Νικολάκη....
(Αλλες πλακα πλακα με λενε Τσεγενακο.... :grin:)

2. Τo gfe προκυπτει απο την ολη ατμοσφαιρα και συμπεριφορα της  που υπηρχε μετα το τελος της συνευρεσης μας, Τρυφερη διαχυτικη, ομιλιτικη, εκατσε αρκετη ωρα μαζι μου και μιλαγαμε , οπως μου εχει συμβει μετα κορυφαια gfe κοριτσια του χωρου (ονοματα δεν λεμε.....)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Λοιπον:

2. Τo gfe προκυπτει απο την ολη ατμοσφαιρα και συμπεριφορα της  που υπηρχε μετα το τελος της συνευρεσης μας, Τρυφερη διαχυτικη, ομιλιτικη, εκατσε αρκετη ωρα μαζι μου και μιλαγαμε , οπως μου εχει συμβει μετα κορυφαια gfe κοριτσια του χωρου (ονοματα δεν λεμε.....)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

...τι να πω ? Άλλη ιδέα έχω εγώ περί gfe, αλλά πάω πάσσο,...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε την πατησες για τα καλα
αυτη ειναι τελειως βλημα
ασε που το ενα ματι κοιταει ανατολη και το αλλο δυση
οταν την ειχα δει πρωτη φορα εκει εφυγα με την μια,αυτη αρχισε να βριζει
ε οταν περναω απο την περιοχη παω μονο και μονο για σπασιμο και με βριζει παντα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα ηθελα να σχολιασω μια μονο παραγραφο απο την ομολογομενως προτοτυπη κριτκη του FACMAN :

Γραφει συγκεκριμενα:
¨Ως αναφορα το σχολιο καποιου φιλου πιο πανω πως "η Νατασα δεν γλυφει μπαλακια"αυτο επιβεβαιωνει οτι η γυναικα ειναι πολυ καθαρή.

Δηλαδη οι κοπελες που το κανουν σημαινει οτι δεν προσεχουν την υγιεινη τους?
ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι δικαιωμα της Νατασσας και της καθε Νατασσας να μην το κανουν, ομως δεν σημαινει οτι αυτες που το κανουν ειναι λιγοτερο "καθαρες".
Ειδικα, μιλωντας παντα επι προσωπικου, οταν πηγαινω μπανιαρισμενος , αρωματισμενος και εχωντας προσεξει επιμελως την γυρω περιοχη,θεωρω ιδιεταιρα ανεβασμενες τις υπηρεσιες των κοριτσιων που προσφερουν αυτη την υπηρεσια.Και δεν ειναι λιγες και μαλιστα κορυφαια ονοματα του χωρου.

Σαφως εαν καποιος παει βρωμικος λογικο ειναι οχι μονο να μην του το κανουν, αλλα και πολυ του ειναι που τον περνανε στο δωματιο.....

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
Θα ηθελα να σχολιασω μια μονο παραγραφο απο την ομολογομενως προτοτυπη κριτκη του FACMAN :

Γραφει συγκεκριμενα:
¨Ως αναφορα το σχολιο καποιου φιλου πιο πανω πως "η Νατασα δεν γλυφει μπαλακια"αυτο επιβεβαιωνει οτι η γυναικα ειναι πολυ καθαρή.

Δηλαδη οι κοπελες που το κανουν σημαινει οτι δεν προσεχουν την υγιεινη τους?
ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι δικαιωμα της Νατασσας και της καθε Νατασσας να μην το κανουν, ομως δεν σημαινει οτι αυτες που το κανουν ειναι λιγοτερο "καθαρες".
Ειδικα, μιλωντας παντα επι προσωπικου, οταν πηγαινω μπανιαρισμενος , αρωματισμενος και εχωντας προσεξει επιμελως την γυρω περιοχη,θεωρω ιδιεταιρα ανεβασμενες τις υπηρεσιες των κοριτσιων που προσφερουν αυτη την υπηρεσια.Και δεν ειναι λιγες και μαλιστα κορυφαια ονοματα του χωρου.

Σαφως εαν καποιος παει βρωμικος λογικο ειναι οχι μονο να μην του το κανουν, αλλα και πολυ του ειναι που τον περνανε στο δωματιο.....

+100
λευτερια στις μπαλες :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ναι γιατι πριν εχει γλύψει και του αλλουνού.
Ότι κάνει σε σένα το εχει κάνει και σε άλλους.
ΟΚ
Με την ιδια φιλοσοφια τοτε να μην κανουν καθολου προκαταρκτικα, αλλα να βαζουν κατ΄ευθειαν το προφυλακτικο και να αρχιζουν το στοματικο.
Ας μην διαμαρτυρομαστε για κακη συμμετοχη τοτε.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η <<προτότυπη>> κριτική του FACMAN

- ή μούφα είναι
- ή εκ προμελέτης το έγκλημα

Αν είναι μούφα δεν με ενδιαφέρει άμεσα. Αν είναι εκ προμελέτης, θα με ενδιέφερε,... ;)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η <<προτότυπη>> κριτική του FACMAN

- ή μούφα είναι
- ή εκ προμελέτης το έγκλημα

Αν είναι μούφα δεν με ενδιαφέρει άμεσα. Αν είναι εκ προμελέτης, θα με ενδιέφερε,... ;)
μουφα δεν ειναι. Εχθες που ειχα βαρδια στο μαγαζι περασε να με δει και η Νατασα και ηπιαμε... και καναμε και την τρελιτσα μας :grin: τωρα για τα μπαλακια- ειναι δικαιομα τις καθε κοπελες να το κανει η οχι. Εγω το κανω και δεν εχω προβλιμα, οπως και καθε πελατης εχει τη γνωμη του γι'αυτο που κανει η καθε κοπελα ;)

Επισκέπτης
μουφα δεν ειναι. Εχθες που ειχα βαρδια στο μαγαζι περασε να με δει και η Νατασα και ηπιαμε... και καναμε και την τρελιτσα μας :grin: τωρα για τα μπαλακια- ειναι δικαιομα τις καθε κοπελες να το κανει η οχι. Εγω το κανω και δεν εχω προβλιμα, οπως και καθε πελατης εχει τη γνωμη του γι'αυτο που κανει η καθε κοπελα ;)

τι τρελιτσα? :o πλακωμουνια μεσα στο μαγαζι εν ωρα εργασια σου? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom