Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
Το ξαναφαγα σε ρεκτιφιε μακράς διάρκειας το λουλούδι του μωρού μας,
Ολοφρεσκο ήταν και σήμερα.!!!

εισαι βεβαιος ?? ο ζεν πρεμιε ειναι σιγουρος οτι το μουνι της βρωμαει σα ψαροκασελα αν και δεν την εχει γαμησει ποτε.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εάν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) δεν έχει πει κάτι τέτοιο για τη Ροδίκα ο Ζεν Πρεμιέ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παιζουνε συμφέροντα :rolleyes:

Θα στηριξω την αποψη του dmtrsxxx

Μεχρι να σχηματισω και την δικη μου :grin:
αλλά τον εμπιστεύομαι ως πουτανιαρη

Επισκέπτης

Αν το διάβαζες πιο προσεκτικά δεν θα καταλάβαινες αυτό γιατί εγώ άλλο είπα.Εκτός και αν θες ντε και καλά να καταλάβεις αυτό που κατάλαβες.
Κατ αρχήν αυτό που ειρωνεύεσαι ότι υποτίθεται πως κάνω έκανες και συ μόλις μία σελίδα πίσω στο παρόν θρεντ.
Αλλά εγώ δεν θα σταθώ εδώ.Άλλα με παραξενεύουν.
1)Κατ αρχήν γράφεις κριτική όπου την βαφτίζεις πριγκίπισσα του Μεταξουργείου.Κανένα πρόβλημα εδώ γούστο σου και καπέλο σου.
2)Αναφέρει ο dagger rough ότι την γάμησε και σκυλοβρωμούσε το μουνί της.Η απάντηση σου είναι να μην την κακολογεί.Ψέματα λέει δηλαδή ή να το κάνει αβαβά επειδή είναι καλό κορίτσι;Απ αυτό εγώ το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι πως ότι αρνητικό και να διαπιστώσεις θα το κρατήσεις κρυφό για να μην την εκθέσεις.Σημειωτέον ότι και ο High voltage και ένας άλλος συναγωνιστής που δεν θυμάμαι έχουν γράψει πως είναι βρωμιάρα.
3)Γράφει κάποιος μια καλή κριτική και σπεύδεις μία σελίδα πίσω στον παρόν θρεντ να του αποδώσεις τα εύσημαΚαι δω κανένα πρόβλημα τις καλές πουτάνες συμφωνώ ότι πρέπει να τις επαινούμε.
4)Γράφει κάποιος μια αρνητική κριτική και στο καπάκι με κεφαλαία γράμματα σπεύδεις να γράψεις μια θετική.
Και γιατί δεν την έγραφες τόσον καιρό;Θα μου πεις ότι τώρα σου ήρθε.Σύμπτωση.Μα διαβάζοντας την βλέπουμε πως ούτε καν την γάμησες.Απλά της έγλειψες το μουνί της ...που δεν βρωμάει...Μα και άλλες φορές την έχεις γλείψει και την έχεις γαμήσει κιόλας γιατί έγραψες τώρα που δεν την γάμησες καν;Ξανά σύμπτωση θα μου απαντήσεις.
5)Πας στην Νικόλ στην σκατοκριτική εκείνη που έγραψες και που κατ εμέ θα πρεπε να φας μπαν και λες ότι θέλεις να την πονέσεις :jerking: ενώ την Ροδίκα γράφεις πως θέλεις να την κάνεις ευτυχισμένη...Πολύ γλυκό... :effemine:
Βλέποντας δηλαδή το κάθε ένα παραπάνω ξεχωριστά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.Αλλά όλα μαζί;Τόσες συμπτώσεις απανωτές εμένα δεν μου κάνουν για συμπτώσεις γιατί χαρακτηριστικό των συμπτώσεων είναι ότι δεν είναι επαναλαμβανόμενες.
Και πρόσεξε αν είσαι πουτανοκαψούρης Θέμα δικό σου.Αλλά όχι να μας βγάλεις και αόμματους.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Στο ποστ που παραθέτεις ο Ζεν Πρεμιέ αναφέρει ότι τόσο ο dagger rough όσο και ο high voltage έχουν γράψει οι ίδιοι,το συγκεκριμένο επίμαχο,για τη Ροδίκα.

Ο Ζεν Πρεμιέ πρωτογενώς δεν έχει γράψει ή αναφέρει κάτι γιατί πολύ απλά δεν την έχει πάρει κι έτσι αρκείται στο να μεταφέρει τις μαρτυρίες δύο (ενδεχομένως και τρίτου) συναγωνιστών.

Αυτό που λέει ο Ζεν Πρεμιέ και ίσως λόγω διατύπωσης (και μόνο) μπορεί να εκληφθεί διαφορετικά,είναι στο τρόπο αντίδρασης μπροστά στο "μη την κακολογείται" που είπε ο xx.

Το "ψέμματα λέει δηλαδή;" ή το "να το κάνει αβαβά" δεν δηλώνει προσωπική γνώμη ή διαπίστωση του Ζεν Πρεμιέ για το θέμα αλλά για το τί θα πρέπει να πράξει κάποιος στην περίπτωση που διαπιστώσει αυτό το συγκεκριμένο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
εγινε και ο dagger rough  εγκυρη πηγη....  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 26

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
Παιζουνε συμφέροντα :rolleyes:

τυπε και ο  :hi: hot venom   :kneel: που την δοκιμασε σημερα ειπε οτι μοσχομυριζε το λουλουδι της....

οργανωνουμε παρτουζα εγω ο γασπαρης ο hot venom με το ροδικακι,χωρας και εσυ αμα θες.  

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596

τυπε και ο  :hi: hot venom   :kneel: που την δοκιμασε σημερα ειπε οτι μοσχομυριζε το λουλουδι της....

οργανωνουμε παρτουζα εγω ο γασπαρης ο hot venom με το ροδικακι χωρας και εσυ αμα θες. 
τυπε τι παρτουζα,με τι σειρα θα της γλειψετε το μουνι? :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
ναι νασο οχι την ροντικα και οποια αλλη κορασιδα θελουν τα παιδια 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
δεν θα εχουμε θεμα θεωρω θα γραψει ιστορια αυτη  η παρτουζα 

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Ένας σωρός βλακείες άλλα αντί άλλων λες και μιλάμε με παιδάκια του δημοτικού δεν ξέρω τι να πρωτοπαραθέσω...
Για να προσπαθήσω να κάνω μια αρχή από δω τουλάχιστον

εισαι βεβαιος ?? ο ζεν πρεμιε ειναι σιγουρος οτι το μουνι της βρωμαει σα ψαροκασελα αν και δεν την εχει γαμησει ποτε.
"Φίλε" άλλα γράφω άλλα κατανοείς και πολύ πιθανόν να γράφεις και άλλα από αυτά που κατανοείς.Προσωπικά δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση πλέον μετά από αυτά που διαβάζω.Σας τα εξήγησε παραπάνω ο Digweed (καλά δεν ντρέπεστε να είναι ο μόνος που μπορεί να καταλάβει αυτά που διαβάζει; ) αλλά θα κάνω και γω τον κόπο να τα εξηγήσω πιο απλά γιατί επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.
Βγήκαν τρεις συναγωνιστές (dagger rough high voltage και paparotriftoulas τον βρήκα ναι) και είπαν ότι η Ροδίκα είναι βρωμιάρα.Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο.
Βγαίνεις εσύ και ο Μπουαχαχούχας και λέτε ότι όχι μόνο δεν είναι βρωμιάρα αλλά μυρίζει λεβάντα.Αυτό είναι το δεύτερο δεδομένο εκ διαμέτρου αντίθετο από το πρώτο.
Εφόσον λοιπόν εσύ έρχεσαι σε κόντρα αντίθεση με άλλον συναγωνιστή το λογικό είναι να βρεις έναν λόγο για να εξηγήσεις ότι ήταν τυχαίο περιστατικό το ότι την πέτυχε να βρωμάει.Εσύ όμως όχι απλά δεν το εξηγείς αλλά του λες ξεκάθαρα να μην την κακολογεί.
Το να μην την κακολογεί σημαίνει δύο τεινά
είτε ότι αν διαπιστώσει κάτι άσχημο να μην το γράψει δημόσια
είτε ότι λέει ψέματα εξ αρχής.
Επειδή όμως είναι τρεις οι μαρτυρίες και είναι δύσκολο να είναι ψεύτες και οι τρεις αυτό που μένει είναι πως πρέπει να το κάνει αβαβά.
Αυτό σημαίνει ότι και συ ο ίδιος σε μια αντίστοιχη περίπτωση θα το κάνεις αβαβά για να μην την κακολογήσεις και αυτό είναι κλασική κίνηση πουτανοκαψούρη που  δεν θέλει να εκθέσει την αγαπημένη του πουτάνα :uglystupid:
Εγώ λοιπόν στην προκειμένη δεν ασχολούμαι καθόλου με την Ροδίκα ούτε ξέρω αν μοσχοβολάει ή αν ζέχνει.Ενημερώσεις ζυγίζω και αποφασίζω αν θα την γαμήσω ή όχι.Εγώ ασχολούμαι καθαρά με την δική σου απάντηση που έδωσες στον dagger rough και που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα 4 που σου είχα γράψει χθες δείχνουν ότι είσαι πουτανοκαψούρης με περικεφαλαία.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να καταλαβεις αυτο που εγραψα για τις κριτικες... στο λεω μια πιο λιανα για να το καταλαβεις γιατι μαλλον εισαι λιγο χαζουλης...
Το οτι δεν εχεις κριτικες εδω οπως και οποιος αλλος δεν εχει δεν σημαινει οτι δεν γαμαει στην πραγματικη ζωη
Ξεκάθαρα είχες γράψει
εσυ απ'οτι βλεπω δε γαμας.
μην ασχολεισαι με τους γαμιαδες του σαϊτ δε μπορεις να τους κρινεις
Αν εσύ δεν μπορείς να εκφραστείς σωστά είναι δικό σου πρόβλημα δεν θα γίνει δικό μου.
Αφού όμως το ξεκαθαρίζεις πάμε παρακάτω

σημαινει απλα οτι δεν μας εχει δειξει μεσα απο μια
κριτικη εδω στο μπου.κομ το πως ειναι η συμπεριφορα του προς την κορασιδα αλλα ουτε και ξερει πως ειναι μια συγκεκριμενη κορασιδα μεσα στο δωματιο γιατι απλα δεν την εχει γαμησει
και βασιζεται απλα στα λεγομενα αλλων οπως εκανες εσυ, το να κριτικαρεις καποιον που εχει γαμησει μια κορασιδα σε σχεση με το τι εχεις ακουσει απο αλλους ειναι βλακωδες.
Εγώ σε κατηγόρησα για μία κριτική και αυτή δεν είναι για την Ροδίκα.Πιστεύω ότι το θέμα με την Ροδίκα το εξήγησα επαρκώς τόσο εγώ όσο και ο Digweed.
Η κριτική για την οποία σε κατηγόρησα είναι για την Νικόλ
Την συγκεκριμένη την έχω γαμήσει δύο φορές αν αυτό έχει κάποια σημασία και θεωρώ ότι είναι φόλα και γι αυτό δεν θα υπάρξει τρίτη όμως δεν είναι αυτό το θέμα.Το θέμα είναι πως η συγκεκριμένη κριτική είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και η γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να τιμωρηθείς παραδειγματικά γι αυτό.Ναι πάνω στο γαμήσι όλοι μπορεί να γίνουμε λίγο πιο άγριοι να μας ξεφύγει καμιά πουτσιά ή κανένα πιο δυνατό κωλοσκάμπιλο.Κανείς δεν είπε ότι το να είναι κάποια πουτάνα δεν θα έχει τις φάσεις που θα πονέσει ή θα τραυματιστεί.Επικίνδυνη δουλειά είναι θέλουν δεν θέλουν και δεν είναι όλες φτιαγμένες γι αυτήν.
Εσύ όμως πας επί τούτου γι αυτό με σκοπό να την πονέσεις σωματικά.Ήθελες να την υποτάξεις και να την προϊδεάσεις για τον χαρακτήρα σου όπως λες αλλά ουσιαστικά τον χαρακτήρα σου τον δείχνεις και σε χιλιάδες αναγνώστες όχι μόνο σ εκείνην.Το να παραστήσεις έναν βιασμό μέσα σε μια φάση roleplaying όπου συμφωνούν και τα δύο μέρη είναι θεμιτό και μπορεί να είναι και ενδιαφέρον αλλά το να ασκήσεις σωματική βία παρά την θέληση της σε μια κορασίδα είναι ανεπίτρεπτο και χυδαίο!Το ότι απλά σε ανέχεται δεν αποτελεί ελαφρυντικό.
Διαβάζοντας εδώ την κριτική του Προφέσορα για την Μόνικα
θα δεις ότι λέει "Η κοπέλα ξάπλωσε, έβαλα σιγά το μόριο μέσα στο μουνάκι της που ήταν τίγκα στο τζελ και άρχισα να την πηδάω απαλά μιας και πιο δυνατά δεν μπορούσε" και εδώ φαίνεται η διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτού και σένα γιατί εσύ στην θέση του θα το εκλάμβανες ως κόκκινο πανί όπως χαρακτηριστικά είπες και για την Νικόλ και θα προσπαθούσες να την ξεσκίσεις.
Αν πραγματικά ηδονίζεσαι με τον βιασμό "φίλε"να πας σε κανέναν ψυχίατρο να σε εξετάσει γιατί το χεις χάσει πανηγυρικά.Δεν επιτρέπονται τα πάντα σ αυτή τη ζωή.
Αλήθεια πως εσύ και οι άλλοι που πάτησαν like σ αυτήν την κωλοκριτική σου δεν έπραξαν ομοίως και σ αυτήν;

Συμπερασματικα, εσυ κρινεις τους αλλους για το τι κανουν μεσα στο δωματιο κρυβομενος πισω απο την ασφαλεια του οτι εσυ δεν εχεις κριτικες και ετσι καποιος δεν μπορει να στην πει και να σε κρινει.
Μπαμπεσικη και υπουλη συμπεριφορα... Τουλαχιστον εγω εχω τα αρχιδια και τα γραφω.
Εγώ δεν γράφω κριτικές για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι εύκολος πελάτης και στο 99% των περιπτώσεων παίρνω απλό πρόγραμμα οπότε θεωρώ ότι δεν θα έχουν ενδιαφέρον.Αν γαμήσω κάποια κοπέλα το αναφέρω στην ενημέρωση μαζί με πληροφορίες για το πως πέρασα.Αφού έτσι το θες όμως θα στείλω σήμερα κιόλας τρεις κριτικές μόνο και μόνο για να πάρεις μεγενθυντικό φακό και να αρχίσεις να ψάχνεις τα παραπτώματα μου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Γουσταρω καλτ κριτικες απο τον Ιησου Χριστο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom