Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.743
Πόντοι
41.129
τυπε ζεν πρεμιε εχω απεριόριστη ανάγκη να μάθω τι φολα εφαγες απο τη ροδικα και σου εχει γίνει εμμονη...
μπορω να συγκρινω το μεγεθος της μονο  με την ισχυ μεγατονων πυρηνικής βομβας.
η φολα που σε ταισε η ροδικα θα ηταν ικανη να σκοτωσει ολα τα αδεσποτα της Νοτιας Αμερικης.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Γουσταρω καλτ κριτικες απο τον Ιησου Χριστο!
Η καλτίλα έχει πολλά κοινά με την κατάντια...
1) Ξεκινάνε από κα
2) Τελειώνουν σε α
3) Εμπεριέχουν τ
4) Τονίζονται στην παραλήγουσα
5) Είναι γένους θηλυκού
Αυτά.

Πέρα από τις οπτικές τους ομοιότητες έχουν όση σχέση έχει και το massacre στο αβατάρ μου με το massage. Για να δεις την πραγματική τους ουσία πρέπει να είσαι πνευματικός και όχι οπτικός τύπος.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.743
Πόντοι
41.129
σε ότι αφορα την κριτικη για την Νικολ μπορεις να επικοινωνήσεις με την αρμοδια πρεσβυρα καλης θελησεως της ουνεσκο για τα θεματα περι εκδιδομενων γυναικων και να εκφρασεις τις ανησυχίες σου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.743
Πόντοι
41.129
Γουσταρω καλτ κριτικες απο τον Ιησου Χριστο!

εχουμε μπλεξει με αγαπουληδες πουτανων τυπε... πανε πληρωνουν και δε γαμανε παρα μονο κανουν γουτσου γουτσου στο κρεβατι και ζηλευουν μετα εμας που παμε και δίνουμε το κωλαντερο στο χερι της κορασιδας...

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
εχουμε μπλεξει με αγαπουληδες πουτανων τυπε... πανε πληρωνουν και δε γαμανε παρα μονο κανουν γουτσου γουτσου στο κρεβατι και ζηλευουν μετα εμας που παμε και δίνουμε το κωλαντερο στο χερι της κορασιδας...
Εκτίθεσαι...
ναι βρε μυστη πληρωσα και δε γαμησα μονο εγλειφα μουνι για 15 λεπτα... πουτανακι της ενιωσα, τι να κανω....να χαλασω χατηρι σε κορασιδα ???

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η κριτικη για Ροδικα δε μου αρεσε αλλα η κριτικη για Νικολ ηταν αυτο που περιμενω απο τον Ιησου Χριστο!

Ετσι, και οταν ειχε παρουσιαστει στους Εβραιους, τον ειχαν κυνηγησει! Τον ειχαν πει βλασφημο! Εσκιζαν τα ρουχα τους για αυτα που κηρυττε!

Ιησου κηρυξε ξανα τα θεικα σου λογια!

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Get_252520Along.jpg

:)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.743
Πόντοι
41.129
Αξιοτιμε κυριε Αντισθενη, λοιποι Moderators.O κυριος Ζεν Πρεμιε ζηταει να με μπαναρετε για την κριτικη μου για τη
την Νικολ καθως την θεωρει αποκρουστικη και αηδιαστικη.
Εγω αντιθετως βλεπω την αναμφίβολα ευθεια επιθεση που σας κανει αφου σας θεωρει αηδιαστικους και ανικανους να εχετε τα ηνια του σαιτ αφου την εγκρινατε.Μπροστα στα ματια σας
σας, σας βριζει με πλαγιο τρόπο και υπουλο.Το μπαναρισμα της ip αυτου του χρηστη θα κοψει τα ποδια στους αντιεξουσιαστές που επιθυμούν να μπαχαλεψουν το σαιτ.

Μετα τιμης dmtrsxxx.  :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τυπε και ο  :hi: hot venom   :kneel: που την δοκιμασε σημερα ειπε οτι μοσχομυριζε το λουλουδι της....

οργανωνουμε παρτουζα εγω ο γασπαρης ο hot venom με το ροδικακι,χωρας και εσυ αμα θες.  
:rockon: :rockon: :rockon:
:hi:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αξιοτιμε κυριε Αντισθενη, λοιποι Moderators.O κυριος Ζεν Πρεμιε ζηταει να με μπαναρετε για την κριτικη μου για τη
την Νικολ καθως την θεωρει αποκρουστικη και αηδιαστικη.
Εγω αντιθετως βλεπω την αναμφίβολα ευθεια επιθεση που σας κανει αφου σας θεωρει αηδιαστικους και ανικανους να εχετε τα ηνια του σαιτ αφου την εγκρινατε.Μπροστα στα ματια σας
σας, σας βριζει με πλαγιο τρόπο και υπουλο.Το μπαναρισμα της ip αυτου του χρηστη θα κοψει τα ποδια στους αντιεξουσιαστές που επιθυμούν να μπαχαλεψουν το σαιτ.

Μετα τιμης dmtrsxxx.  :hi:

Να προσθέσω ότι ο καθυστερημενος ο Ζεν "ξεχνάει" ότι οι κατηγορουντες το Ροδικακι
Το έκαναν όταν δούλευε Κολωνού 11 στο Μετάξι, όπου οι συνθήκες υγιεινής και οι
Πελάτες (βρωμοπακια) ουδεμία σχέση έχουν με το μαγαζί που δουλεύει το μωράκι στη
Φυλης όπου όλες τις φορές που την πήρα ήταν ολοφρεσκη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.743
Πόντοι
41.129
Ευχαριστώ τους μυστες για τα πμ για το ποιανου κλωνος ειναι ο ζεν πρεμιε και σε ποιον τον εχει δωσει και γράφει για να μου την πέφτει αλλα καλυτερα να τα στελνετε στον Αντισθενη να εχει αυτος μια εικονα και να κρίνει. Εγω δεν κρινω κανεναν in real life  :hi:
Μονο εδω για την πλάκα. :effemine:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ τους μυστες για τα πμ για το ποιανου κλωνος ειναι ο ζεν πρεμιε και σε ποιον τον εχει δωσει και γράφει για να μου την πέφτει αλλα καλυτερα να τα στελνετε στον Αντισθενη να εχει αυτος μια εικονα και να κρίνει. Εγω δεν κρινω κανεναν in real life  :hi:
Μονο εδω για την πλάκα. :effemine:

Και τις κριτικές του τις γράφει ως Tsakonan.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Παιδιά μήπως έχουν τίποτα τα Ροδικόζουμα που πίνετε;

Διότι δεν εξηγούνται αλλιώς τα όσα γράφετε.

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Του αλλουνού κλονίστηκε ο (ευαίσθητος) συναισθηματικός του κόσμος επειδή ο χχχ τρυπησε την πόρνη με τη πούτσα λιγο πιο βαθιά και της έδωσε κι ένα γλωσσόφιλο με το ζόρι! :jerking:
Ρε δεν ξεκουμπίζεστε να πάτε να τα γράψετε σε κανένα cosmopolitan αυτά παλιοτιτίκες.  

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
:kissass2:
Παιδιά μήπως έχουν τίποτα τα Ροδικόζουμα που πίνετε;

Διότι δεν εξηγούνται αλλιώς τα όσα γράφετε.

Έχουμε διαφορετικό γούστο Πορνε μου, εμένα πχ δεν μου άρεσε η
Βυζοπιπινα του Κολωνού 11 ισογειο η Ντορινα καθόλου στο πρόσωπο,
ενώ για το Ροδικακι λιώνω, μ αρέσει πιο πολύ κι από τη Ρενατα για
να καταλάβεις πόσο τη γουστάρω, γούστα είναι αυτά.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Του αλλουνού κλονίστηκε ο (ευαίσθητος) συναισθηματικός του κόσμος επειδή ο χχχ τρυπησε την πόρνη με τη πούτσα λιγο πιο βαθιά και της έδωσε κι ένα γλωσσόφιλο με το ζόρι! :jerking:
Ρε δεν ξεκουμπίζεστε να πάτε να τα γράψετε σε κανένα cosmopolitan αυτά παλιοτιτίκες.  

+1000000, δώσε πόνο Πορνε μου στους ευαισθητοκαβλιδες χεχεχε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο καθενς το υαρεσει ακι μια κορασιδα δεν χρειαζεται να εχουμε αντιπαραθεσεις

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Να προσθέσω ότι ο καθυστερημενος ο Ζεν "ξεχνάει" ότι οι κατηγορουντες το Ροδικακι
Το έκαναν όταν δούλευε Κολωνού 11 στο Μετάξι, όπου οι συνθήκες υγιεινής και οι
Πελάτες (βρωμοπακια) ουδεμία σχέση έχουν με το μαγαζί που δουλεύει το μωράκι στη
Φυλης όπου όλες τις φορές που την πήρα ήταν ολοφρεσκη.
τυπε τα ακαποτα στοματικα τελειωτικα που της κανετε εσεις αντι να τα παρεχει αυτη σε ποιο ακριβως μουνι τα κανετε?δεν ειναι εκει που γαμουσαν οι αφγανοι και κολλησε μυκητες και μυριζε σαν την ψαραγορα στη Βαρβακειο? :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Stories

Νέο!