Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τυπε τα ακαποτα στοματικα τελειωτικα που της κανετε εσεις αντι να τα παρεχει αυτη σε ποιο ακριβως μουνι τα κανετε?δεν ειναι εκει που γαμουσαν οι αφγανοι και κολλησε μυκητες και μυριζε σαν την ψαραγορα στη Βαρβακειο? :think:

Πορνε μου σε βρίσκω ανενημερωτο σε ιατρικά θέματα, μύκητες έχουν όλοι οι άνθρωποι
στον οργανισμό τους, αλλά υπό συνθήκες μπορεί να διαταραχτει η σχετική ισορροπία
και να αναπτυχθούν περισσότερο, το να λες "κόλλησε μύκητες" λοιπόν λες και έκανε
Ακα με τα πιθηκια είναι υπερβολικά τραβηγμένο.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πορνε μου σε βρίσκω ανενημερωτο σε ιατρικά θέματα, μύκητες έχουν όλοι οι άνθρωποι
στον οργανισμό τους, αλλά υπό συνθήκες μπορεί να διαταραχτει η σχετική ισορροπία
και να αναπτυχθούν περισσότερο, το να λες "κόλλησε μύκητες" λοιπόν λες και έκανε
Ακα με τα πιθηκια είναι υπερβολικά τραβηγμένο.
ενταξει,απλα η πουτσα δεν μυριζει σαν πεθαμενη εδω και τρεις μερες τσιπουρα,εκτος αν ειναι απλυτη.η τυπισσα αν βρωμαγε το μουνι της το κολλησε απο τις κακες συνθηκες υγιεινης και οκ,αν το παθεις σταματας,δεν συνεχιζεις μεχρι να το φτιαξεις το θεμα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ενταξει,απλα η πουτσα δεν μυριζει σαν πεθαμενη εδω και τρεις μερες τσιπουρα,εκτος αν ειναι απλυτη.η τυπισσα αν βρωμαγε το μουνι της το κολλησε απο τις κακες συνθηκες υγιεινης και οκ,αν το παθεις σταματας,δεν συνεχιζεις μεχρι να το φτιαξεις το θεμα.

Το έχω πει πόσες φορές στο Μετάξι υπάρχει πρόβλημα υγιεινής των μαγαζιών,
Τώρα το μωράκι είναι φυλης σε καθαρό μαγαζί και όλες οι τρυπουλες της
4-5 φορές που την πήρα φυλης είναι ολοφρεσκες, και το ροδελακι της είναι
Πεντακαθαρο όπως διαπίστωσα με λαιτ δαχτυλακι... Χεχεχε

Υ.Γ. Και στην τελική μην τη γαμάς Πορνε μου, θα την γαμαμε εμείς λίγο
    Παραπάνω και για λογαριασμό σου... Χεχεχε

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Να προσθέσω ότι ο καθυστερημενος ο Ζεν "ξεχνάει" ότι οι κατηγορουντες το Ροδικακι
Το έκαναν όταν δούλευε Κολωνού 11 στο Μετάξι, όπου οι συνθήκες υγιεινής και οι
Πελάτες (βρωμοπακια) ουδεμία σχέση έχουν με το μαγαζί που δουλεύει το μωράκι στη
Φυλης όπου όλες τις φορές που την πήρα ήταν ολοφρεσκη.

Κατ'αρχήν δεν προσφέρουν τίποτα οι χαρακτηρισμοί.

Στην ουσία:

Με αυτά που λες επιβεβαιώνεις (όχι τον Πρεμιέ αλλά) όσους έγραψαν για την καθαριότητα της κοπέλας.

Δηλαδή στην βρώμικη Κολωνού και στο βρώμικο Μεταξουργείο η Ροδίκα "προσαρμόστηκε" στο βρώμικο περιβάλλον και στις βρώμικες συνθήκες που επικρατούν εκεί.

Και ξαφνικά,στην καθαρή Φυλής,την Ροδίκα την έπιασε μανία με την προσωπική υγιεινή/καθαριότητά της και τρίβεται,μπανιαρίζεται από το πρώτο λεπτό της βάρδιας μέχρι και το τελευταίο.

Επιλεκτική καθαριότητα με λίγα λόγια-κάτι σαν το "ολίγον εγκυος" δηλαδή...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
βεβαια  πρεπει να μην υπαρχουν χαρακτηρισμοι αλλα καποιοι ξεπερνουν τα ορια 

Επισκέπτης
Κατ'αρχήν δεν προσφέρουν τίποτα οι χαρακτηρισμοί.

Στην ουσία:

Με αυτά που λες επιβεβαιώνεις (όχι τον Πρεμιέ αλλά) όσους έγραψαν για την καθαριότητα της κοπέλας.

Δηλαδή στην βρώμικη Κολωνού και στο βρώμικο Μεταξουργείο η Ροδίκα "προσαρμόστηκε" στο βρώμικο περιβάλλον και στις βρώμικες συνθήκες που επικρατούν εκεί.

Και ξαφνικά,στην καθαρή Φυλής,την Ροδίκα την έπιασε μανία με την προσωπική υγιεινή/καθαριότητά της και τρίβεται,μπανιαρίζεται από το πρώτο λεπτό της βάρδιας μέχρι και το τελευταίο.

Επιλεκτική καθαριότητα με λίγα λόγια-κάτι σαν το "ολίγον εγκυος" δηλαδή...
ο τζον λουρυ ειναι στο αβαταρ σου;

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
τυπε ζεν πρεμιε εχω απεριόριστη ανάγκη να μάθω τι φολα εφαγες απο τη ροδικα και σου εχει γίνει εμμονη...
μπορω να συγκρινω το μεγεθος της μονο  με την ισχυ μεγατονων πυρηνικής βομβας.
η φολα που σε ταισε η ροδικα θα ηταν ικανη να σκοτωσει ολα τα αδεσποτα της Νοτιας Αμερικης.
Δηλαδή αυτό αποκόμισες εσύ μετά από όλα τα post :uglystupid:
Δεν υπάρχει σωτηρία...

Η συζήτηση με λίγα λόγια έχει ως εξής
Πρεμιέ-Αν λες σε κάποιον να μην κακολογεί μια πουτάνα για πράγματα που διαπίστωσε ο ίδιος είναι πουτανοκαψούρικη συμπεριφορά.
dmtrsxxx-Η Ροδίκα δεν βρωμάει μην την πολεμάς.
Πρεμιέ-Δεν ξέρω αν βρωμάει ή όχι εγώ για την δικιά σου συμπεριφορά λέω.
dmtrsxxx-Ο Πρεμιέ είναι σίγουρος ότι η Ροδίκα βρωμάει χωρίς να την έχει γαμήσει.
Digweed-Δεν είπε κάτι τέτοιο ο Πρεμιέ το πως αντιμετώπισες το θέμα κρίνει.
Πρεμιέ-Ακριβώς αυτό που είπε ο Digweed.
dmtrsxxx-Πρέπει να χεις φάει τρελή φόλα από την Ροδίκα για να λες ότι βρωμάει.
Χοτ γαλιάντρα-Ακριβώς δεν μπορεί να σκεφτεί ότι η μεγάλη μου καψούρα γαμιότανε με Πάκια στο βρωμομετάξι.

Και μετά αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν και να μεγαλώνουν παιδιά...Ρε δεν υπάρχει σωτηρία ξαναλέω.Τέλος!

σε ότι αφορα την κριτικη για την Νικολ μπορεις να επικοινωνήσεις με την αρμοδια πρεσβυρα καλης θελησεως της ουνεσκο για τα θεματα περι εκδιδομενων γυναικων και να εκφρασεις τις ανησυχίες σου.
Καλά και συ κάνε έναν κόπο να πάρεις τηλεφωνάκι εδώ θα σου φανεί πολύ χρήσιμο...

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Αξιοτιμε κυριε Αντισθενη, λοιποι Moderators.O κυριος Ζεν Πρεμιε ζηταει να με μπαναρετε για την κριτικη μου για τη
την Νικολ καθως την θεωρει αποκρουστικη και αηδιαστικη.
Εγω αντιθετως βλεπω την αναμφίβολα ευθεια επιθεση που σας κανει αφου σας θεωρει αηδιαστικους και ανικανους να εχετε τα ηνια του σαιτ αφου την εγκρινατε.Μπροστα στα ματια σας
σας, σας βριζει με πλαγιο τρόπο και υπουλο.Το μπαναρισμα της ip αυτου του χρηστη θα κοψει τα ποδια στους αντιεξουσιαστές που επιθυμούν να μπαχαλεψουν το σαιτ.

Μετα τιμης dmtrsxxx.  :hi:
Κλαψ λυγμ σνιφ  :'( είχαμε έναν Καίλα τώρα αποκτήσαμε και δεύτερο  :'(
Και στο σχολείο έτσι έκανες ρε;Κύριε κύριε ο πισινός μου σκουπίζει τις μύξες του στην μπλούζα μου σας παρακαλώ να τον αποβάλλετε γιατί  είναι δείγμα ότι αμφισβητεί την εξουσία σας;
Θέλεις όμως να το παίξουμε έτσι;Ο πιο βασικός κανόνας του site δεν είναι ρε ότι πρέπει να δείχνουμε σεβασμό απέναντι στις κοπέλες και στην δουλειά τους;Δείχνεις εσύ ρε σεβασμό με τις μαλακίες που γράφεις και κάνεις;Και επειδή εγώ επιχειρηματολογώ εναντίον σου είμαι ο αντιεξουσιαστής και ο μπαχαλάκιας.Ρε δεν υπάρχει σωτηρία ματαξαναλέω  :jerking:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Ευχαριστώ τους μυστες για τα πμ για το ποιανου κλωνος ειναι ο ζεν πρεμιε και σε ποιον τον εχει δωσει και γράφει για να μου την πέφτει αλλα καλυτερα να τα στελνετε στον Αντισθενη να εχει αυτος μια εικονα και να κρίνει. Εγω δεν κρινω κανεναν in real life  :hi:
Μονο εδω για την πλάκα. :effemine:
Α βλέπω εξελίχθηκε η κλωνοθεωρία και πλέον δεν είμαι απλός κλώνος αλλά με έχω δώσει σε άλλον (ή κάποιος άλλος με έχει δώσει σε μένα τέλος πάντων).Αλήθεια που είναι αυτοί οι "μύστες" που κόβει τόσο πολύ το μάτι τους γιατί δεν τα λένε εδώ δημόσια να με ξεμπροστιάσουν και να φάω μπαν πανηγυρικό να το χαρείτε κιόλας;Εγώ πάντως σας προτείνω ένα σενάριο που πιστεύω θα βολέψει πολλούς.
Τις Δευτέρες να είμαι ο Digweed και τις Τρίτες ο Billy13 τις Τετάρτες ο Πίκερ μια που λείπει να ξεσπάτε πάνω μου και τις Πέμπτες ο Zerotolerance να βολευτεί και ο Σμύρνης.Τα Σαβ/κα θα είμαι μπαλαντέρ μπορείτε να μου δίνετε όποιον θέλετε Duke Nukem Μακελάρη Διαγόρα και όποιον άλλον δεν γουστάρετε τις Παρασκευές όλα κι όλα θα παίρνω ρεπό.Ρε δεν υπάρχει σωτηρία ξαναματαξαναλέω :jerking:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Του αλλουνού κλονίστηκε ο (ευαίσθητος) συναισθηματικός του κόσμος επειδή ο χχχ τρυπησε την πόρνη με τη πούτσα λιγο πιο βαθιά και της έδωσε κι ένα γλωσσόφιλο με το ζόρι! :jerking:
Ρε δεν ξεκουμπίζεστε να πάτε να τα γράψετε σε κανένα cosmopolitan αυτά παλιοτιτίκες.  
Όχι ρε μπερδεύτηκες εγώ έγραψα και στην κριτική του ότι έκανε μισές δουλειές έπρεπε να της ρίξει και καμιά κλωτσιά στα μούτρα σαν πραγματικός άντρας να βγει και λίγο αίμα.Σιγά πρώτη φορά θα ήταν που θα ανοίξει η μύτη της;Συμβαίνουν συχνά αυτά.Και ύστερα είμαι εγώ ο κλώνος που γράφω μαλακίες :jerking:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.790
Πόντοι
41.129
εντάξει τυπε με επεισες οτι δεν εισαι κλωνος αλλα καθαρο μελος αν και εγω δεν αναφερθηκα σε νικς. θα μας πεις τωρα τι χυλοπιτα σου εριξε η ροδικα και την κακολογεις ?
επισης μηπως εισαι καψουρης με τη Νικολ και ζηλευεις που σου γαμησα δυνατα την αγαπημένη ενω εσενα σου παιρνει το 20ρικο για να τις κανεις μονο γουτσου γουτσου και αγκαλίτσες ?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τυπε τα ακαποτα στοματικα τελειωτικα που της κανετε εσεις αντι να τα παρεχει αυτη σε ποιο ακριβως μουνι τα κανετε?δεν ειναι εκει που γαμουσαν οι αφγανοι και κολλησε μυκητες και μυριζε σαν την ψαραγορα στη Βαρβακειο? :think:

Τα εχουμε ξαναπει. Ψαριλα σημαινει βακτηριακη λοιμωξη και αντιμετωπιζεται με ειδικη αντιβιωση.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τα εχουμε ξαναπει. Ψαριλα σημαινει βακτηριακη λοιμωξη και αντιμετωπιζεται με ειδικη αντιβιωση.
ναι,δεν ειναι μυκητες,ειναι βακτηριακη λοιμωξη.ε και?σημασια δεν εχει  ο λογος αλλα οτι το μουνι της,το εργαλειο της δουλειας της δηλαδη, βρωμαγε σαν ψαροκασελα :S

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
εντάξει τυπε με επεισες οτι δεν εισαι κλωνος αλλα καθαρο μελος αν και εγω δεν αναφερθηκα σε νικς. θα μας πεις τωρα τι χυλοπιτα σου εριξε η ροδικα και την κακολογεις ?
επισης μηπως εισαι καψουρης με τη Νικολ και ζηλευεις που σου γαμησα δυνατα την αγαπημένη ενω εσενα σου παιρνει το 20ρικο για να τις κανεις μονο γουτσου γουτσου και αγκαλίτσες ?
Πουτανοκαψουράκο δύο είναι τα τινά είτε έχεις ξεπεράσει κάθε όριο τρολιάς είτε είσαι απελπιστικά ηλίθιος και πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.Οτι καί να ισχύει πάντως έχεις καταφέρει να γίνεις πιο βαρετός και από την πρώτη ώρα στο σχολείο με το να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια σαν γέρος :tired:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Πουτανοκαψουράκο δύο είναι τα τεινά είτε έχεις ξεπεράσει κάθε όριο τρολιάς είτε είσαι απελπιστικά ηλίθιος και πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.Οτι καί να ισχύει πάντως έχεις καταφέρει να γίνεις πιο βαρετός και από την πρώτη ώρα στο σχολείο με το να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια σαν γέρος :tired:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είχες κολλητό τον απουσιολόγο, να κάνεις κοπάνα την πρώτη ώρα
να πιείς ζεστή σοκολάτα στην καφετέρια ;  :2funny:

Καλή η παρομοίωση πάντως.

Μία παρατήρηση, το σωστό είναι " δύο τινά " και όχι δυο τεινα.

Πάντως η Ροδίκα είναι κυκλοθυμική,στους περισσότερους  .
Άλλοτε καλή και άλλοτε όχι.
Σαν τις πιθανότητες στον τροχό της τύχης !

URL]]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Ψαρίλα σημαίνει συνήθως gardnerella vaginalis

Θεραπεία συνήθως με ZITHROMAX , δεν απαιτείται συνταγή
γιατρού για να το αγοράσεις.

Φίλος μου που κόλλησε ουρηθρίτιδα, πήρε 6 χάπια ZITHROMAX
συνολικά, 2 κάθε ημέρα για 3 ημέρες , και θεραπεύτηκε

URL]]

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Είχα μπόλικες απουσίες την πρώτη ώρα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω με τέτοιες ώρες που κοιμόμουν.
Το πήρε αυτόματα με ει το κωλοκινητό.Το διόρθωσα.
Δεν είναι η Ροδίκα το αντικείμενο της συζήτησης φίλε τον πουτανοκαψούρη που χαλιέται όταν διαβάζει κακά λογακια γι αυτήν κοροιδεύω.Και άλλη να χε καψουρευτεί το ίδιο θα έκανα μην κάνεις και συ ότι δεν καταλαβαίνεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Είχα μπόλικες απουσίες την πρώτη ώρα γιατί δεν μπορούσα να ξυπνήσω με τέτοιες ώρες που κοιμόμουν.
Δεν είναι η Ροδίκα το αντικείμενο της συζήτησης φίλε τον πουτανοκαψούρη που χαλιέται όταν διαβάζει κακά λογακια γι αυτήν κοροιδεύω.Και άλλη να χε καψουρευτεί το ίδιο θα έκανα μην κάνεις και συ ότι δεν καταλαβαίνεις.

Αφού είναι καψούρης, ότι και να πεις δεν τον μεταπείθεις...

Ο Πίκερ καψουρεύτηκε την Κορίνα και ο Δημχχχ την Ροδίκα
Τι Κορίνα , τι Ρονίκα ,τι Ροδίκα ... :2funny: :2funny: :2funny:

Η Ροδίκα είναι πότε καλή, πότε όχι καλή ,
ενώ η Κορίνα , σταθερά κομοδίνο ! :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom