Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Όχι. Σβήστηκε η κριτική αυτή. Η αμέσως επόμενη φαίνεται πρώτη τώρα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να καταλαβεις αυτο που εγραψα για τις κριτικες... στο λεω μια πιο λιανα για να το καταλαβεις γιατι μαλλον εισαι λιγο χαζουλης...
Το οτι δεν εχεις κριτικες εδω οπως και οποιος αλλος δεν εχει δεν σημαινει οτι δεν γαμαει στην πραγματικη ζωη,σημαινει απλα οτι δεν μας εχει δειξει μεσα απο μια
κριτικη εδω στο μπου.κομ το πως ειναι η συμπεριφορα του προς την κορασιδα αλλα ουτε και ξερει πως ειναι μια συγκεκριμενη κορασιδα μεσα στο δωματιο γιατι απλα δεν την εχει γαμησει
και βασιζεται απλα στα λεγομενα αλλων οπως εκανες εσυ, το να κριτικαρεις καποιον που εχει γαμησει μια κορασιδα σε σχεση με το τι εχεις ακουσει απο αλλους ειναι βλακωδες.
Συμπερασματικα, εσυ κρινεις τους αλλους για το τι κανουν μεσα στο δωματιο κρυβομενος πισω απο την ασφαλεια του οτι εσυ δεν εχεις κριτικες και ετσι καποιος δεν μπορει να στην πει και να σε κρινει.
Μπαμπεσικη και υπουλη συμπεριφορα... Τουλαχιστον εγω εχω τα αρχιδια και τα γραφω.

Εν μέρει σωστό το επιχείρημά σου.

Διότι υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει με κάποια (οποιαδήποτε ή συγκεκριμένη) να μην έχει κάνει την παραμικρή σχετική αναφορά/κριτική κι έτσι να έχει ιδία γνώση/γνώμη κάνοντας στη συνέχεια και τον ανάλογο σχολιασμό.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
:2funny: :2funny:

η κριτικη ειναι αληθεστατη !! το ροδικακι με ενα καλο γλειψιμο αφηνει τα μουνοζουμα να τρεχουν αθφονα, δεν κρατιεται απο την καυλα της !!!  :lheel: :lheel:
Να κάνω ένα σχόλιο στην ''αρρώστια'' μας με το μουνογλείψιμο:Μήπως είμαστε η αρσενική εκδοχή της θηλυκής ''ψωλορουφήχτρας'';κάτι που δεν είναι και τιμητικός τίτλος... Όπως και να'χει,αν κάναμε τις αρσενικές πουτάνες δεν θα ήμασταν φόλες! :cheesy:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
Εν μέρει σωστό το επιχείρημά σου.

Διότι υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει με κάποια (οποιαδήποτε ή συγκεκριμένη) να μην έχει κάνει την παραμικρή σχετική αναφορά/κριτική κι έτσι να έχει ιδία γνώση/γνώμη κάνοντας στη συνέχεια και τον ανάλογο σχολιασμό.

ναι σιγουρα ισχυει και αυτο, απλα για την συγκεκριμενη κοπελα (Ροδικα) που πολεμα ο μυστης ζεν πρεμιε λεγοντας οτι βρωμαει το μουνι της, ο ιδιος αν  θυμαμαι καλα εχει πει οτι δεν την εχει παρει ποτε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
Να κάνω ένα σχόλιο στην ''αρρώστια'' μας με το μουνογλείψιμο:Μήπως είμαστε η αρσενική εκδοχή της θηλυκής ''ψωλορουφήχτρας'';κάτι που δεν είναι και τιμητικός τίτλος... Όπως και να'χει,αν κάναμε τις αρσενικές πουτάνες δεν θα ήμασταν φόλες! :cheesy:

τυπε δε θα πιστεψεις χτες τι επαθα... πηγα σε μια κορασιδα γνωστη στο μεταξι και περναω δωματιο... η κοπελα με γνωριζει.
ερχεται μεσα και μου λεει θελω να χυσω... ενταξει βρε ******** της λεω πωε θελεις να το κανουμε ?
οχι δεν θα κανουμε σεξ μου λεει μονο θα με γλειψεις, οκ της λεω.... ανλιγει τα ποδια και βουταω μεσα την κεφαλα μου..
με καθοδηγουμε αυτη που ακριβως ηθελε και πως... εν τελει και μετα απο 15 λκεπτα μουνογλειψιμο το μωρο εχυσε...
τι να κανω εχω ταλεντο στο μουνογλειψιμο και οι κορασιδες εχουν αναγκη απο ενα καλο γλειφτη.
εκανα αλλη μια κορασιδα ευτυχισμενη.
μαλλον θα πρεπει να μου δοθει ο τιτλος του πορνο- μουνογλειφτη.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
τυπε δε θα πιστεψεις χτες τι επαθα... πηγα σε μια κορασιδα γνωστη στο μεταξι και περναω δωματιο... η κοπελα με γνωριζει.
ερχεται μεσα και μου λεει θελω να χυσω... ενταξει βρε ******** της λεω πωε θελεις να το κανουμε ?
οχι δεν θα κανουμε σεξ μου λεει μονο θα με γλειψεις, οκ της λεω.... ανλιγει τα ποδια και βουταω μεσα την κεφαλα μου..
με καθοδηγουμε αυτη που ακριβως ηθελε και πως... εν τελει και μετα απο 15 λκεπτα μουνογλειψιμο το μωρο εχυσε...
τι να κανω εχω ταλεντο στο μουνογλειψιμο και οι κορασιδες εχουν αναγκη απο ενα καλο γλειφτη.

Κ γω το κατεχω καλα το αθλημα :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Θυμαμαι οταν πηγα στην βυζαρου εμανουελα σε στουντιο
15 λπτα εγλειφα για ηθελε να τελειωσει
Αλλα τα καταφερα :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

Σοφα λογια

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
βαλτε το καλα στο μυαλο σας εγω ιδιοκτητης  μαγαζιου δεν ειμαι για αυτο και  αποκατασταθηκε απο τον συναγωνιστη  η αληθεια το παραμυθι δεν ειχε δρακο   

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ναι σιγουρα ισχυει και αυτο, απλα για την συγκεκριμενη κοπελα (Ροδικα) που πολεμα ο μυστης ζεν πρεμιε λεγοντας οτι βρωμαει το μουνι της, ο ιδιος αν  θυμαμαι καλα εχει πει οτι δεν την εχει παρει ποτε.

Το ξαναφαγα σε ρεκτιφιε μακράς διάρκειας το λουλούδι του μωρού μας,
Ολοφρεσκο ήταν και σήμερα.!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
ρε τυπε πληρωσες? :think: :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
ρε τυπε πληρωσες? :think: :think:

ναι βρε μυστη πληρωσα και δε γαμησα μονο εγλειφα μουνι για 15 λεπτα... πουτανακι της ενιωσα, τι να κανω....να χαλασω χατηρι σε κορασιδα ???
ετσι χτιζονται οι καλες σχεσεις ομως με κορασιδες.. δινεις και παιρνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom