ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
δεν ειμαι ιδιοκτητης δεν σβηστηκε η δικια μου κριτικη
δεν ειμαι ιδιοκτητης δεν σβηστηκε η δικια μου κριτικη
Δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να καταλαβεις αυτο που εγραψα για τις κριτικες... στο λεω μια πιο λιανα για να το καταλαβεις γιατι μαλλον εισαι λιγο χαζουλης...
Το οτι δεν εχεις κριτικες εδω οπως και οποιος αλλος δεν εχει δεν σημαινει οτι δεν γαμαει στην πραγματικη ζωη,σημαινει απλα οτι δεν μας εχει δειξει μεσα απο μια
κριτικη εδω στο μπου.κομ το πως ειναι η συμπεριφορα του προς την κορασιδα αλλα ουτε και ξερει πως ειναι μια συγκεκριμενη κορασιδα μεσα στο δωματιο γιατι απλα δεν την εχει γαμησει
και βασιζεται απλα στα λεγομενα αλλων οπως εκανες εσυ, το να κριτικαρεις καποιον που εχει γαμησει μια κορασιδα σε σχεση με το τι εχεις ακουσει απο αλλους ειναι βλακωδες.
Συμπερασματικα, εσυ κρινεις τους αλλους για το τι κανουν μεσα στο δωματιο κρυβομενος πισω απο την ασφαλεια του οτι εσυ δεν εχεις κριτικες και ετσι καποιος δεν μπορει να στην πει και να σε κρινει.
Μπαμπεσικη και υπουλη συμπεριφορα... Τουλαχιστον εγω εχω τα αρχιδια και τα γραφω.
Να κάνω ένα σχόλιο στην ''αρρώστια'' μας με το μουνογλείψιμο:Μήπως είμαστε η αρσενική εκδοχή της θηλυκής ''ψωλορουφήχτρας'';κάτι που δεν είναι και τιμητικός τίτλος... Όπως και να'χει,αν κάναμε τις αρσενικές πουτάνες δεν θα ήμασταν φόλες!
η κριτικη ειναι αληθεστατη !! το ροδικακι με ενα καλο γλειψιμο αφηνει τα μουνοζουμα να τρεχουν αθφονα, δεν κρατιεται απο την καυλα της !!!
Εν μέρει σωστό το επιχείρημά σου.
Διότι υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει με κάποια (οποιαδήποτε ή συγκεκριμένη) να μην έχει κάνει την παραμικρή σχετική αναφορά/κριτική κι έτσι να έχει ιδία γνώση/γνώμη κάνοντας στη συνέχεια και τον ανάλογο σχολιασμό.
Να κάνω ένα σχόλιο στην ''αρρώστια'' μας με το μουνογλείψιμο:Μήπως είμαστε η αρσενική εκδοχή της θηλυκής ''ψωλορουφήχτρας'';κάτι που δεν είναι και τιμητικός τίτλος... Όπως και να'χει,αν κάναμε τις αρσενικές πουτάνες δεν θα ήμασταν φόλες!
τυπε δε θα πιστεψεις χτες τι επαθα... πηγα σε μια κορασιδα γνωστη στο μεταξι και περναω δωματιο... η κοπελα με γνωριζει.
ερχεται μεσα και μου λεει θελω να χυσω... ενταξει βρε ******** της λεω πωε θελεις να το κανουμε ?
οχι δεν θα κανουμε σεξ μου λεει μονο θα με γλειψεις, οκ της λεω.... ανλιγει τα ποδια και βουταω μεσα την κεφαλα μου..
με καθοδηγουμε αυτη που ακριβως ηθελε και πως... εν τελει και μετα απο 15 λκεπτα μουνογλειψιμο το μωρο εχυσε...
τι να κανω εχω ταλεντο στο μουνογλειψιμο και οι κορασιδες εχουν αναγκη απο ενα καλο γλειφτη.
εκανα αλλη μια κορασιδα ευτυχισμενη.
μαλλον θα πρεπει να μου δοθει ο τιτλος του πορνο- μουνογλειφτη.
ναι σιγουρα ισχυει και αυτο, απλα για την συγκεκριμενη κοπελα (Ροδικα) που πολεμα ο μυστης ζεν πρεμιε λεγοντας οτι βρωμαει το μουνι της, ο ιδιος αν θυμαμαι καλα εχει πει οτι δεν την εχει παρει ποτε.
ρε τυπε πληρωσες?τυπε δε θα πιστεψεις χτες τι επαθα... πηγα σε μια κορασιδα γνωστη στο μεταξι και περναω δωματιο... η κοπελα με γνωριζει.
ερχεται μεσα και μου λεει θελω να χυσω... ενταξει βρε ******** της λεω πωε θελεις να το κανουμε ?
οχι δεν θα κανουμε σεξ μου λεει μονο θα με γλειψεις, οκ της λεω.... ανλιγει τα ποδια και βουταω μεσα την κεφαλα μου..
με καθοδηγουμε αυτη που ακριβως ηθελε και πως... εν τελει και μετα απο 15 λκεπτα μουνογλειψιμο το μωρο εχυσε...
τι να κανω εχω ταλεντο στο μουνογλειψιμο και οι κορασιδες εχουν αναγκη απο ενα καλο γλειφτη.
εκανα αλλη μια κορασιδα ευτυχισμενη.
μαλλον θα πρεπει να μου δοθει ο τιτλος του πορνο- μουνογλειφτη.
Ok τώρα φαίνεσαι ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ ακι στις κριτικές.εγω ειμαι ο ρομπεν 7
Ok τώρα φαίνεσαι ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ ακι στις κριτικές.
ρε τυπε πληρωσες?