τι να απαντήσω... οποιος γράφει καλη κριτικη ειναι πουτανοκαψουρης δηλαδη και όποιος καιει μια κοπελα λεει την αλήθεια.
Επισης θα πρέπει να κοιταμε μηπως υπαρχει αρνητικη κριτικη ανεβασμενη πρόσφατα για να μην θεωρηθεί οτι παμε να σωσουμε την κατάσταση με την δική μας.
Αυτο καταλαβα.
Αν το διάβαζες πιο προσεκτικά δεν θα καταλάβαινες αυτό γιατί εγώ άλλο είπα.Εκτός και αν θες ντε και καλά να καταλάβεις αυτό που κατάλαβες.
Κατ αρχήν αυτό που ειρωνεύεσαι ότι υποτίθεται πως κάνω έκανες και συ μόλις μία σελίδα πίσω στο παρόν θρεντ.
*ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι παντα μετα απο μια καλη κριτικη ακολουθει και μια απαξιωτικη !
δηλαδη αυτος που εχει την κακη εμπειρια περιμενει να δει ποτε θα γραφτει μια καλη για
να απαντησει ? τοσο καιρο γιατι δεν την εγραφε ?
Αλλά εγώ δεν θα σταθώ εδώ.Άλλα με παραξενεύουν.
1)Κατ αρχήν γράφεις κριτική όπου την βαφτίζεις πριγκίπισσα του Μεταξουργείου.Κανένα πρόβλημα εδώ γούστο σου και καπέλο σου.
2)Αναφέρει ο dagger rough ότι την γάμησε και σκυλοβρωμούσε το μουνί της.Η απάντηση σου είναι να μην την κακολογεί.Ψέματα λέει δηλαδή ή να το κάνει αβαβά επειδή είναι καλό κορίτσι;Απ αυτό εγώ το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι πως ότι αρνητικό και να διαπιστώσεις θα το κρατήσεις κρυφό για να μην την εκθέσεις.Σημειωτέον ότι και ο High voltage και ένας άλλος συναγωνιστής που δεν θυμάμαι έχουν γράψει πως είναι βρωμιάρα.
3)Γράφει κάποιος μια καλή κριτική και σπεύδεις μία σελίδα πίσω στον παρόν θρεντ να του αποδώσεις τα εύσημα
οπως τα λες τυπε.... χαρμα το ροδικακι, και καλο κοριτσι και πολυ καλος χαρακτηρας !
Και δω κανένα πρόβλημα τις καλές πουτάνες συμφωνώ ότι πρέπει να τις επαινούμε.
4)Γράφει κάποιος μια αρνητική κριτική και στο καπάκι με κεφαλαία γράμματα σπεύδεις να γράψεις μια θετική.
Και γιατί δεν την έγραφες τόσον καιρό;Θα μου πεις ότι τώρα σου ήρθε.Σύμπτωση.Μα διαβάζοντας την βλέπουμε πως ούτε καν την γάμησες.Απλά της έγλειψες το μουνί της ...που δεν βρωμάει...Μα και άλλες φορές την έχεις γλείψει και την έχεις γαμήσει κιόλας γιατί έγραψες τώρα που δεν την γάμησες καν;Ξανά σύμπτωση θα μου απαντήσεις.
5)Πας στην Νικόλ στην σκατοκριτική εκείνη που έγραψες και που κατ εμέ θα πρεπε να φας μπαν και λες ότι θέλεις να την πονέσεις
ενώ την Ροδίκα γράφεις πως θέλεις να την κάνεις ευτυχισμένη...Πολύ γλυκό...
Βλέποντας δηλαδή το κάθε ένα παραπάνω ξεχωριστά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.Αλλά όλα μαζί;Τόσες συμπτώσεις απανωτές εμένα δεν μου κάνουν για συμπτώσεις γιατί χαρακτηριστικό των συμπτώσεων είναι ότι δεν είναι επαναλαμβανόμενες.
Και πρόσεξε αν είσαι πουτανοκαψούρης Θέμα δικό σου.Αλλά όχι να μας βγάλεις και αόμματους.