Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
ελαχιστες πουτανες στα μπουρδελα των 10-20 ευρω ειναι πεντακαθαρες. και μην σκαλωνετε στο πως μυριζει το μουνι τους, αυτο το καλυπτουν ευκολα.
Οι περισσοτερες λοιπον απο αυτες γαμιουνται με πακιστανους, με αραπηδες, με βρωμιαρηδες, με πρεζακια, με πορνογερους, με αρρωστους.
Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει, 6ωρες/μερα σε 5μερες/βδομαδα (βαζω τα ελαχιστα) με τι γαμηθει.
Και εχω ξαναγραψει, η καποτα δεν σωζει τιποτα. Στα σεντονια ακουμπανε χερια πουτσες αρχιδια, ολα. Τα αρχιδια σου τα πιανει και τα γλυφει, τα αρχιδια σου χτυπανε στο μουνι της οταν την πηδας, τα σαλια και τα χυσια του προηγουμενου πιανεις και γλυφεις στα βυζια της. Ο μονος που μπορει να ισχυριστει οτι δεν ειναι εκτεθιμενος σε μικροβια οταν πηδαει φυλης/μεταξι ειναι αυτος που κανει μπανιο με μπεταντιν αμεσως μετα το γαμησι, μεσα στο μπουρδελο.  :lheel:

οποτε, κατανοω το οτι αν δεις κατι με τα ματια σου, ειναι (υποσυνειδητα) χειροτερο απο το να εικαζεις οτι συμβαινει, αλλα οποιος θελει να ειναι ρεαλιστης και δεν κοροιδευει τον εαυτο του, παει στο μπουρδελο ξεροντας οτι μοιραζεται το 90% των μικροβιων που εχει και ο πακιστανος  :erection:

μην εχετε αυταπατες λοιπον, οποια και να πηδηξετε (κυριως) στο μεταξι, αν στην προηγουμενη βαρδια πηδηξε ο πακιστανος και δεν αλλαχτηκαν τα σεντονια (πολυ πιθανο), θα ειναι σαν να γαμησατε (με καποτα) τον πακιστανο  :2funny: :2funny: :2funny:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Τι έγινε,διαγράφηκε η καλή κριτική για Βικτώρια του Διδύμου 7Α; Ήταν ψεύτικη;

thor_69

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
καλός τον ..... οκ ο ορεινός λέων είναι έγκυρος και καλός κύριος όσο τον έχω γνωρίσει
δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο ,να του χτύπησαν την πόρτα στο 7λέπτο ενώ εγώ έκατσα σχεδόν μισή ώρα?
τουλάχιστον τώρα που και οπροφέσορας έγραψε τα καλύτερα γι αυτήν στην κριτική του ενώ ο φίλτατος ορεινός λέων όχι τόσο καλά στο ποστ
με κάνει αξιόπιστο η όχι ? ρε δεν πάτε να ρίξετε κάνα πούτσο να καθαρίσει το μυαλό σας.

Καλώς σε ξαναβρίσκω!
Επειδή είχα πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ απ'ότι με εσένα ομολογώ ότι σε ξέχασα.
Στο ζουμί λοιπόν:Αγαπητέ μου το ότι ο Ορεινός Λέων και ο Προφέσορ είναι έγκριτοι και έγκυροι ενημερωτές-κριτικογράφοι και σε ορισμένες περιπτώσεις τα γραφόμενά τους-εμπειρίες τους συμπίπτουν με τα αντίστοιχα δικά σου δεν σημαίνει ότι αυτομάτως αποκτάς κι εσύ την εγκυρότητά τους.
Το σκεπτικό σου θυμίζει λίγο το "ο αστυνομικός είναι όργανο,το μπουζούκι όργανο-οπότε ο αστυνομικός είναι μπουζούκι."

Όμως ως υπόθεση εργασίας θα δεχτώ τον συλλογισμό σου.
Κατά αντιστοιχία λοιπόν οι κοπέλες που δούλευαν τις προάλλες στη Διδυμου 27,ήταν οι κοπέλες που μας ενημέρωσε ο Προφέσορ και όχι αυτές που (δήθεν) είδες και μας ενημέρωσες εσύ λόγω...στιγμιαίου λάθους στο λεξικό του κινητού σου.Έστω κι αν το παραδέχτηκες κατόπιν εορτής βέβαια.

Αν λοιπόν δεν τα βολεύεσαι τα "έξυπνα" κινητά,βολέψου με τα πιο απλά ή αν προτιμάς τα πιο χαζά.
Άλλωστε "το ψάρι έξω απ'το νερό δεν ψαρεύεται",μάλλον αρχίζει και βρωμάει απ'την μπαγιατίλα.

Να είσαι καλά να μας χαρίζεις πάντα στιγμές γέλιου και ευχαρίστησης.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ελαχιστες πουτανες στα μπουρδελα των 10-20 ευρω ειναι πεντακαθαρες. και μην σκαλωνετε στο πως μυριζει το μουνι τους, αυτο το καλυπτουν ευκολα.
Οι περισσοτερες λοιπον απο αυτες γαμιουνται με πακιστανους, με αραπηδες, με βρωμιαρηδες, με πρεζακια, με πορνογερους, με αρρωστους.
Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει, 6ωρες/μερα σε 5μερες/βδομαδα (βαζω τα ελαχιστα) με τι γαμηθει.
Και εχω ξαναγραψει, η καποτα δεν σωζει τιποτα. Στα σεντονια ακουμπανε χερια πουτσες αρχιδια, ολα. Τα αρχιδια σου τα πιανει και τα γλυφει, τα αρχιδια σου χτυπανε στο μουνι της οταν την πηδας, τα σαλια και τα χυσια του προηγουμενου πιανεις και γλυφεις στα βυζια της. Ο μονος που μπορει να ισχυριστει οτι δεν ειναι εκτεθιμενος σε μικροβια οταν πηδαει φυλης/μεταξι ειναι αυτος που κανει μπανιο με μπεταντιν αμεσως μετα το γαμησι, μεσα στο μπουρδελο.  :lheel:

οποτε, κατανοω το οτι αν δεις κατι με τα ματια σου, ειναι (υποσυνειδητα) χειροτερο απο το να εικαζεις οτι συμβαινει, αλλα οποιος θελει να ειναι ρεαλιστης και δεν κοροιδευει τον εαυτο του, παει στο μπουρδελο ξεροντας οτι μοιραζεται το 90% των μικροβιων που εχει και ο πακιστανος  :erection:

μην εχετε αυταπατες λοιπον, οποια και να πηδηξετε (κυριως) στο μεταξι, αν στην προηγουμενη βαρδια πηδηξε ο πακιστανος και δεν αλλαχτηκαν τα σεντονια (πολυ πιθανο), θα ειναι σαν να γαμησατε (με καποτα) τον πακιστανο  :2funny: :2funny: :2funny:

Προχτες μπηκε πρεζακι στο Διδυμου 8Α με παντελονι μισοκατεβασμενο, "χεσμενος" που λενε στη γλωσσα του ναρκουποκοσμου. Η Ρωσιδα τσατσα τον εμπασε αμεσως δωματιο.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
...
Γιατί ρε τύπε βάζεις τους πορνόγερους στον ίδιο κουβά με τους άλλους;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
Καλώς σε ξαναβρίσκω!
Επειδή είχα πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ απ'ότι με εσένα ομολογώ ότι σε ξέχασα.
Στο ζουμί λοιπόν:Αγαπητέ μου το ότι ο Ορεινός Λέων και ο Προφέσορ είναι έγκριτοι και έγκυροι ενημερωτές-κριτικογράφοι και σε ορισμένες περιπτώσεις τα γραφόμενά τους-εμπειρίες τους συμπίπτουν με τα αντίστοιχα δικά σου δεν σημαίνει ότι αυτομάτως αποκτάς κι εσύ την εγκυρότητά τους.
Το σκεπτικό σου θυμίζει λίγο το "ο αστυνομικός είναι όργανο,το μπουζούκι όργανο-οπότε ο αστυνομικός είναι μπουζούκι."

Όμως ως υπόθεση εργασίας θα δεχτώ τον συλλογισμό σου.
Κατά αντιστοιχία λοιπόν οι κοπέλες που δούλευαν τις προάλλες στη Διδυμου 27,ήταν οι κοπέλες που μας ενημέρωσε ο Προφέσορ και όχι αυτές που (δήθεν) είδες και μας ενημέρωσες εσύ λόγω...στιγμιαίου λάθους στο λεξικό του κινητού σου.Έστω κι αν το παραδέχτηκες κατόπιν εορτής βέβαια.

Αν λοιπόν δεν τα βολεύεσαι τα "έξυπνα" κινητά,βολέψου με τα πιο απλά ή αν προτιμάς τα πιο χαζά.
Άλλωστε "το ψάρι έξω απ'το νερό δεν ψαρεύεται",μάλλον αρχίζει και βρωμάει απ'την μπαγιατίλα.

Να είσαι καλά να μας χαρίζεις πάντα στιγμές γέλιου και ευχαρίστησης.
όπως λες είχες σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείς μέχρι που έστειλα κριτικές , τυχαίο έτσι ? τώρα πάλι φαίνεται είμαι εγώ το σοβαρότερο θέμα σου και χαίρομαι  ;)
δεν μας είπες όμως από που βγαίνει ότι εγω δεν είμαι έγκριτος - έγκυρος ενημερωτής-κριτικογράφους? επίσης όταν άλλοι κάνουν λάθη στις ενημερώσεις τους δεν βλέπω
να έχεις τις ίδιες ανησυχίες...
πιστεύω ότι ακόμα βρίσκεσαι στο βρεφικό στάδιο κατά το οποίο στηρίζεις όσους εσύ ξεχωρίζεις ως αντικειμενικούς ... Όλοι οι υπόλοιποι που δεν στηρίζεις ή εναντιώνεσαι
είναι ψεύτες και άκυροι... Δηλαδή νομίζεις πως ισχύει ότι πεις εσύ , ενώ δεν ξέρεις τι σου γίνεται . Σήκω γρήγορα απο τον θρόνο τον σοφών  :jerking: θα πιαστεί η μέση σου...
άντε να βρεις μασατζήδικο να σε κουράρει ... καλά να περνάς .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.847
Πόντοι
41.129
Ελένη-ναρκωμένη ! (πίτα στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά)

τυπε θυμαμαι μια φορα πριν μερικα χρονια ειχα ψωνισει ενα πρεζονι απο το τριγωνο πολυ καλο ψηλο ξανθο, την κοπελα την παρακολουθουσα
καιρο αλλα δεν την επαιρνα γιατι ηταν πρεζονι και φαινοταν, ειχε ομως πολυ ομορφα χαρακτηριστικα και δεν αντεξα αλλο, την πηρα εκει διπλα
σε ενα χοτελι, μαλιστα την ημερα εκεινη που την πηρα ηταν στα χειροτερα της,μετα βιας περπατουσε, την εβαλα στο κρεβατι και ασελγουσα
πανω στο κορμι της καμμια ωρα χωρις να μου αρνειται τιποτα, την εχυσα μεσα στο στματακι της που τα δεχτηκε αδιαμαρτυρητα και τα ειπιε κιολας !!!

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
:S

"Υπήρξε χημεία, χωρίς μα και μου και με λίγα γλωσσοφιλα".

Ρε guys,να ρωτήσω κάτι! Γράφει ο Κουασιμοδάκιας ότι έκανε γλωσσόφιλα με την κορασίδα για να παινευτεί λογικά.  :)
Αυτή η κοπέλα είναι μουνάρα έτσι; Κάνει ακά πίπα σωρηδόν. Σε μια μέρα δεν θα παίρνει 20 πελάτες σε 2 βάρδιες; Και μετά κάνετε γλωσσόφιλα ; Τι να πω.  :hi:

:orchestra:

Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
το ενα σαιτ στιριζει καπια μαγκαζια το αλο καποια αλλα
γραφουν πσευτικες κριτικες απο εδω και απο κι μιν ακουτε τιποτα ουτε δω ουτε στο αλλο χαχα

ε ρε ψεμα και συμφερον

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
γιατι  αμα σου κανει ακαποτη πιπα δεν υπαρχει προβλημα που κανει σε αλλους 20 την ημερα

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
ΖΟΡΜΠΑκια,δεν δέχεσαι ακάποτη πίπα;  :hi:

Lukas911

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αν και είμαι fan της ακαπότης πίπας πριν 4 χρόνια είχα κολλήσει ουρολοίμωξη
warnban.gif
 [/color[/URL]]

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
εγω που γαμησα την σονια παντως της ζητησα να  βαλει καποτα και στην πιπα ας κανει ελευθερο τσιμπουκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom