ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
εγω ειμαι φαν της ακαποτης πιπας δεν εχω παθει τιποτα
εγω που γαμησα την σονια παντως της ζητησα να βαλει καποτα
μπραβο γιωργο, και μουνοζουμα να ρουφας κανουνε καλο.εγω ειμαι φαν της ακαποτης πιπας δεν εχω παθει τιποτα
Γαμας ακαποτα Γιωργοδυο γνωστες κορασιδες μου αρεσουν τοσο που η μια μου κανει τελειο ακαποτο τσιμπουκι και η αλλη εχει καθαρο μουνακι
Θεωρεις αδυνατον δηλαδή Ελλεηνιδα να παρουσιασει συμπεριφορά που περιγράφεται στη κριτικη.Ψυχρη,αντιερωτικη,διεκπεραιωτικη,επιπλεον χρηματα για το καθετι,σου κανω χαρη που βρίσκομαι τωρα εδω και όλα οσα εχει αντιληφθεί τοσα χρονια οποιος ασχολείται με το σπορ.Δε βρηκα τιποτα το παραξενο στη συγκεκριμενη κριτικη.Εδω άλλος λεει ότι υπαρχουν πολλοι που πληρωνουν γκομενα για να βγουν για καφε.Θλιβερο μεν,οτι θελει κανει κανεις τα λεφτα του δε.Αλλος καθεται στο μπουρδελο 5 λεπτα αφου με τον τροπο της η κοπελα τον διωχνει και άλλος καθεται 20 λεπτα κανοντας ερωτα.Ετσι πανε αυτά.Κουκλάρα Ελληνίδα από Τσόντα
Αδιάφορη Ψωινισμένη Ελλ(ε)ηνίδα
*ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι παντα μετα απο μια καλη κριτικη ακολουθει και μια απαξιωτικη !
δηλαδη αυτος που εχει την κακη εμπειρια περιμενει να δει ποτε θα γραφτει μια καλη για
να απαντησει ? τοσο καιρο γιατι δεν την εγραφε ? τα nick name των συναγωνιστων παντα ασχετα.. :S
ο ενας εχει 150 μυνηματα απο το 2012 και ο αλλος 11 απο το 2009 :- ... για τα σκουπιδια και οι δυο κριτικες.
Θεωρεις αδυνατον δηλαδή Ελλεηνιδα να παρουσιασει συμπεριφορά που περιγράφεται στη κριτικη.Ψυχρη,αντιερωτικη,διεκπεραιωτικη,επιπλεον χρηματα για το καθετι,σου κανω χαρη ποου βρίσκομαι τωρα εδω και όλα οσα εχει αντιληφθεί τοσα χρονια οποιος ασχολείται με το σπορ.Δε βρηκα τιποτα το παραξενο στη συγκεκριμενη κριτικη.Εδω άλλος λεει ότι υπαρχουν πολλοι που πληρωνουν γκομενα για να βγουν για καφε.Θλιβερο μεν,οτι θελει κανει κανεις τα λεφτα του δε.Αλλος καθεται στο μπουρδελο 5 λεπτα αφου με τον τροπο της η κοπελα τον διωχνει και άλλος καθεται 20 λεπτα κανοντας ερωτα.Ετσι πανε αυτά.
Πρότεινέ τον για υποψήφιο στο Mr. Malakas 2016και εδω δεν πιστευεις τιποτα ?μα ποσο μακακας εισαι ρε παιδι μου ?