Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
Αν το διάβαζες πιο προσεκτικά δεν θα καταλάβαινες αυτό γιατί εγώ άλλο είπα.Εκτός και αν θες ντε και καλά να καταλάβεις αυτό που κατάλαβες.
Κατ αρχήν αυτό που ειρωνεύεσαι ότι υποτίθεται πως κάνω έκανες και συ μόλις μία σελίδα πίσω στο παρόν θρεντ.
Αλλά εγώ δεν θα σταθώ εδώ.Άλλα με παραξενεύουν.
1)Κατ αρχήν γράφεις κριτική όπου την βαφτίζεις πριγκίπισσα του Μεταξουργείου.Κανένα πρόβλημα εδώ γούστο σου και καπέλο σου.
2)Αναφέρει ο dagger rough ότι την γάμησε και σκυλοβρωμούσε το μουνί της.Η απάντηση σου είναι να μην την κακολογεί.Ψέματα λέει δηλαδή ή να το κάνει αβαβά επειδή είναι καλό κορίτσι;Απ αυτό εγώ το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι πως ότι αρνητικό και να διαπιστώσεις θα το κρατήσεις κρυφό για να μην την εκθέσεις.Σημειωτέον ότι και ο High voltage και ένας άλλος συναγωνιστής που δεν θυμάμαι έχουν γράψει πως είναι βρωμιάρα.
3)Γράφει κάποιος μια καλή κριτική και σπεύδεις μία σελίδα πίσω στον παρόν θρεντ να του αποδώσεις τα εύσημαΚαι δω κανένα πρόβλημα τις καλές πουτάνες συμφωνώ ότι πρέπει να τις επαινούμε.
4)Γράφει κάποιος μια αρνητική κριτική και στο καπάκι με κεφαλαία γράμματα σπεύδεις να γράψεις μια θετική.
Και γιατί δεν την έγραφες τόσον καιρό;Θα μου πεις ότι τώρα σου ήρθε.Σύμπτωση.Μα διαβάζοντας την βλέπουμε πως ούτε καν την γάμησες.Απλά της έγλειψες το μουνί της ...που δεν βρωμάει...Μα και άλλες φορές την έχεις γλείψει και την έχεις γαμήσει κιόλας γιατί έγραψες τώρα που δεν την γάμησες καν;Ξανά σύμπτωση θα μου απαντήσεις.
5)Πας στην Νικόλ στην σκατοκριτική εκείνη που έγραψες και που κατ εμέ θα πρεπε να φας μπαν και λες ότι θέλεις να την πονέσεις :jerking: ενώ την Ροδίκα γράφεις πως θέλεις να την κάνεις ευτυχισμένη...Πολύ γλυκό... :effemine:
Βλέποντας δηλαδή το κάθε ένα παραπάνω ξεχωριστά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.Αλλά όλα μαζί;Τόσες συμπτώσεις απανωτές εμένα δεν μου κάνουν για συμπτώσεις γιατί χαρακτηριστικό των συμπτώσεων είναι ότι δεν είναι επαναλαμβανόμενες.
Και πρόσεξε αν είσαι πουτανοκαψούρης Θέμα δικό σου.Αλλά όχι να μας βγάλεις και αόμματους.

τυπε δε θα επεκταθω... για να κρινεις και να σχολιαζεις κριτικες αλλων θα πρεπει να εχεις και εσυ, εσυ απ'οτι βλεπω δε γαμας.
μην ασχολεισαι με τους γαμιαδες του σαϊτ δε μπορεις να τους κρινεις

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Καλά όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι το γαμάω και το γράφω κριτικές είναι δύο άσχετα μεταξύ τους θέματα μπορεί και να καταφέρεις να δώσεις απάντηση που αρμόζει σε ενήλικα.Ως τότε μπορείς να συνεχίσεις να παριστάνεις τον γαμιά με το να πονάς πουτάνες ή με το να τις καψουρεύεσαι.Εγώ θα συνεχίσω να ενημερώνω με τον τρόπο μου και να καυτηριάζω ότι μου φαίνεται στραβό χωρίς να χρειάζομαι να παριστάνω τον μεγάλο γαμιά σαν και σένα.Γκουντμπάι.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τυπε δε θα επεκταθω... για να κρινεις και να σχολιαζεις κριτικες αλλων θα πρεπει να εχεις και εσυ, εσυ απ'οτι βλεπω δε γαμας.
μην ασχολεισαι με τους γαμιαδες του σαϊτ δε μπορεις να τους κρινεις

Πορνε μου ο Ζεν μας έχει ζαλισει τον έρωτα με το Ροδικακι μας, πρέπει να του
έχει ρίξει πολύ δυνατή φόλα... Μπουαχαχαχα

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1

Η αλήθεια είναι ότι οι κοπέλες δεν έχουν και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι σε αδύνατους θηλυπρεπής μισογύνιδες ...  :grin:
Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε  :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129

τυπε τι λες να το παρτουζωσουμε το μωρο μια μερα ? να τρεξουνν τα μελια του ερωτα ποταμι μεχρι κατω το φυλης 40...  ;)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
θα της κανουμε τοσο γλυκο ερωτα που θα μας δωσει τα λεφτα μας πισω..
η κριτικη που θα γραψουμε θα μπει στο πανθεων των κριτικων...

Θα τα πούμε πμ για καμμια εκπαιδευτική παρτουζα με άλλη κοινή γνωστή μας πρωτα... χεχεχε

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
και συ μεσα γιωργο ? πω πω πω παρτουζαρα θα γινει...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και συ μεσα γιωργο ? πω πω πω παρτουζαρα θα γινει...

Ιστορική αναδρομή η Αλεξάνδρα η "σερβα" απ το Κόσοβο,
στο Φ61, μου έλεγε ότι είχε πάρει 4 ταυτόχρονα σε παρτουζα νουμεραδα,
και μια φορά την περίμενα μετά από παρτουζα με 2 πιτσιρικάδες και
Επειδή είχαν γαμησει άλλη πριν και δεν τελείωναν τους είχε μέσα 1 ώρα
και είχα σκυλοβαρεθει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
σκορπιε  ειμαστε δυνατη τριαδα θα παμε και θα βρουμε την καταληλη κορασιδα  και θα γραφτει ιστορια 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών:

Κριτική για Σάρα,Φιλιππίδου 11β.

Ψευδής.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός κατέχεται/διαχειρίζεται από τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης αλυσίδας μαγαζιών.

Όπως επίσης και ο παρακάτω λογαριασμός:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Digweed σαν και μένα και συ δεν έχεις κριτικές άρα δεν έχεις και ιδέα από πουτάνες οπότε πως μπορείς να κρίνεις άλλους; :tooth:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Μάθανε πως γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι :jerking:
Ρε Μπουαχαχούχα που κολλάς εσύ στην κουβέντα και χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό;Ανέφερα τίποτα για σένα και δεν το ξέρω ή έχεις βάλει στο search το όνομα της αγαπημένης σου; (που ούτε γι αυτήν είπα κάτι το κακό παρεμπιπτόντως).

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι οι κοπέλες δεν έχουν και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι σε αδύνατους θηλυπρεπής μισογύνιδες ...  :grin:
Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε  :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.nuts.com.au/wp-content/uploads/2013/11/almonds.jpg[/img[/URL]]
:D

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.794
Πόντοι
41.129
Digweed σαν και μένα και συ δεν έχεις κριτικές άρα δεν έχεις και ιδέα από πουτάνες οπότε πως μπορείς να κρίνεις άλλους; :tooth:

Δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να καταλαβεις αυτο που εγραψα για τις κριτικες... στο λεω μια πιο λιανα για να το καταλαβεις γιατι μαλλον εισαι λιγο χαζουλης...
Το οτι δεν εχεις κριτικες εδω οπως και οποιος αλλος δεν εχει δεν σημαινει οτι δεν γαμαει στην πραγματικη ζωη,σημαινει απλα οτι δεν μας εχει δειξει μεσα απο μια
κριτικη εδω στο μπου.κομ το πως ειναι η συμπεριφορα του προς την κορασιδα αλλα ουτε και ξερει πως ειναι μια συγκεκριμενη κορασιδα μεσα στο δωματιο γιατι απλα δεν την εχει γαμησει
και βασιζεται απλα στα λεγομενα αλλων οπως εκανες εσυ, το να κριτικαρεις καποιον που εχει γαμησει μια κορασιδα σε σχεση με το τι εχεις ακουσει απο αλλους ειναι βλακωδες.
Συμπερασματικα, εσυ κρινεις τους αλλους για το τι κανουν μεσα στο δωματιο κρυβομενος πισω απο την ασφαλεια του οτι εσυ δεν εχεις κριτικες και ετσι καποιος δεν μπορει να στην πει και να σε κρινει.
Μπαμπεσικη και υπουλη συμπεριφορα... Τουλαχιστον εγω εχω τα αρχιδια και τα γραφω.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.421
Πόντοι
2.420

Ψευδής.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός κατέχεται/διαχειρίζεται από τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης αλυσίδας μαγαζιών.

Όπως επίσης και ο παρακάτω λογαριασμός:

Και έχει ακριβώς το ίδιο ύφος γραφής με έναν τύπο που μας τα χει ζαλίσει εδώ και έναμιση χρόνο στο θρεντ της ημερήσιας ενημέρωσης με τις συνεχείς μονότονες αναφορές του στα συγκεκριμένα μαγαζιά :jerking:

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Ψευδής.Ο συγκεκριμένος λογαριασμός κατέχεται/διαχειρίζεται από τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης αλυσίδας μαγαζιών.
Η κριτική του Ρομπέν 7; Δηλαδή ο Γιώργος Γάσπαρης είναι ιδιοκτήτης μπουρδέλων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom