Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μπα, μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια...
      Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα δυο μερες τωρα προσπαθω να βρω μια λογικη εξηγηση για την τοση αντιπαθεια και το μενος που οπλισε τη γραφιδα αυτου του ανθρωπου. Τη σκεψη που εχει σφηνωθει στο μυαλο μου και θα ελυνε ως δια μαγειας το γριφο θα την θεσω σαν ερωτηση σε αυτον τον "ανθρωπο". Βρε καργιολομορτακο εσυ ΕΙΣΑΙ??????????? Αυτο ειναι το επισημο νικ σου? Χρησιμοποιεις τα διαφορα νικ για να τραμπουκισεις και να βγαλεις τη χολη σου? Με τα αλλα νικ δεν σε επαιρνε να μου την πεσεις, οποτε "εκαψες" το καλο σου!!! Και παλι μακαρι να βγω ψευτης, αλλα δυστυχως ετσι δειχνουν τα πραγματα.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Εγώ νομίζω ότι το "σωστό" θρεντ για να γίνει η όποια συζήτηση είναι αυτό του μαγαζιού.

Επισκέπτης
     Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα δυο μερες τωρα προσπαθω να βρω μια λογικη εξηγηση για την τοση αντιπαθεια και το μενος που οπλισε τη γραφιδα αυτου του ανθρωπου. Τη σκεψη που εχει σφηνωθει στο μυαλο μου και θα ελυνε ως δια μαγειας το γριφο θα την θεσω σαν ερωτηση σε αυτον τον "ανθρωπο". Βρε καργιολομορτακο εσυ ΕΙΣΑΙ??????????? Αυτο ειναι το επισημο νικ σου? Χρησιμοποιεις τα διαφορα νικ για να τραμπουκισεις και να βγαλεις τη χολη σου? Με τα αλλα νικ δεν σε επαιρνε να μου την πεσεις, οποτε "εκαψες" το καλο σου!!! Και παλι μακαρι να βγω ψευτης, αλλα δυστυχως ετσι δειχνουν τα πραγματα.

Δι' ἄνθρωπον ὁ ὁποῖος  ἔχει ἠγγυημένα 18 μήνας (ΠΚ349) δι' ἀρχήν, ὁμιλεῖτε πολύ.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δι' ἄνθρωπον ὁ ὁποῖος  ἔχει ἠγγυημένα 18 μήνας (ΠΚ349) δι' ἀρχήν, ὁμιλεῖτε πολύ.
Αυτο θα το εκλαβω σαν συμβουλη και οχι σαν απειλη ποινικολογε μου. Ουτως η αλλως ξερω οτι ξεπερασα τα συνηθισμενα μιζερα ορια των περιθωριακων τσατσαδων, και εδειξα οτι δεν ειμαι κατωτερος απο τον καθενα σας! Αυτο ενοχλει εσας και κουραζει εμενα, γιατι περναω μια πολυ ασχημη προσωπκη φαση (εχασα πολυ προσφατα δικο μου ανθρωπο). Ενα time out επιβαλλεται.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
We all know who we are

Συνημμένα

• MI0000162728.jpg
    MI0000162728.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 20

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• afti.jpg
    afti.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • paranomia.jpg
    paranomia.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
– Πώς τη λένε την κοπέλα;
Την πρηγούμενη φορά δεν είχα ζητήσει να μάθω τ' όνομά της.
– Ορίστε;
– Πώς τη λένε;
– Την κοπέλα;
– Ναι.
– Πώς σε λένεεε;...Κοπέλα!...Πώς σε λένε; φώναξε κοιτάζοντας προς το σημείο όπου εκείνη είχε εξαφανιστεί πριν λίγο και τεντώνοντας τον λαιμό του προσπάθησε ν' ακούσει την απάντησή της. Τελικά στράφηκε προς το μέρος μου:
– Μόνικα!
– Μόνικα...Εντάξει, θα περάσω!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-27a/#jr_review_38786]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-27a/#jr_review_38786[/url]

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Που ειναι το σχολιο που εγραψα στην κριτικη (παραληρημα μισους) !!!!
Πριν 2 ωρες και ακομα!
??????

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Που ειναι το σχολιο που εγραψα στην κριτικη (παραληρημα μισους) !!!!
Πριν 2 ωρες και ακομα!
??????
μαζεύτηκαν πολλά μάλλον γιατί και εγώ έστειλα. μαύρο στην πουτάνα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ετσι ρε φιλε....
:uzi: :ak: :hammer:
Περιμενε να δεις τι εγραψα :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:
:2funny: :2funny: :boff: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μαύρο στην πουτάνα εις το τετράγωνο ήθελα να πω. μία γιατί είναι πουτάνα στο επάγγελμα και μία γιατί είναι πουτάνα στην ψυχή  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :shit:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μολις τωρα μπηκαν.......6 σχολια μεχρι τωρα!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.181
Πόντοι
17.085
Μετά από παράπονα/παρατηρήσεις μελών και στο φόρουμ και με pm για τις μαζικές αρνητικές ψήφους στις κριτικές τους, με έναν πρώτο έλεγχο βρέθηκαν 22 λογαριασμοί με μηδενική συμμετοχή/παρουσία και με μόνη δραστηριότητα μαύρισμα κριτικών. Συνολικά είχαν 9175 αρνητικές ψήφους  :jerking: (!!). Οι ψήφοι αφαιρέθηκαν, έγινε νέα καταμέτρηση, οι λογαριασμοί διαγράφτηκαν φυσικά και ακολουθούν περιορισμοί στη διαδικασία.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Προσωπικα σ ευχαριστω,το ειχα εντοπισει εδω και λιγες μερες,(οσον αφορα εμενα)αλλα δεν ανεφερα τιποτα,παρα μονο οταν τυχαια προσεξα χτες,εκτος απο τις αρνητικες σε συγκεκριμενα μελη,και ενα πολυ μεγαλο θετικο ογκο ψηφων σ ενα μελος που εχει συζητηθει πολυ
Αυτα για να μην νομιζουν καποια μελη οτι ξαφνικα τρελλαθηκα
Προσωπικα μπραβο για τον κοπο και τη προσπαθεια

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μετά από παράπονα/παρατηρήσεις μελών και στο φόρουμ και με pm για τις μαζικές αρνητικές ψήφους στις κριτικές τους, με έναν πρώτο έλεγχο βρέθηκαν 22 λογαριασμοί με μηδενική συμμετοχή/παρουσία και με μόνη δραστηριότητα μαύρισμα κριτικών. Συνολικά είχαν 9175 αρνητικές ψήφους  :jerking: (!!). Οι ψήφοι αφαιρέθηκαν, έγινε νέα καταμέτρηση, οι λογαριασμοί διαγράφτηκαν φυσικά και ακολουθούν περιορισμοί στη διαδικασία.

:thumbsup:

Σκέψου τι μαλάκες είναι ορισμένοι, άλλη δουλειά δεν είχαν κάναν ψεύτικους λογαριασμούς για να μαυρίζουν  κριτικές...

Get a life που λένε και στο χωριό μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom