Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
η μαλακια παει συνεφο...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σε εμένα δεν βρωμουσε καθόλου..αν όντως βρωμάει το στόμα της πρέπει να έχει ουλιτιδα ότι το χειροτερο για γλωσσοφιλα..όσο για τα χασκογελακια και για το καυλαντισμα με τους πιτσιρικάδες κάνει μπαμ ότι το κάνει λόγω μάρκετινγκ δεν νομίζω να της βγαίνει αυθόρμητα.εγώ κατευθείαν κατάλαβα ότι είναι παμπονηρη υπερβολικά για πουτανα...έτσι και αλλιώς η κάθε πουτανα έχει την δική της στρατηγική για να προσεγκιση τον πελάτη.
τυπε αμα βρωμαει το στομα της εχει ουλιτιδα? :think: :think:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
τυπε αμα βρωμαει το στομα της εχει ουλιτιδα? :think: :think:
αν βρωμάει συχνά είναι ένας πολυ πιθανός παραγοντας η ουλιτιδΑ...νομίζω ότι εδώ πρέπει να επέμβει ο χλνικ αν διαβάζει το θέμα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αν βρωμάει συχνά είναι ένας πολυ πιθανός παραγοντας η ουλιτιδΑ...νομίζω ότι εδώ πρέπει να επέμβει ο χλνικ αν διαβάζει το θέμα
μπορει να βρωμαει το χνωτο απο την πεινα τυπε

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435

Για μένα η κριτική του Πύραυλου προσβάλει την κοπέλα, σκοπός μιας κριτικής είναι οι υπηρεσίες της κοπέλας και όχι χαρακτηρισμοί του τύπου

" η εμφάνιση της Τζένης θυμίζει κάτοικο της Κάτω Ζούγκλας.
Έτσι, δικαιολόγησα την σκληραγωγημένη περιγεννητική περιοχή και το αιδοίο της, διακωμωδώντας, ότι εκεί έχουν γαμήσει ο Αράπης, ο Κακαράπης, ο Ουρακοτάγκος, ο Ρινόκερος, ο Ιπποπόταμος, ο Καμηλοπάρδαλης και άλλοι τοιούτοι…"

δεν μας είπες όμως η δική σου εμφάνιση τι θυμίζει?

Την κοπέλα την έχω τιμήσει πριν κάνα 2μηνο περίπου και οκ δεν είπα ότι τρελλάθηκα κιόλας, αλλά ως εκεί όμως

Τέτοιες κριτικές πρέπει να κόβονται, σόρρυ αντισθένη που το λέω, ξέρω δεν είναι δουλειά μου να σου πω τι να κάνεις...
αλλά ειλικρινά με πείραξε

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τέτοιες κριτικές πρέπει να κόβονται, σόρρυ αντισθένη που το λέω, ξέρω δεν είναι δουλειά μου να σου πω τι να κάνεις...
αλλά ειλικρινά με πείραξε
Φιλε μου δυστυχως εχει διπλαρωσει και τον αντισθενη..
Επειδη ειναι θαυμαστης των κειμενων του Πυραυλου,τον εχει θαμπωσει και δεν τον αγγιζει
Παντως πιο πολυ ρατσιστης ειμαι εγω,παρα ο πυραυλος,απο τη στιγμη που την επιλεγει για τις ερωτικες της υπηρεσιες,αναμεσα σε τοσες αλλες κοπελες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785

αμα κατσει και διαβασει καποιος την κριτικη αυτη οπως και ολες τις προηγουμενες του συγκεκριμενου μελους μπορει να αντιληφθει πως οτι γραφει ειναι copy/paste απο αλλων μελων κριτικες και οταν γραφει κατι μονος τους δεν βαζει τονους και σκοτωνει με τα ορθογραφικα του λαθη τις λεξεις τις οποιες γραφει μονος του.. :S :S :S
ΚΛΑΙΩ μέ ΔΑΣΚΑΛΟ Τζέημς............... :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
δεν μας είπες όμως η δική σου εμφάνιση τι θυμίζει?
...

Γράψαμε ξεκάθαρα ποιος είναι ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ: "...ένας ασπρουλιάρης μπάρμπας, που έχει βγάλει άσπρες τρίχες παντού, ακόμη και στ’ αρχίδια του…"

Φαίνεται όμως ότι δεν έχετε διαβάσει κριτική, αλλά μηρυκάζετε τις αρλούμπες του νταβατζίδικου παραληρήματος του αχρηστο-τέλη...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Φιλε μου δυστυχως εχει διπλαρωσει και τον αντισθενη..
Επειδη ειναι θαυμαστης των κειμενων του Πυραυλου,τον εχει θαμπωσει και δεν τον αγγιζει
Παντως πιο πολυ ρατσιστης ειμαι εγω,παρα ο πυραυλος,απο τη στιγμη που την επιλεγει για τις ερωτικες της υπηρεσιες,αναμεσα σε τοσες αλλες κοπελες

Εγώ έχω πάθει ΣΟΚ..... δέν θέλη κανένας να με γαμήση  :think: :think:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Γράψαμε ξεκάθαρα ποιος είναι ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ: "...ένας ασπρουλιάρης μπάρμπας, που έχει βγάλει άσπρες τρίχες παντού, ακόμη και στ’ αρχίδια του…"

Φαίνεται όμως ότι δεν έχετε διαβάσει κριτική, αλλά μηρυκάζετε τις αρλούμπες του νταβατζίδικου παραληρήματος του αχρηστο-τέλη...
αυτό το διάβασα, ρώτησα όμως "τι θυμίζει?"
καθότι στόλισες με κοσμητικά επίθετα το κορίτσι που δουλεύει, και χωρίς να ξέρεις τι προσωπικό πρόβλημα έχει και γιατί το κάνει αυτό που κάνει, και πολλά άλλα... μπάρμπα

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αυτό το διάβασα, ρώτησα όμως "τι θυμίζει?"
καθότι στόλισες με κοσμητικά επίθετα το κορίτσι που δουλεύει, και χωρίς να ξέρεις τι προσωπικό πρόβλημα έχει και γιατί το κάνει αυτό που κάνει, και πολλά άλλα... μπάρμπα

Ο ΚΥΡΙΟΣ Πύραυλος έχει Διασκεδαστικότατη γραφίδα και μας φτιάχνει την διάθεση
(μέχρι και το: 'Άφετε τα αιδοία ελθείν προς με' είναι ΤΕΛΕΙΟ !!!) ενώ εσείς
κύριε με τις παρατηρήσεις σας θυμίζετε ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ κάτι το εντελώς βαρετό.

Υ.Γ. Μήπως όλοι οι Αριστεριστές έχουν αυτό το mentalite 'χάρισμα' να κάνουν
    τους άλλουν να βαριούνται ; Μήπως είσθε ΑΝΤΑΡ-CIA κύριε;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435

εσένα ποιός σου μίλησε, και ποιός σου είπε να κάνεις το δικηγόρο...
Εκτός αν δεν μπορεί ο Πύραυλος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και έβαλε το κλωνάρι του εσένα, άιντε νούμερο

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

ρε παιχτη τι μπομπα ειναι αυτη που εριξες,αναρχοκουμμουνι ο κερβερας;;;;;δεν θα  το αντεξω

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ρε παιχτη τι μπομπα ειναι αυτη που εριξες,αναρχοκουμμουνι ο κερβερας;;;;;δεν θα  το αντεξω

Η αλήθεια είναι οτι δεν έκατσα να ανατρέξω σε γραπτά του μέλους,
αλλά από τα λιγοστά που έγραψε εδώ για τον Κύριο Πύραυλο, βγήκε
αυτόματα το ψυχογράφημα, μίζερος βαρετός (όπως οι Αριστεριστές)
και Χαμηλής Αντιλήψεως, συγκρινόμενος με τον Κύριο Πύραυλο θα
ήταν σαν να λέγαμε: 'Σηκώθηκαν τα αγγούρια να δείρουν τον Μανάβη'...Μπουάχαχαχαχα

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Η αλήθεια είναι οτι δεν έκατσα να ανατρέξω σε γραπτά του μέλους,
αλλά από τα λιγοστά που έγραψε εδώ για τον Κύριο Πύραυλο, βγήκε
αυτόματα το ψυχογράφημα, μίζερος βαρετός (όπως οι Αριστεριστές)
και Χαμηλής Αντιλήψεως, συγκρινόμενος με τον Κύριο Πύραυλο θα
ήταν σαν να λέγαμε: 'Σηκώθηκαν τα αγγούρια να δείρουν τον Μανάβη'...Μπουάχαχαχαχα
αστονα και θα  τον φτιαξω εγω.στη επομενη τσαρκα θα παρω μαζι μου μια φωτο του βασιλια μας και θα τον βαλω να την φιλησει,αναλογα με την αντιδραση του θα  καταλαβω αν ειναι αναρχοτετοιος η οχι

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Πως είναι δυνατόν να πηδήξεις μια γυναίκα, πόσο μάλλον πόρνη που έχεις πολλές επιλογές, όταν τη βλέπεις και σε απωθεί. Και παραδέχεσαι μάλιστα πως έχεις πηδήξει και πολύ χειρότερες!!
Μάλλον έχεις τάσεις μαζοχισμού, ιδιαίτερες απαιτήσεις ή αυτοτιμωρείσαι για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις. Συνήθως η πόρνη δεν έχει δυνατότητα επιλογής πελάτη και όχι το αντίθετο.

Κατά τα άλλα η κριτική προς την κοπέλα κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί προσβλητική. Είναι ίσως δείγμα κακού humor αλλά καθένας εκφράζεται όπως του αρέσει.

Εδώ σε επιθεωρήσεις ακούνε πολύ χειρότερα  επώνυμοι και αυτοί, αναγκαστικά ίσως, γελάνε.

Εκτός αν νομίζετε ότι το συγκεκριμένο κείμενο θα ανακόψει την επαγγελματική πορεία της συγκεκριμένης κοπέλας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom