Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 695K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.681
Πόντοι
46.232
Προσωπικα σ ευχαριστω,το ειχα εντοπισει εδω και λιγες μερες,(οσον αφορα εμενα)αλλα δεν ανεφερα τιποτα,παρα μονο οταν τυχαια προσεξα χτες,εκτος απο τις αρνητικες σε συγκεκριμενα μελη,και ενα πολυ μεγαλο θετικο ογκο ψηφων σ ενα μελος που εχει συζητηθει πολυ
Αυτα για να μην νομιζουν καποια μελη οτι ξαφνικα τρελλαθηκα
Προσωπικα μπραβο για τον κοπο και τη προσπαθεια
κάποιοι με χλεύασαν και με είπαν Βασιλάκη Καιλά όταν αναφέρθηκα στο γεγονός...
απο τις μαυρες που είχα φάει είχα φτάσει σε σημείο να ξεπεράσω και τον ινδιάνο σε σύνολο ψήφων....
είχα να μπώ στο μπου απο τις 29/8 τότε 23784 ψήφους και 51,78 ποσοστό ο ινδιάνος είχε 56,18% και 21245 ψήφους...
σήμερα με τις διορθώσεις έχω  55.56% (22164 ψήφοι) και ο ινδιάνος  66.44% (28117 ψήφοι)....................

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.589
Πόντοι
42.697
κάποιοι με χλεύασαν και με είπαν Βασιλάκη Καιλά όταν αναφέρθηκα στο γεγονός...
απο τις μαυρες που είχα φάει είχα φτάσει σε σημείο να ξεπεράσω και τον ινδιάνο σε σύνολο ψήφων....
είχα να μπώ στο μπου απο τις 29/8 τότε 23784 ψήφους και 51,78 ποσοστό ο ινδιάνος είχε 56,18% και 21245 ψήφους...
σήμερα με τις διορθώσεις έχω  55.56% (22164 ψήφοι) και ο ινδιάνος   66.44% (28117 ψήφοι)....................

γιατι  εκτος απο εμένα σε "την λέει" και αλλος? >:(
γιατι λες "καποιοι"?
πες καποιος...ο Ζερο! :tits2:
αλλα  ρε σμύρνη κάθεσαι και μετράς ποσοστά και ψηφούς κάθε ημέρα? :uglystupid:
τι σημασία έχουν όλα αυτά στην ουσία???
τα ευσημά ετσι και αλλιως στα δίνουν οι συναγωνιστες συνέχεια και αναγνωριζουν την προσπαθεια και την προσφορά (ακόμα και εγω μερικές φορές  :grin:  :idiot:)
για δήμαρχος πηγαίνεις??? :2funny:

τεσπα ο αντμιν εκατσε και ασχολήθηκε με το όλο θεμα γιατι το ειχαμε συζητησει πολύ καιρό οτι στο θεμα της ψηφοφοριας υπαρχει προβλημα και κατι βρωμάει...

καλη συνέχεια

ΥΓ. τωρα με την δουλεια που έγινε και το δικό μου ποσοστό ανεβηκε κατακορυφα! (στις κριτικες )
οποτε και εμενα κάποιος μουνής με είχε βάλει στο ματι και με μαυριζε που να του βγει το μάτι το δικό του! :birdman:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.681
Πόντοι
46.232
γιατι  εκτος απο εμένα σε "την λέει" και αλλος? >:(
γιατι λες "καποιοι"?
πες καποιος...ο Ζερο! :tits2:
αλλα  ρε σμύρνη κάθεσαι και μετράς ποσοστά και ψηφούς κάθε ημέρα? :uglystupid:
τι σημασία έχουν όλα αυτά στην ουσία???
τα ευσημά ετσι και αλλιως στα δίνουν οι συναγωνιστες συνέχεια και αναγνωριζουν την προσπαθεια και την προσφορά (ακόμα και εγω μερικές φορές  :grin:  :idiot:)
για δήμαρχος πηγαίνεις??? :2funny:

τεσπα ο αντμιν εκατσε και ασχολήθηκε με το όλο θεμα γιατι το ειχαμε συζητησει πολύ καιρό οτι στο θεμα της ψηφοφοριας υπαρχει προβλημα και κατι βρωμάει...

καλη συνέχεια

ΥΓ. τωρα με την δουλεια που έγινε και το δικό μου ποσοστό ανεβηκε κατακορυφα! (στις κριτικες )
οποτε και εμενα κάποιος μουνής με είχε βάλει στο ματι και με μαυριζε που να του βγει το μάτι το δικό του! :birdman:
είπα κάποιοι γιατί δεν ήσουν μόνο εσύ...έλαβα και πμ....
για πολλούς ανέβηκε  το ποσοστό , έγινε καλή δουλεία τα είπα με τον αντί σε πμ..ελπίζω να συνεχίσει η καλή δουλεία και να αλλάξουν και μερικά μικρά πραγματάκια..
και να άρχισα να μετράω ψήφους όταν τυχαία είδα μια μέρα το ποσοστό να πέφτει και έκατσα και το παρακολούθησα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μετά από παράπονα/παρατηρήσεις μελών και στο φόρουμ και με pm για τις μαζικές αρνητικές ψήφους στις κριτικές τους, με έναν πρώτο έλεγχο βρέθηκαν 22 λογαριασμοί με μηδενική συμμετοχή/παρουσία και με μόνη δραστηριότητα μαύρισμα κριτικών. Συνολικά είχαν 9175 αρνητικές ψήφους  :jerking: (!!). Οι ψήφοι αφαιρέθηκαν, έγινε νέα καταμέτρηση, οι λογαριασμοί διαγράφτηκαν φυσικά και ακολουθούν περιορισμοί στη διαδικασία.
Την πιθανοτητα να υπαρχουν αλλοι τοσοι λογαριασμοι με μονη δουλεια θετικες ψηφους σε κριτικες συγκεκριμενων την εξεταζουμε; :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.681
Πόντοι
46.232
Την πιθανοτητα να υπαρχουν αλλοι τοσοι λογαριασμοι με μονη δουλεια θετικες ψηφους σε κριτικες συγκεκριμενων την εξεταζουμε; :grin:
παίζει και αυτό...ρίξε μια ματιά στα ποσοστά που παραθέτω πιό πάνω...είναι από τις 29/8 και σήμερα...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για να διασκεδάσω λοιπόν τον φόβο της αποφάσισα να δείξω πιό ακμαίος και να αναλάβω δράση. Την τοποθέτησα λοιπόν σε θέση προς συνουσία με τον τρόπο των σκύλων και έκυψα για να ασπαστώ τον αριστερό γλουτό της. Πρωτοβουλία που τελικώς αποδείχθει ατυχής, διότι αίφνης οι ρώθωνες μου συνέλαβαν οσμή περιττωμάτων.

Περιττό να αναφέρω ότι η συνεδρία διεκόπη πάραυτα και ότι επορεύθην προς έτερον πορνείο, όπου και κατέβαλα άλλα είκοσι ευρώ προκειμένου να εκτονόσω την γεννετήσια ορμή μου (εξ ού και ο τίτλος της παρούσας κριτικής).

Του Saint για την Αουρόρα. Οι περισσότεροι νομίζω ότι θα γαμούσαμε έτσι κι αλλιώς. Ποιός ξέρει πως πασαλείφτηκε το κορίτσι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.968
Πόντοι
25.467
Του Saint για την Αουρόρα. Οι περισσότεροι νομίζω ότι θα γαμούσαμε έτσι κι αλλιώς. Ποιός ξέρει πως πασαλείφτηκε το κορίτσι.

Δεν γνωρίζω το πως πασαλειφτηκε. Θα της συνιστούσα όμως να πλένεται μετά την αφόδευση, ή τουλάχιστον να σκουπίζεται καλά.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Του amadeus_gr για την Αλεξάνδρα "Σέρβα" από Φ61:
Τα μάζεψα εγώ λοιπόν.

Μετά από λίγο, σκάει και το μικρό. Φιλάκια, αγκαλιές, γελάκια, . . .
Την ξαπλώνω και την αρχίζω στα χαδάκια, δαγκωματάκια, όπου φτάνω στην "επίμαχη" περιοχή.
Εκεί υπήρχαν οφθαλμοφανέστατα κάτι σαν "κρεατοελιές", που κατά την δική μου λόξα είναι κάτι χειρότερο . . . . .
Ήταν 4-5 πάνω στο εφηβαίο, αλλά και γύρω από την κωλλοτρυπίδα.

Εκεί κατάλαβα ότι θα το κλάψαμε το 20-αρικο.
Προσπάθησα να μην δώσω σημασία και να πείσω τον εαυτό μου ότι παντού βλέπω φαντάσματα.
Την γυρνάω στα 4 μπας και σώσω την κατάσταση, αλλά και να έχω την λιγότερη δυνατή επαφή με την επικίνδυνη περιοχή, αλλά μετά από 2-3 εισχωρήσεις, οι φοβίες υπερίσχυσαν και η "αυλαία" έπεσε.

Η Αλεξάνδρα με ρώτησε τι έχω και εγώ ειλικρινέστατα της απάντησα ότι "αυτά" που έχει με φοβίζουν.
Εκείνη αποκρίθηκε ότι και εκείνη την φόβισαν και πήγε σε γιατρό και τελικά είναι από τις τρίχες και το ξύρισμα . . . . .
Κατ'εμέ: ΤΡΙΧΕΣ . . . . . . . .

Όλοι ξυριζόμαστε, όλοι έχουμε συναντήσει ερεθισμούς ή κύστες από γυρισμένες τρίχες και σίγουρα δεν μοιάζουν με κρεατο-κουνουπίδια.
Επίσης, οι περιοχές όπου εντοπίστηκαν δεν ήταν όλες άξιες ξυρίσματος . . . . .
Τα συμπεράσματα και τα ρίσκα , δικά σας. . . .

Άθλιο και τρομακτικό μπουρδέλο.

voutas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεις τιποτα για την λαουρα απο κασανδρας γιατι εχει χαθει

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Έγραψα το πρωι μια κριτική για το Pines hotel....που το έθαβα!ειναι ανησυχητικά περίεργο που δεν έχει ανέβει ακόμα!!!για να δούμε....

sorry για το off topic

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.693
Πόντοι
12.756
Έγραψα το πρωι μια κριτική για το Pines hotel....που το έθαβα!ειναι ανησυχητικά περίεργο που δεν έχει ανέβει ακόμα!!!για να δούμε....

sorry για το off topic

Γιατι επεσε θαψιμο τυπε ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σχολιαζω την κριτικη ενος συναγωνιστη του Ζ4 με τιτλο "η κοπελιτσα διαθετει ολο το πακετο"(Φ71β).

Δυστυχως ορισμενοι τα εγκεφαλικα τους κυτταρα τα εχουν καψει τελειως.(Ζ4).
Περαν οτι το παιζουν κριτικογραφοι στα πουτανιδια(οι αποψεις μου για τις κριτικες ειναι γνωστες οτι πρεπει να καταργηθουν απο αυτα τα σιτε) τωρα  κριτικαρουν στις κριτικες τους(περαν της εργαζομενης) και συναγωνιστες-μελη του σιτε.... που δεν ασχολουνται περαν του αγοραιου σεξ με τις σεξουαλικες προτιμησεις αλλων μελων.

Δηλαδη, μας εγραψε την κριτικη του ο συναγωνιστης Ζ4 να μας πει τι;;;

Α.
Οτι γαμησε δυο φορες σε μπουρδελο την ιδια εργαζομενη.....αντι να σπασει τα γαμησια...και το δευτερο να το εριχνε σε αλλο μπουρδελο να ειχε μια διαφορετικη εμπειρια;;;;

Ποσο παπαρας εισαι Ζ4;;;

Β.
Ειτε να μας πει για αλλο μελος συναγωνιστη....οτι γλυφει τα παντα(και τα πομολα της πορτας);;;(Ναι Ζ4 να παιρνουμε μετρα προφυλαξης ειναι το βασικοτερο για την υγεια ολων μας και σου δινω δικιο....  αλλα με γλυφομουνι αδελφε ειναι ελαχιστες πιθανοτητες....που την μπαινεις σε αλλα μελη...απλα εσυ μπορει να σιχαινεσαι.....να φιλησεις την κατω περιοχη(μουνι).
Σε τελικη αναλυση ο καθενας ειναι ενηλικος και ειναι υπευθυνος των πραξεων του....δεν θα τον συνετισεις εσυ Ζ4 απο το διαδικτυο το καθε μελος;;; Απλα εβγαλες εμπαθεια για τον μπιλι ...ετσι το λαμβανω εγω που σαν ουδετερος αναγνωστης-μελος διαβασα την μαλακοκριτικη σου!!

Τι μας ενδιαφερει εμας τους υπολοιπους να διαβαζουμε την κριτικη του Ζ4.... και να βλεπουμε οτι επιτιθεται σε αλλο μελος;;;

Δεν υπαρχει εδω μεσα καποιος υπευθυνος να ελεγχει κατι τετοιες κριτικες και να μην τις ανεβαζει;;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σχολιαζω την κριτικη ενος συναγωνιστη του Ζ4 με τιτλο "η κοπελιτσα διαθετει ολο το πακετο"(Φ71β).

Δυστυχως ορισμενοι τα εγκεφαλικα τους κυτταρα τα εχουν καψει τελειως.(Ζ4).
Περαν οτι το παιζουν κριτικογραφοι στα πουτανιδια(οι αποψεις μου για τις κριτικες ειναι γνωστες οτι πρεπει να καταργηθουν απο αυτα τα σιτε) τωρα  κριτικαρουν στις κριτικες τους(περαν της εργαζομενης) και συναγωνιστες-μελη του σιτε.... που δεν ασχολουνται περαν του αγοραιου σεξ με τις σεξουαλικες προτιμησεις αλλων μελων.

Δηλαδη, μας εγραψε την κριτικη του ο συναγωνιστης Ζ4 να μας πει τι;;;

Α.
Οτι γαμησε δυο φορες σε μπουρδελο την ιδια εργαζομενη.....αντι να σπασει τα γαμησια...και το δευτερο να το εριχνε σε αλλο μπουρδελο να ειχε μια διαφορετικη εμπειρια;;;;

Ποσο παπαρας εισαι Ζ4;;;

Β.
Ειτε να μας πει για αλλο μελος συναγωνιστη....οτι γλυφει τα παντα(και τα πομολα της πορτας);;;(Ναι Ζ4 να παιρνουμε μετρα προφυλαξης ειναι το βασικοτερο για την υγεια ολων μας και σου δινω δικιο....  αλλα με γλυφομουνι αδελφε ειναι ελαχιστες πιθανοτητες....που την μπαινεις σε αλλα μελη...απλα εσυ μπορει να σιχαινεσαι.....να φιλησεις την κατω περιοχη(μουνι).
Σε τελικη αναλυση ο καθενας ειναι ενηλικος και ειναι υπευθυνος των πραξεων του....δεν θα τον συνετισεις εσυ Ζ4 απο το διαδικτυο το καθε μελος;;; Απλα εβγαλες εμπαθεια για τον μπιλι ...ετσι το λαμβανω εγω που σαν ουδετερος αναγνωστης-μελος διαβασα την μαλακοκριτικη σου!!

Τι μας ενδιαφερει εμας τους υπολοιπους να διαβαζουμε την κριτικη του Ζ4.... και να βλεπουμε οτι επιτιθεται σε αλλο μελος;;;

Δεν υπαρχει εδω μεσα καποιος υπευθυνος να ελεγχει κατι τετοιες κριτικες και να μην τις ανεβαζει;;;

Άσε τον Μιχάλη από Κρήτη z4.......δεν πειράζει.....η τιμωρία είναι αρνητική ψήφος και τα ανάλογα σχόλια στην κριτική!
Το άτομο έδωσε 40€ για πίπα και λίγο κώλο στην Άννι-Φ.71.......Καλημέρα...... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

πολυς λογος και απο γαμησι λιγα πραγματα τυποι
σαν εμφανιση ειναι μιλφαρα
αλλα δεν κανει κατι το ιδιαιτερο
φυσικα η πιπα της ειναι σε ερασιτεχνικα επιπεδα σε συγκριση με της ιεριες του τσιμπουκωματος
ζανα,αλιονα,λαουρα/μονικα/τζουλια και αλλων

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

πολυς λογος και απο γαμησι λιγα πραγματα τυποι
σαν εμφανιση ειναι μιλφαρα
αλλα δεν κανει κατι το ιδιαιτερο
φυσικα η πιπα της ειναι σε ερασιτεχνικα επιπεδα σε συγκριση με της ιεριες του τσιμπουκωματος
ζανα,αλιονα,λαουρα/μονικα/τζουλια και αλλων
για το 10αρικο απόλυτε καλή είναι όπως και η Βαλέρια σε αυτόν τον οίκο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom